braineater 28.07.06, 10:16 Artykuł z głownej portalu poruszył czułe struny w Brejnitrze, acz do kompletu szczęscia brak mu informacji o kombaku tej pani: www.dailymotion.com/video/340698 Ale by się działo:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
formaprzetrwalnikowa Re: Limahl 28.07.06, 11:12 taaa.. pamietam ten jej podskakujacy, ekhm, biust wylewajacy sie znad mocno scisniej paskiem talii.. ech, te lata 80-te ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: Limahl 28.07.06, 11:17 Ostatnio widzialam ten teledysk - pelna amatorszczyzna! Te tlumy ludzi w tle, to biale bikini - koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Eee tam - nie znasz się :) 28.07.06, 14:11 chihiro2 napisała: > Ostatnio widzialam ten teledysk - pelna amatorszczyzna! Te tlumy ludzi w tle, > to biale bikini - koszmar! No właśnie dlatego wszelkie Sabriny, Dody i Mandaryny budzą we mnie coś w rodzaju sympatii. Przez "amatorszczyznę" właśnie. Owa Sabrina usiłująca w basenie wyskoczyć z własnego kostiumu bikini milsza mi jest stokrotnie niż profesjonalistki, skrywające równie kiepskie umiejętności wokalnie za lampuszkami migającymi, dymami dymiącymi, kamerami jeżdżącymi wte i wewte... I choć myśl o słuchaniu tych wrzasków napełnia mnie przerażeniem (ja inne klimata muzyczne lubię), to jakoś nie drażni mnie estradowy jeleń na rykowisku. No chyba że ktoś zmusza mnie do słuchania! Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: Eee tam - nie znasz się :) 28.07.06, 14:26 A ja bardzo lubilam teledysk "Touch me" Samanthy Fox :) Pamieta ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: Eee tam - nie znasz się :) 28.07.06, 14:42 samanthe czy teledysk? samantha byla pierwsza. mnie sie nawet podobaly te energiczne rytmy (hehe, to chyba powinnam napisac w watku ponizej) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater mówisz i masz:) 28.07.06, 15:22 www.youtube.com/watch?v=JDXfqIl9kY0&search=samantha%20fox P:) Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: mówisz i masz:) 28.07.06, 15:38 Och, ja to sobie juz dawno temu sciagnelam :))) Razem z A-ha, CC Catch, Milli Vanilli, Kaoma, "Rock me Amadeus" Falco, "Niekonczaca sie opowiescia" (Limahl smiesznie mruzy oczy i pokazuje buty Nike) i "Maria Magdalena" Sandry. Ale to tez chyba nadaje sie do watku ponizej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: mówisz i masz:) 28.07.06, 19:17 e, no co ty?! to takie nostalgiczno-wspomnieniowe. w koncu to muzyka naszej młodosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: mówisz i masz:) 28.07.06, 19:48 Nie no, jak czyjej :) ja tam się żarowałem mandarynkowo :D Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: mówisz i masz:) 28.07.06, 19:55 Ja wiekowo pasuję, ale klimaty kompletnie nie te :) Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: mówisz i masz:) 28.07.06, 20:09 A czego sluchales jako 7-10-letnie dziecie? Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: mówisz i masz:) 28.07.06, 23:13 znaczy sie sabriny, samanthy i innych cycatek? obfite łono natury... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: mówisz i masz:) 28.07.06, 23:58 A nie, po prostu jako dzieciak razem z bandą innych krwiożerczych dzieciaków pasany byłem przez pewną starszą o parę lat Iśkę na pobliskich łąkach (mieszkałem na skraju miasta). I zamiast głupot słuchać, całymi dniami po szkole łapałem i słuchałem zające, bażanty czy jaki tam jeszcze stfur sie nawinął :P a czasem upolowało się pijanego pana Janka... :) Piekne czasy beztroskiego dzieciństwa... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
itek1 Re: Limahl 28.07.06, 23:22 Nie wiem o jakim artykule piszesz, niemniej Limahl zawsze bedzie mi sie kojarzyc z kolega Cezarym z podstawowki, jedynym posiadaczu aktualnych Brav (pamietasz boska Nene?) oraz z dialogiem ze starszym kolega z 6-7 klasy podstawowki?) w czasie meczu pilkarskiego klasy miedzyzakladowej (Milicja vs.Polmo Szczecin?) nt. bledu Limahla- blad polegal o ile dobrze pamietal, ze wypuscil wspanialy singiel newerenyngsori na jesieni zamiast na wiosne (badz odwrotnie:)). Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: Limahl 28.07.06, 23:42 A mnie tata przywozil Brava z Niemiec :) Potem w szkole rozdawalam chlopakom plakaty Guns'n'Roses i Metalliki i bylam najpopularniejsza w klasie przez to :) Dziewczyny dostawaly plakaty Roxette i Ace of Base. Ja sama ani jednego plakatu na scianie nie mialam. Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: Limahl 29.07.06, 00:04 Ja dopiero kilka tygodni temu zobaczylam teledysk do tej piosenki. Rozczarowal mnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
itek1 Re: Limahl 29.07.06, 00:10 Ten typ kobiet, co Nena do tej pory ma u mnie specjalne wzgledy:) Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: Limahl 29.07.06, 00:28 ale to tak dawno było! w tamtych czasch ten teledysk był uwazany za swietny i nowatorski (o ile dobrze pamiętam) Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony Re: Limahl 29.07.06, 01:52 www.disco80.ru/?an=videoauthor&condition=czEgbGlrZSAnUmljY2hpIEUgUG92ZXJpJSc%3D Odpowiedz Link Zgłoś