Dodaj do ulubionych

co to za forum na babskich nie ma takiej glupoty..

11.05.04, 13:34
przychodze z typowo babskiego forum ale jeszcze w zyciu nie spotkalam sie z
taka glupota forum jest po to zeby sie czegos konkretnego dowiedziec zagadac
a tu maslo maslane ... nie wiem czy niektorzy zazdrosni czy co ale glupi
napewno!
Obserwuj wątek
    • sigmodon Re: co to za forum na babskich nie ma takiej glup 11.05.04, 14:17
      Bo to forum właśnie dla nich zostało stworzone. Dzięki niemu na babskich forach
      masz spokojniej :)
      z pozdrowieniami
      Sigmodon
    • Gość: poziom zero Re: co to za forum na babskich nie ma takiej glup IP: *.toya.net.pl 11.05.04, 20:13
      ponad 8200 postów pisanych przez głupków dla głupków. Bezdennie puste o niczym,
      podstaw sobie pod słowa skoda cokolwiek i będą pisac to samo. Chyba miało być w
      założeniu dla posiadaczy skody do wymiany doświadczeń z eksploatacji, a jest
      bełkotem z domieszką dowcipu z okolic zwieraczy. A może dealerzy innych marek
      tu się męczą. Osobiście nie mam skody ale zajrzałem tu kontrolnie z ciekawości
      i zmarnowałem czas (jak zwykle na większości forum, to nie jest wyjątkiem).
      Internet opanowany jest przez chamów i nieuków. Anonimowe medium do wylewanie
      fekalii na wszystko i wszystkich. Ciekawe co by pisali jakby wiedzieli, że
      można dojść kim są. 20% postów kwalifikować można jako obrażanie osób w miejscu
      publicznym. Może by tak niektórym wytoczyc sprawę i opublkować ich zdjęcia
      razem z ich samochodami, byłoby trochę smiechu. Żenujące.
      • nervusmama Re: co to za forum na babskich nie ma takiej glup 11.05.04, 22:01
        Panowie juz dawno nikt mi tak nie poprawil humoru jak wy ... :)

pozdrawiam
        ps
        to z tymi zdjeciami kolesi i ich samochodow ... dobry myk ale mysle ze polowe z
        nich nie ma nawet roweru !!!
      • Gość: Miki Nie zrazaj sie tak do Internetu... IP: *.acn.waw.pl 12.05.04, 11:48
        Jesli szukasz tego co napisales, czyli rzeczowej dyskusji z ludzmi, ktorzy
        dysponuja jakas wiedza. Dodatkowo w pelnej kulturze, to zagladaj na moderowane
        fora.

To forum tutaj to sciek i nie ma sie co przejmowac. Dodatkowo pod patronatem
        GW, ktora od 15 lat walczy o moralnosc w tym kraju. :-/ - Co za obluda i ZENADA.

Przykladowe, moderowane fora Skody:
        skoda.autokacik.pl
        i forum Skody oraz podforum Octavii i Fabii na www.autocentrum.pl

Tam takie dno nie ma wstepu, albo jest o drazu sprowadzane do parteru.

Pozdrawiam
        • Gość: Własciciel skody Re: Nie zrazaj sie tak do Internetu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 11:43
          Biedny załosny krzykaczu.... większość userów forum skoda.zlosnik.pl
          jest obecna na uwielbianym przez ciebie autokąciku.Piszą na forum złośnik bo
          chcą być niezależni i nie lubią chamstwa ludzi twego pokroju.To tacy
          nieodpowiedzialni pieniacze jak ty powodują że poziom Autokącika jest tak
          żenująco niski. Co do zdjęć userów z ich autami - gdybyś był ciut inteligentny
          zauważyłbyś że są one dostępne na tym forum. To nie jest kącik techniczny a
          kącik towarzyski - więc nie koniecznie musi być przesiąkniey techniką. Nie
          będzie też na nim zamordyzmu tak lubianego przez twoich idoli - Michała
          Bryczkowskiego i Marcina Piwowońskiego. To nie ten poziom - u nas można
          dyskutować swobodnie. Żal mi cię biedna istoto, nie wiesz o czym piszesz.
          Rozumiem że was - ludzi wiernych Bryczkowskiemu - wqrza to że forum skoda
          złosnik się rozwija i ma coraz więcej userów ale niestety nic juz na to nie
          poradzicie. Wasze pobożne życzenia aby nas szybko zamknięto nie spełniły się
          wręcz przeciwnie. O waszej wysokiej kulturze swiadczy np. to ze odrzucacie
          włascicieli FAVORIT, S120 i innych starszych modeli. W końcu przecież podobno
          jesteście kącikiem skody? Ale cóż...twoje biciew piany tylko nas cieszy -
          uważny czytelnik zauważy różnice miedzy naszymi stronami i za każdym razem
          przybywa nam userów. Pokazuj dalej swój wysoki poziom intelektualny a bardzo
          nam pomożesz. Szacuneczek od zarządu skoda.zlosnik.pl
          • Gość: Szkodnik Re: Nie zrazaj sie tak do Internetu... IP: *.chello.pl 14.05.04, 12:59
            Bardzo to niskie, płytkie i żle świadczące o piszącym, podawanie publicznie
            nazwisk i imion ludzi których przeważnie się dobrze nie zna.
            Jeżeli chcesz skłócić środowisko Skodziarzy i kluby, to mam nadzieję że Ci się
            nie uda.
            Nie mąć, zajmij się czymś bardziej pożytecznym.
            Ja życzę powodzenia zarówno forum skoda.zlosnik, jak i Autokącik.
            Dobrze że mamy wybór.
          • Gość: Miki Ty niekumaty... IP: *.acn.waw.pl 15.05.04, 14:08
            Kondonie!!!!

Co Ty do mnie pierdolisz, bo ja Cie w ogole nie rozumieć!!!!

Ja nawet nie jestem zarejestrowany na autokaciku. Napisalem tylko ludziom, zeby
            korzystali z moderowanych for jesli ich wkurza ten burdel tutaj. Autokacik i
            Autocentrum to byl tylko przyklad z mojej strony.

Czego sie wpierdalasz z jakimis swoimi frustracjami dotyczacymi autokacika?

I o jakich zdjeciach userow w ogole do mnie piszesz?

Wez popatrz dookola siebie moze znajdziesz jakis ciezki przedmiot? Pierdolnij
            sie nim w leb i moze zaczniesz kumac o czym ludzie pisza - Pajacu!
            • Gość: poziom zero Re: Ty niekumaty... IP: *.toya.net.pl 15.05.04, 18:06
              Miki ładnie mu zapodałes. To jeden z tych fletów, co czytają pierwsze słowo
              postu i nawet nie do końca je rozumiejąc, zaczynaja odpowiadać.
              Wkurwił sie ty a...? ja też.
              • Gość: Miki Chyba troche przesadzilem... IP: *.acn.waw.pl 15.05.04, 18:48
                zwlaszcza z bluzgami - za co Wszystkich pozostalych przepraszam, ale czasami
                rece opadaja jak sie cos takiego przeczyta i ciezko sie opanowac... :-/ :)

Pozdrawiam
          • Gość: poziom zero Re: Nie zrazaj sie tak do Internetu... IP: *.toya.net.pl 15.05.04, 18:21
            Do kogo to napisałeś, umiesz odpowiedzieć na post nie myląc adresatów. Jak coś
            odpowiadasz to ad rem, a nie do rymu.

O jakich ty zdjęciach mówisz? na co mi zdjęcia skód (nie rozumiem, nie jest tak
            inteligentny).Tłumaczę: chodziło o zdjęcia chamów z forum Skoda wraz z ich
            srodkami lokomocji. Masz kompleks skody, a ja nie i lata mi każdy samochod
            który nie jest mój i jego własciciel też nic mnie nie obchodzi dopóki mi nie
            zagraża.

lubisz bluzgi i gnój na forum?. Nikomu nie chodziło o zamykanie ust
            komukolwiek, tylko o zasady i dobre maniery w dyskusji.
            Zajrzałem na skodę.złośnik i wiesz co - to jest kupa (znaczy odchód taki) i nie
            interesuje mnie nic a nic.
    • Gość: Tomek Selimowski Zgadzam się! APEL do MODERATORÓW!!! IP: 195.20.110.* 20.07.04, 16:25
      To fakt, że więcej tutaj wpisów głupich dzieciaków i kretynów aniżeli
      prawdziwych tekstów i porad. Apeluję zatem do osób monitorujących to forum o
      wyrzucanie głupich uwag i lepszą kontrole treści!!!
      • Gość: giermek Re: Zgadzam się! APEL do MODERATORÓW!!! IP: *.gazeta.pl / 195.136.112.* 20.07.04, 18:49
        Jezdzisz Skoda krawaciku?
      • Gość: Xenon Tom Selimowski napisała : blebleble IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.07.04, 10:01
        A ja apeluje do ciebie frajerzek, abyś pojechał do mechanika, jak masz problem
        ze skodzina. A to, że używasz takich wyzwisk to znaczy, że tak rodzice na
        ciebie wołali na obiad. Nie oburzej się, tylko won śkodzia zarazo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka