Dodaj do ulubionych

Strona Gazety Wyborczej nie chodzi gladko

22.05.12, 07:36
Ile razy otwieram Gazete (niezaleznie czy przez skrot czy adres internetowy zgory)
strona sie otwiera, ale gdy chce ja ruszyc do gory/nadol tak jakby dostaje "czkawki"
zawiesza sie , potem nagle rusza i "nadrabia" i rusza sie za daleko. Tak jest niezaleznie czy naciskam klawisze ze strzalkami, czy suwak z boku po prawej stronie ekranum.

Tego problemu nie mam z innymi gazetami polskimi i innymi i z innymi stronami internetu.
Jaki moze byc tego powod? Prosze o informacje,
Obserwuj wątek
    • manhu Re: Strona Gazety Wyborczej nie chodzi gladko 22.05.12, 12:52
      Kup lepszy komputer :) Ja tak zrobiłem i już chodzi gładko. Po prostu strona gazeta.pl jest przeładowana różnym syfem, szczególnie w java, chyba nieprawidłowo napisanym. Na starym kompie otwierałem po ok.8 stron na gazeta.pl i już komp zdychał (768 MB pamięci wykorzystane, gdy na innych stronach to było ze 30 stron). Rozwiązanie tymczasowe to NoScript - dodatek do Firefoxa (wtedy mogłem otworzyć ponad 30 stron żeby zapchać pamięć, więc wszystko chodziło gładko).

Choć oczywiście są też możliwe inne powody problemu.
      • kataszyna Re: Strona Gazety Wyborczej nie chodzi gladko 27.05.12, 01:25
        Inne gazety chodza bardzo dobrze, a gazeta wyborcza tez sie zacina na innych komputerach
        ktore sa stosunkowo nowe.

A gdzie moge dostac NonScript?
    • Gość: Freeman Re: Strona Gazety Wyborczej nie chodzi gladko IP: *.w80-15.abo.wanadoo.fr 31.05.12, 15:38
      Film Immortals. Bogowie i herosi (2011) jest super! Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka