Dodaj do ulubionych

Gloria Cacharel

18.04.07, 17:21
Czy ktoś z Was może wie gdzie moge kupić Glorie? Jestem uzależniona ( to już
5 lat:)) ) od tego zapachu, a o zgrozo wycofano go z Polski i na
żadnej "bezcłówce" też nie ma. Pomocy !!!!
Obserwuj wątek
    • a.malinka Re: Gloria Cacharel 18.04.07, 17:28
      na allegro jest.
      www.allegro.pl/item185168994_cacharel_gloria_30ml_uzyta_1_raz_ubytek_minimalny.html
      www.allegro.pl/item184181957_gloria_cacharel_30ml_edt_folia_produkt_od_bonya.html
      www.allegro.pl/item185994073_gloria_cacharel_zestaw_uzywany.html
      • gender32 Re: Gloria Cacharel 18.04.07, 17:39
        Ale to 30:((( Jako maniaczka szukam ( pełna wiary ) 50 lub 100 ml. Dziękuje za
        linki :)
        • aggis20 Re: Gloria Cacharel 18.04.07, 17:57
          Ja widzialam jeszcze nie tak dawno cala serie Gloria w perfumerii Marrionaud we
          Wrocławiu, byla tez na pewno jedna setka edt. Ale co za roznica, czy kupisz
          100ml w perfumerii za 300 zł. czy male buteleczki po 30ml kazda na Allegro?;-)
          nie wiem tez czy Glorii nie wycofali juz w ogole, nie tylko z PL... Lepiej zrób
          zapasy na Allegro bo wkrotce juz nigdzie nie bedzie jej mozna dostac;-)
          • wiolinka100 Re: Gloria Cacharel 18.04.07, 19:31
            Gloria jest w wielu polskich perfumeriach internetowych np pedecie, sorei i
            fragnecie. Czasami na truskawie są w dobrej cenie zestawy Glorii albo Gloria w
            pojemności 50ml.Dużej flaszki 100ml jeszcze tam nie widziałam, ale może teraz
            po tych różnych zmianach w asortymencie (na lepsze :)) równiez taka pojemność
            się pojawi??
            Aha i Gloria jest wycofana z produkcji, a nie tylko z dystrybucji w Polsce.
            • a.malinka Re: Gloria Cacharel 18.04.07, 19:57
              oj tak Wiolinko100 dużo Glorii widziałam w perfumeriach internetowych.
              zapomniałam :-)
              • gender32 Re: Gloria Cacharel 18.04.07, 21:04
                A może któraś z Was ma pomysł na jakieś perfumy w podobnej nucie. Chodze po
                perfumeriach wącham, wącham, wacham i .... Bardzo prosze o sugestie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka