Dodaj do ulubionych

Lubie i podziwiam prawdziwych Zydow!

IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 18:31
www.polonica.net/PrawdziwiZydzi.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: z daleka Re: Lubie i podziwiam prawdziwych Zydow! IP: 213.8.64.* 09.01.04, 19:25
      Ucz sie Jasiu jak dziwny jest ten swiat. Ty prawdziwy antysemita podziwiasz
      tych prawdziwych Zydow, a ja zwykly Zyd ich potepiam i olewam. Co ty na to?
      • mirmill Re: Lubie i podziwiam prawdziwych Zydow! 09.01.04, 19:43
        Gość portalu: z daleka napisał(a):

> Ucz sie Jasiu jak dziwny jest ten swiat. Ty prawdziwy antysemita podziwiasz
        > tych prawdziwych Zydow, a ja zwykly Zyd ich potepiam i olewam. Co ty na to?

Drogi gosciu z daleka!
        Obejrzalem dokladnie te zdjecia. Poznaje kilku typow. Oni sa tu czesto w
        takich 20-osobowych demostracjach. Pierwsze trzy zdjecia z piatej Avenue w
        Nowym Jorku podczas "Israeli Day Parade" 300 tysiecy ludzi maszeruje za, a
        ich kupka przeciw Izraela. A niedaleko od nich jeszcze jakies 300 Arabow -
        tez przeciw. Pare lat temu to byli tylko wyrzutki z Naturei Karta. Bo
        Prawdziwa Naturei Karta chociaz Izraela nie popiera to nie wdaje sie w taka
        bluzge przeciw Bogu. Teraz to wyrzutki Satmer Chasydow. Satmer tez Izraela
        nie popiera ale nigdy z takimi plakatami oficjalnie nie wystepuje. Ja tych
        zablakanych Zydow nie potepiam. Oni sa poprostu zupelnie zabludzeni. A to ze
        po spotkaniu wielu niereligijnych Zydow z Izraela wsuwajacych wieprzowine na
        ulicach Nowego Jorku ci Chasydzi przekraczaja granice przyzwoitosci - trzeba
        umiec im wybaczyc tak samo jak tym niereligijnym. Kazdy Zyd powinien sam
        dojsc do odpowiednich wnioskow i postepowac wedlug nich. Nie wszystkim i nie
        zawsze to sie udaje. Ja to dobrze rozumiem, bo mnie Polakow draznic tez
        czesto bardzo ciagnie - az sie trudno powstrzymac; chociaz w glebi rozumiem ze
        to jest nikomu niepotrzebne :-)
        • marcus_crassus ze sie wtrace :)) 09.01.04, 19:52
          Ja to dobrze rozumiem, bo mnie Polakow draznic tez
          > czesto bardzo ciagnie - az sie trudno powstrzymac; chociaz w glebi rozumiem
          ze
          > to jest nikomu niepotrzebne :-)

*******************************************************************************

tych jasiow,mirmilow,gaalow i innych mozecie sobie nawet przerobic na mace po
          rytualnej egzekucji :)))))

nie bedziemy ich bronic,pod warunkiem ze poczestujecie nas ta maca :)))

chociaz z takiego mirmila maca pewnie smakuje podle (mowie o oryginalnym
          mirmile tym z hiszpanii)

:)
        • francisco.danconia a jednak jestes nieuwazny 09.01.04, 20:08
          Nie wiem skad te zdjecia. Ale wiem kto je zebral:

www.codoh.com/zionweb/ziondark/zionopp01.htm...
          to rewizjonisci holocaustu - innymi slowy - faszysci

www.jewsnotzionists.org... to strona utrzymywana przez
          "The Central Rabbinical Congress of the U.S.A. & Canada" - niemieccy
          muzulmanie podszywajacy sie pod religijnych Zydow. Sa oplacani przez
          Deutsche Muslim-Liga Bonn e.V. - 1422 / 2001 - o czym otwarcie pisza na
          wlasnych stronach w internecie!

A co do cytatow - to wszystkie sa poprzekrecane, wyrwane z kontekstu.

• Gość: Jasio Moze byc! IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 20:23
            > Nie ma sprawy z ta teoria. Szczegolnie jak by pejsy przyprawic Arabowi, to
            wypisz wymaluj ten sam ryj!

> No i jucha tez ta sama...

> A odlewac sie pod sciana, kiwajacsie lub nie, kazdy potrafi!
            • mirmill Re: Moze byc! 09.01.04, 20:44
              Gość portalu: Jasio napisał(a):

> > Nie ma sprawy z ta teoria. Szczegolnie jak by pejsy przyprawic Arabowi, to
              >
              > wypisz wymaluj ten sam ryj!
              >
              > > No i jucha tez ta sama...
              >
              >
              > > A odlewac sie pod sciana, kiwajacsie lub nie, kazdy potrafi!
              O odlewaniu sie pod sciana - to jak kazdy Polaczek - ty kutasie nieobrzezany -
              piszesz widocznie z wlasnego doswiadczenia. Ani Zydzi ani Arabowie tego nie
              robia. To takie pijackie zachowanie jest typowe dla mas slowianskich co
              chodza srac do lasu bo nie maja ubikacji w chalupach.
              • Gość: Jasio Re: Moze byc! IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 21:00
                > Masz racje! Chodza do lasu srac, bo tam zydow nasiano gesto....
      • Gość: Jasio Re: Lubie i podziwiam prawdziwych Zydow! IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 20:01

> Zaden 'antysemityzm' nie istnieje ani nie istnial.

> Poza tym, co Ty wiesz o prawdziwych Zydach, sam bedac Chazarskim kundlem?

> Ukradliscie prawdziwym Zydowm ich historie i sfalszowaliscie wszystko, co
        tylko mozna sfalszowac. Lacznie z ta cala heca o 'powrocie' do Palestyny, sami
        pochodzac z azjatyckich stepow. Wstyd!

• Gość: mirmil rodzi sie we mnie, drogi z daleka, takie pytanie IP: *.uBRgrb01.supercable.es 09.01.04, 21:08

skoro ty nie widzisz nic zlego w ptepianiu i olewaniu tych zydow za ich
        stosunek do panstwa izrael, to czy uwazasz za antysemite kogos, kto potepia i
        olewa ciebie, dane, jarka (i innych wam podobnych) z tych samych powodow?
        • Gość: z daleka Re: rodzi sie we mnie, drogi z daleka, takie pyta IP: 5.3.1R* / 213.8.64.* 09.01.04, 21:33
          Rodzi sie we mnie taka odpowiedz.
          Gdybys byl uwaznym i uczciwym dyskutantem to wiedzialbys, ze nigdy nikogo nie
          nazwalem antysemita, dlatego, ze potepia mnie, Dane, czy jakiegokolwiek Zyda
          personalnie. Szczerze mowiac i nieladnie, rzygac mi sie chce od tego
          antysemityzmu; zwroc uwage kto przede wszystkim naduzywa tego terminu.
          Ps. Czy nazwanie Jasia antysemita jast naduzyciem tego okreslenia? Zanim
          pospiesznie odpowiesz, przeczytaj jego wypowiedzi w tym watku.
          • Gość: Jasio Wstydzilbys sie! IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 21:57
            > Czy ja sie nie staram i nawet Talmud obficie i trafnie nie cytuje?

> Czy to nie wskazuje na moj...gleboki szacunek dla zydow?
            • Gość: z daleka Re: Wstydzilbys sie AD IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 09.01.04, 22:22
              Nie ze mna takie numery.
              Widocznie nieczyste masz sumienie skoro zrezygnowales ze starego linka i
              przesiadles sie na Jasia.
              W kazdym razie welcome AD i obys splynal szybciej niz poprzednio, gdyz nic sie
              nie zmieniles i nic nie usprawiedliwia twojej tu egzystencji.
              • Gość: Jasio Z daleka... IP: *.ipt.aol.com 10.01.04, 01:38
                > i z bliska na goscia uraz naciska...

> Kto to jest ten AD ze mnie w niego chcesz przeistaczac?
          • Gość: mirmil Re: rodzi sie we mnie, drogi z daleka, takie pyta IP: *.uBRgrb01.supercable.es 10.01.04, 00:05

> Rodzi sie we mnie taka odpowiedz.
            > Gdybys byl uwaznym i uczciwym dyskutantem to wiedzialbys, ze nigdy nikogo nie
            > nazwalem antysemita, dlatego, ze potepia mnie, Dane, czy jakiegokolwiek Zyda
            > personalnie.

nazwales, nazwales. i to nie raz. nawet nie chce mi sie linkow szukac. jest to
            integralna czesc izraelskiej propagandy: kazdego, kto krytykuje zbrodnie tego
            kraju nazywa sie antysemita, bo przywodzi to na mysl holokaust, hitlera etc.

Szczerze mowiac i nieladnie, rzygac mi sie chce od tego
            > antysemityzmu; zwroc uwage kto przede wszystkim naduzywa tego terminu.

danka, jarek, ty, tomek, etc.

Ps. Czy nazwanie Jasia antysemita jast naduzyciem tego okreslenia? Zanim
            > pospiesznie odpowiesz, przeczytaj jego wypowiedzi w tym watku.

nie czytam smieci i prosze mnie o to nie prosic.
            • Gość: z daleka Re: rodzi sie we mnie, drogi z daleka, takie pyta IP: *.inter.net.il 10.01.04, 11:50
              pewnie wolisz krotka odpowiedz. A wiec krociutko: klamiesz.
              • Gość: mirmil rozmontowaliscie pojecie antysemityzmu dwojako: IP: *.uBRgrb01.supercable.es 10.01.04, 17:54
                1. (nad)uzywajac go na forum w stosunku do kazdej osoby, ktora krytykuje izrael.
                pojecia czesto uzywane sie rozmywaja. to tez. w momencie, kiedy wszyscy sa wg
                was antysemitami, to nagle okazuje sie, ze to slowo nic nie znaczy.

2. przez swoje wlasne rasistowskie posty skierowane np do polakow, cyganow, arabow.

wezmy przypadek dzisiejszy: marcus crassus na jednym watku wypowiada sie przeciw
                antysemityzmowi, a na drugim tlumaczy kazikowi w jaki sposob nielegalnie dostac
                sie na forum arabia, zeby chlopak mogl robic tam to samo, co jewhater robi tu.

przypadek nr 2: pamietasz muzulmanow spalonych w birmie? pamietasz jakie tam
                byly ciekawe kometarze? zdaje sie, ze jedna z piszacych tam osob miala nawet
                twoje IP...

jaki z tego wniosek? ano taki, ze osoby, ktore same wypisuja podobne nienawistne
                i rasistowskie okropienstwa, nie sa szczere, kiedy skarza sie na podobne posty
                skierowane przeciwko zydom. im wcale nie przeszkadza kazdy rasizm, zla wola,
                nienawisc do innych (bo sami ja szerza) - im to przeszkadza WYLACZNIE kiedy jest
                skierowane w zydow.

I W TEN WLASNIE PROSTY PODWOJNY SPOSOB UDALO SIE WAM (tobie, jareczkowi, danie,
                werwie, crassusowi, etc.) ROZMONTOWAC POJECIE ANTYSEMITYZMU...
          • Gość: West Re: rodzi sie we mnie, drogi z daleka, takie pyta IP: *.lv.lv.cox.net 12.01.04, 00:23

> Rodzi sie we mnie taka odpowiedz.
            > Gdybys byl uwaznym i uczciwym dyskutantem to wiedzialbys, ze nigdy nikogo nie
            > nazwalem antysemita, dlatego, ze potepia mnie, Dane, czy jakiegokolwiek Zyda
            > personalnie. Szczerze mowiac i nieladnie, rzygac mi sie chce od tego
            > antysemityzmu; zwroc uwage kto przede wszystkim naduzywa tego terminu.
            > Ps. Czy nazwanie Jasia antysemita jast naduzyciem tego okreslenia? Zanim
            > pospiesznie odpowiesz, przeczytaj jego wypowiedzi w tym watku.

mnie rowniez a najbardziej mi sie chce rzygac na mysl o takich jak ty, dana
            jarek, czy inne parchy, ktore z prawdziwymi zydami nie maja zadnego zwiazku
    • Gość: z daleka Re: Raz jaszcze do Jasia IP: 213.8.64.* 09.01.04, 20:01
      Pomijam wszystko o czym wyzej napisano, Mam do Cie Jasiu male pytanko, na
      ktore z pewnoscia odpowiesz bos czlek honorny i uczciwy.
      Pytanie Jasiu brzmi:
      Jak okreslilbys Polaka walesajacego sie po NY z transparentem:Prawdziwy Polak
      nie uznaje Panstwa Polskiego.
      Mierze czas Jasiu.
      • Gość: Jasio Re: Raz jeszcze od Jasia IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 20:06
        > Wzbudziloby to u mnie glebsze refleksje. Najwidoczniej stado pedzone tym i
        owym nie widzi tego, co jednostak stojaca obok i ...myslaca!
        • Gość: z daleka Re: Raz jeszcze od Jasia IP: 213.8.64.* 09.01.04, 20:15
          Mysle,ze do swojego linka powinienes dodac "Glupi".
          Jako Glupi Jasio bedziesz bardziej wiarygodny.

> > Wzbudziloby to u mnie glebsze refleksje. Najwidoczniej stado pedzone tym i
          >
          > owym nie widzi tego, co jednostak stojaca obok i ...myslaca!
          • Gość: Jasio Re: Raz jeszcze od Jasia IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 20:30
            > Niech bedzie. To tez wazki argument.U pedzonego w stadzie.

> i zyda, oczywiscie...
      • Gość: houa Re: Raz jaszcze do Jasia IP: *.acn.waw.pl 09.01.04, 20:08

> Pomijam wszystko o czym wyzej napisano, Mam do Cie Jasiu male pytanko, na
        > ktore z pewnoscia odpowiesz bos czlek honorny i uczciwy.
        > Pytanie Jasiu brzmi:
        > Jak okreslilbys Polaka walesajacego sie po NY z transparentem:Prawdziwy Polak
        > nie uznaje Panstwa Polskiego.
        > Mierze czas Jasiu.
        Historia ludu zydowskiego pochodzenia i historia slowianskich polakow jest
        odmienna.Polacy,jako narod,nie byli rozproszeni na calym swiecie przez 2000 lat
        i nie wysiedlili inny narod ze swoich ziem po to by tam zamieszkac,sila.
        • mirmill Re: Raz jaszcze do Jasia 09.01.04, 20:12
          Gość portalu: houa napisał(a):

> Historia ludu zydowskiego pochodzenia i historia slowianskich polakow jest
          > odmienna.Polacy,jako narod,nie byli rozproszeni na calym swiecie przez 2000
          lat
          >
          > i nie wysiedlili inny narod ze swoich ziem po to by tam zamieszkac,sila.

A szkoda!
      • Gość: Jasio Re: Raz jaszcze od Jasia do z daleka IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 20:16
        > Cos kiepsko z Twoim liczeniem. Do trzech juz nawet i Twoi sasiedzi
        potrafiliby doliczyc...

> Mam powane watpliwosci co do Twojego pochodzenia...
        • Gość: z daleka Re: Raz jaszcze od Jasia do z daleka IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 09.01.04, 20:33
          Masz jakies konkretne propozycje odnosnie udowodnienia ci mojego
          pochodzenia ...Jasiu?
          • Gość: Jasio Re: Raz jaszcze od Jasia do z daleka IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 20:41
            > Przywlokles sie z Polski, wiec jako Ashkenazi, czyli Chazar z domieszka tego
            i owego, nie jestes spokrewnionym nawet jako 'dziesiata woda po kisielu' z
            Separdim, wsrod ktorych znajduja sie jeszcze 'prawdziwi Zydzi'. Jezeli to
            Separdim sa, a nie Murzyni z Etiopii i z innych czesci Afryki - prawdziwymi
            Zydami...
            • Gość: z daleka Re: Raz jaszcze od Jasia do z daleka IP: 213.8.64.* 09.01.04, 20:45
              Jasiu, chyba cie oleje.
              • Gość: Jasio Re: Raz jaszcze od Jasia do z daleka IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 21:02
                > Nie dziwie sie. Majac zyciorys od pchiel sie ruszajacy, to jedyne co
                potrafisz...
            • mirmill sam sobie glupku przeczysz 09.01.04, 20:49

> > Przywlokles sie z Polski, wiec jako Ashkenazi, czyli Chazar z domieszka te
              > go
              > i owego, nie jestes spokrewnionym nawet jako 'dziesiata woda po kisielu' z
              > Separdim, wsrod ktorych znajduja sie jeszcze 'prawdziwi Zydzi'. Jezeli to
              > Separdim sa, a nie Murzyni z Etiopii i z innych czesci Afryki - prawdziwymi
              > Zydami...
              Jezeli z daleka nie jest prawdziwym zydem bo jest z Polski, to tym bardziej
              nie sa nimi ci chasydzi ktorych na samym poczatku nazwales prawdziwymi. Bo
              oni z miasta Swietej Maryi w Rumunii.
              Prawdziwi Sefardyjscy Zydzi nigdy sie nie wypowiadaja przeciwko Izraela. Bo
              wiedza z kim maja do czynienia wsrod Arabow - tylko na kilka stopni stojacych
              wyzej od ktetynskiej masy polskiego gowna ktorych przedstawicielem jestes sam!
              • Gość: Jasio Uciekles... IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 20:58
                > sprawiedliwosci dziejow raz. Nie uciekniesz drugim razem, bo juz nowe
                wcielenie Adolfa, tego oblubienca YHWH na Swiat przyszlo...

> Przyorali zydowska mierzwa juz raz, przyorza i drugi...

> Ciekawe ze tym 'gownianym' jezykiem szczekac potrafisz kundlu! No i pewnie
                ten 'gowniany' paszport tez masz w rezerwie...
                • Gość: z daleka Re: Uciekles... IP: 213.8.64.* 09.01.04, 21:08
                  Oj Jasiu ty mi cos przypominasz. Cos niezapomnianego, cos co splynelo z forum
                  i przewrotnym zrzadzeniem losu wrocilo nan. Jasu czy ty AD? Ten sam wyszukany
                  jezyk, tan sam zapach.
                  Niemniej olewam cie.
                  • Gość: Jasio Re: Uciekles... IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 21:18
                    > Dobrze ze sobie cos jeszcze przypominasz, choc z zyciorysem kiepsko...

> I ten sam argument zydowski za kazdym razem? Niby to prawo konczyles, wiec
                    powinienes jednak bardziej sie starac...
                • fredzio44 Re: Uciekles... 09.01.04, 21:08

> > sprawiedliwosci dziejow raz. Nie uciekniesz drugim razem, bo juz nowe
                  > wcielenie Adolfa, tego oblubienca YHWH na Swiat przyszlo...
                  >
                  > > Przyorali zydowska mierzwa juz raz, przyorza i drugi...
                  >
                  >
                  > > Ciekawe ze tym 'gownianym' jezykiem szczekac potrafisz kundlu! No i pewnie
                  >
                  > ten 'gowniany' paszport tez masz w rezerwie...
                  Tym gownianym jezykiem wielu ludzi potrafi szczekac. Bo rozmawiac nim jest
                  niemozliwoscia.
                  Posluchaj jak Polacy sie nim posluguja:
                  "Jak ja, kurwa, poszedl do tej pizdy, to ona, kurwa, nie che, kurwa, cyc
                  pokazac. Po chuja mi taka kurwa, kurwa!"

Apropos insynuacji do Adolfa:
                  www.israelnationalnews.com/article.php3?id=3189
                  A na zakonczenie - to wsadz sobie gowniarzu nieobrzezany widelec w dupe i
                  pokrec! Taka operacja mozgu napewno pomoze Ci zrozumiec mirmilla.
                  • Gość: Jasio Re: Uciekles... IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 21:15
                    > Ty tez?

> Z tym widelcem nie zagra. Nie jestem zydem, wiec takich koszernych
                    przyjemnosci raczej nie uprawiam. Sorry...

> Niezle sobie radzisz z tym jezykiem. Nie ma jak to spotkac prawdziwego zyda
                    rynsztokiem plynacym...
                    • fredzio44 Re: Uciekles... 09.01.04, 21:24

> > Ty tez?
                      ~~~~~~~~~~~
                      Ja tez!
                      I cala reszta swiata da Ci taka same rade, kutasie nieobrzezany!
                      Wsadz sobie palec w oko i widelec do dupy!

> > Z tym widelcem nie zagra.
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                      Zagra zagra! jiszcze jak! Odrazu Ci sie mozg poprawi! Myslec zacznisz jak
                      polczlowiek. Lepiej niz cwirc-czlowie, nie?

> Nie jestem zydem,
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                      to jasne. Bo takich cwokow wsrod Zydow nima, nawet tych na twoich zdjeciach!

> wiec takich koszernych
                      > przyjemnosci raczej nie uprawiam. Sorry...
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                      No i dlatego takim cwokiem jistes! Wsadz sobie widelec, do dupy, wsadz -
                      odrazu pomoze. A moze wolisz cos lepszego? - Slyszalem ze rozbita butelka po
                      wodzce dziala jeszcze lepiej!

>
                      >
                      > > Niezle sobie radzisz z tym jezykiem.
                      >> Nie ma jak to spotkac prawdziwego zy
                      > da
                      > rynsztokiem plynacym...
                      A nu nima! Zydzi jak ja do gowniarzy mowia tylko ich jezykiem. Zgnojonym,
                      zeby latwiej bylo zrozumiec.

• Gość: Jasio Ciekawe! IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 21:43
                        > Jestes prawdziwym cudem natury. Zydowskiej, znaczy...

> Z gnoju powstales i nim zdechles, juz w gnoj sie znowuz obruciles...

> Z twoich, erudycja charakteryzujacych sie wypowiedzi, wynika ze musisz byc
                        synem rebego. No i Talmudem przepisanej mu samicy:

>Yebamoth 59b. A woman who had intercourse with a beast is eligible to marry a
                        Jewish priest. A woman who has sex with a demon is also eligible to marry a
                        Jewish priest.

To, oczywiscie mocno ciebie usprawiedliwia. No i kwalifikuje do sprzatniecia
                        w najblizszy dzien, kiedy to smieciarze wywoza 'human refuge'...

• fredzio44 Re: Ciekawe! 09.01.04, 22:02

> > Jestes prawdziwym cudem natury. Zydowskiej, znaczy...
                          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                          Zybys' wiedzial zy jestem.
                          W kazdym razie nie pijaczkiem Polaczkiem jak ty skurwysynie.

> > Z gnoju powstales i nim zdechles, juz w gnoj sie znowuz obruciles...
                          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                          Mylisz sie polaczku - to "Slowianie z gnoju powstali" - Yebamoth 59a

> > Z twoich, erudycja charakteryzujacych sie wypowiedzi, wynika ze musisz byc
                          >
                          > synem rebego. No i Talmudem przepisanej mu dziewicy:
                          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                          A no jestem, jestem!
                          A ty skurwysynie synem polskiego gowniarza i polskiej kurwy jestes.

> >Yebamoth 59b. A woman who had intercourse with a beast is eligible to marry
                          > a
                          > Jewish priest. A woman who has sex with a demon is also eligible to marry a
                          > Jewish priest.
                          ~~~~~~~~~~~~~~~~
                          Ha ha ha! Yebamoth po angielsku cytujesz!! Ha ha ha.
                          Prawdziwy tekst w tlumaczeniu na polski brzmi:
                          "Kobieta ktora sie pierdoli z oslami i baranami zazwyczaj pochodzi z Polski.
                          Takiej kobiety nie nalezy dotykac. Karmic ja nalezy tylko pomojami. Takiej
                          kobiecie wolno sie pierdolic z ksiedzami dlatego ze seks z nimi nie liczy sie
                          seksem. Dlatego wszyscy ksiedza smierdza! Jak sie do gowna dotkniesz - to
                          gownem zostaniesz"

> To, oczywiscie mocno ciebie usprawiedliwia. No i kwalifikuje do
                          sprzatniecia
                          > w najblizszy dzien, kiedy to smieciarze wywoza 'human refuge'...
                          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                          He he he
                          jak ja jestem human refuge, to ty gowniarzu jestes human refuse!

>
                          • Gość: Jasio Re: Ciekawe! IP: *.ipt.aol.com 10.01.04, 01:35
                            > Pierwszy raz natknalem sie na parch, ktory sobie Talmudem dupe podciera.

> Coz, potrzeba jest potrzeba i zawsze sobie cos dorobicie.

> Szczegolnie na diecie zlozonej z gowna bialego ( koniecznie!) psa, brudu
                            spod latryny i koniecznie miodu!
      • Gość: U Re: Raz jaszcze do Jasia IP: *.75.0.106.Dial1.Boston1.Level3.net 09.01.04, 20:50
        Przyczepie do potencjalnej odpowiedzi Jasia-swoja.
        Otoz Jasiu mialby racje.Powinien tylko skrygowac napis na
        transparencie:"Nazywanie Zionlandu Polska, jest obelga dla Polakow"

• Gość: Jasio Re: Raz jaszcze do Jasia IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 21:07
          > Puscilem balon i przekonalem sie ze te zydy tylko kota maja na swoim tle.
          Wspomniec im pochodzenie i to, ze sa Zydzi, ktorzy nie dziela ich ciagotek do
          mordowania, to zaraz wychodzi z nich bydlo wylazi...

> Powielane myslenie u tych syjonistow.
          • Gość: z daleka Re: Raz jaszcze do Jasia IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 09.01.04, 21:13
            Pusciles baka jasiu, a nie balon.
            • fredzio44 Re: Raz jaszcze do Jasia 09.01.04, 21:17

> Pusciles baka jasiu, a nie balon.
              Bo sprobowal zoperowac sobie mozg krecac widelcem w dupie!
              • Gość: Jasio Re: Raz jaszcze od Jasia IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 21:31
                fredzio44 napisał:

> Gość portalu: z daleka napisał(a):
                >
                > > Pusciles baka jasiu, a nie balon.
                > Bo sprobowal zoperowac sobie mozg krecac widelcem w dupie!

> Gowniany z ciebie zyd, kundelku. Nie potrafisz nawet wymyslic sobie nicka,
                tylko to i owo zmieniasz kradnac je innym. No i ciagle uwazasz ze tak, jak
                zydy, inni zabawiaja sie krecac widelcem koszernie w dupie.

> Masz tutaj lekarstwo dla siebie. Z Talmudu. Nie gwarantuje ze pomoze, ale
                szczerze zachecam do stosowania:

Gittin 69b. To heal the disease of pleurisy ("catarrh") a Jew should "take the
                excrement of a white dog and knead it with balsam, but if he can possibly
                avoid it he should not eat the dog's excrement as it loosens the limbs."

• Gość: Jasio Re: Raz jaszcze do Jasia IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 21:20

> Pusciles baka jasiu, a nie balon.

> Ciesze sie ze poczules. Wez gleboki oddech...
              • fredzio44 smierdzi bez potrzeby wachania 09.01.04, 21:26
                co to jest metafora, smarkaczu, wiesz?
                • Gość: Jasio Moja dobroczynnosc... IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 21:36

fredzio44 napisał:

> co to jest metafora, smarkaczu, wiesz?

> Eeee..., co mi tam. Sztachnij sie i ty. Przynajmnie oddech bedziesz mial
                  odswiezony...
                  • fredzio44 Re: Moja dobroczynnosc... 09.01.04, 21:38
                    zrobisz dobroczynnosc jak sobie wsadziz rozbita butelke po wodzce do dupy!
                    • Gość: Jasio Re: Moja dobroczynnosc... IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 21:46
                      fredzio44 napisał:

> zrobisz dobroczynnosc jak sobie wsadziz rozbita butelke po wodzce do dupy!

> Znowuz nie trafiles z tym opisem 'bar mitzwah', bo jak juz zaznaczylem -
                      mimo wszystko zydem nie smierdze!
                      • fredzio44 Re: Moja dobroczynnosc... 09.01.04, 21:48

> jak juz zaznaczylem -
                        > mimo wszystko zydem nie smierdze!
                        Smierdzisz, gowniarzu, gorzej niz jakikolwiek Zyd.
                        Nie ma na to rady. Jak sie po pijacku na siebie rzygami haftuje - to smrod
                        zostaje na cale zycie
                        • Gość: Jasio Nie spoufalaj sie ... IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 21:54
                          >.. bydlaku. To ze na ciebie pluje, nie znaczy ze zaraz musze wyczytywac o
                          twoich przyjemnosciach. Rzygasz to rzygaj. Jak na siebie, to i tak zydowskiego
                          smrodu rzygowinami nie zabijesz...

> Ale staraj sie...

> A od kiedy rozpoczales wstydzic sie ze jestes zydem i zarzygany sie
                          szwendasz?

Nie lepiej to stosowac recepty Talmudu:

Gittin 69a . To heal his flesh a Jew should take dust that lies within the
                          shadow of an outdoor toilet, mix with honey and eat it.

> Zdrowe bo z miodem. Nazywa sie zydowski fruitcake!

• fredzio44 Re: Nie spoufalaj sie ... 09.01.04, 22:14

>
                            > Nie lepiej to stosowac recepty Talmudu:
                            >
                            > Gittin 69a . To heal his flesh a Jew should take dust that lies within the
                            > shadow of an outdoor toilet, mix with honey and eat it.
                            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                            Ciekawe ze ty schodzisz na jezyk angielski jak probujesz Talmud cytowac. Co,
                            zydowski dla Polaczka za trudny zeby samemu przetlumaczyc na polski? No to ja
                            ci skurwysynie pomoge:
                            Gittin - znaczy rozwod
                            na stronie 69a jest napisane:
                            "Zeby wyleczyc cialo slowianskiego niewolnika, Zyd musi wziasc jego cialo,
                            wysmarowac krowim nawozem z obory stojacej w cieniu ubikacji. Jezeli to
                            niepomoze, wtedy ten nawoz nalezy zmieszac z miodem z owocu plam daktylowych i
                            napoic tym niewolnika. A jezeli to niepomoze, to napewno niewolnik jest
                            nieuleczalnym polaczkiem. Wtedy trzeba go uwolnic z cierpien i robnac go
                            toporem w leb"
                            Jak widzisz, skurwysynie, ten kto ci to na angielski tlumaczyl, po zydowsku
                            nibardzo mowi. He, he, he!

>
                            • Gość: Jasio Re: Nie spoufalaj sie ... IP: *.ipt.aol.com 10.01.04, 01:29
                              > Z twojej interpretacji Talmudu wynika ze starozytni Slowianie juz przez lat
                              tysiacami zydow w dupe kopali ze u ciebie, kundlu genetyczny, pozostal uraz.

> Ciekawy jestes parch. Nawet swoj Talmud w gowno zamieniasz.

> Moze to jednak cos pozytywnego w smierdzacym twoim kadawerze...
                              • fredzio44 Debilu polski z kutasem na supel zawiazanym 11.01.04, 06:34

> > Z twojej interpretacji Talmudu wynika ze starozytni Slowianie juz przez la
                                > t
                                > tysiacami zydow w dupe kopali ze u ciebie, kundlu genetyczny, pozostal uraz.

Jezeli myslisz ze talmud zapisany ma tysiace lat, to sie gleboko mylisz.
                                Sam cytujesz wymysly angielskie nie lepsze moich tlumaczen na polski. A
                                wlasciwie znacznie gorsze. Naucz sie najpierw po zydowsku czytac, a potem
                                talmud cutuj. A kutasa zostaw zawiazanego na supel, zeby ci nie pohasal i
                                zebys nie rozmnazal polskich kretynow.
                                • Gość: Jasio Tlumaczenie Talmudu... IP: *.ipt.aol.com 11.01.04, 14:46
                                  >... dla wieprzowego zyda, jakim sie toba oprosiono, oczywistym jest ze sie
                                  nie zgadza. Szczegolnie jak ten wasz religijny sciek wyciaga sie na swiatlo
                                  dzienne w ktoryms z ludzkich jezykow...

> Tlumaczenie jest verbatim i dokonane przez...zydow!

> Oto jak przedstawia sie zydowska moralnosc w/g nakazan Talmudu w stosunku do
                                  dzieci:

Sanhedrin 55b. A Jew may marry a three year old girl (specifically, three
                                  years "and a day" old).

Sanhedrin 54b. A Jew may have sex with a child as long as the child is less
                                  than nine years old.

Kethuboth 11b. "When a grown-up man has intercourse with a little girl it is
                                  nothing."

• jezus.h.chrystus Re: Tlumaczenie Talmudu... 13.01.04, 03:40

> >... dla wieprzowego zyda, jakim sie toba oprosiono, oczywistym jest ze sie
                                    > nie zgadza. Szczegolnie jak ten wasz religijny sciek wyciaga sie na swiatlo
                                    > dzienne w ktoryms z ludzkich jezykow...
                                    >
                                    > > Tlumaczenie jest verbatim i dokonane przez...zydow!
                                    Bluznisz Bogu, czlowieku!
                                    verbatim cze verbatum?
                                    u jakich Zydow znalazles takie tlumaczenie?
                                    Wierzysz we wszystko co Ci zydki mowia?
                                    starczy pytan. Teraz komentarz o Twojej glupocie.
                                    "cytaty" ktore tu zalaczasz mozna znalezc tylko na antysemickich stronach
                                    internetu. Wiem, bo sprawdzilem:
                                    1.
                                    www.mwkkkk.org/Facts%20about%20the%20Talmud.htm - faszysci z
                                    Mississippi. Apropos - oni Polakow tez nienawidza
                                    2.
                                    www.webspawner.com/users/revert/ - muzulmanska propaganda. Apropos -
                                    oni chrzescian tez chca powybijac.
                                    3.
                                    www.worldwidepunk.com/wboard/Politics/messages/2773-1.shtml -
                                    pornografisci ktorzy maja tez na swoich stronach internetu pornograficzne
                                    obrazy Marii Panny (nago)
                                    4.
                                    www.geocities.com/what_is_christianity/what_is_judaism/ - nastepna
                                    strona muzulmanska - podobne do 2.
                                    5.
                                    www.thewatcherfiles.com/ - na stronach tej organizacji mozesz
                                    przeczytac o tym ze zlapanie Saddama to fabrykacja amerykanska i ze w Bialym
                                    Domu rzadza sie Marsjanie!
                                    To pierwsze 5 stron wyswietlone przez Google w poszukiwaniu "A Jew may marry a
                                    three year old girl (specifically, three "

Znane mi sa trzy tlumaczenia tomu Sanhedrin na jezyk angielski. Pierwsze to
                                    brytyjskie "Soncino" Jest tak doslowne, ze bez wladzy aramejskim trudno
                                    cokolwiek zrozumiec. Drugie to amerykanskie "Artscroll" - pelne odnosnikow
                                    probujacych wyjasnic ludziom niepanujacym aramejskim o co chodzi. Trzecie to
                                    izraelskie - Adina Steinsaltza. Tez raczej bardzo zwiezle. Zadne z nich nie
                                    zawiera bzdur ktore tu zacytowales. Kazde wymaga podstawowej znajomosci stylu
                                    i metodologii Talmudu.

No wiec przyjzyjmy sie temu pierwszemu "cytatowi"
                                    Ty dajesz:

>
                                    > > Oto jak przedstawia sie zydowska moralnosc w/g nakazan Talmudu w stosunku
                                    > do
                                    > dzieci:
                                    >
                                    > Sanhedrin 55b. A Jew may marry a three year old girl (specifically, three
                                    > years "and a day" old).
                                    Strona 55b w tomie Sanhedrin jest w rozdziale "Arba mitoth" - cztery metody
                                    kazni (egzekucji) na ktore moze skazac sanhedrin (miedzy innymi za zgwalcenie
                                    trzyletniej dziewczynki) O co chodzi w Talmudzie? O to ze zgwalcenie
                                    dziewczynki nie majacej trzech lat liczy "tylko" za barbarzynstwo. Takiego
                                    przestepce karze sie za rany (psychiczne jak i fizyczne) ktore sprawil
                                    dziewczynce. Jego bestialski czyn nie uwaza sie za gwalt. natomiast
                                    zgwalcenie dziewczynki majacej trzy lata i dzien wlasnie uwaza sie za gwalt
                                    dlatego ze taka dziewczynka moze byc oddana za maz przez jej ojca (apropos -
                                    Talmud i Tora potepia takie malzenstwa). ALE do wieku lat dwunastu seks z nia
                                    jest zabroniony. Kiedy osiaga wiek 12 lat dziewczynka decyduje czy pozostanie
                                    z danym "mezem". Jezeli zdecyduje nie - to nikt jej nie moze zmusic
                                    pozostac "zona" danego mezczyzny.
                                    A wogole to malzenstwo z maloletnia dziewczyna (wszelkie z tym zwiazane prawa)
                                    jest znacznie dokladniej opisane w tomie Kidduszyn. ALe skad Ty mozesz o tym
                                    wiedziec, albo ci antysemici ktorzy na slepo cytuja Talmud nie rozumiejac
                                    tematu o ktorym Talmud prowadzi dyskusje.
                                    Przejrzalem teraz ta cala strone w Sanhedrin. Tam jest jeszcze duzo dla
                                    takich kretynow jak Ty sensacyjnych wypowiedzi. na przyklad na temat stosunku
                                    ze zwierzetami. Ale nigdzie nie jest sugerowane ze cos takiegos jest
                                    normalnym. Ja wiem ze w Polsce to jest szeroko praktykowane
                                    (czytalem "Malowany Ptak" Kosinskiego). Wsrod Judaizmu jest to stanowczo
                                    zabrionione. Jak zreszta i pederastia, ktora jest tak czesto uprawiana przez
                                    ksiezy katolickich...
                                    • Gość: Jasio Re: Tlumaczenie Talmudu... IP: *.ipt.aol.com 15.01.04, 02:01
                                      > Nie czytalem calego twojego pierdolenia, ale uderzylo mnie ze jestes
                                      wielbicielem tego 'slawnego' Kosinskiego. Nie dziwie sie wiec ze zajmujesz sie
                                      tak zawziecie zoofilia. Zapewnie wraz z Kosinskim dzieliliscie sie pieskami...

Sixth character-revealing incident — what Kosinski did to Marian Javits's dog —
                                      from which some might conclude that Jerzy Kosinski was not only the kind of
                                      man that you would not leave alone with your daughter, and not only the kind
                                      of man that you would not leave alone with your son — he was the kind of man
                                      that you would not leave alone with your dog.
                                      Marian Javits, in particular, was charmed by him, and she continued to be his
                                      friend even after his stories and eccentricities had become familiar — this
                                      despite the fact that one of his eccentricities had to do with her dog. Lying
                                      in bed recovering from a leg injury received while riding, she was startled
                                      when her dog ran furiously across the room, dripping urine. A moment later
                                      Kosinski appeared at the door. Later a friend told her that Kosinski had been
                                      observed abusing the dog in a way that would engender such behavior.
                                      -------------------------------------------------------------------------------
                                      -
                                      (James Park Sloan, Jerzy Kosinski: A Biography, Dutton, United States, 1996,
                                      p. 263)

> A teraz zydowski skurwesynie, wez przyklad ze swojego mistrza i poszukaj go
                                      w gnojowniku, pospolicie znanym jako 'lono Abra-hama' ( jak samo imie
                                      wskazuje - polskiego chlopa panszczyznianego z czworakow...)
    • Gość: mirmat "prawdziwi" Zydzi ida do gazu bez oporu!!! IP: 38.112.103.* 09.01.04, 21:31
      Do tego grona Zydow idiotow wolajacych o swoje zniszczenie nalezaloby dolaczyc
      lewaka Chomsky'go aferzyste Sorosa i polakozerce Grossa. Ten ostatni
      uwielbia "opinie publiczna Unii", ktora uwaza zydow za zagrozenie dla swiata i
      oprocz likwidacji Izraela, chce zlikwidowac III RP.
      • fredzio44 ch...j Ci w d...pe, sk...rwysynie 09.01.04, 21:37
        Gość portalu: mirmat napisał(a):

> Do tego grona Zydow idiotow wolajacych o swoje zniszczenie nalezaloby
        dolaczyc
        > lewaka Chomsky'go
        to tak!

> aferzyste Sorosa
        Zadnym aferzysta Soros nie jest. Ale tys za glupi cwoku zyby ci to
        tlumaczyc. Idz sie lepiej upij jak tylko Polaczek potrafi.

> i polakozerce Grossa.
        Prawda w oczy kole? Jedwab w dupie swedzi?

• brennton mustafa , szmato islamska nie podszywaj sie 09.01.04, 21:41
          pod fredzia54.
          fredzio czasami bredzi, ale ty, scierko islamska, nudzisz.
        • Gość: Jasio Re: ch...j Ci w d...pe, sk...rwysynie IP: *.ipt.aol.com 09.01.04, 21:49
          > Co tylko gebe otworzysz, to zyd z niej wylazi okropnym smrodem!

> Juz mnie przekonales ze jestes najprawdziwszym erzatzem zyda....
          • goldman56 Re: ch...j Ci w d...pe, sk...rwysynie 09.01.04, 23:01
            WIELKIE WYRAZY POPARCIA DLA JASIA! Jak on zgrabnie potrafi dokopac slownie
            takim paskudnym polakozercom i w dodatku beznadziejnym kretynom jak mirmill,
            fredzio i inni koszerni "goscie" z izraela. Wielkie brawa!

Pozdrawiam!

A teraz szanowni koszerni mozecie wylac cale wiadro pomyj (jakimi sami
            zreszta jestescie) na moja osobe. Prosze bardzo!
            • Gość: z daleka Re: ch...j Ci w d...pe, sk...rwysynie IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 09.01.04, 23:12
              goldman56(?) Cos nam obrodzilo dzisiaj w przebierancow. Co jeden to "nowy".
              AD przebral sie za Jasia. Fredzio44 spadl niewiadomo skad, Goldman dorobil
              sobie 56, jakby to mialo zmienic cos co niezmienielne. Komuz by sie chcialo
              podnosic widro z pomyjami?
              • goldman56 Re: ch...j Ci w d...pe, sk...rwysynie 09.01.04, 23:32

> goldman56(?) Cos nam obrodzilo dzisiaj w przebierancow. Co jeden to "nowy".
                > AD przebral sie za Jasia. Fredzio44 spadl niewiadomo skad, Goldman dorobil
                > sobie 56, jakby to mialo zmienic cos co niezmienielne.

Bardzo mi przykro, ale ja sie za nikogo nie "przebieram". Nigdy nie bylem
                Goldmanem ("Goldman dorobil sobie 56"). Przykro mi ale ja od poczatku
                mam "56". Czlowiek o sklonnosciach do paranoi moglby sie pewnie doszukac wielu
                innych "przebierancow". Ale to juz niestety problem takich ludzi.

> Komuz by sie chcialo
                > podnosic widro z pomyjami?

Poczytaj sobie fredzia i mirmilla (chocby wypowiedzi z tego watku).
          • Gość: OSKAR Re: PROPOZYCJA DLA JASIA IP: *.pop.bezeqint.net 10.01.04, 23:31
            PO TYM WATKU NALEZY CI SIE NAGRODA: RABI HIRSH Z NATREJ KARTY, KTORY FIGURUJE
            WSROD TWICH CYTOWANYCH ULUBIANYCH RABINACH, ZREZYGNOWAL OSTATNIO - ZACHOROWAL
            NA ALDSHEIMER - Z STANOWISKA DORADCY ARAFATA DO SPRAW ZYDOWSKICH I ARAFAT
            SZUKA PILNIE NOWEGO DORADCY. PODAJ SWOJA KANDYTATURE. Z TWOIM REKORDEM NIE
            BEDZIESZ MIAL KONKURENTOW...
    • wtracalski Re: Lubie i podziwiam prawdziwych Zydow! 09.01.04, 23:17
      Ten świat jest chyba stożkowaty, największe jest dno.
      (Lec)
      • Gość: kd Re: Lec IP: *.turbonet.com 10.01.04, 00:14
        Cudne! Nie ma to jak klasyk swojego gatunku.

"Czy pan jest martwy, czy zywy?
        Nie wiem, czekam na dyrektywy."
        • fredzio44 Re: Lec 11.01.04, 06:48
          No tak...
          prawdziwe nazwisko de Tusch-Letz ....

Oto co on pisal prorocko na temat Forum Gazety Wyborczej:

"Analfabeci muszą dyktować"

"Błoto stwarza czasem pozory głębi."

"Ciasnota umysłowa się rozszerza !"

"Dialog półinteligentów równa się monologowi ćwierćinteligenta."

"Głupota nie zwalnia od myślenia."

"Kłamstwo nie różni się niczym od prawdy, prócz tego, że nią nie jest."

"Myśli niektórych ludzi są tak płytkie, że nie sięgają nawet ich głowy."

"Niektórym ludziom należałoby wytoczyć proces myślenia."

"Okno na świat można zasłonić gazetą."

• Gość: kd Re: Lec IP: *.turbonet.com 11.01.04, 17:33
            Genialni ludzie sa "proroczy", nie dlatego, ze przepowiadaja przyszlosc, ale
            dlatego, ze widza terazniejszosc.
        • Gość: OSKAR Re: Lec IP: *.pop.bezeqint.net 11.01.04, 13:55
          KD, CYTATA Z LECA NIE JEST, MAM NADZIEJE, DLA MNIE.
          POZDROWIENIA.
          • Gość: kd Re: Lec IP: *.turbonet.com 11.01.04, 17:38
            Nie :-). To moja ukochana fraszka Leca. Kiedys, we wczesnej mlodosci,
            powiesilam ja na drzwiach pewnego karierowicza. Ale mialam zabawe....
            • Gość: OSKAR Re: Lec IP: *.pop.bezeqint.net 11.01.04, 22:38
              A WIEC DAJ JESZCZE COS Z LECA. TAKIE FRASZKI SA ZAWSZE AKTUALNE I SA NA
              MIEJSCU SZCZEGOLNIE W TYM WADKU...
              • Gość: kd Re: Lec IP: *.turbonet.com 11.01.04, 23:44
                No, niestety nie moge odnalezc Leca; Wiec moze Sztaudynger:

"Co ma historia do gadania
                Tam, gdzie legenda zaiwania."
                • Gość: OSKAR Re: Lec IP: *.pop.bezeqint.net 11.01.04, 23:53
                  SZTAUDYNGER TEZ DOBRY.
                  DZIEKI I DOBREJ NOCY.
                  • Gość: kd Re: Lec IP: *.turbonet.com 12.01.04, 01:21
                    Jeszcze jeden Lec:
                    " Wilki są chyba szlachetniejsze od owiec, z trudem wyobrażają sobie
                    istnienie bez tych ostatnich, zaś owce? Szkoda mówić."
                    • Gość: OSKAR Re: Lec IP: *.pop.bezeqint.net 12.01.04, 23:27
                      JESZCZE JEDEN WSPANIALY I MADRY LEC.
                      SERDECZNIE DZIEKUJE I POZDRAWIAM.
                      • fredzio44 Re: Lec zrodlo w internecie 13.01.04, 15:50
                        dgalazka.republika.pl/lec.htm
                        • Gość: OSKAR Re: Lec zrodlo w internecie IP: *.pop.bezeqint.net 14.01.04, 23:53
                          FREDZIO 44: PRZEOCZYLEM TWOJE POSTY I LINK DO LECA.
                          PRZEPRASZAM I DZIEKUJE.
                          POZDROWIENIA
    • Gość: mirmil prawdziwy/nie prawdziwy IP: *.uBRgrb01.supercable.es 10.01.04, 00:08
      a wg jakich kryteriow?

ze uczciwsi od syjonistow to fakt.
    • goldbraun Z Daleka: Jasio to nie AD 10.01.04, 02:52
      Zobacz tutaj:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=9926108&a=9926275
    • Gość: ale-jaja Re: Lubie i podziwiam prawdziwych Zydow! IP: 5.1.* / 206.47.0.* 10.01.04, 03:39
      To nie prawdziwi żydzi to 'dzieci kwiaty'
    • Gość: jewhater [...] IP: *.bchsia.telus.net 10.01.04, 05:27
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: z daleka [...] IP: 5.3.1R* / 213.8.64.* 10.01.04, 09:58
      • Gość: mirmat [...] IP: 64.7.158.* 11.01.04, 01:00
    • Gość: jarek Araby nie tylko kradna nicki, ale tez ubrania... IP: *.fastres.net 10.01.04, 11:14
      A jak byl ubrany ten ostatni kamikazew , czyzby nie zna Zyda talmuckiego...
      Teatr Arabski opuscil ONZ i wyszedl na ulòice, jhak tam w ONZ z resolucjami
      anty-israelskimi, teatr sie skonczyl, brak widzow?
    • Gość: jarek Arabski objazdowy teatrzyk IP: *.fastres.net 10.01.04, 11:15
      A jak byl ubrany ten ostatni kamikaze w Israelu , czyzby nie na Zyda talmuckiego...
      Teatr Arabski opuscil ONZ i wyszedl na ulòice, jhak tam w ONZ z resolucjami
      anty-israelskimi, teatr sie skonczyl, brak widzow?
      • Gość: rzyd jestem rzydem i sie tego nie wstydze IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.04, 18:28
        nie mam polskich czcionek, dlatego pisze przez rz, inaczej wygladaloby, ze
        seplenie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka