marcus_crassus 05.12.06, 23:50 LPR uwalona SO uwalona Schetyna uwalony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfhelm Może chodzi o wygraną Zdrojewskiego na klubie? 05.12.06, 23:57 Problem w tym, że i Chlebowskiego trudno uznać za człowieka Schetyny. Swoją drogą wpływy Schetyny są pewnie mocno przesadzone. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: chyba specsluzby sa juz PiS-u 05.12.06, 23:56 marcus_crassus napisał: > LPR uwalona > SO uwalona To fakt. > Schetyna uwalony ? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus tak oceniam na dluzsza mete 05.12.06, 23:57 ten wybor. ale to moze moje wybujale fantazje. nie bede roztaczal mojej political fiction - zobaczymy za jakis czas. a nie chce sie zblaznic Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Przegrana w wyborach to "uwalenie przez specsłużby 06.12.06, 00:03 PiS-u"? Myślisz, że Jarkacz z Dornbaumem siedzieli pod stolikiem prezydium konwentu klubu PO? ;-) Marcus, przyznaj się - dziś też były "driny"? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus a wiec a contrario 06.12.06, 00:24 sadzisz ze LPR i SO to jednak byl PiS? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: a wiec a contrario 06.12.06, 01:21 Oni są lepsi niż PIS,mniej udają. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany To niech sobie orgazmy udają. Może im wyjdzie. 06.12.06, 02:20 Ale i tak strasznie i mało śmiesznie....Rząd dewiantów?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kazden.jeden Ta spiskowa teoria mi się podoba,ale sie pogubiłem 06.12.06, 03:03 to własciwie czemu jarkacz nie mógł ot tak, wysłać dornbauma na szczaw, tylko mu musiał przy pomocy tajnych słuzb wpierw narobić zamiąchu w resorcie? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: tak oceniam na dluzsza mete 06.12.06, 22:43 marcus_crassus napisał: > ten wybor. ale to moze moje wybujale fantazje. nie bede roztaczal mojej > political fiction - zobaczymy za jakis czas. a nie chce sie zblaznic Ten czas chyba sie zbliza. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: chyba specsluzby sa juz PiS-u 09.12.06, 22:42 Ta walka jest stara jak swiat... Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: chyba specsluzby sa juz PiS-u 09.12.06, 23:20 Mam wrfazenie, ze sam autor boi sie swojego dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: chyba specsluzby sa juz PiS-u 09.12.06, 23:22 Michnik też uwalony a w obozie III RP po klęsce w/s seksgate mamy rozłam Odpowiedz Link Zgłoś