Dodaj do ulubionych

Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozerzy

30.07.04, 23:43
Smiac mi sie chce jak koles tankujacy benzyne wyskakuje z auta, bierze
szczotke z kubla obok dystrybutora i zawziecie, z nabozna czcia, myje przednia
szybem, dumnie prezac przy tym piers i szczerzac zeby jakby wygral w
totolotka. A to samo przeciez moze zrobic wlaczajac na 5 sekund spryskiwacz.
Ale nie! On musi wszystkim pokazac, ze oto on myje szybe, ze to jego samochod
tu stoi, jego i tylko jego, i ze ten hego samochod zaraz bedzie mial czysta
szybe.
Nie wiem czy ma to jakis zwiazek, ale takich pozerow zauwazam najczesciej na
stacjach BP. Dlaczego?
Obserwuj wątek
    • Gość: verte Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 23:48
      Ty już się chyba wystrzelałeś z fajnych tekstów.A jak nie pręży piersi tylko po
      prstu czyści sobie szybę?
      • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 30.07.04, 23:55
        Gość portalu: verte napisał(a):

> Ty już się chyba wystrzelałeś z fajnych tekstów.A jak nie pręży piersi tylko po
        >
        > prstu czyści sobie szybę?

Jak juz napisalem, ten sam efekt mozna uzyskac wlaczajac spryskiwacz na 5 sekund.
        • Gość: Amigo Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 00:40
          dr.uid napisał:

> Jak juz napisalem, ten sam efekt mozna uzyskac wlaczajac spryskiwacz
          > na 5 sekund.

To umyj sprskiwaczem jeszcze boczne szyby (i tylnią w sedanie)...
          • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 31.07.04, 10:55
            Naucz sie czytac. Pisalem o przedniej szybie.
            Tylko nie zaslaniaj sie stwierdzona dysinteligencja, bo zaden papier tu nie pomoze.
            • Gość: Andrzej Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.csk.pl 31.07.04, 13:18
              A czy ty dziecko jeździłeś nieco szybciej. Spróbuj umyć spryskiwaczem resztki po
              owadach.
              • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 31.07.04, 15:57
                Przypominam ci zgredzie, ze na wiekszosci drog w Polsce obowiazuje predkosc max
                90 km/h. Zreszta to juz nie o to chodzi.
                Chodzi o to, ze ci poserzy "myja" te szyby, zeby moc sie zaprezentowac dumnie na
                tle swojego samochodu, a poza tym jest to za darmo, wiec tym bardziej czuja sie
                dowartosciowani, ze dostaja cos za darmo. A jak dzieciak chce takiemu umyc szybe
                za 2 zl, to mu sprzedaje kopa. Nieladnie...
                • Gość: XXL Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.tinet / 62.3.165.* 31.07.04, 16:10
                  dr.uid napisał:

> A jak dzieciak chce takiemu umyc szybe
                  > za 2 zl, to mu sprzedaje kopa. Nieladnie...

No tak trzeba było zacząć od razu.
                  Przypnij sobie wizytówkę "dr.uid"
                  Jak będę na stacji to ci dam te 2 zł.
                  A co tam .......
                  • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 31.07.04, 21:51
                    Gość portalu: XXL napisał(a):

> dr.uid napisał:
                    >
                    > > A jak dzieciak chce takiemu umyc szybe
                    > > za 2 zl, to mu sprzedaje kopa. Nieladnie...
                    >
                    > No tak trzeba było zacząć od razu.
                    > Przypnij sobie wizytówkę "dr.uid"
                    > Jak będę na stacji to ci dam te 2 zł.
                    > A co tam .......

A widzisz. Dopiero moja reprymenda sprawila, ze jestes sklonny zaplacic biednemu
                    dziecku 2 zl.
                    • Gość: frugo Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 19:08
                      uid ty masz jakies kompleksy, czy co ?
                      • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 13.08.04, 20:28
                        Gość portalu: frugo napisał(a):

> uid ty masz jakies kompleksy, czy co ?

Chyba ty masz, ze doszukujesz sie ich u innych.
                • fasola25 Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 02.08.04, 11:19
                  Chodzi o to, ze ci poserzy "myja" te szyby, zeby moc sie zaprezentowac dumnie na
                  tle swojego samochodu, a poza tym jest to za darmo, wiec tym bardziej czuja sie
                  dowartosciowani, ze dostaja cos za darmo

jakies badania na ten temat prowadziles??
                  no moze na wlasnym przykladzie wypisujesz tutaj te glupoty
                  • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 02.08.04, 19:27
                    Tak sie sklada, ze obserwacja ludzkich zachowan jest wpisana w moj zawod.
                • Gość: dupi Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: 80.51.237.* 13.08.04, 18:01
                  No to powiedz,że chodzi Ci o to ,że SAMI myją tę szybę, a nie pozwolą TOBIE
                  umyć tej szyby i zarobić 2 zł.
                  Rozumiem Twój ból, ale nie dorabiaj do tego ideologii o pozerach i o tym,że
                  możesz coś tam sobie umyć spryskiwaczem w 5 sek.
                  Może i można tym spryskiwaczem , może i w 5 sek. , ale na pewno nie szybę.
                  PONIAŁ
                  • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 13.08.04, 20:30
                    Gość portalu: dupi napisał(a):

> No to powiedz,że chodzi Ci o to ,że SAMI myją tę szybę, a nie pozwolą TOBIE
                    > umyć tej szyby i zarobić 2 zł.
                    > Rozumiem Twój ból, ale nie dorabiaj do tego ideologii o pozerach i o tym,że
                    > możesz coś tam sobie umyć spryskiwaczem w 5 sek.
                    > Może i można tym spryskiwaczem , może i w 5 sek. , ale na pewno nie szybę.
                    > PONIAŁ

Juz tlumaczylem, o co mi chodzi i nie bede sie powtarzal. Jak nie rozumiesz, to
                    twoj problem.
            • Gość: Amigo Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 00:49
              dr.uid napisał:

> Naucz sie czytac. Pisalem o przedniej szybie.
              > Tylko nie zaslaniaj sie stwierdzona dysinteligencja, bo zaden papier tu nie
              pom
              > oze.

Przekonałeś mnie...

Od dzisiaj, przy okazji tankowania, będę mył ową pseudo-darmową myjką
              tylko boczne szyby (ew. tylne lampy).
              Potem dziarsko zasiądę w autku i poszpanuję spryskiwaczami, a co,
              niech wszyscy widzą, że mam sprawne spryskiwacze i stac mnie nawet
              na płyn do tych spryskiwaczy, hehehe.
              Potem jeszcze tylko szybciutko umyję pseudo-darmową miejsca
              nie objete pracą wycieraczek (będę uważnie się pilnował,
              żeby "nie zahaczyć" o obszar umyty wycieraczkami).
              Szybka wizyta w kasie, ale na tyle "wolna", żeby wszyscy widzieli
              gruby rulon banknotów najwyższego nominału (nie szkodzi, że wiekszość
              z nich, to równo przyciete gazety), przy kasie szybkie "dziękuję, reszty
              nie trzeba..." (pies srał te kilkanaście groszy)...
              I w drogę, do następnej stacji na "darmowe" mycie szyb...

• Gość: BOSKI Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.prw.pl 05.08.04, 11:13
                OOOOO i tu postawa godna MEGA ANTY POZERA.
                A swoją drogą Doktorku (dr.uid)
                1 Mam dziwne, nieodparte wrażenie, że te twoje zawodowe obserwowanie ludzi
                spłyca się do nadzorowaniaz grupy 10 myjących szyby małolatów i pobierania od
                nich 50% haraczu w zamian za "Chcesz w morde....".
                2 Czy zdarzyło ci się kiedyś prowadzić samochód czy jeździsz li tylko jako
                poasażer? Bo gdybyś przejechał 600-800 km (tyle średnio mija pomiędzy
                tankowaniami) to wiedziałbyś, że wycieraczki NIE WYSTARCZAJĄ. Wiem co mówię
                tygodniowo spędzam za kółkiem wiele godzin i robię kilka kilometrów. Jak nie
                umyję solidnie na stacji to g.... widzę.
                3 A ty jeżeli oceniasz, czy owa metoda jest dość dobra do pokazania nowego 4
                paskowgo dresu na tle Twojej 35 letniej bejcy to wiedz, że tak wszystkie
                niunie z McDonalda na STATOILU przy Rondzie Babka będa sikać na Twój widok gdy
                mył będziesz te szyby
        • devote Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 31.07.04, 14:18
          dr.uid napisał:

> Jak juz napisalem, ten sam efekt mozna uzyskac wlaczajac spryskiwacz na 5
          sekund

zaden spryskiwacz i wycieraczki nie zmyja z przedniej szyby porozbijanych
          robakow,much i innych owadow.najlepsza jest myjka wlasnie takie jak sa na
          stacjach.jak delikwent jest leniwy i nie chce mu sie myc to wyskakuje i sam
          sobie pmyje.zaden problem dla mnie.lubie miec czysta przednia szybe.

ps:
          ciekaw jestem do czego sie przypieprzysz nastepnym razem
          • dr.uid Jedno pytanie 31.07.04, 21:56
            devote napisał:

> dr.uid napisał:
            >
            >
            > > Jak juz napisalem, ten sam efekt mozna uzyskac wlaczajac spryskiwacz na 5
            >
            > sekund
            >
            >
            >
            > zaden spryskiwacz i wycieraczki nie zmyja z przedniej szyby porozbijanych
            > robakow,much i innych owadow.najlepsza jest myjka wlasnie takie jak sa na
            > stacjach.jak delikwent jest leniwy i nie chce mu sie myc to wyskakuje i sam
            > sobie pmyje.zaden problem dla mnie.lubie miec czysta przednia szybe.
            >
            >
            >
            >

Gdyby taka myjka kosztowala 1 zl, to tez byc jej uzywal? A moze uzywasz jej
            tylko dlatego, bo jest za darmo, a przeciez ludzie sa czesto dumni z tego, ze
            dostaja cos za darmo, bo wtedy czuja sie tacy wyjatkowi.

> ps:
            > ciekaw jestem do czego sie przypieprzysz nastepnym razem

Do kolejnego absurdu.
            • devote Re: Jedno pytanie 31.07.04, 22:40
              dr.uid napisał:

> Gdyby taka myjka kosztowala 1 zl, to tez byc jej uzywal? A moze uzywasz jej
              > tylko dlatego, bo jest za darmo, a przeciez ludzie sa czesto dumni z tego, ze
              > dostaja cos za darmo, bo wtedy czuja sie tacy wyjatkowi.

myje szybe aby miec czysta
              po to sa myjki na stacjach aby sobie myc szyby
              • dr.uid Re: Jedno pytanie 08.08.04, 23:11
                devote napisał:

> dr.uid napisał:
                >
                > > Gdyby taka myjka kosztowala 1 zl, to tez byc jej uzywal? A moze uzywasz j
                > ej
                > > tylko dlatego, bo jest za darmo, a przeciez ludzie sa czesto dumni z tego
                > , ze
                > > dostaja cos za darmo, bo wtedy czuja sie tacy wyjatkowi.
                >
                >
                >
                > myje szybe aby miec czysta
                > po to sa myjki na stacjach aby sobie myc szyby

Nie. Przede wszystkim sa po to, zeby polepszyc samopoczucie burakom, ze ktos im
                daje cos za darmo. Chyba nie uwazasz, ze benzyniarzy obchodzi, czy bedziesz mial
                czysta szybe, czy nie.

• Gość: Jaro Re: Jedno pytanie IP: *.direct-adsl.nl 10.08.04, 23:18
                  Ja myje przednią szybę zawsze jak mam na niej mase robali.
                  Ani mnie to jara ani mnie to kręci. Klaty nie wypinam.

Wydaje mi się że dorabiasz do tego jaką ideologie :)
                  Albo sam klate wypinasz... ;)
                  • Gość: SHMOOLANDER Re: Jedno pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 10:25
                    a ja klate mam dumna bo smigam czarna fabią ojca. pali mi 9 litrow gazu na
                    stowke i taki jestem super kolo ze tankuje gaz na statoilu a nie na jakiejsc
                    podrzednej stacyjce.
                    a do tego klate mam naturalnie wypieta bo to wynik zwyklych cwiczen
                    gimnastycznych przeprowadzanych regularnie (bez dresow)
                    a szybe myje myjka na stacji bo troche niewygodnie takie cos wozic ze soba a
                    twoje piec sekund...stary nie porownuj czasu twojego stosunku do uzywania
                    spryskiwaczy.
                    jesli chodzi o darmowy aspekt..najczesciej na stacji jest po prostu woda w
                    pojemnikach na plyn myjacy szyby wiec...rzeczywiwscie dostaje za darmo wode i
                    pozwala mi sie uzyc myjki
                    ale wlasnie...czy ty sie przypieprzasz tylko do tych ktorzy tankuja paliwo? no
                    to po co ja sie rozpisuje skoro ja tankuje tylko gaz...
                    darz bor wszystkim myjacym swoje szyby a przez to dbajacym o bezpieczenstwo
                    innych oraz swoje (i taka mysl przywieca rowniez obsludze stacji - po co ma sie
                    facet rozpierdzielic nie widzac nic przez upstrzona szybe, jak sie
                    rozpierdzieli to juz nie bedzie mial w co tankowac a my stracimy klienta wiec
                    lepiej niech umyje szyby , dojedzie gdzies tam, a jadac tam ponownie znowu u
                    nas zatankuje)
                    darz bor po dwakroc! na pohybe oszolomom z brudnymi czesciami szyb ktorych nie
                    myja wycieraczki!
                • Gość: YOker Re: Jedno pytanie IP: 62.148.85.* 13.08.04, 08:15
                  A może chodzi o przyciągnięcie klientów?

Powiem Ci druid coś lepszego, byłem ostatnio u górali, i tam na stacji BP było 2 młodzieniaszków, którzy mówili... "umyć szybkę?" - i korzystali ze sprzętu "za darmo". Dałem im 2 zeta, no i teraz mam dylemat, czy też jestem burak, czy już nie do końca, bo w sumie sprzęt ze stacji, ale zapłaciłem za obsługę.
        • Gość: ford Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.spsa.com.pl 02.08.04, 14:43
          Niestety nieraz trzeba usunąć resztki owadów łapskiem a nie wycieraczkami
          • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 02.08.04, 19:34
            Gość portalu: ford napisał(a):

> Niestety nieraz trzeba usunąć resztki owadów łapskiem a nie wycieraczkami

A kupe z odbytu tez usuwasz lapa, zamiast papierem?
        • Gość: pfan Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:54
          a jak sie komus za przeproszenie spieprzyl spryskiwacz? nie moge tego badziewia odetkac po zimie i to nie jest napewno zamarzniety plyn ani rozwalona pompa bo ona dziala! mam jezdzic z brudna szyba i nie zauwazyc kogos i wjechac w niego?
          • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 02.08.04, 19:23
            To sie staje na poboczu, bierze sciere i myje, a nie czeka na darmowe!
            • Gość: pfan Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:30
              to wtedy nie dosc ze bede pozerem ktory myje szybe to jeszcze sie okaze ze robie to w takim miejscu ze blokuje ruch i wszyscy przejezdzajacy obok musza patrzec jak dumnie wypinam piers i myje szyba a nie jechac i jeszcze dojdzie do wypadku.

i jeszcze jedno. myles kiedys szybe na sucho? sama sciera? powodzenia! powiesz mi jeszcze ze mam wozic ze soba wiaderko z woda?

pozdrawiam :)
              • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 02.08.04, 19:45
                Gość portalu: pfan napisał(a):

> to wtedy nie dosc ze bede pozerem ktory myje szybe to jeszcze sie okaze ze robi
                > e to w takim miejscu ze blokuje ruch i wszyscy przejezdzajacy obok musza patrze
                > c jak dumnie wypinam piers i myje szyba a nie jechac i jeszcze dojdzie do wypad
                > ku.
                >
                > i jeszcze jedno. myles kiedys szybe na sucho? sama sciera? powodzenia! powiesz
                > mi jeszcze ze mam wozic ze soba wiaderko z woda?
                >
                > pozdrawiam :)

A kto ci broni popryskac szybe spryskiwaczem i potem uzyc sciery?
                Masz cos wspolnego z lepperem, ze ciezko ci myslec?
                • Gość: pfan Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:51
                  nie bede Cie wyzywal bo jakos bardziej mi szkoda Cie niz denerwujesz mnie. przeczytaj moja poprzednia wypowiedz i przeanalizuj nasza jakze dluga bo az 4 postowa dyskusje. ale zebys nie musial sie wysilac to Ci zacytuje mojego poprzedniego posta :
                  "a jak sie komus za przeproszenie spieprzyl spryskiwacz? nie moge tego badziewia odetkac po zimie i to nie jest napewno zamarzniety
                  plyn ani rozwalona pompa bo ona dziala! mam jezdzic z brudna szyba i nie zauwazyc kogos i wjechac w niego?"

mam nasikac sobie na szybe? czy napluc? z moze wziasc wode z kaluzy? eee co jeszcze mam, a benzyna w baku, plyn w chlodnicy, plyn do wspomagania hamulcow i plyn do wspomagania kierownicy. cos pominolem? moim skromnym zdaniem nic z tego sie nie nadaje do mycia szyby ale jak znam sie na kompach a nie na samochodach wiec jesli sie myle to oswiec mnie o wielki druidzie :)
                  • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 02.08.04, 20:16
                    Ciekawe, ze kazdemu z tych pozerow psuje sie nagle spryskiwacz, jak tylko
                    wjezdza na stacje.
                    Mnie jakos jeszcze nigdy sie nie zepsul.
                    • Gość: pfan Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:47
                      to sie pochwal co to za bezawaryjne auto?
                      • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 03.08.04, 19:04

> to sie pochwal co to za bezawaryjne auto?

Seat Leon.
        • Gość: ~xtc Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.crowley.pl 05.08.04, 13:12
          zwłaszcza spryskiwacze w bocznych szybach ;)
    • zubr_zalogowany Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 30.07.04, 23:54
      jak sie przejedziesz kawalek autostrada w lecie to bedziesz wiedzial dlaczego
      • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 30.07.04, 23:59
        zubr_zalogowany napisał:

> jak sie przejedziesz kawalek autostrada w lecie to bedziesz wiedzial dlaczego

Nie jechalem dzisiaj autostrada, a widzialem takie cuda ze trzy razy.

P.S. Spryskiwacz to taka dzwignia po prawej stronie kierownicy.
        • Gość: nosmas Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.aster.pl 31.07.04, 00:02
          DEBIL
        • Gość: Kompressor Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.lodz.dialog.net.pl 31.07.04, 00:04
          Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer -<< wow genetyka jednak odnosi
          sukcesu, krzyzowka barana i czlowieka jednak potrafi myslec i wyglaszac jakies
          tezy !(jakie by nei byly hehe)
        • Gość: Molson Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.sympatico.ca 31.07.04, 04:59
          Moj spryskiwacz posiada przelacznik po lewej stronie kierownicy .
          • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 31.07.04, 10:57
            Gość portalu: Molson napisał(a):

> Moj spryskiwacz posiada przelacznik po lewej stronie kierownicy .

No i git.
    • pavulon78 Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 31.07.04, 00:17
      Nie masz innych problemów? Zrób coż pożytecznego i nie siedź cały dzień na
      stacji BP.
      • devote Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 31.07.04, 14:20
        pavulon78 napisał:

> Nie masz innych problemów? Zrób coż pożytecznego i nie siedź cały dzień na
        > stacji BP

a co ma innego robic skoro on tam sprzata
        • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 31.07.04, 21:53
          devote napisał:

> pavulon78 napisał:
          >
          > > Nie masz innych problemów? Zrób coż pożytecznego i nie siedź cały dzień n
          > a
          > > stacji BP
          >
          >
          > a co ma innego robic skoro on tam sprzata

Taki duzy i takie pierdoly pisze. Nie stac cie na nic wiecej?
          Moze cos konstruktywnego? A moze ty tez legitymujesz sie stwierdzona
          dysinteligencja?
          • devote Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 31.07.04, 22:41
            dr.uid napisał:

> Taki duzy i takie pierdoly pisze. Nie stac cie na nic wiecej?

a ty o czym piszesz?nie o pierdolach?
            • Gość: Kara Mustafa Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 21:26
              devote napisał:

> dr.uid napisał:
              >
              > > Taki duzy i takie pierdoly pisze. Nie stac cie na nic wiecej?
              >
              >
              >
              > a ty o czym piszesz?nie o pierdolach?

Boi się, że straci monopol. Niepotrzebnie...
    • remo29 Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 31.07.04, 00:52
      Jasny gwint! Albo mnie tu dawno nie było, albo druid powrócił z zaświatów! :)
      • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 31.07.04, 11:01
        remo29 napisał:

> Jasny gwint! Albo mnie tu dawno nie było, albo druid powrócił z zaświatów! :)

Nie z zaswiatow, tylko z Kenii.
        • Gość: Amigo Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 00:52
          dr.uid napisał:

> remo29 napisał:
          >
          > > Jasny gwint! Albo mnie tu dawno nie było, albo druid powrócił z zaświatów
          > ! :)
          >
          > Nie z zaswiatow, tylko z Kenii.

Znaczy się "z buszu" ? A może nawet "z drzewa" ?
    • przeem36 Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 31.07.04, 09:03
      dr.uid napisał:

> A to samo przeciez moze zrobic wlaczajac na 5 sekund spryskiwacz.

Z muchami na szybie to chyba 5 min, ciekawe w jakim kraju ty jeżdzisz, gdzie
      nie ma owadów?
      • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 31.07.04, 10:59
        przeem36 napisał:

> dr.uid napisał:
        >
        > > A to samo przeciez moze zrobic wlaczajac na 5 sekund spryskiwacz.
        >
        > Z muchami na szybie to chyba 5 min, ciekawe w jakim kraju ty jeżdzisz, gdzie
        > nie ma owadów?

Muchy to ty masz chyba w nosie.
        Jakos zawsze uzywam tylko spryskiwacza i zadnych much nie widze.
        • przeem36 Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 31.07.04, 16:54
          dr.uid napisał:

> przeem36 napisał:
          >
          > > dr.uid napisał:
          > >
          > > > A to samo przeciez moze zrobic wlaczajac na 5 sekund spryskiwacz.
          > >
          > > Z muchami na szybie to chyba 5 min, ciekawe w jakim kraju ty jeżdzisz, gd
          > zie
          > > nie ma owadów?
          >
          > Muchy to ty masz chyba w nosie.
          > Jakos zawsze uzywam tylko spryskiwacza i zadnych much nie widze.

Jak połamany, bzdury piszesz chłopie. Gdzie ty używasz ten spryskiwacz? W
          garażu, co drugi dzień? Aby kurz spłynął? a może w aucie firmy Matchbox?
          • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 31.07.04, 21:49
            przeem36 napisał:

> dr.uid napisał:
            >
            > > przeem36 napisał:
            > >
            > > > dr.uid napisał:
            > > >
            > > > > A to samo przeciez moze zrobic wlaczajac na 5 sekund spryskiw
            > acz.
            > > >
            > > > Z muchami na szybie to chyba 5 min, ciekawe w jakim kraju ty jeżdzi
            > sz, gd
            > > zie
            > > > nie ma owadów?
            > >
            > > Muchy to ty masz chyba w nosie.
            > > Jakos zawsze uzywam tylko spryskiwacza i zadnych much nie widze.
            >
            > Jak połamany, bzdury piszesz chłopie. Gdzie ty używasz ten spryskiwacz? W
            > garażu, co drugi dzień? Aby kurz spłynął? a może w aucie firmy Matchbox?

I co? To ma byc smieszne, interesujace? Myslisz, ze jak napiszesz odpowiedz,
            ktora nic nie wnosi do dyskusji, to zaraz bedziesz szanowany i powazany. A
            gowno! Jestes zwyklym grafomanem, ktory mysli, ze napisze byle co i juz jest
            niewiadomo kim.
            • przeem36 Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 02.08.04, 07:54
              dr.uid napisał:

> przeem36 napisał:
              >
              > > dr.uid napisał:
              > >
              > > > przeem36 napisał:
              > > >
              > > > > dr.uid napisał:
              > > > >
              > > > > > A to samo przeciez moze zrobic wlaczajac na 5 sekund sp
              > ryskiw
              > > acz.
              > > > >
              > > > > Z muchami na szybie to chyba 5 min, ciekawe w jakim kraju ty
              > jeżdzi
              > > sz, gd
              > > > zie
              > > > > nie ma owadów?
              > > >
              > > > Muchy to ty masz chyba w nosie.
              > > > Jakos zawsze uzywam tylko spryskiwacza i zadnych much nie widze.
              > >
              > > Jak połamany, bzdury piszesz chłopie. Gdzie ty używasz ten spryskiwacz? W
              >
              > > garażu, co drugi dzień? Aby kurz spłynął? a może w aucie firmy Matchbox?
              >
              > I co? To ma byc smieszne, interesujace? Myslisz, ze jak napiszesz odpowiedz,
              > ktora nic nie wnosi do dyskusji, to zaraz bedziesz szanowany i powazany. A
              > gowno! Jestes zwyklym grafomanem, ktory mysli, ze napisze byle co i juz jest
              > niewiadomo kim.

Tak, to miało być śmieszne a rzaczej miało wykazac Twoją śmieszność, zresztą
              chyba nie musiałem bo sam twój post(o pięciu sekundach ) juz wystarczająco mówi
              o tobie. Tak sobie myśle , ze to co napisałeś to napisałeś o sobie, podpisuje
              się pod tym. Tworzysz je aby nie byc zapomniany,taka sztuka(?) dla sztuki.
              Przynajmniej jest wesoło i nie nudno.
        • Gość: Amigo Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 00:56
          dr.uid napisał:
          >
          > Muchy to ty masz chyba w nosie.
          > Jakos zawsze uzywam tylko spryskiwacza i zadnych much nie widze.

Otwórz oczy. To pomaga.
          • Gość: TERAZ RUCH GAJOWEG Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 10:36
            na pohybel oszołomom! a jak mychy upstrzą swymi odchodami prawą stronę auta to
            równieżnie mam prawa umyć sobie drzwi myją na stacji benzynowej? czy np. nie
            moge dokonać tą samą myjką tzw. mycia wstępnego zanim wjadę na maszynę myjącą
            oczywiście wykupując najtańszy karnet?
            darz bór! oczekując na poradę - pozdrawiam
    • Gość: Al Do DR.iuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 10:53
      Głupiś!!!
      OD razu widać, ze nie masz samochodu......
      • dr.uid Re: Do DR.iuda 31.07.04, 11:00
        Gość portalu: Al napisał(a):

> Głupiś!!!
        > OD razu widać, ze nie masz samochodu......

BUAHAHAHAHA!
      • Gość: spider Re: Do DR.iuda IP: *.icpnet.pl 31.07.04, 12:46
        Poprostu wkurza się, bo zabieraja mu pracę na skrzyżowaniu za stacja
        benzynową... Ciekawe ile bierze za umycie szybki.
        • Gość: Ble Jest kilka możliwośći... IP: 195.136.112.* 31.07.04, 13:14
          ...oto one:
          1) druid nigdy nie miał samochodu
          2) ma samochód, ale jeździ tylko po mieście i to dość wolno, w trasę nie rusza
          nigdy
          3) ma samochód, jeździ w trasę, ale nigdy w sezonie letnim lub tylko za kołem
          podbiegunowym, gdzie nie ma owadów
          4) druid ma samochód, jeździ w trasę po Polsce i to latem, ale ma bardzo niski
          iloraz inteligencji i nie zauważył, że owadzie zwłoki łatwo można usunąć myjąc
          szybę na stacji benzynowej, a trudno za pomocą spryskiwacza
          5) druid to wszystko wie, tylko tak sobie prowokuje na forum
          Czy ktoś zna jakąś inną możliwość? Może Ty znasz, druid? Jeśli tak, to napisz.
          Od razu zaznaczam, że stwierdzenie w stylu "jesteś głupi, Ble", albo "masz
          małego wacka, Ble" nie zostanie przeze mnie uznane za wypowiedż na temat.
          • Gość: XXL Re: Jest kilka możliwośći... IP: *.tinet / 62.3.165.* 31.07.04, 15:04
            Błąd :
            6. druid myje szyby na stacjach za "co łaska".
            Przez takich co tą pierś wypinają i sami sobie
            to traci sporo kasiory.
            I to ten ból.....
            • Gość: E tam Re: Jest kilka możliwośći... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 15:08
              I zrobił z siebie takiego idiote tym postem, ze już więcej na forum sie nie
              pokaże...

Zmieni nicka...
              • Gość: Doki Re: Jest kilka możliwośći... IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 31.07.04, 18:12
                tylko spokojnie. dr.uid napisal:

"Jakos zawsze uzywam tylko spryskiwacza i zadnych much nie widze."

Ze dr.uid much na szybie nie widzi, nie znaczy, ze ich tam nie ma. Po prostu
                dr.uid ma cos z oczami.

Inna mozliwosc: dr.uid uzywa jakiejs piekielnej mikstury w charakterze plynu do
                spryskiwacza, w dodatku rurka do spryskiwacza biegnie w glowicy silnika,
                nagrzewajac plyn do temperatury wrzenia. W tych warunkach mycie jest naprawde
                znakomite.
                • Gość: Ble Re: Jest kilka możliwośći... IP: 195.136.112.* 31.07.04, 19:33
                  Gość portalu: Doki napisał(a):

> tylko spokojnie. dr.uid napisal:
                  >
                  > "Jakos zawsze uzywam tylko spryskiwacza i zadnych much nie widze."
                  >
                  > Ze dr.uid much na szybie nie widzi, nie znaczy, ze ich tam nie ma. Po prostu
                  > dr.uid ma cos z oczami.
                  >
                  > Inna mozliwosc: dr.uid uzywa jakiejs piekielnej mikstury w charakterze plynu
                  do
                  > spryskiwacza, w dodatku rurka do spryskiwacza biegnie w glowicy silnika,
                  > nagrzewajac plyn do temperatury wrzenia. W tych warunkach mycie jest naprawde
                  > znakomite

Fakt. Te możliwości też wchodzą w grę. Przeoczyłem je, dzięki za podpowiedź.
                  • dr.uid Re: Jest kilka możliwośći... 31.07.04, 21:47
                    Gość portalu: Ble napisał(a):

> Gość portalu: Doki napisał(a):
                    >
                    > > tylko spokojnie. dr.uid napisal:
                    > >
                    > > "Jakos zawsze uzywam tylko spryskiwacza i zadnych much nie widze."
                    > >
                    > > Ze dr.uid much na szybie nie widzi, nie znaczy, ze ich tam nie ma. Po pro
                    > stu
                    > > dr.uid ma cos z oczami.
                    > >
                    > > Inna mozliwosc: dr.uid uzywa jakiejs piekielnej mikstury w charakterze pl
                    > ynu
                    > do
                    > > spryskiwacza, w dodatku rurka do spryskiwacza biegnie w glowicy silnika,
                    > > nagrzewajac plyn do temperatury wrzenia. W tych warunkach mycie jest napr
                    > awde
                    > > znakomite
                    >
                    > Fakt. Te możliwości też wchodzą w grę. Przeoczyłem je, dzięki za podpowiedź.

I widze, ze teraz to sie juz spusciles na maxa.
                    Jak bylo synus?
            • Gość: Krzysiek Re: Jest kilka możliwośći... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 13:20
              Gość portalu: XXL napisał(a):

> Błąd :
              > 6. druid myje szyby na stacjach za "co łaska".
              > Przez takich co tą pierś wypinają i sami sobie
              > to traci sporo kasiory.
              > I to ten ból.....

No i jeszcze dostał pare razy kopa w dupę od takiego wypinajacego pierś
              • dr.uid Re: Jest kilka możliwośći... 01.08.04, 22:05
                Gość portalu: Krzysiek napisał(a):

> Gość portalu: XXL napisał(a):
                >
                > > Błąd :
                > > 6. druid myje szyby na stacjach za "co łaska".
                > > Przez takich co tą pierś wypinają i sami sobie
                > > to traci sporo kasiory.
                > > I to ten ból.....
                >
                > No i jeszcze dostał pare razy kopa w dupę od takiego wypinajacego pierś

Zazdroscisz? Przeciez taka ciota jak ty na pewno by chciala dostac takiego
                penetrujacego kopa.
                Powiedz, ze wlasnie sie spusciles...
          • Gość: GAJOWY MARUCHA Re: Jest kilka możliwośći... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 10:42
            kolejne z mozliwosc:
            - meteor z ogromnym promieniowaniem jonizujacym wybił wszystkie muchy w jego
            okolicy... mało realne
            - na szybie ma takie foliowe wstawki jak kierowcy F1 na szybkach swojego kasku -
            przejedzie, mucha lub muchy - trzask i folijka zerwana, przejedzie, mucha lub
            muchy - trzask i folijka zerwanaprzejedzie, mucha lub muchy - trzask i folijka
            zerwana, przejedzie, mucha lub muchy - trzask i folijka zerwana, przejedzie,
            mucha lub muchy - trzask i folijka zerwana...jeszcze mniej realne
            - odgania dłonią wyposazoną w prywatnie zakupioną packą na muchy wszuystkie
            lecace na jego szybe owady... wersja kompletnie nierealna
            pomysly byly, grafomanski orgazm przezylem...czytam dalej az mnie cos wiecej
            poruszy..
    • Gość: ant Jakbyś jeździł dalej niż po swojej wiosce... IP: *.chello.pl 31.07.04, 16:45
      z domu pod kościół i jakbyś osiągał większą prędkość niż 20 km/h to wiedziałbyś
      baranie że przy jeździe kilkaset km po autostradzie, latem, z dosyć dużą
      prędkością gówno da ci spryskiwacz i wycieraczki. No ale skoro jak widać
      poruszasz się jednak tylko po swojej wsi z prędkością jak wyżej to może wydawać
      ci się inaczej. Trudno...
      • Gość: -_- Re: Jakbyś jeździł dalej niż po swojej wiosce... IP: *.dyn.optonline.net 31.07.04, 19:29
        ile sie zeba naszorowac aby zmyc robaki z przodu samochodu.to samo tyczy sue
        szyby.nie latwo "schodza" tak usmazone robaki.

sama wycieraczka i plyn nic nie daje

a tobie drucie radze idz sie lecz do psyhiatryka
        • dr.uid Re: Jakbyś jeździł dalej niż po swojej wiosce... 31.07.04, 21:43
          Rozumiem synku, ze cie siurek swedzi i masz z tego powodu rozne fobie.
          • Gość: klient Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 22:05
            Czesc. Ja w ogóle nie widzę przedniej szyby i jeżdżę z zamkniętym dziobem.
            Pozdrawiam.
    • no-suprises Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 31.07.04, 23:00
      Ja lubię myć szyby i też wypinam klatę. A facetom mało gały nie wyjdą -
      zgadnij, dlaczego?
      • Gość: -_- drut to gej IP: *.dyn.optonline.net 01.08.04, 00:52
        durtowi jest glupio bo nie ma klaty i nie ma co wypinac
        drut jest gejem bo zwraca uwage na wypinane klaty kierowcow
        • dr.uid Re: drut to gej 01.08.04, 22:02
          Gość portalu: -_- napisał(a):

> durtowi jest glupio bo nie ma klaty i nie ma co wypinac
          > drut jest gejem bo zwraca uwage na wypinane klaty kierowcow

Gdybym byl gejem, to byl wolal dupcie.
    • Gość: greenblack Tez bym chcial IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.04, 12:12
      Tez bym chcial umyc sobie szybke ale nie mam niestety potrzebnego do tego
      samochodu. Odkad interes z okazyjnym kupnem Yugo za 7000 euro nie udal sie moge
      tylko pozazdroscic innym.
      A od druida do sie odwalcie. Nie ma nikogo na tym forum o tak wielkim poczuciu
      humoru i glebokich przemysleniach.
      Jak chcesz druidzie to moge ci przetrzec szybke. A potem ty mnie
      • dr.uid Re: Tez bym chcial 01.08.04, 22:00
        Gość portalu: greenblack napisał(a):

> Tez bym chcial umyc sobie szybke ale nie mam niestety potrzebnego do tego
        > samochodu. Odkad interes z okazyjnym kupnem Yugo za 7000 euro nie udal sie moge
        > tylko pozazdroscic innym.
        > A od druida do sie odwalcie. Nie ma nikogo na tym forum o tak wielkim poczuciu
        > humoru i glebokich przemysleniach.
        > Jak chcesz druidzie to moge ci przetrzec szybke. A potem ty mnie

Brzmi to jak propozycja seksualistyczna. Nie wiem co mam odpowiedziec.
        Z guma czy bez?
    • Gość: wubo Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.digimer.pl / 62.233.169.* 01.08.04, 21:50
      mysle ze Ty wiecej czasu zmarnowales piszac ten wymuszony tekst i mniej z tego
      pozytku niz koles, ktory sobie myje szybe na stacji. Co za bzdury, ze to samo
      mozna osiagnac wlaczajac spryskiwacz na 5 sekund. Co za bzdury ...
      • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 01.08.04, 21:58
        Wymuszony to byl bak, ktorego wlasnie pusciles.
    • qrakki999 Czy to jest pozerstwo? 02.08.04, 12:07
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=14567104&a=14571239
      Czy zwykłe chwalipięctwo? buhahahahahahaha

A co do tematu - nigdy się nie zastanawiałem czy darmowa myjka w moich rękach
      to szpan, pozerstwo czy próba zmycia owada albo ptasiego gówna którego
      wycieraczka nie sięga. W zime jak nie są pozamarzane przydaje się też to do
      świateł bo moje auto pozbawione jest spryskiwaczy świateł.
      'Druid' nie szukaj dziury tam gdzie jej nie ma.

pzdr.
      Q
    • Gość: tomaszek jestem poserem i pozerem IP: *.crowley.pl 02.08.04, 13:30
      a i owszem czasem jak spryskiwacz nie daje rdy wysiadam z lanosa swojego i
      zaczynam ceremonie mycia szyb .napinam mięśnie , puszczam oko do lasek w
      samochodach obok i sapie udajac zmęczonego i przejętego pracą..a potem wsiadam
      i jade dalej by powtózyć to na nastepnej stacji i tak w kółko i żaden kretyński
      post tego nie zmieni :-)))
      • dr.uid Re: jestem poserem i pozerem 02.08.04, 18:08
        Gość portalu: tomaszek napisał(a):

> a i owszem czasem jak spryskiwacz nie daje rdy wysiadam z lanosa swojego i
        > zaczynam ceremonie mycia szyb .napinam mięśnie , puszczam oko do lasek w
        > samochodach obok i sapie udajac zmęczonego i przejętego pracą..a potem wsiadam
        > i jade dalej by powtózyć to na nastepnej stacji i tak w kółko i żaden kretyński
        >
        > post tego nie zmieni :-)))

A czemu robisz to tylko na stacji? Bo za darmo?
        • Gość: Amigo Re: jestem poserem i pozerem IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 02.08.04, 21:12
          dr.uid napisał:

> A czemu robisz to tylko na stacji? Bo za darmo?

a skąd wiesz, że taki myjący szyby podczas tankowania,
          nie myje ich przy innych okazjach?
        • Gość: Wedymin Re: jestem poserem i pozerem IP: 213.17.228.* 04.08.04, 12:35
          Słuchaj Druid. W kiblu publicznym w takim razie nie używaj papieru toaletowego,
          bo jest też za darmo. Ewentualnie "trzymaj" aż do domu, bo tam płacisz i za
          papier i za wodę. Kolejna możliwość: pampers lub torebka foliowa. Z pewnością
          poczujesz się lepiej mając świadomość, że nie korzystasz z czegoś darmowego.
          A tak BTW to ta myjka na stacji wcale nie jest tak darmowa. Płacisz za nią kupę
          kasy z każdym tankowanym litrem.
          Myjący szyby na stacjach - łączcie się!
    • grogreg Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 02.08.04, 13:41
      No coz. Spryskiwac calej powierzchni szyby mi nie umyje. To samo sie tyczy
      tylniej szyby i swiatel. Moze to i cie smieszy, ale nadal bedze sobie przemywal
      szybki na stacyjce bo tak mi sie podoba i uwazam to za zasadne.
      • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 02.08.04, 18:04
        Przypominam, ze pisalem o przedniej szybie.
        • grogreg Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 04.08.04, 10:19
          A ja przypominam ze beda myl i przednia i tylna szybe.
          A twoj pogla w tej sprawie znaczy mniej niz ten komar rozbryzniety na atrapie
          chlodnicy.
    • edek40 Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 02.08.04, 14:17
      Dr.uid, wyglada na to, ze latem przemieszczasz sie z taka predkoscia, ze owady na szybie nie dokonuja zywota, a w zimie wyjmujesz akumulator, zdejmujesz kola,chowasz pojazd pod pokrowiec i piszesz jeszcze wiecej bzdur.
      • Gość: yater Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 23:28
        Teora nr 7
        dr.uid ma tak brzydki samochó że owady omijaja go duzym łukiem i nie ma
        problemu z brudna szybą

Skoro mu chodzi tylko o przednia szybe od dzisiaj bede stawał przy
        dystrybutorze przodem lub tyłem do urządzenia w ten sposób przednia szyba
        bedzie boczną i już nie bede ten co sie musi pokazać.

• Gość: ker Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: 62.233.181.* 02.08.04, 14:37
      Tyś głupszy niż ministerstwo infratstruktury, a nie sądziłem że to możliwe,
      hehehehe...
    • dr.uid Skad muchy i komary wiedza, kiedy sie zabic? 02.08.04, 18:13
      Czytam ta leperowszczyzne i uwierzyc nie moge. Takiej durnej argumentacji dawno
      nie czytalem. W takim razie wyjasnijcie mi, skad muchy i komary wiedza, ze maja
      sie zabijac na szybie co 600-700 km, bo na tyle wystarczy bak benzyny, a wy
      tylko myjecie szybke na stacji benzynowej. Czemu nie stajecie w lesie, kiedy
      jakis komar sie zabije, tylko na stacji?
      Bo na stacji jest za darmo i mozna poczuc sie wjatkowo z tego powodu. Taka jest
      odpowiedz.
      • przeem36 Re: Skad muchy i komary wiedza, kiedy sie zabic? 02.08.04, 19:29
        dr.uid napisał:

> Czytam ta leperowszczyzne i uwierzyc nie moge. Takiej durnej argumentacji
        dawno
        > nie czytalem. W takim razie wyjasnijcie mi, skad muchy i komary wiedza, ze
        maja
        > sie zabijac na szybie co 600-700 km, bo na tyle wystarczy bak benzyny, a wy
        > tylko myjecie szybke na stacji benzynowej. Czemu nie stajecie w lesie, kiedy
        > jakis komar sie zabije, tylko na stacji?
        > Bo na stacji jest za darmo i mozna poczuc sie wjatkowo z tego powodu. Taka
        jest
        > odpowiedz.

Ty chyba siebie nie czytasz? Przyznaj sie, co ślina na język, mam racje co? A
        czym mam umyć w lesie, woda z okolicznego napotkanego żródełka czy moze od
        strażniczek lasu pożyczyć?
        • dr.uid Re: Skad muchy i komary wiedza, kiedy sie zabic? 02.08.04, 19:51
          przeem36 napisał:

> dr.uid napisał:
          >
          > > Czytam ta leperowszczyzne i uwierzyc nie moge. Takiej durnej argumentacji
          >
          > dawno
          > > nie czytalem. W takim razie wyjasnijcie mi, skad muchy i komary wiedza, z
          > e
          > maja
          > > sie zabijac na szybie co 600-700 km, bo na tyle wystarczy bak benzyny, a
          > wy
          > > tylko myjecie szybke na stacji benzynowej. Czemu nie stajecie w lesie, ki
          > edy
          > > jakis komar sie zabije, tylko na stacji?
          > > Bo na stacji jest za darmo i mozna poczuc sie wjatkowo z tego powodu. Tak
          > a
          > jest
          > > odpowiedz.
          >
          > Ty chyba siebie nie czytasz? Przyznaj sie, co ślina na język, mam racje co? A
          > czym mam umyć w lesie, woda z okolicznego napotkanego żródełka czy moze od
          > strażniczek lasu pożyczyć?

A kto ci broni psiknac spryskiwaczem? Jak juz nie uznajesz wycieraczek, to je
          podnies do gory i myj sciera.
      • Gość: AdM Re: Skad muchy i komary wiedza, kiedy sie zabic? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.04, 19:50
        dr.uid napisał:
        > Bo na stacji jest za darmo

Nic nie jest za darmo.
        • dr.uid Re: Skad muchy i komary wiedza, kiedy sie zabic? 02.08.04, 19:59
          Gość portalu: AdM napisał(a):

> dr.uid napisał:
          > > Bo na stacji jest za darmo
          >
          > Nic nie jest za darmo.

Co ty powiesz? No to musialo mi sie przewidziec. Za mycie szybki placi sie 50 zl.
          Ale w takim razie to jeszcze gorsze pozerstwo myc szybe za 50 zl, jesli mozna to
          zrobic za darmo.
          • Gość: pfan Re: Skad muchy i komary wiedza, kiedy sie zabic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:02
            juz widze nie raczysz mi odpowiedziec :)

a co do za darmo .. nic nie jest za darmo. woda z plynem albo i nie, i sciera sa wliczone w koszt bezyny tankowanej czyli placisz za to nawet jesli nie umyjesz
            • dr.uid Re: Skad muchy i komary wiedza, kiedy sie zabic? 02.08.04, 20:09

> juz widze nie raczysz mi odpowiedziec :)
              >
              > a co do za darmo .. nic nie jest za darmo. woda z plynem albo i nie, i sciera s
              > a wliczone w koszt bezyny tankowanej czyli placisz za to nawet jesli nie umyjes
              > z

Mozesz umyc i nie zatankowac. Zaden problem.
              • przeem36 Re: Skad muchy i komary wiedza, kiedy sie zabic? 02.08.04, 20:14
                dr.uid napisał:

> Gość portalu: pfan napisał(a):
                >
                > > juz widze nie raczysz mi odpowiedziec :)
                > >
                > > a co do za darmo .. nic nie jest za darmo. woda z plynem albo i nie, i sc
                > iera s
                > > a wliczone w koszt bezyny tankowanej czyli placisz za to nawet jesli nie
                > umyjes
                > > z
                >
                > Mozesz umyc i nie zatankowac. Zaden problem.

A myślisz, ze jak robię? Męcze się z muchami? Nie muszę tankowac by wykorzystać
                myjkę, wodę i wiaderko i niech mi któryś pompiasz coś burknie , ze nie tankuję,
                ostatni raz będzie mnie widział na swojej stacji.
                • dr.uid Re: Skad muchy i komary wiedza, kiedy sie zabic? 02.08.04, 20:20
                  A jak by bylo trzeba zaplacic 50 groszy, to bys myl?
                  • przeem36 Re: Skad muchy i komary wiedza, kiedy sie zabic? 02.08.04, 21:49
                    dr.uid napisał:

> A jak by bylo trzeba zaplacic 50 groszy, to bys myl?

Myśle, że tak, tak jak daje myć cały samochód. Nie woże ze sobą wody i myjki,
                    więc pewnie bym zapłacił za przejrzystość szyby.
                    • dr.uid Re: Skad muchy i komary wiedza, kiedy sie zabic? 03.08.04, 19:02
                      A jak by nie bylo na trasie stacji, gdzie mozna umyc szybke. To gdzie bys ja umyl?
                      • przeem36 Re: Skad muchy i komary wiedza, kiedy sie zabic? 03.08.04, 20:08
                        dr.uid napisał:

> A jak by nie bylo na trasie stacji, gdzie mozna umyc szybke. To gdzie bys ja
                        um
                        > yl?
                        Nie ma takich tras, nie jestem w Afryce, tylko w Europie, w Polsce, gdzie
                        stacje masz co krok. A moze tego jeszcze nie zauważyłeś?
                        • dr.uid Re: Skad muchy i komary wiedza, kiedy sie zabic? 03.08.04, 20:21
                          przeem36 napisał:

> dr.uid napisał:
                          >
                          > > A jak by nie bylo na trasie stacji, gdzie mozna umyc szybke. To gdzie bys
                          > ja
                          > um
                          > > yl?
                          > Nie ma takich tras, nie jestem w Afryce, tylko w Europie, w Polsce, gdzie
                          > stacje masz co krok. A moze tego jeszcze nie zauważyłeś?

Ales wygodny sie zrobil. A juz samemu sie wysilic i samemu umys szybke to nie
                          laska? A jak zabraknie wody na stacji, bo buraki wytraca, to co? Bedziesz jechal
                          z brudna?
                          • przeem36 Re: Skad muchy i komary wiedza, kiedy sie zabic? 05.08.04, 07:19
                            dr.uid napisał:

> przeem36 napisał:
                            >
                            > > dr.uid napisał:
                            > >
                            > > > A jak by nie bylo na trasie stacji, gdzie mozna umyc szybke. To gdz
                            > ie bys
                            > > ja
                            > > um
                            > > > yl?
                            > > Nie ma takich tras, nie jestem w Afryce, tylko w Europie, w Polsce, gdzie
                            > > stacje masz co krok. A moze tego jeszcze nie zauważyłeś?
                            >
                            > Ales wygodny sie zrobil. A juz samemu sie wysilic i samemu umys szybke to nie
                            > laska? A jak zabraknie wody na stacji, bo buraki wytraca, to co? Bedziesz
                            jecha
                            > l
                            > z brudna?
                            Wiesz co co,jak sie spotkam z taką sytuacją to napewno to ci opisze. Jednego
                            nie rozumiem, o co co tak naprawde chodzi?
                          • Gość: frugo Re: Skad muchy i komary wiedza, kiedy sie zabic? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 19:11
                            jak "buraki" wytraca to obsluga stacji dolewa (jakbys o tym oczywiscie nie
                            wiedzial). zakompleksiony idota z ciebie wiesz. pewnie jezdzisz jakims tico czy
                            cos w tym stylu i wstydzisz sie stac kolo swego auta. jak widzisz cos pokroju
                            bmw czy mercedes to odrazu wlasciciela uwazasz za idiote. ale zapomniales o
                            czyms - to ty jestes idiota
                            • dr.uid Re: Skad muchy i komary wiedza, kiedy sie zabic? 13.08.04, 20:25
                              Gość portalu: frugo napisał(a):

> jak "buraki" wytraca to obsluga stacji dolewa (jakbys o tym oczywiscie nie
                              > wiedzial). zakompleksiony idota z ciebie wiesz. pewnie jezdzisz jakims tico czy
                              >
                              > cos w tym stylu i wstydzisz sie stac kolo swego auta. jak widzisz cos pokroju
                              > bmw czy mercedes to odrazu wlasciciela uwazasz za idiote. ale zapomniales o
                              > czyms - to ty jestes idiota

Co ty z tym Tico? Masz kompleks Daewoo tak popularny w Polsce?
                              Co do BMW, to 3/4 wlascicieli to idioci. Nic na to nie poradze.
          • Gość: AdM Re: Skad muchy i komary wiedza, kiedy sie zabic? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.04, 20:07
            dr.uid napisał:

> Gość portalu: AdM napisał(a):
            >
            > > dr.uid napisał:
            > > > Bo na stacji jest za darmo
            > >
            > > Nic nie jest za darmo.
            >
            > Co ty powiesz? No to musialo mi sie przewidziec. Za mycie szybki placi sie 50
            z
            > l.
            > Ale w takim razie to jeszcze gorsze pozerstwo myc szybe za 50 zl, jesli mozna
            t
            > o
            > zrobic za darmo.

Za to wiaderko, wodę, płyn, patyk z gąbką i gumką, może i nawet Twoje
            obserwacje na zlecenie, płacisz. Zawarte jest to w cenie paliwa i innych
            pierdołek, które się na stacji kupuje. Buractwem byłoby podjeżdżanie na darmowe
            mycie szyby bez zakupu paliwa. Za korzystanie z pompy paliwa w dystrybutorze
            też nie trzeba ekstra płacić (wg Ciebie, żeby nie wyjść na pozera miałbym
            poliwo czerpać wiadrem ze zbiornika?).
            • dr.uid Re: Skad muchy i komary wiedza, kiedy sie zabic? 02.08.04, 20:24
              Myc szyby nie musisz na stacji, uzywac pompy musisz.
              Taka subtelna roznica.
              • Gość: AdM Re: Skad muchy i komary wiedza, kiedy sie zabic? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.04, 20:27
                dr.uid napisał:

> Myc szyby nie musisz na stacji, uzywac pompy musisz.
                > Taka subtelna roznica.

Czyli z resztą się zgadzasz. Dobrze.
                • dr.uid Re: Skad muchy i komary wiedza, kiedy sie zabic? 02.08.04, 20:34
                  Gość portalu: AdM napisał(a):

> dr.uid napisał:
                  >
                  > > Myc szyby nie musisz na stacji, uzywac pompy musisz.
                  > > Taka subtelna roznica.
                  >
                  > Czyli z resztą się zgadzasz. Dobrze.

To znaczy z czym dokladnie?
      • Gość: yater Re: Skad muchy i komary wiedza, kiedy sie zabic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 23:32
        Dupa jasiu karuzela

Jedzis 700 kilometrów i spróbuj zatrzymywać sie za każdym razem jak ci sie
        jakis insekt rozbije na szybie i go ścierasz.

Miłej podróży geniuszu. Prędzej zdechniesz z głodu niż gdzieś dojedziesz
    • Gość: Siwy Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.telia.com 02.08.04, 19:29
      Jaka jest cena,ile trzeba zaplacic pomywaczom by nie myli szyb ? dotyczy równiez
      tych co szyby na przystani promowej w S-ujsci myja ???.
      • Gość: gość Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.c151.petrotel.pl 02.08.04, 19:46
        Śmierdząca gównem szyba aż do samej Szwecji.
        Ale przynajmniej nikt ci samochodu nie ruszy.
        • Gość: Siwy Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.telia.com 04.08.04, 14:28
          Gosciu , nie wiedzialem ze Ci na tym forum spotkam , nie obawiaj sie - nie
          opublikuje tych zdjec na ktorych widac jaka fuszerke robisz szyby szwedom myjac.
          ________________________________________________________________________________
    • Gość: !!! Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: 217.153.116.* 02.08.04, 19:54
      !!!
      • Gość: Ann LUDZIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:34
        Dajcie już spokój...

dr.uid już zapadł się za wstydu pod ziemię......

Widziałam go dziś na stacji JET (obsługuje tam myjnię "reczną"), był blady,
        popuchniete od niewyspania oczy, a w nich ..... łzy.

On wie, że sie wygłupił, jest mu strasznie przykro...

Odpuśccie mu, w zamian do końca wakacji w myjni na hasło "forum" zniżka :-))))))

Pozdrawiam!!!
        • towarzyszpiotrek Re: LUDZIE!!!! 03.08.04, 11:13
          druit ale super wątek!!
          moim zdaniem założyłeś go bo się wkurzyłęś jak gość na stacji mył przed
          toba szybkę a ty chciałeś szybko zatankować; ale po co zakładać od razu wątek i
          wypisywać te bzdury; jedni myja na stacji drudzy nie; każdy niech robi to co
          chce byle nie ograniczał wolności innych;
          • dr.uid Re: LUDZIE!!!! 03.08.04, 19:08
            towarzyszpiotrek napisał:

> druit ale super wątek!!
            > moim zdaniem założyłeś go bo się wkurzyłęś jak gość na stacji mył przed
            > toba szybkę a ty chciałeś szybko zatankować; ale po co zakładać od razu wątek i
            >
            > wypisywać te bzdury; jedni myja na stacji drudzy nie; każdy niech robi to co
            > chce byle nie ograniczał wolności innych;

Akurat jesli chodzi o wkurzanie, to najbardziej mnie wkurzaja typki, ktore
            zbieraja punkty i blokuja kase.
            • Gość: dr. płyn dr.uid napij sie płynu z twej wycieraczki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.08.04, 21:53
              może zdechniesz - jaki ty żałasny jesteś, skąd takie palanty sie biorą, twój
              wątek jest tak głupi że przeczytałem go do końca - to twój skuces
              • Gość: gość Re: dr.uid napij sie płynu z twej wycieraczki IP: *.class146.petrotel.pl 04.08.04, 01:29
                Dajcie mu spokój, jak się kąpał wieczorem puścił bąka z kleksem i dostał burę
                od mamy, to teraz musi odreagować. Zostawcie go, jeszcze się dzieciak nerwicy
                nabawi :)))
            • Gość: KTM Do dr.uida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 11:37
              Mam prośbę (i myślę, ze wiekszośc na tym forum mnie poprze): dr.uid proszę
              zafunduj sobie koszulkę z nadrukiem "dr.uid", byśmy wszyscy wiedzieli komu
              przypirdolić w ryj w razie ew. spotkania :-))))

Tobie bedzie przyjemniej, to rozładuje Twoje napiecie w pracy i my się
              rozerwiemy :-))))

• dr.uid Re: Do dr.uida 04.08.04, 20:00
                Gość portalu: KTM napisał(a):

> Mam prośbę (i myślę, ze wiekszośc na tym forum mnie poprze): dr.uid proszę
                > zafunduj sobie koszulkę z nadrukiem "dr.uid", byśmy wszyscy wiedzieli komu
                > przypirdolić w ryj w razie ew. spotkania :-))))
                >
                > Tobie bedzie przyjemniej, to rozładuje Twoje napiecie w pracy i my się
                > rozerwiemy :-))))
                >

Uwazaj, zebym ja tobie nie sklepal maski.
                • Gość: KTM Re: Do dr.uida IP: *.c151.petrotel.pl 04.08.04, 21:20
                  Nie dziękuję, nie jeżdżę złomem z zachodu za 20€ bo Niemcowi nie opłacało się
                  robić go na TUV tak jak ty i moja maska nie wymaga klepania :))
    • qrakki999 No i co Panie 'dr.iud'???? 05.08.04, 10:19
      Czekam na odpowiedź od kilku dni i nie moge się doczekać!
      Czy to jest pozerstwo?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=14567104&a=14571239
      Q
      • dr.uid Re: No i co Panie 'dr.iud'???? 05.08.04, 22:06
        qrakki999 napisał:

> Czekam na odpowiedź od kilku dni i nie moge się doczekać!
        > Czy to jest pozerstwo?
        >

Juz ci odpowiadam szczylu. W Kenii bylem w celach zawodowych i trudno mowic w
        takim przypadku o pozerstwie. Czy ty pracujac na smieciarce tez sie tym chwalisz?
        • Gość: Amigo Re: No i co Panie 'dr.iud'???? IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 05.08.04, 22:13
          dr.uid napisał:
          >
          > Juz ci odpowiadam szczylu. W Kenii bylem w celach zawodowych
          > i trudno mowic w takim przypadku o pozerstwie.
          > Czy ty pracujac na smieciarce tez sie tym chwalisz?

To wracaj z powrotem na drzewo, leszczu
          • dr.uid Re: No i co Panie 'dr.iud'???? 05.08.04, 22:21
            Gość portalu: Amigo napisał(a):

> dr.uid napisał:
            > >
            > > Juz ci odpowiadam szczylu. W Kenii bylem w celach zawodowych
            > > i trudno mowic w takim przypadku o pozerstwie.
            > > Czy ty pracujac na smieciarce tez sie tym chwalisz?
            >
            > To wracaj z powrotem na drzewo, leszczu

Jestes przed dzisiejsza masturbacja czy juz po?
            • Gość: Amigo Re: No i co Panie 'dr.iud'???? IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 05.08.04, 22:39
              dr.uid napisał:

> Jestes przed dzisiejsza masturbacja czy juz po?

W trakcie...
              • Gość: yater Re: No i co Panie 'dr.iud'???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 23:44
                druid tak przejał sie brakiem wody w keni ze postanowł nas dokształcić w
                ochronie zasobów wodnych. Kolejny krok to golenie się finką ...

... na sucho. Panowie
            • Gość: Jetson Re: No i co Panie 'dr.iud'???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 00:05
              Druida w Kenii zgwałcił goryl i chłopak odreagowuje na forum
            • Gość: mati A może by tak dokrorat zrobić???..buahahahahhaha!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 00:28
              dr.uid napisał:

> Gość portalu: Amigo napisał(a):
              >
              > > dr.uid napisał:
              > > >
              > > > Juz ci odpowiadam szczylu. W Kenii bylem w celach zawodowych
              > > > i trudno mowic w takim przypadku o pozerstwie.
              > > > Czy ty pracujac na smieciarce tez sie tym chwalisz?
              > >
              > > To wracaj z powrotem na drzewo, leszczu
              >
              >
              > Jestes przed dzisiejsza masturbacja czy juz po?

Tak się składa doktorku że gdy szyba tego wymaga często myję ją zwłaszcza w zimie. Nie zauważyłem bym w trakcie wykonywania tej zaiste pozerskiej czynności był z czegoś szczególnie dumny. Obawiam się że Twoje obserwacjcje były nieprofesjonalne...a może powinieneś przeprowadzić badania na temat min kierowców w chwili tankowania benzyny?...a potem porównywać z miną w czasie płacenia przy kasie i przeprowadzić wywiad?...nie ma na pewno jeszcze pracy doktorskiej z tego. Cóż to będzie za tytuł?!? "Pozerstwo na stacjach benzynowych z naciskiem na koncern BP"
              Weź się doktorku za jakąś robotę bo ludzi nie zmienisz i nie rozśmieszaj kierowców którzy cenią bezpieczeństwo na drodze.
              PS. a czy Ty wogóle masz prawo jazdy??

Pozdrawiam
              • dr.uid Re: A może by tak dokrorat zrobić???..buahahahahh 06.08.04, 19:26
                Dobry pomysl.
                Wezme go pod uwage w pazdzierniku, gdy bede wymyslal tematy dla moich magistrantow.
                • Gość: wredny Re: A może by tak dokrorat zrobić???..buahahahahh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 05:02
                  dr.uid napisał:

> Dobry pomysl.
                  > Wezme go pod uwage w pazdzierniku, gdy bede wymyslal tematy dla moich magistran
                  > tow.

jeden ci podrzuce " Wypowiedzi debilnego frustrata na forum.gazeta.pl "
        • qrakki999 Wypraszam sobie chamstwo Panie 'dr.uid'!!!!! 06.08.04, 09:06
          Zadałem Ci pytanie 'dr.uid' w kulturalny sposób więc wypraszam sobie słowa w
          typu 'szczylu' i komentarze o mojej pracy o której nic nie wiesz. Ja moge
          jedynie stwierdzić, że jesteś chamski i strasznie nerwowy.

Nadal nie odpowiedziałeś mi na pytanie. Żeby Ci ułatwić to nie pytałem się w
          jakim celu byłeś w Kenii ale czy chwalenie się na publicznym i bezpłatnym
          forum, że było się w Kenii jest wyrazem 'pozerstwa' z którym tak tutaj walczysz?

Czekam więc dalej na odpowiedź.
          Q
          • dr.uid Re: Wypraszam sobie chamstwo Panie 'dr.uid'!!!!! 06.08.04, 19:24
            qrakki999 napisał:

> Zadałem Ci pytanie 'dr.uid' w kulturalny sposób więc wypraszam sobie słowa w
            > typu 'szczylu' i komentarze o mojej pracy o której nic nie wiesz. Ja moge
            > jedynie stwierdzić, że jesteś chamski i strasznie nerwowy.
            >

Niektorzy w twoim wieku wiele by dali, zeby ktos powiedzial na nich "szczylu".
            Ale coz, czlowiek ta tyle wyglada na ile sie czuje.

> Nadal nie odpowiedziałeś mi na pytanie. Żeby Ci ułatwić to nie pytałem się w
            > jakim celu byłeś w Kenii ale czy chwalenie się na publicznym i bezpłatnym
            > forum, że było się w Kenii jest wyrazem 'pozerstwa' z którym tak tutaj walczysz
            > ?

Odpowiedzialem.
            Ze nie uwazam za chwalenie opowiadania, ze sie bylo w pracy w Kenii, w Poznaniu,
            czy w Pcimiu Dolnym.
            Osobiscie wolabym spedzic pol roku w RPA niz w Kenii.
            • Gość: piotrek ufff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 23:54
              wzialem sie za czytanie tego forum, gdyz brakowalo tylko kilku minut aby mi sie
              sciagnal ostani hit "szybcy sie wsciekli" az tu...

no wlasnie, niewatpliwy sukces dr.uida ze stworzyl watek, ktory mnie tak
              wciagnal, ze mimo iz film sciagnal sie wczesniej, przeczytalem do konca...

dwa, prawie wszystko co chcialem napisac, zostalo juz napisane, wiec nie bede
              sie powtarzal...

z autorskich refleksji, dodam, ze jesli faktycznie dr.uid ma magistrantow, to
              tym gorzej dla poziomu polskiego szkolnictwa wyzszego, i wspolczuje ludziom,
              ktorzy u niego pisza prace, nie wiem skad sie biora ludzie (aby nie okreslic
              ich niekulturalnie), ktorych tak bardzo denerwuje, ze ktos sobie myje szybe...

z poziomu wypowiedzi dr.uida wynika jednak (i cale szczescie, lepiej dla
              naszego szkolnictwa) ze studiow jeszcze nie skonczyl (o ile zaczal), a jesli
              nawet to raczej, to nie wierze, aby jakis wysoki ranga pracownik akademicki
              uzywal slow w stylu "synku", "szczeniaku" czy pytal kogos "czy juz sie
              masturbowales dzis czy jeszcze nie" itp...

nie spotkalem nikogo dobrze wyksztalconego (nawet czlonek samoobrony z ktorym
              mialem okazje pare razy rozmawiac, a ktory ma tytul doktora) w chwili mocnego
              zdenerwowania nie ublizal nikomu w ten sposob...

przechodzac do meritum, nie wiem czy dr.uid ma samochod, moze i ma, a moze nie,
              a jesli nawet, to w dluzszych trasach raczej nie byl... no chyba, ze seat leon,
              ktorym tu sie chwalil, a ktorym nie mialem okazji jechac, ma tak super
              dzialajacy system (spryskiwacze + wycieraczki) czyszczenia przedniej szyby, ze
              nic wiecej nie potrzeba. ja w swej zaledwie 3 letniej karierze kierowcy (to
              raczej malo niz duzo) przejechalem jednak sporo (w ostatni miesiac kilka tys
              km) i w zadnym z 4 samochodow ktorymi jezdzilem wiecej niz tylko jeden dzien
              nie spotkalem sie z tym aby po szybszym przejechaniu nawet kilkudziesiaciu km
              na trasie mial czysta szybe po uzyciu spryskiwaczy i wycieraczek. (aby
              zaspokoic ciekawosc dr.uida najpierw jezdzilem maluchem, dosc szybko
              przesiadlem sie na poloneza, pozniej przez rok bylo punto, teraz od 4 m-cy jest
              skoda fabia).

w lipcu w europie zachodniej przeywajac bardzo mi brakowalo na wielu stacjach
              mozliwosci umycia szyby i niestety musialem dluzej godzic sie z dyskomfortem
              podczas trasy...

powiem wiecej dr.uid, zdarzylo mi sie nie raz podjechac na stacje tylko po to
              aby umyc bardzo brudna szybe, nie tankowalem wtedy i nigdy nie mialem z tego
              powodu wyrzutow sumienia, a ze nie korzystam z niefirmowych stacji (po prostu
              boje sie o jakosc paliwa a nie o to ze ktos zobaczy mnie na jakiejs taniej
              stacji) to nie spotkalem sie z tym aby ktos mi cos powiedzial, za to ze nie
              tankuje a korzystam... te kubly z woda i urzadzeniem do mycia stoja na stacjach
              dla poprawy bezpieczenstwa i komfortu kierowcow, a nie po to aby pozerzy
              pokazywali swoje umiejetnosci czyszczenia szyby...

zaskcze cie jednak dr.uid, czesto zdarza mi sie po skonczeniu trasy, np pod
              domek, na campingu, czy pod hotelem (to niestety zdarza sie najrzadziej, bo w
              hotelach rzadko bywam) umyc szybe chusteczka (szmatki do mycia szyb nie woze),
              gdyz owady po prostu nie chca od szyby sie odkleic...

wiec jesli nie miales sytuacji, ze owady ktore roztrzaskaly sie na twojej
              przedniej szybie nie chcialy zejsc po uzyciu spryskiwacza i wycieraczek to
              najwidoczniej nigdy nie byles w trasie... ludzie podrozujacy ze mna, nawet ci
              ktorzy nie posiadaj prawa jazdy, sami czesto bez mojego zapytania myja jak
              tankuje mi przednia szybe, gdyz szczegolnie w dluzszych i szybszych trasach
              przeszkadza mi i rowniez im (szczegolnie pasazerowi siedzacemu z przodu) ilosc
              stworzen rozmaslonych na szybie (heh, we francji na poludniowym wybrzezu fajne
              byly szczegolnie takie z duza ilosc krwi... ;)

wiec nie opowiadaj bzdur, o ktorych nie masz pojecia, no chyba ze prawda jest,
              ze seat w swoim leonie montuje takie spryskiwacze i takie wycieraczki, co to
              czyszcza kazde ustrojstwo... a jesli tak, to chyba w kazdym swoim nastepnym
              samochodzie, a takze w tym obecnym, bede przerabial instalacje spryskiwaczy i
              wycieraczek na te z leona i bede wtedy bardzo szczesliwy, ze nie musze myc szyb
              na stacjach, bo jakkolwiek wole za darmo na stacji umyc sobie szyby sam niz
              placic nachalnemu chlopaczkowi stojacemu na swiatlach (nie wkurza mnie to, ze
              on tam stoi i czysci szyby, wkurza mnie to ze nawet jak mowie ze nie chce aby
              to robil, on to robi a pozniej wola o zaplate, do tego stwarza
              niebezpieczenstwo na skrzyzowaniu), to jeszcze bardziej wole zaplacic za plyn
              do spyskiwaczy oraz raz na jakis czas za nowe wycieraczki, a miec komfort
              czystych szyb zawsze gdy tylko jade... niestety nie jest mozliwe, wiec myc
              szyby bede zawsze wtedy kiedy bede musial....

to chyba tyle.... wydaje mi sie ze jestes rozpieszczonym syneczkiem bogatych
              rodzicow, co drugi dzien jedziesz na myjnie, bo masz na to kase, za miasto
              jednak nie wyjezdzasz, bo rodzice nie pozwalaja, wakacje owszem, ale nie
              wlasnym autem, dlatego z owadami na szybach sie nie spotkales, a ludzi ktorzy
              cenia komfort jazdy z czysta przednia szyba, i wola to zrobic samemu niz
              placic, uwazasz za zyjacych w innym swiecie, w innym i dlatego ty ich nie
              akceptujesz, dlatego tez ich wysmiewasz...

pozdrawiam dr.uidzie.... oby twoje nastepne przemysleni byly troche madrzejsze,
              niz to, ktore zaowocowalo ten arcyciekawy watek... dziekuje tez i pozdrawiam
              wielu, ktorzy wypowiadali sie tutaj w dowcipny sposob, mialem dzieki wam troche
              niezlej zabawy...
              • dr.uid Re: ufff 07.08.04, 13:37
                Gość portalu: piotrek napisał(a):

> wzialem sie za czytanie tego forum, gdyz brakowalo tylko kilku minut aby mi sie
                >
                > sciagnal ostani hit "szybcy sie wsciekli" az tu...

Jezeli to dla ciebie hit, to... (niech to bedzie dla ciebie pewna wskazowka).

> z autorskich refleksji, dodam, ze jesli faktycznie dr.uid ma magistrantow, to
                > tym gorzej dla poziomu polskiego szkolnictwa wyzszego, i wspolczuje ludziom,
                > ktorzy u niego pisza prace, nie wiem skad sie biora ludzie (aby nie okreslic
                > ich niekulturalnie), ktorych tak bardzo denerwuje, ze ktos sobie myje szybe...
                >

A czy ja pisalem, ze mam magistrantow? Bede ich mial dopiero od wrzesnia.
                Prawdopodobnie.

> z poziomu wypowiedzi dr.uida wynika jednak (i cale szczescie, lepiej dla
                > naszego szkolnictwa) ze studiow jeszcze nie skonczyl (o ile zaczal), a jesli
                > nawet to raczej, to nie wierze, aby jakis wysoki ranga pracownik akademicki
                > uzywal slow w stylu "synku", "szczeniaku" czy pytal kogos "czy juz sie
                > masturbowales dzis czy jeszcze nie" itp...

Znam profesora (nie z samoobrony).

>
                > nie spotkalem nikogo dobrze wyksztalconego (nawet czlonek samoobrony z ktorym
                > mialem okazje pare razy rozmawiac, a ktory ma tytul doktora) w chwili mocnego
                > zdenerwowania nie ublizal nikomu w ten sposob...

Tutaj druga wskazowka.

>
                > w lipcu w europie zachodniej przeywajac bardzo mi brakowalo na wielu stacjach
                > mozliwosci umycia szyby i niestety musialem dluzej godzic sie z dyskomfortem
                > podczas trasy...
                >

Mowi sie, ze ludzie Zachodu sa bardziej rozwinieci cywilizacyjnie. Przemysl to.

> powiem wiecej dr.uid, zdarzylo mi sie nie raz podjechac na stacje tylko po to
                > aby umyc bardzo brudna szybe, nie tankowalem wtedy i nigdy nie mialem z tego
                > powodu wyrzutow sumienia, a ze nie korzystam z niefirmowych stacji (po prostu
                > boje sie o jakosc paliwa a nie o to ze ktos zobaczy mnie na jakiejs taniej
                > stacji) to nie spotkalem sie z tym aby ktos mi cos powiedzial, za to ze nie
                > tankuje a korzystam... te kubly z woda i urzadzeniem do mycia stoja na stacjach
                >
                > dla poprawy bezpieczenstwa i komfortu kierowcow, a nie po to aby pozerzy
                > pokazywali swoje umiejetnosci czyszczenia szyby...
                >

ROTFL
                to chyba tyle.... wydaje mi sie ze jestes rozpieszczonym syneczkiem bogatych
                > rodzicow, co drugi dzien jedziesz na myjnie, bo masz na to kase, za miasto
                > jednak nie wyjezdzasz, bo rodzice nie pozwalaja, wakacje owszem, ale nie
                > wlasnym autem, dlatego z owadami na szybach sie nie spotkales, a ludzi ktorzy
                > cenia komfort jazdy z czysta przednia szyba, i wola to zrobic samemu niz
                > placic, uwazasz za zyjacych w innym swiecie, w innym i dlatego ty ich nie
                > akceptujesz, dlatego tez ich wysmiewasz...
                >

Zazdrosc to cecha ludzi maluczkich.

> pozdrawiam dr.uidzie.... oby twoje nastepne przemysleni byly troche madrzejsze,
                >
                > niz to, ktore zaowocowalo ten arcyciekawy watek... dziekuje tez i pozdrawiam
                > wielu, ktorzy wypowiadali sie tutaj w dowcipny sposob, mialem dzieki wam troche
                >

Na koniec powiem, ze w twoim tekscie znalazlem przynajmniej 4 rzeczy, ktore
                wprost swiadcza o tym, ze jestes debilem.
                Jesli je znajdziesz, to moze dostaniesz ode mnie zaliczenie.

> niezlej zabawy...
                • dr.iud Re: ufff 07.08.04, 17:51
                  przepraszam was za moje wszystkie poprzednie idiotyczne i zaczepne posty,
                  zastanawiałem się czy wymierzyć sobie jako pokutę wsadzenie do ryja rury
                  wydechowej od malucha moich starych i zagazowanie się...
            • qrakki999 Koniec 09.08.04, 10:00
              dr.uid napisał:

>
              > Niektorzy w twoim wieku wiele by dali, zeby ktos powiedzial na nich "szczylu".
              > Ale coz, czlowiek ta tyle wyglada na ile sie czuje.

Q: Nie wiesz ani ile mam lat, ani tymbardziej jak się czuje. Proszę abys mnie
              nie obrażał ani nie domniemywał niczego bo działasz po omacku i nic z tego nie
              wynika ani dla tego wątku ani dla naszej bezpośredniej dyskusji.

> Odpowiedzialem.
              > Ze nie uwazam za chwalenie opowiadania, ze sie bylo w pracy w Kenii, w
              Poznaniu
              > ,
              > czy w Pcimiu Dolnym.
              > Osobiscie wolabym spedzic pol roku w RPA niz w Kenii.

Q: A ja Ci odpisałem, że nie interesuje mnie w jakim celu przebywałeś w Kenii.
              Dziekuję Ci wreszcie za jasną odpowiedź. Aby Cię dłużej nie męczyć to skończmy
              już tą dyskusję.

Q
    • Gość: robert hehe, wracam z wakacji, a tu patrzę - druida odkop IP: *.aster.pl 09.08.04, 12:45
      ali:-)))

hehehe, wraca nowe.
    • Gość: POLONEZ Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.deltatrans.pl / 213.17.139.* 09.08.04, 15:36
      Słuchaj dr.uid ja mam poldka ...a wiesz jakia jest w nich karoseria ale nie mam
      się czym chwalić i pozować szczególnie na stacji ........czym tymi dziurami w
      karoserii i niedomykającymi się drzwiami.......więc skończ już pierd...ć i może
      skup się na zakupach w sklepie jakieś maleko albo serek. Albo może zazdrość cię
      bierze że inni mają bryki a ty zapierd....do pracy rowerem albo 25 letnim
      maluszkiem. Weź sobie aspirynkę i się połóż do łóżeczka.
      • Gość: pap Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: 80.48.255.* 10.08.04, 15:20
        wiecie,ta dyskusja przypomina mi te o wyzszosci swait... albo ile diablow
        miesci sie na lebku szpilki...dr.uid,pajacu,a jak jestes w knajpie to serwetek
        nie uzywasz, bo za darmo i ci co uzywaja to pozerzy(wycierasz sie w
        rekaw,hihi), w publicznym sraczu tez reka, bo papier za darmola daja? placac za
        pliwo na dobrej stacji (nie mowie o takiej pana henia za rogiem) masz wlasnie
        za to,ze jestes ich klientem takie darmowe uslugi jak wlasnie myjke, rekawice
        foliowe, gadzety w postaci mapy - mamy nie brac, bo?? no wlasnie, czemu?
        ostatecznie na takich stacjach paliwo jest odpowiedni dorzsze, wiec chac nie
        chac i tak za to placisz. i nie kazde auto ma dzwigienke po prawej stronie - ja
        mam tam wajche od biegow, hehe. a wyciaraczki wlaczam bezposrednio na desce. i
        ie wypinam piersi myjac szyby w swoim 32-letnim weteranie - po prostu lubie
        miec czysta szybe i cos widziec - nie dla szpanu. a zadna wycieraczka na
        swiecie nie zedrze ci owada. pomysl 10 razy zanim cos napiszesz, burolu
        • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 10.08.04, 20:13
          No wiesz, raczej ciezko podcierac sie w sraczu reka. Ani nikt nie nosi ze soba
          prywatnej srajtasmy. Zreszta za to sie wlasnie placi babci klozetowej. Natomiast
          kazdy samochod jest wyposazony w spryskiwacz.
          • dupi Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 13.08.04, 18:14
            Posłuchaj doktorku,

Już pisałem Ci wcześniej,że rozumiem Twoj ból,że nie pozwolą TOBIE umyć tej
            szyby i zarobić 2 zł, tylko SAMI szorują te muchy i komary, pracowicie
            zbierając skrzydełka i nóżki z szyb , reflektorółw, wycieraczek itp.

Nie dorabiaj do tego ideologii o pozerstwie, po prostu nie zarabiasz i się
            wściekasz.

I zostaw też Kenię w spokoju , bo Ci te wszystkie Murzynki tu przyjadą i do
            jednej śmierci nie dopchasz się do żadnej szyby i nie zarobisz nic , nigdy w
            życiu , albo cena za mycie spadnie z 2 zł do 10 gr i będzisz musiał pluć na
            szybę, zeby ją umyć , bo Ci nawt na wodę i wiaderko nie wystarczy.

I srajtaśmy do tego nie angażuj, bo domyślam się ,że z zadrości o tych dumnych
            pozerów masz problem żołądkowy,ale tego to już wszyscy nie muszą wiedzieć.

• dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 13.08.04, 20:22
              dupi napisał:

> Posłuchaj doktorku,
              >
              > Już pisałem Ci wcześniej,że rozumiem Twoj ból,że nie pozwolą TOBIE umyć tej
              > szyby i zarobić 2 zł, tylko SAMI szorują te muchy i komary, pracowicie
              > zbierając skrzydełka i nóżki z szyb , reflektorółw, wycieraczek itp.
              >
              > Nie dorabiaj do tego ideologii o pozerstwie, po prostu nie zarabiasz i się
              > wściekasz.

Zarabiam wiecej od ciebie.

>
              > I zostaw też Kenię w spokoju , bo Ci te wszystkie Murzynki tu przyjadą i do
              > jednej śmierci nie dopchasz się do żadnej szyby i nie zarobisz nic , nigdy w
              > życiu , albo cena za mycie spadnie z 2 zł do 10 gr i będzisz musiał pluć na
              > szybę, zeby ją umyć , bo Ci nawt na wodę i wiaderko nie wystarczy.
              >
              > I srajtaśmy do tego nie angażuj, bo domyślam się ,że z zadrości o tych dumnych
              > pozerów masz problem żołądkowy,ale tego to już wszyscy nie muszą wiedzieć.
              >

To ze ciebie to rajcuje, to nie znaczy ze mnie tez.
              Oj ty biedny chlopaczku.

• xeonon Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 10.08.04, 15:40
      o w mordę ale masz problemy człowieczyno. Ty nieudaczniku życiowy pewnie
      oglądasz te samochody z autobusu, albo tylnego siedzenia tawrji swojego taty
      prawda? Jak bym się przejmował takimi głupotami jak ty to bym już dawno osiwiał
      i wyłysiał.
      • Gość: Ela Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.spa.sc.charter.com 11.08.04, 04:47
        Dziekuje podsumowales moje mysli. Dr.uid - get the life men!!!
    • Gość: koda Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer IP: *.pios.gov.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 11:09
      No tak a może oni po prostu chcą umyć brudne szyby? Ja nie mam takich odczuć,
      tankuje na Shell gdzie jest pracownik, który obsługuje dystrybutor a przy
      okazji myje szybe i światła, czy to nie miłe??
      • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 13.08.04, 20:19
        Gość portalu: koda napisał(a):

> No tak a może oni po prostu chcą umyć brudne szyby? Ja nie mam takich odczuć,
        > tankuje na Shell gdzie jest pracownik, który obsługuje dystrybutor a przy
        > okazji myje szybe i światła, czy to nie miłe??

A robi tez dobrze?
    • estcarp Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 11.08.04, 13:53
      oj, przygrzało to słoneczko w Kenii..
      • dr.uid Re: Myjacy szyby na stacjach benzynowych to pozer 13.08.04, 20:18
        estcarp napisał:

> oj, przygrzało to słoneczko w Kenii..

Masz mylne pojecie o Kenii.
        Jest tam takze pora deszczowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka