envy_me_baby 21.07.09, 15:04 po pierwszym video jestem zazenowana - co za element ci kupcy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
powiedz_to_koniowi Re: Aron nie chowaj si eza damskim nickiem. 22.07.09, 10:49 No bo "kupców" prawo nie dotyczy. Podobnie jak górników. Wystarczy obejrzeć kilka filmików, żeby zorientować się, jakie to chamy i debile. Co drugie słowo to "k...", "ch..." - słoma z butów wyłazi. Przypominają się czasy wiejskich szlachetek, co to wszystko wiedzieli, liberum veto i braku poszanowania dla prawa. A potem - rozbiory i utrata państwowości. Na pohybel im. Odpowiedz Link Zgłoś
bushevik brawo straznicy miejscy, prawo i porzadek musi byc 22.07.09, 15:13 powinni zrobic porzadek z tymi handlarzami chinskimi gaciami Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy Jest PRL-bis ,tam gdzie stało ZOMO stoi KOMOrnik. 21.07.09, 15:58 www.youtube.com/watch?v=nNVW1g6QLn0 Odpowiedz Link Zgłoś
jod6 kdt-akcja 21.07.09, 16:40 obejrzałam wszystkie filmiki. Nie rozumiem kupców - nie tylko tego, że nie potrafią czytać umów (skoro od jakiegoś czasu było wiadomo, kiedy kończą się umowy i że nie zostaną przedłużone), ale ich zachowania, a w przypadku niektórych zwykłego cwaniactwa i chamstwa. Bo w pojedynkę żaden by nie podskoczył, ale w tłumie są silni. Mogą prowokować ochroniarzy, policjantów, mogą im pluć pod nogi, wyzywać... o słownictwie nie wspomnę. I co to znaczy, że tam są dzieci? Jedna z pań rzuciła to chyba jako argument, że policja nie wejdzie do środka. I jeszcze jedna rzecz mnie rozdrażniła - wspaniali ludzie z kamerami i aparatami foto, pchający się wszędzie. Bez ich udziału, albo co najwyżej gdyby byli z boku (a nie w środku wśród kupców, za barykadą) byłoby spokojniej. Wiele słów padło tylko dlatego, że mogły to zarejestrować kamery.... Odpowiedz Link Zgłoś
lankiewicz Bitwa o KDT - gaz w centrum Warszawy - wideo 21.07.09, 21:04 Pozdrawiam szanowną arystokrację - ubolewającą nad mordami kupców. Widzę że pan Blumsztajn uzgodnił już wersję z redaktorem naczelym gazety... Ten motłoch niszczy naszą wspaniałą ojczyznę. Wstyd, Neoliberałowie są nie reformowalni...Miasto należy do wszystkich. Ci, którzy "kupują i sprzedają byle co" są obywatelami tego miasta. Przestrzeń puliczna należy do wszystkich i wszyscy mają prawo głosu. Nie może być tak, że w centrum będzie tylko dla nielicznych wybranych. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Bitwa o KDT - gaz w centrum Warszawy - wideo 22.07.09, 16:33 lankiewicz napisał: > Przestrzeń puliczna należy do wszystkich i wszyscy mają prawo głosu. W takim razie ja jutro zamkne Most Poniatowskiego, bo mam ochotę pojeździć tam na wrotkach. Odpowiedz Link Zgłoś
vistana Bitwa o KDT - gaz w centrum Warszawy - wideo 21.07.09, 21:32 LUDZIE OGLĄDAJĄCY WYDARZENIE Z TELEWIZJI NIE MAJĄ POJĘCIA CO DZIAŁO SIĘ TAM NA PRAWDĘ. PRZYPADKOWI GAPIE KTÓRZY Z DOSYĆ DALEKA OGLĄDALI WYDARZENIE ZOSTALI POTRAKTOWANI GAZEM PIEPRZOWYM, TO NIE DO POMYŚLENIA, BIEGNĄC TARANOWALI KOBIETY-MOWA OCZYWISCIE O POLICJI,BYŁEM TAM I WSZYSTKO WIDZIAŁEM. NIKT NIE POWINIEN DZIWIĆ SIĘ REAKCJI LUDZI KTÓRZY TAM BYLI, ZJEDNOCZYLI SIĘ Z KUPCAMI, CHCĄC IM POMÓC WALCZYĆ O SWOJE ! TO ICH TEREN! LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ, ZOBACZYCIE CO Z NAMI ZROBIĄ GDY TAK BĘDZIEMY DAWAĆ SOBĄ MANIPULOWAĆ!! Odpowiedz Link Zgłoś
kotkin2 Bitwa o KDT - Brawo powstańcy!!! 21.07.09, 23:02 co tam jakieś wyroki sądów Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Bitwa o KDT - Brawo powstańcy!!! 22.07.09, 07:19 kotkin2 napisał: > co tam jakieś wyroki sądów Oni myśleli że są górnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
donal-dina Bitwa o KDT - gaz w centrum Warszawy - wideo 22.07.09, 10:48 Gdzie się podziała reszta komentarzy. Czyżby zadziałała żydowska cenzura Odpowiedz Link Zgłoś
bushevik a ty dziadu spieprzaj 22.07.09, 15:09 hehe donal-dina napisała: > Gdzie się podziała reszta komentarzy. Czyżby zadziałała żydowska cenzura Odpowiedz Link Zgłoś
11tadeusz11 Ci na państwowym 22.07.09, 14:41 leją polskich kapitalistów. Coś Qrwa nie tak. Solidaruchy pracujący na państwowym walczyli z "komuną" o prywatne. I tak się stało. Tylko jakimś dziwnym trafem całe to solidaruchowate tatałajstwo nie chce swojego prywatnego tylko na państwowym. Po c..j było walczyć z "komuną"? Odpowiedz Link Zgłoś
bushevik hehe 22.07.09, 15:15 11tadeusz11 napisał: > leją polskich kapitalistów. Coś Qrwa nie tak. Solidaruchy pracujący na państwowym walczyli z "komuną" o prywatne. I tak się stało. Tylko jakimś dziwnym trafem całe to solidaruchowate tatałajstwo nie chce swojego prywatnego tylko na państwowym. Po c..j było walczyć z "komuną"? Odpowiedz Link Zgłoś
borysek916 Bitwa o KDT - gaz w centrum Warszawy - wideo 01.11.09, 02:05 Ta wg nich za komuny było lepiej g... prawda.Gdyby była komuna to by ich pozabijali i by nawet w tv nie pokazali bo tv byłoby cenzurowane.Wg mnie kupcy nie mają racji.Policja dobrze zrobiła.A z resztą u nas coś z komuny zostało.Policja co nie zrobi będzie źle.No k... jak zaatakją to brutalni jak nie zaatakują to mięczaki.Weźcię się ogarnijcie ludzie .Ci "kupcy" to k... złodzieje,bandyci. Odpowiedz Link Zgłoś