Gość: Kroppka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 20:20 Ha. No proste, że Hiszpania. Skopcie tyłki Rosjanom. Może Villa znów strzeli gola? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sil byk kontra niedźwiedź IP: *.tcl123.dsl.pol.co.uk 26.06.08, 20:31 Byk kontra niedźwiedź. Jak na giełdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Hiszpański byk kontra rosyjski niedźwiedź. Kto ... IP: *.acn.waw.pl 26.06.08, 20:46 Stawiam na Hiszpanie... Odpowiedz Link Zgłoś
dejourent Czy juz zdrowi ci, ktorych ogarnela rusko-mania? 27.06.08, 10:06 Rosja tak naprawde zagrala tylko jeden dobry mecz przeciwko Holandii. Wygrana z Grecja, prawie najslabsza druzyna tego turnieju jedna bramka i ze Szewcja, ktora tez nie byla moca to nie sa jakies super osiagniecia. Jednak po jednym dobrym meczu Rosjanie wypompowali sie fizycznie. Im po prostu nie starczylo sil na wiecej. Hiszpania zas to jedyna druzyna na Euro, ktora wygrala wszystkie swoje mecze. Fantastyczna linia srodkowa. Dluga pelnowartosciowa lawka rezerwowa. Niemcy tez potrafia dobrze grac do konca, to prawdziwie druzyna turniejowa. A zreszta druzyny, ktore dochodza do finalu posiadaja cos wiecej niz tylko fart. Nie mozna odmowic Niemcom umiejetnosci i dobrego przygotowania fizycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beowulf Hiszpański byk kontra rosyjski niedźwiedź. Kto .. IP: *.58.jawnet.pl 26.06.08, 21:45 Szkoda Villi, mam nadzieje, ze na final wydobrzeje A tak przy okazji, skad Canizares z relacji? Nie ogladam meczu w TV, ale albo na planszy brakuje zmiany, albo komus sie przypomnialy "stare czasy", i zrobil z Ikera Santiago ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sil Rosja - Hiszpania 0:3. Byk wziął niedźwiedzia n... IP: *.tcl123.dsl.pol.co.uk 26.06.08, 22:43 Myślę, że w finale ma dużą szansę spełnic się przysłowie o Hiszpanach - "Grają jak nigdy, a przegrywają jak zawsze". Oby tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocław Hiszpański byk kontra rosyjski niedźwiedź. Kto .. IP: *.magma-net.pl 26.06.08, 22:53 ja wam powiem Niemcy do dobry zespół doświadczony bardzo ale jak się utrzyma taka sprawność fizyczna Hiszpani Niemcy są bez szans ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delgado Hiszpania - Rosja 3:0: Wielka gra ludzi Aragonesa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 22:57 Czy Polsat nie może wykopać tego mędrka, który przez cały mecz przeszkadza swoimi głupawymi uwagami z tylnego rzędu sprawozdawcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guancho Re: Hiszpania - Rosja 3:0: Wielka gra ludzi Arago IP: *.eranet.pl 26.06.08, 23:01 a ty naprawde jestes delgado czy delgado en oldos ? :) Ole ! Ole ! Ole ! Ole ! Ole ! Ole ! Supremacia, dominación, ejecución. Espańa victoriosa !!! Ole !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Hiszpański byk kontra rosyjski niedźwiedź. Kto .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 22:58 Niemcy przkupią wszystkich śedziów, trenera hiszpani, graczy hiszpani, chorągiwke narożną, gwizdek sędziego więc i tak wygrają. Ale Kibicuje Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
icaro Re: dziennikarz bez poijeciao pilce 26.06.08, 23:04 Iniesta najgorszy?? posluchaj TV hiszpanskiej,czlowieku!! jeden z lepszych zawodnikow,nie wspominajac o Silva. zmiany zostaly dokonane aby zawodnicy odpoczeli do finalu,nie dlatego ze hiszpania zle grala. pozdrawiam polska lige i dziennikarza z III swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Vaya Con dios Russija!!! IP: *.acn.waw.pl 26.06.08, 23:00 no i gdzie ten Arszawin nieziemski-już obwołany lepszy od CR7? barcelona przed meczem podpuściła go i juz mu się grać przeciwko hiszpanom nie chciało-teraz powiedza ze się odmyślili:)) niemcy mają więc z nimi ten trik nie przejdzie ale są tak ciency że do finału zaszli wyłącznie dzięki szczęściu i genowi zwycięstwa(a ten mają największy ze wszystkich drużyn)ale na Hiszpanię będzie to za mało Viva Espana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślaczka Re: Vaya Con dios Russija!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 23:05 Gratuluję Hiszpanii ;)W finale też będę kibicować Hiszpanom, ponieważ oni grają na prawdę bardzo ładnie!!! Mam nadzieję, że wygrają te mistrzostwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Vaya Con dios Russija!!! 26.06.08, 23:45 Rzeczywiście - zawodnik Golenie Dupy zupełnie zawiódł. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: Vaya Con dios Russija!!! 27.06.08, 09:16 Ruski przed meczem widocznie sie nie podszprycowali i dlatego rura im zmiękła. Żaden ruski sportowiec nie osiąga dobrych wyników jak nie jest naszprycowany chemikaliami. Odpowiedz Link Zgłoś
pierrecruise Hiszpański byk kontra rosyjski niedźwiedź. Kto .. 26.06.08, 23:02 Gdy Holandia stała, wszyscy zachwycali się Ruskimi, ciekawe jak teraz będzie, wspomną coś o Hiszpanach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorpion rosyjski niedźwiedź ... IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.08, 23:03 nasuwa sie pytanie: jak to sie stalo, ze pare dni temu Holandia dala sie ograc Rosjanom ? Zycze Hiszpanom zwyciestwa w wielkim finale ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niemcy Re: rosyjski niedźwiedź ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 23:20 ...wygrajcie na przekór wszystkim, którzy tak psioczą na was,najbardziej smieszy mnie gadanie, ze szkopy mają szczęście, ch...wo grają itp, bzdury! prawda jest taka, ze gdyby Polacy grali tak jak Niemcy i osiągneli tyle finałów co oni to wszyscy piali by z zachwytu, ze wspaniale, ze zaslużone..... wkurza mnie takie gadanie, troche obiektywizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jab-77 Re: rosyjski niedźwiedź ... IP: *.range86-158.btcentralplus.com 26.06.08, 23:40 Pialiby z zachwytu...w Polsce i tylko w Polsce. Hiszpania ma kibiców w całej Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: rosyjski niedźwiedź ... IP: *.midd.cable.ntl.com 26.06.08, 23:52 Holandia zagrała jedno z najsłabszych spotkan w wielkim turnieju od kilku dobrych lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Hiszpania - Rosja 3:0: Wielka gra ludzi Aragonesa IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 26.06.08, 23:03 Rosja się wykończyła w ćwierćfinale...i taki efekt. W finale Niemcy wygrają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-volksdeutsch Re: Hiszpania - Rosja 3:0: Wielka gra ludzi Arago IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.06.08, 23:07 każdy byle nie szkopy.. Espana Ole!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kc zero prawdy IP: *.radom.vectranet.pl 26.06.08, 23:06 tak beznadziejenj i nieprawdziewj relacji meczu nie przeczytałem dawno... dobrze że autor tak kibicuje Rosjanom.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max 1410 Rosyjski dzień konia IP: 83.15.80.* 26.06.08, 23:08 No z Holendrami to był dzień KONIA dla rep. Rosji, ale teraz zadyszka. Arszawin może wart jest 25 baniek, grubych dodam ale nikt nie jest jak maszyna. Reprezentacja nasza miała zadyszkę na samym początku turnieju a Rosja nieco później - ot to wszystko. Poziom Europy wsch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrrummm Re: Rosyjski dzień konia IP: *.178.Kowalska.e-zabrze.pl 26.06.08, 23:27 nasi to mieli zadyszkę zanim zaczęli grać... głównie przez to, że w kontraktach zbyt niskie sumy widniały za mecz... i grubo za niskie premie za gola... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proszę Cię Szkoda Ruskich IP: *.chello.pl 26.06.08, 23:10 Szkoda, że Rosjanie przegrali bo kibicowałem im od początku... Hiszpanom jednakże gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Re: Szkoda Ruskich 26.06.08, 23:27 Putin se przekalkulowal,ze ewentualne spozycie wodki w przypadku wygranej ruskich wzrosl by drastycznie po meczu i dlatego zakazal im wygranej.No bo kto by zarabial na wladzuchne jesli narod bylby zalany w trzy dupy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arsenalek Fabregas - Dominacja IP: 65.119.189.* 26.06.08, 23:11 Przenajswietszy Arsenal! Pieknie, dwie asysty and fenomenalne podania. Ot, to caly Cesc! Barca, rece precz od Fabregasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jab-77 Re: Fabregas - Dominacja IP: *.range86-158.btcentralplus.com 26.06.08, 23:15 Acz on jest z Katalonii, powinien wrócić na stare śmieci. Poza tym z Arsenalem nic nigdy nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arsenalek Re: Fabregas - Dominacja IP: 65.119.189.* 26.06.08, 23:26 Zobaczymy w tym sezonie. Masz krysztalowa kule? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jab-77 Re: Fabregas - Dominacja IP: *.range86-158.btcentralplus.com 26.06.08, 23:38 Nie jest mi potrzebna. Szkoda, bo bardzo lubię ten zespół i filozofię gry. Jest u mnie zaraz na 2. miejscu. Wiadomo po kim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arsenalek Re: Fabregas - Dominacja IP: 65.119.189.* 26.06.08, 23:46 No juz teraz wiadomo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true Hiszpanie wdeptali Rusków w ziemię, a gra w dziada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 23:11 w 2 połowie to ośmieszenie tej niby dobrj drużyny! Jakim cudem oni weszli do półfinałów. Przecież tak słabej drużyny nie było w żadnym z meczów mistrzostw!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehehe Re: Hiszpanie wdeptali Rusków w ziemię, a gra w d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 23:14 ruskie byli trak cienkie, ze Polacy nawet by wygrali z nimi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumcola Re: Bravo dla honorowej Europy IP: *.pools.arcor-ip.net 26.06.08, 23:22 Gratulacje dla zespolu, dla trenera, dla kultury gry/zawodnikow i kibicow. Bravo i gratulacie Hiszpania. Do tego tacy piekni faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neoleo Re: Hiszpanie wdeptali Rusków w ziemię, a gra w d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 23:22 szkoda że zlikwidowali łagry , bo cały ten PZPN z obecnym wydziałem dyscypliny i panem Gilarskim bym tam zesłał za to co się działo przez te lata , a tak ci co to stworzyli złodziejko-korupcyjny system dalej decydują , niestety to w polsce normalka - złodziej zawsze wolny i jeszcze decyduje kto może dalej kraść , a kto nie - PZPN Pzpn j.e.b.a.ć Pzpn Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Final! 26.06.08, 23:24 no to teraz czekam z kufelkiem na niedziele gdzie te hiszpanskie byki rozdepcza szwabskie tylki...Z dokladnie takim samym wynikiem.I nie wracac mi øurna z innym kolorem niz zloty na rogach!!!!1Szwaby do chaty a Klose do klozetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gierek Re: Final! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.08, 23:38 > no to teraz czekam z kufelkiem na niedziele... Alkoholik z Warszawy? > byki rozdepcza szwabskie tylki... komplexy po powstaniu warszawskim. Wam wdupili w tety niemcy i rojanie. Napisz mi, ja wy sie wtedy czuliscie. Ja pisze teraz wypracowanie o notorycznych nieudacznikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Final! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 01:00 Jakies kompleksy z ta Warszawa??:) pewnie piszesz ze slaska,a tam wiadomo,nie kufelek piwa,tylko butelka taniej wodki w reku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gierek Re: Final! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.06.08, 11:22 No, to widzisz, co robi zabor polski ze slasakow. Odpowiedz Link Zgłoś
111.55dd W wakacje wypracowanie? 27.06.08, 08:23 Widać po pisowni,że kazali pilnie braki nadrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gierek Re: W wakacje wypracowanie? -> Uni (PL) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.06.08, 11:19 Tak, tu masz racje! Te braki próbuje tu nadrobic. Mnie brakuje jednakże motiwacji tego jezyka sie lepiej nauczyc. Poza warszawa nigdzie sie jego nie uzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sil Re: Final! IP: *.tcl123.dsl.pol.co.uk 27.06.08, 00:13 Niemcy i tak wygrają, nie może byc inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tummie Hiszpania - Rosja 3:0: Wielka gra ludzi Aragonesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 23:26 To sa dziennikarze - jeden, dwa mecze wyjda byle komu i juz gwiazda i kto go by nie kupil. Nie twierdze ze Arszawin jest zly, ale nie robmy tyle halasu z powodu 2 dobrych meczów [tylko byleby o czym pisac]. ale co on osiagnał do tej pory - pomijajac fakt ze Rosjanie sa w trakcie sezonu. Ponadto Guiza zaliczyl 27 trafien i co to za stwierdzenie "Hiddink najlepszy trener swiata" - bo kto tak twierdzi? Mozna dodac chyba "moim zdanie" albo cos w tym stylu a nie pisac takie pierdoły...szkoda oczu na czytanie tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quez Hiszpański byk kontra rosyjski niedźwiedź. Kto .. IP: *.chello.pl 26.06.08, 23:28 szukacie najlepszego na boisku? Wybaczta rycerze, ale zdecydowanie Iniesta. Co do powyższego tekstu pana pola i wołowskiego.. Ramos pilnował Arszewina? Chyba oglądaliście jakiś inny mecz. Polecam obejrzenie raz jeszcze (bez palenia tego g$^&a). Śmieszno aż straszno, że tacy fachowcy komentują wydarzenia piłkarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Re: Hiszpański byk kontra rosyjski niedźwiedź. Kt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 23:31 haha papapa kacapy, wracajcie do swojej Azji hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max1410 Re: Hiszpański byk kontra rosyjski niedźwiedź. Kt IP: 83.15.80.* 26.06.08, 23:33 Arszwina pilnował Arszawin - to był ten mecz!!! Ja go widziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quez Re: Hiszpański byk kontra rosyjski niedźwiedź. Kt IP: *.chello.pl 26.06.08, 23:48 już prędzej z Tobą się zgodzę kolego ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Rosjanie byli delikatni. IP: *.ghnet.pl 26.06.08, 23:29 Niemcy tak delikatnie z Hiszpanami nie zagrają. Wykorzystają, co tam tylko mają, łokcie, głowy, nogi. Bo dobrze wiedzą, że to jest sposób na Hiszpanów, zwłaszcza w ostatnim turniejowym meczu, gdzie nikt nie obawia się żółtych kartek. Poza tym będą się przede wszystkim bronić. Ale może, jeśli Hiszpanie nie będą się za bardzo bali o swoje zdrowie, uda się im wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EM Re: Rosjanie byli delikatni. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.08, 23:51 Ja kibicuje niemcom. Pomimo to, dobra twoja analiza. Jesli niemcy przegraja, to bedzie to takze w porzadku. Hiszpanie graja bardzo elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Niemcy będą się bronić jak Lwy!! IP: *.ists.pl 27.06.08, 02:28 Niemiecki trener Lew każe się Niemcom bronić i bedą się bohatersko bronić jak LWY!! Tylko że lwy się nie bronią - lwy atakują... Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Za dużo gorzałki nawet ruskim szkodzi ? 26.06.08, 23:29 Klasyczny objaw skacowania u sbornej, uwierzyli maładcy, ze sa w finale i tankowali równo po Holandii, no i potem padli kondycyjnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypior Hiszpania - Rosja 3:0: Wielka gra ludzi Aragonesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 23:39 dzięki Ci panie Boże że wygrał futbol i Hiszpania .God Bless Spain. Odpowiedz Link Zgłoś