Dodaj do ulubionych

Elektryczne maszynki do golenia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:36
Witam
chce zakupic elektryczna maszynke do golenia mysle o dwóch firmach Braun lub
Philips (trzy ostrza Okrągłe ) ale zupełenie nie wiem która wybrac. Doszły
mnie sprzeczne informacje na temat skuteczności golenia tych golarek. Mam
dośc miekki zarost.
Jak ktoś uzywa to prosze o fachowa rade
Obserwuj wątek
    • pirat_sasza Re: Elektryczne maszynki do golenia 27.12.04, 23:09
      Odpuść sobie
    • rafi.raf Re: Elektryczne maszynki do golenia 28.12.04, 01:04
      ja uzywam maszynki od 2 miesiecy i jestem zadowolony. wreszcie moge to zrobic w pospiechu :)))
    • Gość: JohnMalkovitch Re: Elektryczne maszynki do golenia IP: *.toya.net.pl 28.12.04, 01:42
      Zależy, co chcesz golić..?
      :-)))
    • Gość: Niezdecydowany Re: Elektryczne maszynki do golenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 08:14
      Nie o takie odpowiedzi mi chodziło !!!!
      Ale dzieki może trafi sie jakiś fascynat?
      • Gość: dyson Re: Elektryczne maszynki do golenia IP: *.ists.pl / *.ists.pl 28.12.04, 08:44
        Ja stosuje elektryczna maszynke od pol roku (Braun jesli cie to interesuje) i
        chwale sobie. Przy goleni normalnym czesto mialem podraznienia ktore sie czasem
        zaminialy w wypryski jakies itp. Strasznie tego nie lubilem. Teraz mam maszynke
        i podraznien nie mam prawie wogole :) Dokladnosc golenia moze nie jest taka
        sama jak przy zwyklym goleniu ale moja dziewczyna nie narzeka, tylko ktos
        dorobiazgowy moglby sie do tego przyczepic. Dodam jeszcze ze taka maszynka to
        najlepiej golic sie codziennie wtedy jest to najlagodniejsze, kilkudniowy
        zarost goli sie troche gorzej ale moim zdaniem i tak lepiej niz "na zwyklo".
        Wystepuja czasem problemy z dluzszymi wlosami, takimi powyzej kilku mimiletrow
        ale i z nimi da sie poradzic, pewnie zalezy to od maszynki, w kazdym badz razie
        moja ma z tym pewne problemy.
        Suma summarum polecam.
    • Gość: Agnes Re: Elektryczne maszynki do golenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:53
      Wlasnie kupilam pod choinke swojemu mezczyznie najnowszego Brauna i sobie
      chwali, kiedys mial Philipsa - ktorego baaaardzo nie lubil (wlasnie tego z
      trzema kolkami). Jakosc nowego Brauna jest naprawde dobra, no i wreszcie nie
      chodzi pozacinany :))) Takze w imieniu mojego M. polecam Brauna - (ma takie
      nieregularne dziurki w tej czesci tnacej), pierwsze wrazenia calkiem pozytywne
      (myslal ze bedzie gorzej) ale on uwielbia gadzety, wiec moze to fakt ze dostal
      cos nowego tak wplywa ;)))
      • Gość: Niezdecydowany Re: Elektryczne maszynki do golenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 22:39
        Dzieki za porady na razie Braun 2 pkt. Philips 0 pkt.
        Pozdrawiam
    • Gość: c.kapturek Re: Elektryczne maszynki do golenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 22:49
      moznaby te głosy doliczyć :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=13977271&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=16838864&v=2&s=0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka