diastema 31.10.04, 13:00 przeciez to i tak nie ma zadnego znaczenia ;/ nikt sie nie pyta jak sie kogos poznaje lub sie zakochuje jaki ma ta druga strona znak?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: o co chodzi z tymi znakami zodiaku?? IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 31.10.04, 13:07 wiadomo, ale chyba coś w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: o co chodzi z tymi znakami zodiaku?? 31.10.04, 13:10 ja uwazam nie nie ma to totalna bzdura wierzyc w cos takiego;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: o co chodzi z tymi znakami zodiaku?? IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 31.10.04, 13:12 przecież nikt Ci każe w to wierzyć. Horoskopy to czasem fajna zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: o co chodzi z tymi znakami zodiaku?? 31.10.04, 13:15 no zabawa to prawda zwlaszcza dla tych co je wymyslaja... w zasadzie moglabym miec taka prace bo mam bujna fantazje jakbym wam horoskop nasmarowala to by sie wam cale zycie do gory nogami przewrocilo ;D Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: o co chodzi z tymi znakami zodiaku?? 31.10.04, 13:28 chetnym pozmyslam tez z fusow ;D Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: o co chodzi z tymi znakami zodiaku?? 31.10.04, 13:28 tfu powroze znaczy sie ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chlop # 1 Re: o co chodzi z tymi znakami zodiaku?? IP: *.sympatico.ca 31.10.04, 14:17 Diastema, Bardzo prosze jako pierwszy zapisuje sie na liste chetnych do napisania mi horoskopu i postawienia wrozby. Zrob to tu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: o co chodzi z tymi znakami zodiaku?? 31.10.04, 14:21 dobra obiecuje to zrobic tylko nie teraz bo czasu za malo..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Tylko blondynki fascynuja sie zodjakami! IP: *.dyn.optonline.net 31.10.04, 14:26 I to nie koniecznie kolor wlosow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: o co chodzi z tymi znakami zodiaku?? IP: 5.5.* / 80.58.33.* 31.10.04, 14:37 Chodzi chyba o pustke w glowie, naiwnosc i kompletne zudzenie zyciem. Dorosly, normalny czlowiek nie przywiazuje do tego zadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bollek Re: o co chodzi z tymi znakami zodiaku?? IP: *.block.alestra.net.mx 31.10.04, 14:52 Mylisz sie poniewaz one wlasnie kieruja sie znakami z. One wszystkie sa chyba z pod znaku tepego barana lub glupiej kozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieszaraniemysz Re: o co chodzi z tymi znakami zodiaku?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 15:30 chyba każdy może (a nawet powinien ;) wierzyć w to, na co ma ochotę, hym? nie pytam się ludzi spod jakiego są znaku ("ej, stary! jesteś baranem?" :)) ale zauważyłam, że z niektórymi żyje mi się lepiej, z innymi gorzej i... nie bijcie ;) ale aż za często ma to odbicie w znakach zodiaku! :P nie myślę w tym momencie o horoskopach typu- dziś spotkasz swoją miłość, hyhyhy, ale takich opisowych- charakterystyczne cechy osobowości naprawdę nie zauważyliście tego??? (na chwilkę odrzućcie sceptycyzm, bo nie piszę teraz o wróżeniu z fusów, tylko o dziedzinie NAUKI zwanej astrologią :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehe hehe! IP: 62.39.107.* 31.10.04, 15:34 Nauki zwanej Astrologia? Chyba zartujesz? To nie nauka tylko abra kadabra. A moze znasz uczelnie gdzie mozna zdobyc dyplom z Astrologii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieszaraniemysz Re: hehe! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 16:10 pewnie :P najpierw dokończę budowę wehikułu czasu i dyplom masz zapewniony ;) a tak serio- chciałam się pobawić w bronienie tezy nie do obronienia, ale przypomniałam sobie, że to nie najlepszy moment, bo mnie nie będzie (wyjazd), a zanim się pojawię, to mnie tu zbojkotują ;) oczywiście słusznie :))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dala Kurka wodna!!! IP: *.bulldogdsl.com 31.10.04, 15:47 "bo nie piszę teraz o wróżeniu z fusów, tylko o dziedzinie NAUKI zwanej astrologią :))" Po przeczytaniu zastanawiam sie czy sie smiac czy plakac??? I to prawdopodobnie dorosla osoba:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieszaraniemysz Re: Kurka wodna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 16:13 możesz płakać jeśli ci ulży :) właśnie takich reakcji sie spodziewałam, bez konkretnych zarzutów, tylko cudna "rozpacz" pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś