Dodaj do ulubionych

Młodzi polscy twórcy podbili Londyn

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 10:19
I to jest właśnie upadek kultury peter fus robi tandetę i liczy sobie za nią
1000 funtów negując wysokiej jakości i wartości dzieło twórcy. Gazeta robi
sztuczną reklamę nieudolnym młodym tandeciakom pragnąc zrobić wrażenie na
istotnej ich roli w Londynie bez przesady
Obserwuj wątek
    • Gość: handlarz80 Młodzi polscy twórcy podbili Londyn IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.07, 17:40
      Dzewczynki z zapalkami, koszulki na lozkach polowych. Znamy to. Ciekawe po ile
      byly te koszulki,zapalki i pocztowki. A moze z diamentow?
    • Gość: asiaart Młodzi polscy twórcy podbili Londyn IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.07, 17:42
      Drodzy "artysci" z modelarni,
      furorę zrobiła wysadzana szkiełkami czaszka polskiego artysty Petera Fussa. To
      jest jak Trabi w karoserii Jaguara. Mam wrazenie ze odwiedziny ludzi z White
      Cube'a, słynnej londyńskiej galerii, która wystawia czaszkę Hirsta wiazac sie
      bedzie z wytoczeniem procesu w zwiazku z naruszeniem praw autorskich-plagiat. To
      bym zrobil na miejscu Hirsta. Osobiscie nikt z nas nie lubi byc okradany
      zrealizacji naszych. Zapomniano to w Polsce i wszystko mozna tam kopiowac.
      Pseudo artyste P.F. mozeto bardzo rozbawic. Smieszny plagiat. Radzilbym kopiowac
      W. Fangora, K. Kobro czy Strzeminskiego czy H. Stazewskiego. Czy wtedy takze
      bedzie tyle euforii na polskim rynku sztuki? A moze kopie prac "artysty P.F."
      sprzedawac jeszcze taniej w ebay. To na pewno go rozbawi do ...
      Plaskie szkielka. Tylko plaskie szkielka...
    • Gość: badyl-plastyk Młodzi polscy twórcy podbili Londyn IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.07, 17:44
      Sądzę że ten wyjazd był mało opłacalny. Czyż nie lepiej sprzedawać zapalniczki w
      Polsce produkcji chińskej na rynku na Przymorzu z napisem np. "Sztuka Polska"
      lub jeszcze lepiej "Art Car Boot Fair"
      Czaszki chwyciłyby chyba u medyków- dobry towar ale bez tych szkiełek. Zróbcie
      kurs na rynku bo mam wrażenie że nie macie pojęcia o handlu ani też o sztuce.
    • Gość: sztukapolska Młodzi polscy twórcy podbili Londyn IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.07, 17:45
      to jest fajny tytul: "Polska sztuka na londyńskiej ulicy" .
      Myslalam ze sztuke oglada sie w galeriach i muzeach ale jak widac jest takze na
      ulicy. Ja takze jestem najczesciej na ulicy. Jestem sztuka polska. Tak o mnie
      mowia wszyscy faceci i nawet mam powodzenie.
      kupuja mnie nie tak jak te zapalki- sadze ze lepiej.

• Gość: wietnamczyk Młodzi polscy twórcy podbili Londyn IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.07, 17:52
      ciekawe kto jest sponsorem-filantropem dla sprzedawcow zapalek, koszulek,
      czaszek pocztowek ktore sa sprzedawane w kilku egzemplarzach w londynie. Mam
      tego cale worki i mam problemy ze sprzedaza bo w tunelu na dworcu glownym
      wypedzaja mnie to moze ktos moze mi pomoc w londynie tym bardziej ze chetnie
      zylbym za 20 paczek zapalek skoro sa tam tak poszukiwane i drogie. Czaszki tez
      moge obklejac szkielkami. Tego jest wszedzie pelno. Pozdrawiam handlarzy z gdanska.
    • Gość: lonynPL Młodzi polscy twórcy podbili rynek w Londynie? IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.07, 18:00
      Slynne targi sztuki w Londynie o ktorych wiedzialo az 80 slynnych artystow z
      calego swiata.Na przecietnym rynku polskim mozna spotkac wiecej orginalow.
      Ciekawe ze z plagiatem P.F. za 1000 funtow mozna podbic Londyn. Czy juz urzad
      finansowy pobral VAT? A ile kosztuje prawo autorskie za wykonanie plagiatu?
      Sadze ze wiele wiecej. Sadze ze skandal bedzie kosztowal P.F. wiecej
      • Gość: CELEIM Re: Młodzi polscy twórcy podbili rynek w Londynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 10:31
        Psy szczekają, karawana jedzie dalej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka