te_rence 23.07.09, 10:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajosz3 "(Anty)Madonna obraża Matkę Boską". Protest 23.07.09, 11:08 - Koncert Madonny" został specjalnie zorganizowany 15 sierpnia po to, by ośmieszyć Królową Polski i odwieść młodych od Jej wielkiego święta - czytamy na stronie. Ciekawe ilu młodych świętowałoby to wielkie maryjne święto, gdyby koncertu nie było ? Śmiem twierdzić, że dokładnie tyle samo, a może nawet mniej, bo mało który młody pamiętałby (lub wiedział), że takie święto w ogóle istnieje. Żeby nie było, to dla mnie tego koncertu mogłoby w ogóle nie być. Po prostu Madonna to dla mnie żadna muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Kiepeska wiara u tych mlodych,skoro zamiast oddac 23.07.09, 11:33 hold Matce Boskiej z niebiesiech wszyscy hurmem poleca na koncert Prawdziwej Madonny z krwi i kosci. Moze zamiast pomstowac na Madonne lepiej zastanowic sie nad tym jak sie krzewi wiare w tym kraju. tzn. za pomoca telefonii komorkowej, na ktorej zbija sie miliony i nie palci ich fiskusowi, czyli nam wszysykim. Na Swaieto Jezusa Krola Madonna powinna wrocic ze swoim kochankiem-Jezusem. :) Zapraszamy, Pani Madonno i Panie Jezusie. Polonia semper fidelis! :) Odpowiedz Link Zgłoś
chybawierzacy UWAZAJ co mowisz!!!!! 23.07.09, 12:02 lękaj się Go, bo jak jest miłosierny, tak też jest sprawiedliwy. www.prophecyfilm.com/polish/revelations/book1/b1_chapter1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper jest nieograniczenie miłosierny a fanatycy 23.07.09, 13:08 niemiłosiernie ograniczeni.Czy ktos zmusza do brania udziału w koncercie? W jaki sposób Madonna mnie obraza jako katolika? No i dla młodych ludzi to akurat chyba nie to brzmienie? Same pierdoły piszecie Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: UWAZAJ co mowisz!!!!! 23.07.09, 13:21 Jako ci od Prawa i Sprawiedliwości spece??? A jeśli go nie ma - co jest bardziej prawdopodobne - co??? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Deptanie swietosci. Jest bluzniercza i kropka 23.07.09, 12:11 A kto cie zmusza, aby ja sluchac i ogladac? "Jezeli twoje oko gorszy cie, wylup je!". No! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Deptanie swietosci. Jest bluzniercza i kropka 23.07.09, 13:23 Daj se spokój... - nie idź na koncert i tyle... Będziesz miał przecinek Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Polska nie ma krolowej, kretyni 23.07.09, 13:47 Ale mamy prezydenta i premiera, Boze chron nas... Odpowiedz Link Zgłoś
mirawayne Re: Polska nie ma krolowej, kretyni 06.08.09, 06:53 Juz caly swiat o tym wie i sie nie dziwie ze Polakow maja za idiotow i robia sobie zarty z nas,nawet wstyd sie przyznac ze jest sie Polakiem.Czy ci "politycy" z PIS-u z ktorego wieku oni sa, jak by mogli to by rozpalali stosy i palili niewiernych.Przez religie ktora sie panoszy w kraju i ma nawet do powiedzenia na temat co nie ma nic wspolnego z KK. A czy politycy polscy nie maja juz nic wiecej do roboty tylko wypowiadac sie na temat koncertu Madonny czy jej osobistych sprawach.O Boze chron Polske od belebubow i ciemnakow co ciagna Polske do sredniowiecza. Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Kiepeska wiara u tych mlodych,skoro zamiast o 24.07.09, 10:56 Nie mów hop. Wcale nie ma pewności, że biznes komórkowy wypali. Wielu zwolenników Rydzyka uznaje tylko telefony z kręconą tarczą. A niektórzy nawet tylko z korbką i zamawianką. Odpowiedz Link Zgłoś
kaner hehe 23.07.09, 11:16 Autor: te_rence 23.07.09, 10:59 katol najwyższą formą nadęcia... może będzie prościej jak katole spiszą co ich nie obraża... Rydzyk akbar Rydzyk akbar! Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Rydzyk akbar! 23.07.09, 12:10 Katolom- oszolomom grzecznie przypominam, ze Polska jest "Rzeczpospolita" tzn. republika. A krola i krolowa to zobie moga miec jakiego chca, dla siebie, bez zmuszania innych. Jezus zas jest znanym imieniem w krajach kregu kultury ibero-amerykanskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Rydzyk akbar! 24.07.09, 10:57 Konkretnie, hiszpańskiej. Rzeczpospolita a republika to nie to samo. Pierwsza Rzeczpospolita była monarchią. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: hehe 04.08.09, 17:27 kaner napisał: > Autor: te_rence 23.07.09, 10:59 > > katol najwyższą formą nadęcia... > może będzie prościej jak katole spiszą co ich nie obraża... > > Rydzyk akbar Rydzyk akbar! > No to ta lista będzie bardzo krótka. A Madonnę niech podadzą do sądu:D Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Olać moczem tych religiantów 23.07.09, 11:16 i ich kretyńską religię. Odpowiedz Link Zgłoś
bezebubol "(Anty)Madonna obraża Matkę Boską". Protest 23.07.09, 11:22 madonna zwisa mi bo jest tylko 'maszynką' do robienia kabony,ale ciemnogród w tym kraju to bywa straszny[taki Iran zachodu]!imie Jezus jest bardzo popularne w Ameryce południowej i generalnie wsród społeczności hiszpańskojęzycznej w usa itp.i doszukiwanie się oznak profanacji jest zwykłym fanatyzmem. ps-fanatyzm można poznać po czynach dokonywanych przez wyznawców.czy wyobrażacie sobie wyznawców np;buddyzmu oburzonych tym że ktoś przyjął imię Budda? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: "(Anty)Madonna obraża Matkę Boską". Protest 23.07.09, 11:24 Matula Boska w swoim czasie chciała być trendy i dała syneczkowi portorykańskie imię. Odpowiedz Link Zgłoś
wieprzowinapozydowsku "(Anty)Madonna obraża Matkę Boską". Protest 23.07.09, 11:28 "Stowarzyszenie im. ks. Piotra Skargi w Krakowie namawia do protestu przeciw koncertowi Madonny, bo "szydzi z Jezusa i Maryi" oraz "obraża katolików". - Swoją córkę nazwała "Lourdes", zaś jej kochanek nosi imię "Jezus" - czytamy w uzasadnieniu protestu. " Ciekaw jestem czy kiedykolwiek prawdziwi katolicy - tacy rozumiejacy slowa Chrystusa o nadstawianiu drugiego policzka, tudziez ze "jego krolestwo nie jest z tej ziemi", wiec co niby by mialo go tu obrazic?!? - beda potrafili sie zdystansowac od tych krzyczacych pseudokatolickich debili. Chyba nigdy, ze szkoda dla... tych prawdziwych katolikow. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Ciekawe jakie imona maja dzieci Ryzyka. Podejrzewa 23.07.09, 11:28 m, ze Jezus, Madonna i Lourdes-Maryja. A jego kochanka ma na imie Urszula. Tez zle, bo nasmiewa sie z urszulanek. To juz lepiej gdyby mial kochanka o imieniu Tomasz. Wtedy moglby twierdzic, ze nie nesmiewa sie z katolikow, bo chodzi o niewiernego Tomasza. Kupa wariatow. Z duza przewaga kupy! Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-ryszard55 "(Anty)Madonna obraża Matkę Boską". Protest 23.07.09, 11:39 Ja tez protestuje.Moj sasiad ma na imie Jozef,jego syn Piotr.Malo tego, matka jego beszczelnie przyjela imie Maria.Straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 "(Anty)Madonna obraża Matkę Boską". Protest 23.07.09, 11:49 Antykatolicki sposob rozumowania przedstawia soba stowarzyszenie nawiedzonych im ks. Piotra Skargi. Nawet tej nazwy powinno sie wam zabronic uzywac. Malo wam "chorego" Brudzinskiego?. Idziecie razem z sekta torunska, i przekretasem, guru Ryzykiem?. To wy samym swoim istnieniem, obrazacie katolikow. A te wasze ptasie mozdzki nie potrafia zrozumiec, wypowiedzi o dwoch krolowych. Odpowiedz Link Zgłoś
mikaelo "(Anty)Madonna obraża Matkę Boską". Protest 23.07.09, 11:51 A ja to tak sobie mysle, ze to robota organizatorów koncertu... Podpuścić wariatów, niech robią reklamę za darmo. A co szkodzi. Ciemnogród... A jak to, co robią pieniacze pod szyldem katolicyzmu, ma się do podstaw tej religii? Ciemnogród... Wielu ludzi nie słyszało nawet o tej pani, ale dzięki naszym obrońcom moralności narodu nie omieszkają się zainteresować Madonną, z czystej przekory... No cóż. "Alleluja i do przodu" :) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda491 "(Anty)Madonna obraża Matkę Boską". Protest 23.07.09, 11:56 Nie jestem fanką Madonny.Ale to co wyprawiają nasze rodzime tępe katole, woła o pomstę do nieba. kto chce niech na cały dzień wybierze się do kościoła i tam niech sie modli. Na kościel nych telebimach nie zobaczą Mado nny-artystki, najwyżej któreś z setek wcieleń swojej niebieskiej idolki. A kto ma ochote niech idzie na koncert i dobrze się bawi. Nie beda czarni nakazywali kiedy i jak ma się społeczenstwo bawić. mnie obraża i rani moje poczucie dobrego smaku to, co wyprawiają te ciemniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Co do tego ośmieszenia... 23.07.09, 11:56 Czy Maryja, wg wiary katolickiej - Matka Boga, istota niepokalanie poczęta, najpotężniejsza, "najświętsza święta" Kościoła Katolickiego, naprawdę może zostać OŚMIESZONA przez piosenkarkę i kilkanaście tysięcy jej fanów? W jaki sposób? I czy maryja, zostawszy ośmieszoną, ukryje się gdzieś cierpiąc? Czy też udzieli wywiadu papieżowi mówiąc o swoich zranionych uczuciach? Czy zatrudni specjalistów od zmiany wizerunku? Czy ogłosi dementi? Czy zażąda przeprosin za ośmieszenie i wpłacenia jakiejś kwoty na Dom Dziecka? Czy zwali winę na PO, czy na PiS? Czy twórcy tej strony i inni protestujący są zdrowi na umyśle? Odpowiedz Link Zgłoś
freejazzy Imię Jezus a Ciemnogród Piotra Skargi 23.07.09, 11:58 ..zaś jej kochanek nosi imię "Jezus". Trzeba być katolickim ignorantem, żeby używać takiego argumentu. Oczywiście, jak ktoś ma na imię Jezus to powinien zrezygnować z prokreacji oraz najlepiej gdyby dał się ukrzyżować w wieku 33 lat. Tymczasem, "Istnieją jednak kultury, w których imię to jest często nadawane: dotyczy to zwłaszcza krajów w kręgu kulturowym języka hiszpańskiego. W języku hiszpańskim ma ono formę Jesús. W samej Hiszpanii jest to jedno z najbardziej popularnych imion: jako pierwsze imię nosi je 13,9/1000 mężczyzn, co czyni je dziewiątym co do popularności, jako człon imienia złożonego nosi je 26,5/1000 mężczyzn" Dotarło do zakutych łbów?? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Imię Jezus a Ciemnogród Piotra Skargi 23.07.09, 12:02 Hiszpanie to lewacy, a poza tym Hiszpanii nie ma już na mapie Europy. Tak wyczytałem we "Frondzie". Tzn. we "Frondzie" przepowiadali że tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mat.31 Re: Imię Jezus a Ciemnogród Piotra Skargi 23.07.09, 12:02 Przecież ci ludzie nigdy nosa poza własne pole kapusty nie wystawili i nie wiedzą, że za granicą ich wioski ktos jeszcze mieszka, nie mówiąc już o innych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Traktować tych pajaców jak powietrze. I tyle. 23.07.09, 13:47 freejazzy napisał: > ..zaś jej kochanek nosi imię "Jezus". > > Trzeba być katolickim ignorantem, żeby używać takiego argumentu. Oczywiście, ja > k ktoś ma na imię Jezus to powinien zrezygnować z prokreacji oraz najlepiej gdy > by dał się ukrzyżować w wieku 33 lat. Tymczasem, "Istnieją jednak kultury, w kt > órych imię to jest często nadawane: dotyczy to zwłaszcza krajów w kręgu kulturo > wym języka hiszpańskiego. W języku hiszpańskim ma ono formę Jesús. W samej Hisz > panii jest to jedno z najbardziej popularnych imion: jako pierwsze imię nosi je > 13,9/1000 mężczyzn, co czyni je dziewiątym co do popularności, jako człon imie > nia złożonego nosi je 26,5/1000 mężczyzn" > > Dotarło do zakutych łbów? To prawda. Jezus to bardzo popularne imie. Traktować tych pajaców jak powietrze. I tyle. Lourdes jest tak samo popularnym imieniem katolickim. A Madonna to nie pseudonim artystczny! Ona została ochrzczona jako Madonna Louise Veronica. Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Jeśli wierni wolą koncert niż mszę , to co warta 23.07.09, 12:01 jest taka religia ? Dlaczego nakazami cywilno-administracyjnymi trzeba działać w interesie jedynie słusznej wiary ? Jeśli tak to wiara ta zamieniła się w dyktat grupy interesu , a nie wiarę . Do kitu , proszę państwa . Odpowiedz Link Zgłoś
mat.31 Re: Jeśli wierni wolą koncert niż mszę , to co wa 23.07.09, 12:05 To początek upadku katolicyzmu w Polsce a takie protesty tylko ten upadek przybliżają. Przez działania tych fanatyków młodzi ludzie już wstydzą się przyznawać, że sa katolikami. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski podpisujcie petycję! 23.07.09, 12:03 Najbardizej podoba mi się petycja Brudzińskiego. 2000 osób za - 3000 przeciw. Ale potwierdzonych podpisów jest tylko 1500 przeciw, więc przydałoby się jeszcze kilkaset: www.propolonia.pl/petycje.php?id=11 Odpowiedz Link Zgłoś
kim-lan-san Popieram 23.07.09, 12:04 W zabobony nie wierzę, ale nekrofilią się brzydzę. Popieram protest kato-talibów. Odpowiedz Link Zgłoś
abrahadabra Matka B. Zielna to pogańska bogini pól i łąk? 23.07.09, 12:13 Madonna tylko pytanie jaka? Czarna czy blondi? A może ta blondi to przemalowana czarna? A czarna to dlaczego? Nie myła się? Oj oj oj tak wiele wątpliwości. O wiele prościej oddawać pokłon (i kasiorkę) jedynemu prawdziwemu niepokalanie czystemu Belzebubowi z Torunia... Odpowiedz Link Zgłoś
mopi_1 Z tego co mi wiadomo, to koncert bedzie na bemowie 23.07.09, 12:14 ... a nie stadionie Gwardii. Pewnie miejsce koncertu nie jest zwiazane z tematem artykulu, ale przydaloby sie troche rzetelnosci dziennikarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-aczor "(Anty)Madonna obraża Matkę Boską". Protest 23.07.09, 12:19 A Stowarzyszenie obraża zdrowy rozsądek! I co tu począć? Odpowiedz Link Zgłoś
alojzybombel666 Re: "(Anty)Madonna obraża Matkę Boską". Protest 23.07.09, 16:27 no ja to bym proponowal zrobic to tak jak to katolicy robili przez 600 lat z okladem - na stos i wio w atmosfere. Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke co za żenada z tą królową polski? 23.07.09, 12:19 Przestańcie tak gadać bo cudzoziemiec niobznajomiony z naszym ciemnogrodem uwierzy że mamy w Polsce królową. Odpowiedz Link Zgłoś
gojek75 Re: co za żenada z tą królową polski? 23.07.09, 12:37 hehehe smiac mi sie chce... :) "Madonna-Krolowa Polski" - oj KK znow dal ciala.. :) najobrzydliwwsze w tym wszystkim jest to ze matka Jezusa jak i on sam byli Zydami - teraz spojrzmy na antysemityzm w Polsce - jakos niewiele osob o tym pamieta pieprzac na temat zydow...i niestety w 99.99% Ci co najwiecej szczekaja na to powszechne zydostwo to wlasnie fanatyczni wyznawcy KK... juz pominam o codziennym "przymykanie oka" na nauke Jezusa (tego od Marii nie Madonny:) O Panie prosze wyprostuj mysli swych urzednikow - a najlepiej wyslij ich na Ksiezyc - wtedy Polska bedzie uratowana... :) PS. pamietacie film "Ksiadz" wtedy to kolka rozancowe sprawily ze poszedlem na ten film (ktory byl przecietny) ale poprzez taka reklame musialem go zobaczyc.. .:) jak duzo osob pojdzie teraz na ten koncert (po takiej fali darmowej reklamy) - pewnie duzo...choc napewno nie ja... Odpowiedz Link Zgłoś
mirawayne Re: co za żenada z tą królową polski? 06.08.09, 07:23 Jezus sie urodzil i matka Miriam i ojciec Josef dali mu na imie Joshua a reszta swiata sobie poprzekrecali te imiona jak im pasuje i ciemnograd ma jakes pretensje ale tak naprawde do czego? Hyba sobie wmawiaja ze jak by nie poszli na koncert to przyjda na msze i wiecej kasy bedzie? Na jakim swiecie te ksieza w Polsce zyja? Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: co za żenada z tą królową polski? 23.07.09, 12:38 I na dokladke Zydowke... Odpowiedz Link Zgłoś
sonqo Mnie obraża bardzie bigoteria i zacofanie 23.07.09, 12:27 won do kościołów idioci. Ulice są świeckie,państwo jest świeckie, prawo jest świeckie, koncert też jest świecki ! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek-rr "(Anty)Madonna obraża Matkę Boską". Protest 23.07.09, 12:32 Ciemniaki zaściankowe nie mogą zrozumieć że ktoś na tych głupotach zbija kapitał polityczny,a inni chcą się dowartościować,zawsze widzą aferę tam gdzie jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś