rozbef 05.02.10, 22:00 To jest policja? Jak będą powoływać sztaby i naradzać się w fotelach - to se mogą szukać do usranej..... Bożesz ty mój - toż w tym kraju raj dla bandziorów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ormowiec Re: Poszukiwania bandyty: Rozpoznałam go. To on! IP: *.choopa.com 06.02.10, 00:37 ZADZWOŃCIE PO MILICJĘ! ZADZWOŃCIE PO MILICJĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzis1 Re: Poszukiwania bandyty: Rozpoznałam go. To on! IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.10, 00:46 Problem jest w tym, ze Zielonogorzanie sa zbyt cywilizowani. W ZG zyja ludzie, ktorzy maja kompas moralny i dbaja o siebie i swoje dzieci. W zwiazku z tym policja nie musi sie wysilac, zeby miec takie same wyniki jak w innych rejonach Polski. Kazdy kto probowal spowodowac reakcje zielonogorskiej policji na COKOLWIEK wie o czym mowie. Ogromny pies biegajacy luzem, agresywny pijak czy grupa wiesniakow z okolicznych wsi na goscinnych wystepach nie sa w stanie zainteresowac naszych niebieskich. Podobnie teraz - w radio i gazetach rzecznik gada, zeby alarmowac o podejrzanych osobach, a jak ktos wezmie to serio i naprawde alarmuje, to jest traktowany jak wariat i odpowiedz policji brzmi, ze nie kazdy musi byc od razu gwalcicielem (oczywiscie po przyjezdzie po 2 godzinach od zgloszenia). Moze niech sie media zainteresuja tym co robi zielonogorska policja - materialu na artykuly bedzie mnostwo. Z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nautilius Re: Poszukiwania bandyty: Rozpoznałam go. To on! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 02:41 Kilka lat temu doszło w ZG do gwałtu na dziewczynie w biały dzien (godzina 15-16), pod wiaduktem na ul.sulechowskiej, gość zastraszyl ja tzw. tulipanem i zgwalcił praktycznie w srodku miasta i podobno ludzie to widzieli i nikt nie zareagował. Ten skurw..., który to zrobił został szybko złapany , miał chyba 16-18 lat, może teraz wyszedł z więzienia i zaczal robic swoje. Rowniez kilka lat temu, chyba w 1999-2000, doszło do kilku gwaltów na kobietach wywozonych przez dwoch gwalcicieli do przydroznych lasów. Jedna z kobieta zostala zadzgana nozyczkami. Gwalcicieli zlapano i dostali po 13 lat. Zabojstwa im nie udowodniono. Moze tez juz wyszli przedterminowo?(Mariusz W. i Tomasz K.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dqh Re: Poszukiwania bandyty: Rozpoznałam go. To on! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.10, 09:14 Zdis1, to co opowiadasz pokrywa się także z moimi obserwacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus a po co maja szukac IP: *.dynamic.mnet-online.de 06.02.10, 07:18 przeciez wiedza ze to nie on hej gawedziarze i bajdury czerpiacy z nieba gruba rente o lapiduchy jasnej gory gory kalwarii parchy swiete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lok Re: a po co maja szukac IP: 94.75.121.* 06.02.10, 07:41 Obywatelu, nie oczekuj pomocy policji, broń się sam !. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus no wlasnie IP: *.dynamic.mnet-online.de 06.02.10, 07:59 i zdegraduje cie generale do rangi kretyna a z twoich chlopakow nagotuje zupy i dam ci ja do zarcia ps moze chodzilo wam o ekipe sp rotmistrza siwego i jozefa kazdy niemiec francuz israelczyk czy inny amerakanski pokraka ktory stanie po waszej stronie pojdzie do swojego boga rozkaz jest wyrazny tepic k y gdzie tylko sie pojawia bo zaraza wszystkich swoim nierzadem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: no wlasnie IP: 94.75.121.* 06.02.10, 09:26 mam znajomego gliniarza i wiem ze policja robi duzo zeby go złapać,jest wszystko sprawdzane i ci gwalciciele co wyszli z więzienia ,masa telefonów codziennie do komendy,najgorsze jest to sianie zamętu nagle wszyscy wszędzie go widzą,łapanie go to jak szukanie igly w stogu siana.do konca niewiadomo czy jest jeden bo rysopisy i wiek podany przez pokrzywdzone rozmija się.Ludzie dajcie policji pracowac ,a nie tylko narzekacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^ To się 'wystaw'i im pomóż:)??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.10, 10:47 Bądz przydatna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: Poszukiwania bandyty: Rozpoznałam go. To on! IP: *.xdsl.centertel.pl 06.02.10, 10:31 Wyrazy współczucia dla tej młodej kobiety z uwagi na stan zdrowia. może jeszcze da się coś uratować. W młodym wieku takie głupoty wyczyniać. Odpowiedz Link Zgłoś
lucjusz1987 Poszukiwania bandyty: Rozpoznałam go. To on! 06.02.10, 12:03 Policja winna przyjechac tylko po to, aby zainterweniować w razie ewentualnego linczu na kimś niewinnym. Policja jest dla nas, a nie na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.radkiewicz Poszukiwania bandyty: Rozpoznałam go. To on! 06.02.10, 14:27 jak policja moze mowic ze potrzebuja informacji skoro je ignoruja???!!! Przeciez to jest zaprzeczenie samemu sobie.. Ja swojej kobiety na krok nie odstepuje bo przeciez nie wiadomo skad taki imbecyl wyskoczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek Re: Poszukiwania bandyty: Rozpoznałam go. To on! IP: 94.75.121.* 06.02.10, 15:42 www.rzg.info.pl/news/show/8103 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zg48 Re: Poszukiwania bandyty: Rozpoznałam go. To on! IP: *.centertel.pl 06.02.10, 16:27 Dlaczego jakiś Waraksa z Goszofa Wlkp. wypowiada się o tym co dzieje się w Najjaśniejszej Zielonej Górze? Przecież oni tam nie wiedzą nawet gdzie to jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Poszukiwania bandyty: Rozpoznałam go. To on! IP: 94.75.121.* 06.02.10, 17:31 jak się pod komendę nie ściągnie błękitnego helikoptera TVN albo Uwagi albo Jaworowicz coby wymusili na policji jakąś reakcję to oni nic nie zrobią. D...y im się ruszać zza biurek nie chce, a ja i pewnie nie tylko ja ostatnio niemałą kasę wydaję na taksówki dla siebie i córki, bo po prostu boimy się wracać wieczorami pieszo lub autobusem.Jakby zgwałcił i pociął córunię lub żonę kogoś z komendy to bandzior pewnie dawno już byłby złapany, a tak to...szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gks Re: Poszukiwania bandyty: Rozpoznałam go. To on! IP: 77.255.187.* 06.02.10, 18:39 przed chwilą przeczytałem forum Lubuskiej i tak ktoś przypomniał o piosence Gwałcą Atrakcyjnego Kazimierza która idealnie oddaje to co się teraz w ZG i okolicach dzieje. Sprawa jest poważna ale dla "rozluźnienia atmosfery" jak jeden z internautów napisał na wspomnianym forum wrzucił link do video z tą piosenką. Ja dorzuciłem tekst i na tym forum również wrzucam słowa i link do video. GWAŁCĄ - Atrakcyjny Kazimierz W naszym mieście grasuje zboczeniec, Pośród kobiet wielkie poruszenie. Każdy facet też kręci swym tyłkiem, Nie tak trudno jest iść o pomyłkę. Pierwsza strona lokalnej gazety pamięciowe zamieszcza portrety Gościa, który zło czyni po nocach Według niektórych z obłędem w oczach. Inne znów zeznają, że ten człowiek Nosi po prostu szkła kontaktowe. Ref.: (x2) Coś się dzieje wreszcie Gwałcą w naszym mieście! Za tę piosenkę zaś mnie powieście! Praktycznie wszyscy są podejrzani, Wystarczy głośniej powiedzieć stanik, A już ku tobie palce wytknięte Choćbyś od dziecka był impotentem. Umilkły nawet świńskie dowcipy, Każdy wóz w mieście szczelnie zakryty. Policja szuka, po krzakach błądzi. Wiadomo tylko- facet ma trądzik. Czyli po prostu na twarzy pryszcze. Jesień się kończy, spadły już liście! A ten zbereźnik codziennie w akcji, Mimo powszechnej mobilizacji. Ref.: (x2) Coś się dzieje wreszcie Gwałcą w naszym mieście! Za tę piosenkę zaś mnie powieście! Dzisiaj obiegła wieść wkoło rynku- Złapali na gorącym uczynku- Mężczyznę nawet w schludnej odzieży, O dziwo w towarzystwie młodzieży. Jak się tłumaczył w prokuraturze Jest organistą w kościelnym chórze. I tam prowadzi za grosze marne trele morele z gruntu chóralne. Lecz na organach nie chciał grać wcale, Wolał grać solo na waginale! Ref.: (x4) Coś się dzieje wreszcie Gwałcą w naszym mieście! Za tę piosenkę zaś mnie powieście! Piosenka pochodzi z debiutanckiego albumu Atrakcyjnego Kazimierza "Prawdziwa Miłość" z 1992 roku Słowa "popełnił" brat Jacka, Rafał Bryndal www.tekstowo.pl/piosenka,atrakcyjny_kazimierz,gwalca.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolec Re: Poszukiwania bandyty: Rozpoznałam go. To on! IP: *.rev.netart.pl 06.02.10, 18:51 Polska Policja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard rudawy Re: Poszukiwania bandyty: Rozpoznałam go. To on! IP: 94.75.121.* 06.02.10, 18:47 Milicjahi hi. Milicja to się zajmuje tropieniem liści trafki i podchmielonych rowerzystów. To są najgroźniejsze przestępstwa i najprostsza robota zarazem :) Ostatnio pokazali w TVN 24, że aż 100 gr liści znaleźli u jakiegoś łepka z Podlasia. Wielki sukces! Naród jest już bezpieczny. Więc nie mówcie moi mili, że nasi chłopcy nic nie robią. A taki niebezpieczny bandyta to może np. uderzyć czymś niebezpiecznym wiec po co się pchać na minę:) Lepiej przyczaić się za rogiem i wlepiać mandat pieszym co nie przechodzą przez pasy i zgarnąć kilku pijanych rowerzystów :) Niech żyją nasi dzielni Milicjanci co w służbie narodowi narażają sie codzień :) Niech żyją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanka Re: Poszukiwania bandyty: Rozpoznałam go. To on! IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.10, 08:21 w ubiegłym roku widziałam,jak na ul.wyszyńskiego zatrzymała policja starszego człowieka na rowerze/trząsł się ze strachu i prosił ich,żeby puścili ,bo będzie prowadził rower/ .było dwóch policjantów wypasionym samochodem i jeszcze wzywali do pomocy przez mikrofalówkę następnych policjantów!no i wykazali się,że złapali/ przestępcę?/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogorzak Re: Poszukiwania bandyty: Rozpoznałam go. To on! IP: *.adsl.alicedsl.de 07.02.10, 09:58 polska policja to w wiekszosci przestpecy w mundurach, to pasozyty na pensji i emeryturze panstwowej i na zoldzie bandziorow!! to obiboki i lenie, to durnie w mudurach, to chamy i brutale i oni to wlasnie oni tworza najwieksza organizacje przestepcza w Polsce, sluz tylko SOBIE a nie spoleczenstwu, ktore maja daleko w du... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogorzak polska policja = najwieksza organizacja przestepcz IP: *.adsl.alicedsl.de 07.02.10, 09:59 a za pieniadze podatnikow i bandziorow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zia Re: polska policja = najwieksza organizacja przes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 11:50 Eetam policjanty nie są takie złe w Zielonce,gorzowiaków zlały na żużlu? zlały.A tą co gazem psikła pewnie też przesłuchały i gaz zabrały bo nie wolno mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
pompon.1980 A gó..., że się przejmują mieszkańcami 08.02.10, 08:19 W sobote około 15 przy ul. ogrodowej/ptasiej moj mąz sam ścigał podejrzanego,z tym że to był ten satrszy podejrzany (około 35-40 lat), a nie młody(20-25 lat). Trzy razy dzwonił na policje przyjeto zgłoszenie.Przez 1,5 godziny nikt nie przyjechał! OLALI nas. Co to ma byc?! Przez 15 min nie mógł sie w ogóle dodzwonic! poźniej jednak odebrano tel. Podawał im wszystkie szczegóły jak wygląda i co aktualnie robi, jednak i to nie wystarczyło. TAK, tak oni pojawiają sie po incydencie. Skandal, zamiast zapobiegac to oni przyjezdzają po fakcie. Acha BRAWO dla tej dziewczyny i grupki chopaków! Dzięki ze jesteście! Odpowiedz Link Zgłoś
lilla4111 Poszukiwania bandyty: Rozpoznałam go. To on! 08.02.10, 19:57 Jestem mieszkanka spod Zielonej Góry a dokładnie Nowgród Bobrzanski mieszkam na osiedlu blizko lasu ktoregos dnia widze ze koło godz.17-tej jedzie policja wiec sie ucieszylam ze nareszcie jest patrol i jakie było moje zdziwienie gdy policja w polowie osiedla zawrócila i pojechala nawet nie dojechali to konca osiedla.nie wysiedli nie zrobili obchodu po parku...a na moim osiedlu tez mieszkaja kobiety i tez sa wystraszone tym faktem..Szanowna Policjo to Wy jestesie dla Nas a nie My dla Was..moze by tak ruszyc tyłki z ciepłego autka i pospacerowac troche po osiedlu???????....Wspólczuje kobietom napadnietym. Odpowiedz Link Zgłoś
lilla4111 Poszukiwania bandyty: Rozpoznałam go. To on! 08.02.10, 20:04 Jestem mieszkanka Nowogrodu Bobrzanskiego 26 km od Zielonej Góry....ktoregoś dnia około godz.17-tej widze ze jedzie policja wiec sie ucieszylam ze nareszcie jest patroli jakie byłomoje zdziwienie gdy policja nawet nie dojechala do konca osiedla tylko w polowie zawrocila i odjechala mieszkam pod lasem i kobiety na osiedlu tez sa wystraszone...Szanowna Policjo..a mozeby tak czas ruszyc tyłeczki z ciepłego autka i przejsc sie po osiedlu po parku pospacerowac to Wy jestescie dla Nas a nie odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Poszukiwania bandyty: Rozpoznałam go. To on! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 00:41 No nie ludzie co wy?policmajstry to poważna instytucja?gdyby na każde pierdnięcie zaczęli reagować,to kto by nas bronił? Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_iwo Re: Poszukiwania bandyty: Rozpoznałam go. To on! 09.02.10, 20:46 Nie narzekajcie, macie chociaż jakąś atrakcje w tym mieście i skoki adrenaliny po zmroku :) Odpowiedz Link Zgłoś