l3pp4 24.09.04, 12:07 Dziędobry) Podpuszczony przez pąpą, siet, zapytywam o czatowe kopyrajty, iiihahaha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubie.pomponiki Re: Kopyrajty 24.09.04, 12:09 ewent. sory (moje, żeby nie było takich i owakich) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Kopyrajty 24.09.04, 12:17 hrhrhr pffff co za kpina właśnie ta pani ma rację Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Kopyrajty 24.09.04, 12:33 A, bym zapomniała, że mam wyłączność na poprawianie we foczowych wpisach zdań, w których występuje niezgodność formy podmiotu z formą orzeczenia (specjalizacja: zdania z imiesłowem czynnym i biernym). Na ewent (pąpą ukłon) pocieszenie dodam tylko to, że to samo mam ochotę robić, widząc te błędy na plakatach reklamowych, w gazetach lub czasopismach. Wzorując się na Annie Fadiman, układam w myślach listy z zamiarem wysłania ich do Drogiej Redakcji, ale zwykle na dobrych chęciach się kończy. W końcu, kto by mi za to zapłacił. :) Odpowiedz Link Zgłoś
fuihui by Bulhakow 1926 27.09.04, 00:14 Na to samo, co niegdys "Szara Masc". fuihui Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: by Bulhakow 1926 27.09.04, 08:51 "szara maść" oraz "Zapiski na mankietach" hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Kopyrajty 25.09.04, 10:47 a zaba to mówi chus i kurwens i jest brzydal:) Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Coz slowa! zastrzez sobie nicka!:) 25.09.04, 17:14 Kilka dni temu dowiedzialam sie, ze moj znajomy, mieszkajacy w NZ, ma copyright na swoje nazwisko. Najpierw myslalam, ze sobie zartuje, bynajmniej:) Okazuje sie, ze zastrzezenie swojego nazwiska powoduje, ze nikt do niego nie moze urzedowo napisac, poniewaz nikt nie ma prawa uzywac jego nazwiska poza nim samym!:) Nawet bank, ktory chcial przesylac mu informacje zwiazane z prowadzeniem konta musial wyjstapic do niego o prawo uzycia w danym celu jego nazwiska. Nie placi tez podatkow i nikt go za to nie sciga, ale to juz inny temat....:) Paiha Odpowiedz Link Zgłoś
wkamil Re: Coz slowa! zastrzez sobie nicka!:) 25.09.04, 20:55 No prosze, na antypodach swiat rzeczywiscie stoi na glowie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_i_renka Re: Coz slowa! zastrzez sobie nicka!:) 10.10.04, 22:00 paiha napisała: > Kilka dni temu dowiedzialam sie, ze moj znajomy, mieszkajacy w NZ, ma copyright > na swoje > nazwisko. Najpierw myslalam, ze sobie zartuje, bynajmniej:) Okazuje sie, ze z > astrzezenie > swojego nazwiska powoduje, ze nikt do niego nie moze urzedowo napisac, poniewaz > nikt nie ma > prawa uzywac jego nazwiska poza nim samym!:) Nawet bank, ktory chcial przesylac > mu > informacje zwiazane z prowadzeniem konta musial wyjstapic do niego o prawo uzyc > ia w danym > celu jego nazwiska. Nie placi tez podatkow i nikt go za to nie sciga, ale to ju > z inny temat....:) > Paiha ja bym tylko chciała zauważyc, że to wynaleziono wieki temu....bóg naszych zydowskich braci tez cos takiego sobie zapuscił i wyznawcy wymawiać nawet jego imienia nie mogli.... Odpowiedz Link Zgłoś
binka Re: Kopyrajty 26.09.04, 12:43 ja chyba nie mam:-( a kto ma na "myjesz ekran"? Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Kopyrajty 28.09.04, 04:36 binka napisała: > ja chyba nie mam:-( > a kto ma na "myjesz ekran"? * oczywiscie ja! A co! Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 autora nie pamietam, ale na pewno zastrzezone 30.09.04, 01:14 *****88888*****88888***** Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Kopyrajty 30.09.04, 13:40 jeśli mi cwi zezwoli, to z dziką rozkoszą przyjdę, żeby się dać wyzolić ję (c), w kategorii krótka forma Odpowiedz Link Zgłoś
kaszanka.w.aerozolu Re: Kopyrajty 16.10.04, 11:53 sio pompa:) i ja się teraz zapytowywuję, dlaczego Mors gnębi niepełnosprawnych mentalnie? ----- ewent.sory Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Kopyrajty 06.10.05, 23:13 na kury kopyrajta ma bru :-) -- ewent.sory Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Kopyrajty 07.10.05, 00:13 rajtów na kopy miały kiedyś chopy a tera cholera Odpowiedz Link Zgłoś
cekoolaaada Re: Kopyrajty 10.10.05, 11:06 stare kury twierdzą, że kopa ma 12 enter ---------------- b? Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: Kopyrajty 12.10.05, 11:42 a chcialam poowiedziec, ze wewka ma na qqqqqqqqq_qłącze ;-) a ja? chiba na "bry i takietam" Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Kopyrajty 13.10.05, 14:33 endrju (w sęsie, że elczy) ma kopyrajta na witanie mnie takie oto: pą, wsióro debilna;) pisi. bardzo kocham endrju Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Kopyrajty 14.10.05, 04:46 sie pytam, dlaczego nikt nie mowi o moich ustach, znaczy o patrzeniu, i o czytaniu ze zrozumieniem, he?! No to sama mowie. Odpowiedz Link Zgłoś