Dodaj do ulubionych

BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie

11.10.10, 08:27
Dziewczyny, zapraszam do nowego sklepu stacjonarnego :)

Na początek kilka modeli Panache, 2 plunge Effuniak, trochę straplessów ''kropek'', Freya Pollyanna i Arabella. Dodatkowo bluzki koszulowe oraz Tequila z Biu Biu. W miarę możliwości oraz Waszych sugestii będę poszerzać ofertę.

Zapraszam!
Obserwuj wątek
    • ola.biustyl godziny pracy oraz adres: 11.10.10, 08:28
      Godziny pracy sklepu to:
      pn-pt: 10-18, sob: 10-14
      Również w dniu otwarcia zapraszam od 10tej :)

Sklep będzie się mieścił się przy ul. Grunwaldzkiej 42/3:
      tnij.info/Mapa
    • ola.biustyl otwarcie w środę 13.10. 11.10.10, 08:30
      jak w każdy dzień sklep będzie otwarty od 10tej :) zapraszam
      • ola.biustyl strona - www.biustyl.pl 01.03.11, 20:17
        Nasza strona informacyjna już działa:)
    • maheda Yes, w końcu! 11.10.10, 09:08
      Trzymam kciuki :-)))
      • ola.biustyl Dziękuję ;) 11.10.10, 09:09
    • mikaol Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 11.10.10, 10:50
      Cieszę się i ja, że już za chwileczkę, już za momencik :) .
      Gratuluję i też trzymam kciuki za powodzenie.
      Mam też pytanie - w jakich kolorach będą bluzki koszulowe biubiu?
      • ola.biustyl Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 12.10.10, 07:45
        W tej chwili są białe i niebieskie (niestety w niepełnej rozmiarówce, przez nieporozumienie przy zamawianiu). A jaki rozmiar jest potrzebny?
        Aha, Tequile są granatowe.
        • mikaol Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 12.10.10, 12:29
          Mój rozmiar koszul biubiu to 44BB.
          Myślałam o fuksjowej bo tego koloru jeszcze nie mam.
          A tak zapytam : Czy np. biała byłaby w rozmiarze 44BBB lub 46BB?
          Chciałabym ewentualnie domierzyć i sprawdzić jak te rozmiary mają się do mnie.
          • ola.biustyl Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 12.10.10, 14:01
            Jest 44BB i 44BBB biała. Fuksja jest w planie zamówień, ale nie wiem jeszcze dokładnie kiedy.
    • edhelwen Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 12.10.10, 17:21
      a będzie Cleo? ;)
      • ola.biustyl Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 12.10.10, 22:10
        Z Cleo w tej chwili jest Penny magenta/black. Więcej w tym sezonie raczej nie będzie.
    • ola.biustyl Umilacz z okazji otwarcia :) 13.10.10, 10:06
      Każda klientka, która kupi biustonosz, weźmie udziała w losowaniu, w którym nagrodą jest wybrany przez zwyciężcznię biustonosz. Zbieranie losów trwa do wtorku (19.10.).

Zapraszam na zakupy!
    • zazulla byłam, widziałam, polecam 13.10.10, 18:00
      Lokalizacja - bardzo fajnie, że sklep jest blisko PKP i PKS. Łatwo tam trafić.

Sklep jest jakby podzielony na dwie strefy - bliżej wejścia możemy poczytać gazety/katalogi na wygodnej kanapie (pewnie specjalnie dla panów), w drugiej części jest towar (wieszaki, komody) i dwie duże przymierzalnie. Przymierzalnie super duże, oświetlone, pufa, dwa lustra, wieszaki, półeczka a nawet chusteczki higieniczne. Moim zdaniem spokojnie zmieści się osoba na wózku inwalidzkim z osobą towarzyszącą, co moim zdaniem jest ogromnym plusem sklepu.

Są Effuniaki (Kropek, Black, White) , Cleo (Penny?), Freya (Arabelka, Pollyanna), Masquerade (Tiffany), Panache (Ariza, Andorra, Tango II, Saffron), Atlantis (czarny push-up). Możliwe, że zapomniałam o jakiś modelach. Były też woreczki do prania Julimex (mam od roku i polecam). Ma być jeszcze Puor Moi. No i są koszule BiuBiu - białe i niebieskie.

No i brafitterka :) Mnie nie ostanikowała, bo jak wiadomo pasuje mi tylko Alana Bravissimo (niestety, pianki Effuniak nadal są niekompatybilne ze mną), ale skoro sama Maheda ją szkoliła.... Na dzień dzisiejszy polecam!

Ps. Panache zaopatrzyło sklep z plakaty, reklamy, katalogi. Szkoda, że nie zrobili tego inni producenci, szczególnie Effuniak i BiuBiu, bo na rynku rzeszowskim są chyba najmniej znane.
      • ola.biustyl Dziękuję :) n/t 14.10.10, 17:16
    • ola.biustyl Freya Monet i uzupełnienie rozmiarów 21.10.10, 19:16
      Do sklepu dojechało kilka sztuk modelu Monet (padded) oraz uzupełnienie rozmiarów modeli Arabella i Polyanna :)
    • ola.biustyl dostawa Cleo Lizzie 22.10.10, 19:53
      Dotarło kilkanaście rozmiarów w obwodach 32 - 38. Zapraszam:)
    • ola.biustyl sobota 30.10. wyjątkowo nieczynne 29.10.10, 18:50
      Przepraszamy. Kolejne soboty pracujemy bez zmian tj. 10-14.
    • ola.biustyl Dotarły miękkie Effuniaki 29.10.10, 21:47
      Zapraszam na zakupy:)
    • ola.biustyl Masquerade Angie 04.11.10, 21:31
      Dotarła dostawa 60'ek. Zapraszam :)
      • magenta_72 Re: Masquerade Angie 04.11.10, 21:49
        A czy jest/będzie Angie 32f?
        • ola.biustyl Re: Masquerade Angie 04.11.10, 23:30
          Nie ma. To była jednorazowa niespodziewana dostawa tego modelu - był dostępny tylko obwód 28.
    • klakierka Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 11.11.10, 18:36
      Prosze mi łopatologicznie wytlumaczyć jak do was dojść ?? Bo ja z map cinka jestem a chciałam zajrzeć :)
      • edhelwen Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 11.11.10, 20:03
        zależy od której strony ;)
        Jeśli idziesz od strony dworca PKP/PKS to idziesz wzdłuż Grottgera w PRAWO i skręcasz w lewo w Grunwaldzką (na rogu jest taki sklep z butami na wystawie). BiuStyl jest po lewej stronie, NIE PRZECHODZISZ na drugą stronę ulicy, tam gdzie jest ksero, papierniczy, etc.
        Idąc od innej strony niż dworzec. Masz Europę II. Wchodzisz w ulicę, która jest od LEWEJ strony Europy (Grunwaldzka) w stronę dworca. BiuStyl tym razem jest po prawej ręce, bliżej dworca.
        Mogę dać więcej wskazówek, tylko muszę wiedzieć skąd chcesz dojść ;)
        • klakierka Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 22.11.10, 08:22
          Chce dojść do was od Urzędu Wojewódzkiego bo będe służbowo :)
          • edhelwen Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 22.11.10, 15:37
            to po przeciwnej stronie ulicy jest właśnie CH Europa II :) i dalej tak jak pisałam, czyli ulica po lewej stronie Europy. Przechodzisz przez to przejście naprzeciw UW (no dobra, w zasadzie to jest z boku UW ;) )
            • ola.biustyl Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 22.11.10, 18:56
              Dzięki edhelwen:)
              Od Urzędu Wojewódzkiego to rzut beretem. Należy skierować się w stronę dworca PKS czyli w uliczkę pomiędzy bankiem PKO BP i Millenium (za nim jest sklep 24h, potem Kredyt Bank, potem jeszcze kilkadziesiąt metrów i jest BiuStyl).
              • klakierka Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 22.11.10, 21:43
                dobra, trafie w czasach stydenckich jak tam dreptałam to na pamięć sklepy znałam a teraz kicha jak wszędzie samochodem, ale przyjde :) a z rozmiarami 70E/F to jak u was, raczej insteresują mnie nie usztywniane panache (jakoś najbardziej kompatybilne ze mną jak do tej pory)
                • ola.biustyl Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 22.11.10, 22:34
                  Z 70E/F usztywnianych jest Panache Cleo Penny (róż). Usztywniane są jeszcze Effuniaki (plunge cielisty i Black) oraz Freya Monet.
                  • klakierka Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 24.11.10, 12:15
                    ola :) ale ja właśnie nie usztywniane :) o miękkie biustonosze mi się rozchodzi :)
                    • ola.biustyl Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 24.11.10, 19:29
                      Eh, zjadłam to 'nie' i wyszło mi usztywnione;) to jeszcze raz: z miękkich Panache 70E/F jest Cleo Lizzie, Ariza teal/pink, Saffron lavender, Tango II czarne i chyba jeszcze Andorra pearl. Z innych miękkich jest Freya Arabella, Polyanna i Effuniak halfcup:)
    • karolynka90 Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 22.11.10, 14:36
      Chciałabym spytać czy wszystkie staniki w Państwa ofercie są miękkie?
      Czy są tez usztywniane?
      • ola.biustyl Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 22.11.10, 18:48
        Nie, nie wszystkie. Z usztywnianych są Effuniaki (Black, Cielisty i strapless kropek), Freya Monet (65, 70), Masquerade Angie (obwody 60'), Masquerade Maia (obwody 80, 85) i Cleo Penny różowy:)
        Czekam też na uzupełnienie rozmiarówki z Tiffany ivory plunge, bo w tej chwili jest tylko od 80cm pod biustem.
        • karolynka90 Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 22.11.10, 23:00
          Chodzi mi właśnie o 60tki. :)
          • ola.biustyl Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 22.11.10, 23:25
            To z tych modeli, o których pisałam jeszcze Penny mam w 60'kach :) Effuniaki od 65, ale są ściślejsze.
    • ola.biustyl Panache Melody 25.11.10, 19:07
      Od dziś w sprzedaży model Panache Melody Balkonetka (czarny, do G), zapraszam!
      • beata9957 Wreszcie w Rzeszowie HURRA 26.11.10, 20:16
        Byłam tydzień temu w sobotę,na juz potrzebowałam stanika do kiecki.Kupiłam Eufuniaka i Cleo.Sklep jest super,obsługa tez.Az miło mi sie zrobiło po tylu latach,ze nikt nie robi w sklepie na mnie głupiej miny i nie mówi mi ze takich rozmiarów to nie produkują.Ja jestem pod naprawdę pozytywnym wrażeniem.Polecam gorąco sklep i pozdrawiam właścicielke.Ja na pewno bede tam robić stanikowe zakupy.
        • ola.biustyl :) 26.11.10, 20:35
          bardzo miło się czyta takie słowa, dziękuję i pozdrawiam!
    • mania_aniam asortyment 29.11.10, 19:30
      Jakie modele znajde w Biustylu w rozmiarze 85F? Chcialabym ostanikowac Babcie z okazji Mikolajek:)
      • ola.biustyl Re: asortyment 29.11.10, 20:23
        :) Jest Tango II czarne, Andorra kremowa, Melody balkonetka czarna, Ariza Teal/pink, Saffron, z Cleo jest Lizzie, Penny. I jeszcze z Gorsenii też powienien być jeden czarny model:)
        • mania_aniam Re: asortyment 29.11.10, 20:28
          Moze cos jej bedzie pasowalo:) Babcia nienawidzi koronek 'bo tak strasznie gryza' i preferuje skorupki, ale mysle, ze to troche sprawa zawsze zle dobranego stanika. Jak mawial Cezar - przyjdziemy, przymierzymy, zobaczymy;)
          • ola.biustyl Re: asortyment 29.11.10, 21:04
            Koronka koronce nierówna ;) wg mnie bardzo fajna jest Andorra - mimo, że z koronki to taka przyjemna w dotyku. Mam nadzieję, że uda się dobrać coś, z czego będzie zadowolona:)
    • ola.biustyl Tiffany plunge ivory 03.12.10, 19:13
      .. uzupełnienie rozmiarów dotarło dziś do sklepu mimo śnieżycy :) 65-85 D-G, zapraszam!
    • justyna-8 Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 07.12.10, 09:26
      Powtórzę pytanie z wątku rzeszowskiego. Czy jest szansa na nowości Effuniaka stacjonarnie (rozmiar 80G)?
      • ola.biustyl Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 07.12.10, 20:46
        W ciągu najbliższego miesiąca nie będę składać zamówienia na Effuniaki, później z pewnością tak, nie jestem jednak w stanie powiedzieć kiedy. Rozmiar 80G na pewno zostanie uwzględniony w zamówieniach :)
        • edhelwen Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 07.12.10, 23:47
          a będzie turkusowy HP? ;)
          • ola.biustyl Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 08.12.10, 00:43
            Jeszcze nie wiem. Jeśli jednak zamawiałabym inne model/ modele, to mogę zamówić konkretny rozmiar turkusowego HP :) najlepiej napisać mail na: sklep@biustyl.pl
            • justyna-8 Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 08.12.10, 10:53
              To ja mam chrapkę na HP. Rozmiaru nie jestem pewna, dlatego nie chce mi się bawić z przesyłkami. Miesiąc mogę poczekać :).
    • ola.biustyl Pour Moi w BiuStylu :) 07.12.10, 20:48
      Dziś dotarły modele Essence padded (biały) oraz Opulence miękki (czarno-fioletowy), zapraszam!
    • ola.biustyl W Wigilię czynne do 13.00 n/t 19.12.10, 22:48
      • hal83 Re: W Wigilię czynne do 13.00 n/t 20.12.10, 23:04
        a między świętami a sylwestrem sklep jest czynny normalnie, czy planujecie jakąś przerwę świąteczną?
        • ola.biustyl Re: W Wigilię czynne do 13.00 n/t 20.12.10, 23:44
          Tak, będzie czynne normalnie. Wszystkie odstępstwa od normy ogłaszam tutaj:)
    • ola.biustyl 31.12 Sylwester - godziny pracy 30.12.10, 22:30
      W Sylwestra czynne w godzinach 10-15, zapraszam!
    • justyna-8 Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 10.01.11, 11:47
      Czy w najbliższy piątek będą jakieś Effuniaki HP w rozmiarze 80G?
      • ola.biustyl Re: BiuStyl - sklep stacjonarny w Rzeszowie 10.01.11, 19:55
        Nie, niestety nie będzie.
    • ola.biustyl nowości w BiuStylu :) 13.01.11, 18:46
      Dziś dotarł model Panache Ariza pink/ivory - jest ładniejsza niż się spodziewałam, róż jest przygaszony, a waniliowe hafty bardzo ładnie się z nim komponują.

Dostaliśmy też kilka sztuk Cleo Sadie (fioletowa kratka) w obwodach 28, 32, 34.

Zapraszam!
    • zazulla BiuStyl w dzisiejszych Nowinach 20.01.11, 17:33
      W wersji papierowej i elektronicznej
      www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110120/MAGAZYNDOMOWY02/566561922
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka