Gość: gosc portalu IP: 82.160.135.* 17.11.07, 15:45 I po co ten Łobodziński?? Kuba jest leszy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasnepełne Re: Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.lcs.net.pl 17.11.07, 15:53 Kuba wejdzie na podmęczonych belgów i jak da czadu to go żaden nie dogoni. Tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chels Re: Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 23:17 Wszedł i dał radę. Pięknie dryblował, podania tez cud-miód. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoja stara Re: Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.11.07, 11:47 Husaria jedzie do Wiednia? ...a to już wiadomo? ja myślałem, że jeszcze do Zurichu może pojechać ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Tylko Śląski jest gotowy na Euro 2012 !!! 18.11.07, 08:25 Tylko Śląski jest gotowy na Euro 2012 !!! Pamiętajcie o tym kmioty z Warszawy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akuku Re: Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 15:55 I znowu boimy sie zagrac ofensywniej. Po co Sobolewski w srodku, czemu nie ma Kuby(a tym bardziej Zienczuka)...znowu bedziemy gonic wynik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matwit Re: Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.199.52.27.tesatnet.pl 17.11.07, 16:14 leo wie co robi , odkryc sie jest latwo a potem trzeba odrabiac straty ' 4 1 euro jest nasze f a c h o w i e c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny Polsko zemscij sie za UE !! Do boju do boju... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 16:14 Moj typ 3:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.199.52.27.tesatnet.pl 17.11.07, 16:18 hmmm...Leo nie wie co robi!!!! mamy remis hahaha 0:0 Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.kuba2 Re: Jest skład na Belgię! Łobodziński gra 17.11.07, 17:12 Dla mnie Smolarek powinien być najbardziej wysunięty, wspomagać go powinien Krzynówek, na lewej pomocy mógłby zagrać Kosowski, a na prawej Błaszczykowski. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Jest skład na Belgię! Łobodziński gra 17.11.07, 23:09 na lewej pomocy mógłby zagrać Kosowski, Nigdy więcej Kosowskiego! Kosowski, wchodzący po 3/4 meczu, wypoczęty na podmęczonych Belgów, mimo to był bardziej od nich wołowaty, jak kolejka grójecka przy fiacie mirafiori. Niestety, gdzieś gościu obrósł tłuszczem. Koniec. Albo niech potrenuje sprinty, ale tak na poważnie, a nie tak jak wszystko, co robi. Kosowski - typowy produkt "polskiej myśli trenerskiej", Gmochizmu-Engelizmu polskiej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Francek Re: Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 08:14 no jestes baba!! całe szczescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek_88 Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 17:09 Łobodziński zamiast Błaszczykowskiego totalna klapa jeśli chodzi o tą decyzje!!!!!!! Łobodziński to cień piłkarza jesli chodzi o zeszłego sezonu i nie wiem na co liczy Leo. Ale mam nadzieje ze wygramy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greggy Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.crowley.pl 17.11.07, 17:34 Mój skład BR : Boruc (Kuszczak) OB : Wasilewski , Bąk , Żewłakow , Golański (Bronowicki , Lewandowski) PO : Błaszczykowski , Garguła , Iwański , Krzynówek (Sobolewski) NA : Smolarek , Żurawski (Jeleń , Grzelak) Mój typ : Polska 2:1 Belgia Smolarek Garguła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 41 Re: Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 17:45 a Pan się chociaż trochę na piłce zna? z takim składem to nawet w FM byś nie dał rady ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk910 Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 17:46 a moze to niespodzianka. pamietacie jak nikt o blaszykowskim ieslyszal i w jeden mecz odrazu zostal lubiany kto wie moze jednak lobodzinski lepiej spisywal sie na treningach lecz niewydaje mi sie mysle ze lobodzinski i tak i tak wszedlby lecz beenhakker mogl zastosowac taka taktyke ze poprostu lobo wejdzie na poczatku a blaszczu na podmecznych belgow pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioker Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.stk.vectranet.pl 17.11.07, 18:21 ja bym wolał kube ale wieżmy że leon ma znowu rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bento Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 19:35 Nie wiem tyle o pilce i o dyspozycji naszych zawodnikow co nasz Leo ale brak Blaszczykowskiego to jest jak rozpoczecie meczu od -1 do 0. No bo ktosz jest lepszy od niego w naszej pilce kopanej? Rasiak? Zurawski? Lobodzinski? Przepraszam bardzo ale troche im brakuje do Jakuba,i pilkarsko i wychowczo. miejmy nadzieje ze Leo wie co robi i dobrze zadecydowal o wystawieniu pierwszego skladu. Jak wpusci Kube to juz bedzie 1-0 dla polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 19:38 Swieta racja chlopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil_12345668 Polska powinna na 100% wygrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 21:30 Polska powinna wygrać 3:1 jak 40 lat temu.Anglia musi przegrać z Chorwacją,a jeśli wygra mamy przechlapane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil_12345668 Ebi Smolarek... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 21:33 Euzebiusz traf jeszcze 2 bramki,a masz Artur niech nie obroni 1. Jeżeli obrani to nic się nie stanie.M u7simy tylko wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noik Re: Smolarek mistrzem!!!!! IP: 141.117.141.* 17.11.07, 22:19 Love is not enough.You have to adore Him;)) Odpowiedz Link Zgłoś
delargo LEO DZIEKI You are great!!!! 17.11.07, 22:30 Leo Tobie i Chlopakom, DZIEKI!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoly_emigrant Re: LEO DZIEKI You are great!!!! IP: *.mysmart.ie 17.11.07, 22:46 jestesmy zajebist.ymi ludzi, ale zawsze brakuje nam tych managerow, dyrektorow, kogos kto pokaze nam ze mozna! brawo Polacy, dzieki cie Leo! pije w Irlandii kolejnego lecha puszczam na full "We are the champions", bedac za granica mamy ta lepsza sytuacje ze mozemy cieszyc sie z sukcesow a ndo porazem mozemy sie nie przyznawac... ale uwiezcie mi nikomu nie kreci sie lza w oku tak jak nam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noik na emigracji to czuje sie jeszcze mocniej.. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.11.07, 10:18 brawa dla calej druzyny i trenera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a no jedziemy do Szwajcari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 22:53 Gratulacje dla wszystkich, Ebi bomba, Kuba jak wszedł zaprezentował się niesamowicie, reszta chłopaków - brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EURO Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.chello.pl 17.11.07, 22:53 oczywisty błąd GW - I miejsce w grupie nie jest pewne. Jeśli Portugalia wygra z Armenią i we środę z Finami o przy naszej ewentualnej porażce z Serbami mamy 2 miejsce!!! ALE I TAK JEDZIEMY NA EURO!!!!!!!!!!!!!!!! Początek "Tuskowych cudów"???? oby!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KVM Dziękuję LEO! IP: 78.146.253.* 17.11.07, 22:55 W koncu wzieli kogos na miejscu i pokazal co to znaczy profesjonalizm. Reszta polskich trenerskich "filozofow" pewnie teraz zazdrosci, w koncu caly czas go krytykowali i podkladali klody pod nogi, ale najwazniejsze jest zaufanie kibicow i pilkarzy a pseudotrenerzy niech sie dalej kloca i filozofuja. ps KV Mechelen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Warszawy Dzięki pomocy Bożej jest to zwycięstwo IP: *.subscribers.sferia.net 17.11.07, 22:56 A ja wierzę że do zwycięstwa przyczyniły się Siły Wyższe. Myślę że Jan Paweł II też cieszy się w Niebie z naszych chłopaków, bo ON im tam przecież kibicował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Dzięki pomocy Bożej jest to zwycięstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 22:59 Wznieśmy toast za naszych chłopaków , witaj Austrio i Szwajcario. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojojoj Re: Dzięki pomocy Bożej jest to zwycięstwo IP: *.gprs.plus.pl 17.11.07, 23:07 Dzięki temu byliśmy nieprzerwanie mistrzami europy przez cały pontyfikat JP2 Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Dzięki pomocy Bożej jest to zwycięstwo 18.11.07, 13:05 @ojojoj: Jaja se robisz. Pilka to powazna sprawa a nie koscielna. DzejPiµII Is Dead. Za czasow DzejPiII nie bylismy ani razu na ME. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechniks Re: Dzięki pomocy Bożej jest to zwycięstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 01:38 niebo będzie, jak ktoś je zbuduje! Na razie zapomnij. Żyje się tylko raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibicka Polska w finałach ME !!!!! IP: *.chello.pl 17.11.07, 22:57 Brawo Polacy !!! Dziękujemy za te wspaniałe chiwle radości i oby było ich więcej w tych ME..!!! Brawa Dla Całej Reprezentacji !!! I Oczywiście dla Wielkiego Ebiego!!! POWODZENIA W FINAŁACH!!! POLSKA BIALO CZERWONI !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik dziś nikt nie wstydzi sie płakać IP: 83.238.72.* 17.11.07, 22:58 wytrzymałam jakoś łzy chłopaków ale jak wzieli trenera na ręce to i ja nie wytrzymałam.. a co tam jak wszyscy to wszyscy!:)) Leo jesteś wielki!!!!!!!!! p.s.dziekuje tym którzy wybrali Beenhakera na naszego trenera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorbi4 Panie Lato na kolanach przepraszaj Don Leo!!! IP: *.gprs.plus.pl 17.11.07, 23:04 Jako piłkarz byłeś panie Grzegorzu świetny. Jako działacz sie zdyskredytowałeś! A od Don Leo to sie możesz wiele nauczyć jak wyzbędziesz sie jadu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubajurek Re: Panie Lato na kolanach przepraszaj Don Leo!!! IP: *.dhcp.insightbb.com 17.11.07, 23:13 Lato nie byl wcale takim wielkim pilkarzem. Mial predyspozycje fizyczne na przyklad szybosci. Niestety glowy nie uzywal i to mu zostalo do dzisiaj.Biedny facio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corner No i mamy pierwszy cud rządu Donalda Tuska! IP: 77.223.195.* 17.11.07, 23:03 Historyczna chwila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Pierdutko Re: No i mamy pierwszy cud rządu Donalda Tuska! IP: *.aster.pl 17.11.07, 23:07 dziekujemy Ci Donald! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: let bravo! IP: *.aster.pl 17.11.07, 23:06 ale gra z młodzikami Belgii słabiutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adr Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 23:06 dzieki losowi mamy leo za trenera a nie tych polskich napuszonych pseudotrenerów, ktorych teraz pewnie skreca z zazdrosci ze oni nie maja takich umiejetnosci! IM MNIEJ TYCH STARYCH PRYKOW TYM LEPIEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seler Re: Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.aster.pl 17.11.07, 23:08 milcz prostaku, nawet w takim dniu musisz ubliżac autorom awansów do finałów MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adr Re: Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 23:13 aktorów jest wiele rezyser tylko jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 23:13 DZIĘKUJEMY!!! DZIĘKUJEMY WAM ZA TO WSZYSTKO!!! 17.11.2007 R. OD TERAZ KAŻDY POLAK POWINNIEN ZNAC TĄ DATĘ NA PAMIĘC!!! AWANS DO EURO 2008!!! Odpowiedz Link Zgłoś