Dodaj do ulubionych

Lublin nowy sklep

09.03.11, 19:12
Witam serdecznie,

Zapraszam wszystkie Panie biuściaste i małobiuściaste do odwiedzenia naszego nowego sklepu z bielizną.
W sklepie znajdują się znane i lubiane marki angielskie i polskie m.in. Freya, Curvy Kate, Dalia, Ewa Bień, Corin, Konrad. Dostępne rozmiary, obwody od 60, miseczki do K.
Zapraszam
od poniedziałku do piątku od 10.00 do 21.00
niedziela od 10.00 do 20.00
Galeria ,,OLIMP" /stara część Olimpu/ Sklep Bravissima II piętro lok 119, al.Spółdzielczości Pracy 34 Lublin. Dla lobbystek w marcu i kwietniu 10% rabatu.
Pozdrawiam
Beata
Obserwuj wątek
    • derenka Re: Lublin nowy sklep 09.03.11, 21:21
      Czy to ten sam sklep, co kokieteria?
      • zawsze-bravissima Re: Lublin nowy sklep 09.03.11, 21:41
        Witam,
        Nie jest to zupełnie nowy sklep, z bogatą ofertą bielizny i usługą brafittingową.
        Zapraszam
        Beata
        • agutek1984 Re: Lublin nowy sklep 11.03.11, 16:50
          ooo jak fajnie. Wybiorę się w najbliższym czasie.
          Jak z asortymentem dla małobiuściastych?
          Duży wybór?
          • zawsze-bravissima Re: Lublin nowy sklep 12.03.11, 14:41
            Witam,
            Zapraszam serdecznie,dla małobiusciastych mamy piękne push up,bardotki a także semi softy z firm Konrad,Ewa Bień,Dalia i Corin, oraz Freya boskie deco.
            Pozdrawiam
            Beata
    • anuula12 Re: Lublin nowy sklep 10.03.11, 17:55
      Łał, nie myślałam, że dożyję takiej chwili, drugi sklep w Lublinie :):)Super!
      A będzie wersja internetowa?
      Szkoda tylko, że tak daleko ;(
      Bravissima....hmm. Bravissimo?
      • zawsze-bravissima Re: Lublin nowy sklep 14.03.11, 19:38
        Witam,
        Jesteśmy w trakcie tworzenia sklepu internetowego, ale jeszcze to chwilę potrwa. Poinformuję jak się uporamy.

Pozdrawiam
        Beata
    • derenka Re: Lublin nowy sklep 13.03.11, 08:19
      A jaki jest przedział cenowy mniej więcej?
      • zawsze-bravissima Re: Lublin nowy sklep 14.03.11, 19:41
        Witam,
        Ceny kształtują się od 79,00 zł do 199,00 zł/Freya,/
        Pozdrawiam
        Beata
    • desu_chelm Re: Lublin nowy sklep 13.03.11, 22:29
      Witam,

W poście jest, iż zapraszają Państwo do "naszego nowego sklepu". Gdzie posiadają Państwo stary sklep?
      Dla potwierdzenia: w soboty sklep jest nieczynny?

Mamy nadzieję, że marki Dalia, Freya, Panache.. będą coraz popularniejsze we wschodniej Polsce (u nas w Chełmie w ciągu 2 tygodni do miesiąca powinny być pierwsze modele tych marek).

Życzymy powodzenia i pozdrawiamy :-)

• zawsze-bravissima Re: Lublin nowy sklep 14.03.11, 19:45
        Witam,
        Pracujemy 7 dni w tygodniu poniedziałek-sobota 10.00 do 21.00, niedziela 10.00-20.00
        Dziękujemy
        Również życzymy powodzenia
        Beata i Iwona
    • alice1984 Re: Lublin nowy sklep 23.03.11, 10:30
      a ten rabat dla lobbystek na jakieś specjalne hasło?
      • zawsze-bravissima Re: Lublin nowy sklep 26.03.11, 20:22
        Witam,
        wystarczy powołać się na lobby biuściastych.
        Zapraszam jest nowa kolorowa bielizna.
        Pozdrawiam
        serdecznie
        Beata
        • paula.anna Re: Lublin nowy sklep 13.04.11, 11:06
          wczoraj z radością go przypadkiem odkryłam
          niestety, pani nawet nie wstała od laptopa, kiedy weszłam i oglądałam bieliznę :/
          totalnie mnie olała
          cóż, może trafiłam na zły dzień
          a jakiś nienachalny objaw zainteresowania klientką jest w moim przypadku mile widziany ;) nie lubię czuć się niewidzialna
          w każdym razie cieszy mnie kolejny sklep, tym bardziej że pomocy w doborze rozmiaru i tak nie potrzebuję :P
          • aneta.w.77 Re: Lublin nowy sklep 28.04.11, 14:47
            Pragnę Panią przeprosić za zaistniałą sytuację, trudno mi teraz sobie przypomnieć co się działo tamtego dnia, czy to był zły dzień - myślę że nie ;) raczej goniące mnie terminy uczelniane :) w każdym bądź razie pragnę Panią bardzo przeprosić, za to, że taka sytuacja wogóle miała miejsce. Zapraszam do sklepu ponownie i obiecuję, iż taka sytuacja się więcej nie powtórzy :)
            • monjan Re: Lublin nowy sklep 05.05.11, 09:42
              witam
              jaka jest oferta karminków?
              • zawsze-bravissima Re: Lublin nowy sklep 18.05.11, 21:10
                Witam,
                Mamy w ofercie karmniki zapraszam,
                Beata
    • derenka Re: Lublin nowy sklep 05.05.11, 11:54
      są jakieś stroje kąpielowe? Jesli tak, to jakie?
      • zawsze-bravissima Re: Lublin nowy sklep 14.05.11, 15:54
        Witam,
        Posiadamy aktualnie stroje kąpielowe angielskiej firmy ,,POUR MOI?"
        Zapraszam.
        Pozdrawiam serdecznie,
        Beata
        • zawsze-bravissima Re: Lublin nowy sklep 25.05.11, 23:39
          Ponownie witam! I bardzo się cieszę, że mogę zaprosić Was do udziału w akcji "Mamy biust". Start w Dzień Mamy. Rabaty, kupony rabatowe i inne atrakcje. Zapraszamy do salonu Bravissima w Galerii Olimp, stara część, p. II, lokal nr 119. Oto link do strony opisującej promocję :fantasie.com.pl/Mamy_biust_Mama_i_corka_razem-880.html.
          Pozdrawiam Beata.
          • zawsze-bravissima Re: Lublin nowy sklep 25.05.11, 23:44
            zawsze-bravissima napisała:

> Ponownie witam! I bardzo się cieszę, że mogę zaprosić Was do udziału w akcji "Mamy biust". Start w Dzień Mamy. Rabaty, kupony rabatowe i inne atrakcje. Zapraszamy do salonu Bravissima w Galerii Olimp, stara część, p. II, lokal nr 119. Oto link do strony opisującej promocję :fantasie.com.pl/Mamy_biust_Mama_i_corka_razem-880.html.
            > Pozdrawiam Beata. P.s. zapomniałam dodać, że promocja obowiązuje również na polskie biustonosze. B.
    • zmijunia.lbn Re: Lublin nowy sklep 12.05.11, 00:05
      Byłam jakiś czas temu. :)
      Po podaniu orientacyjnego rozmiaru brytyjskiego pani cierpliwie donosiła wszystko, co jej zdaniem miało szanse pasować. Najpierw trzeba co prawda wzbudzić u sprzedawczyni (z paragonu wywnioskowałam że jest Pań 2?) zainteresowanie, ale przynajmniej obsługa z pewnością nie jest natarczywa. ;)

Bravissima ma zupełnie inny asortyment niż Body, w związku z czym sklepy całkiem fajnie się nawzajem uzupełniają.

Największy minus - jest to typowy sklep w galerii handlowej: otwarty non stop, przeszklony.. Trudno w takim miejscu o odrobinę intymności, ale cóż - taki urok centrów handlowych.

Aaaaaa, zapomniałabym - towarzysz zakupów był zachwycony strefą wypoczynkową. :D
      I faktycznie, fajny to pomysł żeby postawić fotele blisko przymierzalni - zwłaszcza że te są raczej niewielkie, więc żaden skracacz ramiączek się już w środku nie mieści.
      A na stoliku Jogusie, mniam! ;)
      • pitupitu10 Re: Lublin nowy sklep 14.05.11, 19:54
        zmijunia.lbn napisała:

> Bravissima ma zupełnie inny asortyment niż Body, w związku z czym sklepy całkie
        > m fajnie się nawzajem uzupełniają.

Ja bym prosiła o analizę porównawczą. :)
        • zmijunia.lbn Re: Lublin nowy sklep 16.05.11, 00:32
          pitupitu10 napisała:

> zmijunia.lbn napisała:
          >
          > > Bravissima ma zupełnie inny asortyment niż Body, w związku z czym sklepy
          > całkie
          > > m fajnie się nawzajem uzupełniają.
          >
          > Ja bym prosiła o analizę porównawczą. :)

W Body jest spory wybór tych wszystkich Freyek, Panaszków i Krągłych Kasiek, ostatnio też Audellek. No i Effuniaki.
          W Bravissimie Frei, Panache i CK też trochę jest, ale chyba ponad połowa asortymentu to polska produkcja (Ewa Bien, Corin, Konrad i nie pamiętam co jeszcze), poza tym Pour Moi? i możliwe że coś jeszcze. Trochę egzotyki. ;)
    • madzioreck Kontakt mailowy...? 28.09.11, 13:06
      Czy sklep korzysta z poczty gazetowej? :)
    • normalna_ja Pyt. o asortyment 25.06.12, 15:04
      Wybieram się do Bravissimy, ale najpierw chciałabym się dowiedzieć, czy mam po co jechać :).
      Potrzebuję jasnego stanika (ecru, biel) w rozm. 30D z odpinanymi ramiączkami i z wkładkami push up. Znajdzie się coś? Może jakiś Atlantis?

Drugie pytanie dotyczy kontaktu ze sklepem - nigdzie nie udało mi się znaleźć numeru telefonu ani adresu mailowego. Czy można by tu wrzucić te informacje, gdyby ktoś ich potrzebował?
      • ania.kar Re: Pyt. o asortyment 27.06.12, 13:21
        > Drugie pytanie dotyczy kontaktu ze sklepem - nigdzie nie udało mi się znaleźć n
        > umeru telefonu ani adresu mailowego. Czy można by tu wrzucić te informacje, gdy
        > by ktoś ich potrzebował?

Google znalazły takie namiary:
        www.modnylajf.pl/poczuj-sie-pewnie-kobieco-i-zmyslowo/
        • normalna_ja Re: Pyt. o asortyment 27.06.12, 15:55
          Dziękuję! Tam nie trafiłam :)
    • moderacja.lb Lublin nowy sklep - likwidacja sklepu (listopad) 13.10.12, 15:20
      zawsze-bravissima napisała:

> Kryzys dał się i nam we znaki. z końcem listopada zamykamy salon
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka