yes2ktos 04.08.04, 00:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=14650665 proszę wskazać gdzie ten post narusza jakikolwiek regulamin lub netykietę ?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
messja Re: Dlaczego usunieto ten post ????? 04.08.04, 00:46 yes2ktos napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=14650665 > proszę wskazać gdzie ten post narusza jakikolwiek regulamin lub netykietę ????? > ? > nie musial. za prawde tez sie gniewaja. ps. dobra, dobra juz mi nie zalezy na tych waszych zas.. ptakach niebieskich! Odpowiedz Link Zgłoś
yes2ktos Re: Dlaczego usunieto ten post ????? 04.08.04, 00:51 messja napisała: > > > > nie musial. za prawde tez sie gniewaja. Jeszcze nikt prawdzie ust nie zamknął, czy oni są z Marsa że o tym nie wiedzą ??? Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Dlaczego usunieto ten post ????? 04.08.04, 00:52 Przeczytaj to raz jeszcze: " tak samo jak zdrowie. Używaj anonimowych serwerów proxy. Tylko wtedy masz gwarancje pełnego bezpieczeństwa, aes ani nawet admin nie pozna twojego prawdziwego IP" Mając odrobinę poczucia humoru zauważysz, że namawiasz w tym poscie do złego. Jak tak można?! To nie przystoi!!! Admini i aesi i tak mają ciężko. Ty namawiasz do tego,aby było im jeszcze ciężej!!! No, ale może to tylko moje pochmielowe skojarzenia...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yes2ktos Re: Dlaczego usunieto ten post ????? 04.08.04, 01:12 warka_strong napisał: > Przeczytaj to raz jeszcze: > > " tak samo jak zdrowie. Używaj anonimowych serwerów proxy. Tylko wtedy masz > gwarancje pełnego bezpieczeństwa, aes ani nawet admin nie pozna twojego > prawdziwego IP" > > Mając odrobinę poczucia humoru zauważysz, że namawiasz w tym poscie do złego. > Jak tak można?! To nie przystoi!!! > > Admini i aesi i tak mają ciężko. Ty namawiasz do tego,aby było im jeszcze cięże > j!!! > > No, ale może to tylko moje pochmielowe skojarzenia...:)) > Zdrowie to jedna z najcennieszych rzeczy jakie mamy. Teraz aes może identyfikowac osoby zadające pytania o swoich chorobach. One nawet mogą nie mieć świadomości tego, że ktoś może ich identyfikować po IP. Nie każdy jest informatykiem. To jakby w przychodni lekarz z pacjentem rozmawiał na korytarzu a aes nadstawia ucha. To forum powinno być szczególnie chronione przed aesami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
yes2ktos Ponawiam pytanie ????????????????????????????? 04.08.04, 01:50 wycieto mi drugi post forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=14649862 jeszcze raz pytam na jakiej podstawie ? Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Dlaczego usunieto ten post ????? 04.08.04, 06:37 Twój post jest na Społeczeństwie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=14650313&a=14650313 na Świecie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=14650378&a=14650378 na Kobiecie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=14650570&a=14650570 na Aktualnościach: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=14650665&a=14650665 na Towarzyskim: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=14650209&a=14650209 czy nie jest to przypadkiem spam? Odpowiedz Link Zgłoś
owca i jeszcze jedno 04.08.04, 07:12 założyłeś prywatne forum z listą anonimowych proxy, umieściłeś linka w sygnaturce z przekierowaniem na to forum - i jak dotąd jest wszystko w porządku teraz biorąc udział w dyskusjach na różnych forach masz szansę ściągnąć zainteresowanych forumowiczów na swoje forum i tam wyjaśnić im tajniki propagowanej przez Ciebie akcji ale jeśli na różnych forach zamieszczasz posty jak w linkach powyżej - kwalifikuje się to jako spam i z dużym prawdopodobieństwem zostanie przesunięte na oślą ławke /co niniejszym czynię z forum, na którym aesuję/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes2ktos Re: i jeszcze jedno IP: 66.144.4.* 04.08.04, 09:16 owca napisała: pozdrawiam owca Moja świnka morska też cię pozdrawia owco. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: i jeszcze jedno 05.08.04, 17:44 owca napisała: > > założyłeś prywatne forum z listą anonimowych proxy, umieściłeś linka w > sygnaturce z przekierowaniem na to forum - i jak dotąd jest wszystko w porządku > > teraz biorąc udział w dyskusjach na różnych forach masz szansę ściągnąć > zainteresowanych forumowiczów na swoje forum i tam wyjaśnić im tajniki > propagowanej przez Ciebie akcji > > owco, dotychczas nie usuwalas postow reklamujacych fora prywatne oto cala lista, ktora dzisiaj dopiero usunela maas (ale ty widzisz co tam bylo, same zaproszenia na fora prywatne) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=14679539&a=14688612&t=1091720406100 Odpowiedz Link Zgłoś
maas Re: i jeszcze jedno 05.08.04, 17:49 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=14679539&a=14696995 Odpowiedz Link Zgłoś
messja te, maas 05.08.04, 18:02 podobno post w ktoyrm jest sam link, bez zadnego komentarza, to spam. prawda to?:) maas napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=14679539&a=14696995 Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: i jeszcze jedno 05.08.04, 18:16 linki do forów prywatnych gazety jak i innych spoza portalu zdarzają się nawet kilka razy dziennie nie sposób wszystko wyłapać ale cieszę się, że z Twoją pomocą wszystkie sa już na oślej ławce :) Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: i jeszcze jedno 05.08.04, 18:22 owca napisała: > > linki do forów prywatnych gazety jak i innych spoza portalu zdarzają się nawet > kilka razy dziennie > nie sposób wszystko wyłapać > ale cieszę się, że z Twoją pomocą wszystkie sa już na oślej ławce :) > mi to zajelo 2 minuty slowa klucze: "forum" i "zapraszam", szanowna pani adminko :) Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: i jeszcze jedno 05.08.04, 18:27 skorzystam z pewnością w przyszłości przeszukasz teraz forum Kobieta pod względem brzydkich wyrazów? będę wdzięczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: i jeszcze jedno 05.08.04, 18:30 owca napisała: > skorzystam z pewnością w przyszłości > przeszukasz teraz forum Kobieta pod względem brzydkich wyrazów? > będę wdzięczna :) nie, nie przeszukam, to twoja praca tamte wyszukalam, poniewaz czytam czesto forum kobieta i nikt nie wmowi mi, ze posty reklamujace fora prywatne byly usuwane Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: i jeszcze jedno 05.08.04, 18:31 nie zamierzam Cię przekonywać nie należy to do moich obowiązków Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: i jeszcze jedno 05.08.04, 18:53 owca napisała: > > nie zamierzam Cię przekonywać > nie należy to do moich obowiązków > i dobrze i zle. zasadniczo do obowiazkow aesow powinno nalezec chyba usuwanie spamu i tu uwaga: BEZ WZGLEDU NA OSOBISTE UPRZEDZENIA, a z tym jak widac sa duze kloptoty (zreszta jak zwykle). z drugiej strony jak juz taki aes wdaje sie w dyskusje to mogloby nalezec do jego obowiazkow znajomosc faktow i umiejstnosc rzeczowej argumentacji.... ale przeciez wiadomo, ze aes ma obowiazek wdawac sie w dyskusje (zwlaszcza burdy) a nie koniecznie umiec przekonac co do slusznosci swoich racji:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes2ktos czy aes coś wie ?????????????? IP: 66.144.4.* 04.08.04, 09:10 owca napisała: > czy nie jest to przypadkiem spam? To ty się mnie pytasz ??????????????? wasi promotorzy nie zrobili wam szkolenia na temat spamu ??? Nie mając pewności czy to jest spam decydujesz się na wycięcie mojego postu, to jest przykład waszej postawy nie wiem ale WYTNĘ, tak na wszelki wypadek może mnie ci wyżej pochwalą a może dadzą kubek !!!! wyjaśnienie nie tylko dla zbłąkanej owcy kązdy post jest inny, choć o tej samej tematyce więc nie jest spamem. Inaczej należałoby wyciąć wiekszość zamieszczonych postów na Fofie i Moderacji np o aesach !!! Treść sygnaturki to moja sprawa, jest zgodna z regulaminem tak samo jak moje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
maas Re: czy aes coś wie ?????????????? 04.08.04, 11:53 To jest spam. Reklama forum w sygnaturce wystarcza i jest OK, nie publikuj dodatkowych reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes2ktos Re: czy aes coś wie ?????????????? IP: 66.144.4.* 04.08.04, 15:10 maas napisała: > To jest spam. Reklama forum w sygnaturce wystarcza i jest OK, nie publikuj > dodatkowych reklam. Czy poruszanie spraw bezpieczenstwa (prywatności) na jakimkolwiek forum jest spamem ? Czy poruszanie tego samego tematu na różnych forach jest spamem ? Czy w tym, skasowanym poście jest reklama, potrafisz ja wskazać ? Zachowaj rozsądek Autor: yes2ktos Data: 04.08.2004 00:07 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list bądż anonimowy w internecie i używaj serwera proxy. Teraz nie tylko admini znają twoje IP ale również aesi. Lista proxy Odpowiedz Link Zgłoś
izado Re: czy aes coś wie ?????????????? 05.08.04, 12:29 maas napisała: > To jest spam. Reklama forum w sygnaturce wystarcza i jest OK, nie publikuj > dodatkowych reklam. Jaka reklama?!! To była INFORMACJA. To jeżeli na forum "zdrowie", ktoś poleca lekarza, który mu pompgł lub lek to Twoim zdaniem to też reklama??? Iza. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong To jeszcze jedno> 05.08.04, 19:02 maas napisała: > To jest spam. Reklama forum w sygnaturce wystarcza i jest OK, nie publikuj > dodatkowych reklam. > === Jak nazwać post, w którym zamiast odpowiedzi jest jedynie link, na przykład do sklepu on-line? Lub jedno zdanie typu: "Zajrzyj tu + link"? Czy to już reklama,czy też jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: To jeszcze jedno> 05.08.04, 19:08 jeżeli jest to post w odpowiedzi na pytanie osoby poszukującej danej strony, czy rzeczy, to raczej nie możliwości nadużywania takiej interpretacji są duże ale jest to forum i nie sposób wykluczyć tego typu rozmów Odpowiedz Link Zgłoś