Gość: daria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 09:56 Może orientujecie się jakie są ceny za 1 osobę za przyjecie weselne z alkoholem czy bez wybieram się szukać ale nie wiem ile to moę kosztować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona_r1 Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: 193.201.167.* 18.01.05, 10:05 ja zapłace ok 200 PLN ze wszystkim( jedzonko, ciasta, owoce, napoje, alkohol, tort) przyjecie w restauracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:19 ja place 180 ale tez wszystko jest wliczone (cale zarcie ciasta i alkochol) Odpowiedz Link Zgłoś
12345ewa2 Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne 18.01.05, 10:22 Ja płacę 180 zł. bez alkoholu.( Łódź ) Odpowiedz Link Zgłoś
zoris Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne 07.02.05, 16:28 my placimy 90zl bez alkoholu z ciastami owocami i jedzeniem... dodatkowo 5 zl na osobe za wiejski stol czy jakos tak rowniez w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibizka Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.de.deuba.com 18.01.05, 10:53 my placimy 150 za osobe, bez tortu i alkoholu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m24 Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 11:28 a my placimy 200 zl za osobe za wesele bez ciasta alkoholu ale z noclegiem i sniadaniem Odpowiedz Link Zgłoś
ariwlet Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne 18.01.05, 12:40 my płacimy 140zł bez alkoholu (Warszawa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrumka Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 18.01.05, 12:51 Gdzie Wam się udało tak niedrogo? (jak na Warszawę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ariwlet Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.devs.futuro.pl 18.01.05, 20:09 robimy wesele w lipcu, w sali Warsovia na Szczęsliwickiej w centrali PKP. Narazie jesteśmy bardzo zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:28 A ja znam namiar w Otwocku k/Warszawy. 120-150 zł bufet, 4 dania ciepłe, tort. Można sie też dogadać co do alkoholu. Ludzie mili i elastyczni z dużym doświadczeniem. Jedzenie tak fajnie podane, że szkoda psuć kompozycji. Knajpa też fajna. Sala na 100 osób. Jak chcecie namiar to napiszcie na smile_please@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iknes Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne 18.01.05, 12:42 my płacimy 135 za osobę, bez alkoholu (Olsztyn) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 18.01.05, 16:24 Wesele Na Przystani?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MałaAnia Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 12:53 My płacimy 130 zł za osobę, ale bez alkoholu, ciasta i owoców (restauracja w Sosnowcu) Odpowiedz Link Zgłoś
magdary Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne 18.01.05, 13:38 my w Warszawie płacimy 150 zł tylko bez alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrumka Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 18.01.05, 14:21 Gdzie??? Powiedz mi proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
magdary Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne 18.01.05, 14:50 complexbar ul. ZWM9 na Ursynowie. tylko w tej chwili juz jest chyba 160 zalapalismy sie jako ostatni na mniejsza cene Odpowiedz Link Zgłoś
anusia29 Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne 18.01.05, 14:33 110 PLN, z tortem, bez alkoholu (alkohol własny, ale płacilismy też w związku z tym korkowe). Warszawa'wrze 2004 Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne 18.01.05, 14:37 My placimy ok. 160 złotych, w tej cenie jest już wódka. Nie ma tyla wina. Są za to 4 ciepłe posiłki (w tym grill), w ogóle sporo jedzenia. Oprócz tego mamy apartament, a nasi goście 50% zniżki na nocleg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 11:54 a gdzie tak fajnie? ze macie apartament. znizke dla gosci i ten grill? Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne 20.01.05, 12:38 Hotel 500 nad Zalewem Zegrzyńskim Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne 18.01.05, 16:44 zelezy to zazwyczaj od menu i czy w cene wliczony jst alkohol, mysmy z mezem w gdansku placili w sierpniu 110 za osobe, za sam lokal i jedzenie w sensie 3 cieple posilki, plus jakies bzdety w typie salatki, wedliny itp, jedzenia bylo duzo jeszcze zostalo, w to 110 nie byl wliczony alkohol, napoje i ciasta (tort osobno tez trzeba bylo dokupic) czy desery jakiekolwiek. wszystko trzeba dogadac z szefem lokalu w ktorym odbywa sie weselicho, zeby potem nie byc niemile zaskoczonym ze cena czegos tam nie obejmuje... mnie np zabil na koniec fakt kaucji za polmisek 30 zeta od sztuki, kiedy chcielismy zabrac jedzenie na poprawiny w domu, nikt mi o tym wczesniej poprostu nie wspomnial wazna sprawa jest tez to kiedy odbywa sie platnosc za impreze, nas pan poinformowal w niedziele na tydzien przed o godzinie 9 rano, ze chce polowe kasy za 2 godziny wybilismy mu to skutecznie z glowy, bo poprostu nasze limity na kontach nie pozwalaly na wyplate tak duzej sumy na raz... troche nerwow z tym wszystkim bylo, ale ogolem wspominam milo, dobrze dolozyc staran zeby sie wszystkiego dowiedziec dokladnie, bo potem w natloku spraw duzo moze rzeczy umknac, tak jak nam, na szczescie zadnych nieszczesc z tego powodu nie bylo bawilismy sie superowo... pozdrowka elka Odpowiedz Link Zgłoś
monisiam Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne 20.01.05, 10:20 Czy mogłabyś podać jakieś namiary na ten lokal? Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 18:02 my placimy 180 zł (jest i alkohol,tort,jedzonko, ale bez ciast) Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 18:07 pod Warszawą płacimy 120 zł od osoby bez alkoholu (6 gorących dań, ciasta tort, chlebek dla młodych, jedzonka baaaaaaaaaaaaaardzo dużo, wiejski stół) Wesele robimy na 200 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 10:52 Czy mogłabys zdradzic lokalizację? Bardzo proszę! Ja ciągle szukam, szukam.... i nie mogę znaleźć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daska Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 18:31 a gdzie pod warszawa taka cena za caBonocn zabawe Odpowiedz Link Zgłoś
ailija Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne 18.01.05, 19:20 Nie napisałaś miejscowości, w której planujesz wesele. My płacimy 80 zł od osoby za 3 ciepłe posiłki, zimny bufet itp. Ciasto, tort, napoje i alkohol sami. Wynegocjowaliśmy za to poprawiny bez dopłaty i apartament dla nowożeńców gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 19:40 za calonocna wesele tak cena my jetesmy z bliskich okolic warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 12:11 TY TEZ NIE PISZESZ MIEJSCOWOŚCI - GDZIE ROBISZ WESELE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona_r1 Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: 193.201.167.* 19.01.05, 09:35 Chyba nie umiem szukac Ja pod Warszawa(Sochaczew)jak juz wspomniałam płacę 200 PLN! Dziewczyny zdradzcie swoje lokalizacje. Proszę. iw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 10:50 Ja również proszę o zdradzenie miejsc. Szukam sali już od paru tygodni w okolicach Warszawy i nie udało mi się znaleźć nic poniżej 135 zł (bez alkoholu i tortu). Będę wdzięczna za każdą podpowiedź. Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona_r1 Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: 193.201.167.* 19.01.05, 10:58 Marta to ja Ci zazdroszczę tej ceny. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 12:13 podziel sie gdzie!? to jest dobra cena jak na W-wę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 15:12 "Pod lwami" (czy coś takiego) przy trasie, za Ożarowem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona_r1 Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: 193.201.167.* 19.01.05, 16:14 Marta to miejsce jest koszmarne, a zasady jeszcze gorsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OlaS Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 11:42 Ok, to ja Wam zdradze nasze ustalenia... Przyjecie odbedzie sie w sali domu kultury w podwarszawskiej miejscowosci pod legionowem placimy 24 pln (slownie dwadziescia cztery zlote) za 1 osobe, a wlasciwie talerzyk. Korkowe jest dla mnie absolutnym zdzierstwem, nigdy bym sie na to nie zgodzila. w kwocie 24 pln mamy kuchnie, obsluge kelnerska, jedyne co musimy zrobic to zakupy i dostaczyc do "kuchni" w czwartek przed przyjeciem. Panie robia ciasta, pieka miesa, gotuja, smaza, robia absolutnie wszystko. Rozwiazanie to sprawdzone przez szereg moich znajomych, wiec nie jest to "randka w ciemno". Panie pozniej posprzataja sale, wiec i to nam odpada. Po podliczeniu wszystkich kosztow - wstepnie - biorac za porownanie koszt 140 pln od osoby (taka srednia wychodzila nam z zebranych wczesniej ofert) - na starcie mamy 5 000 pln do przodu. Polecam wszystkim takie rozwiazanie! W wielu sklepach przy zakupie wiekszej ilosci alkoholu sa mozliwe zwroty. Jest z tym co prawda troche wiecej wkaldu wlasnego (fatyga, sklepy, dostarczenie), ale jak kto woli - ja wole pobiegac i pozalatwiac, tym bardziejm, ze nie ma problemu z wiekszymi zakupami biorac pod uwage sieci supermarketow i hurtowni spozywczych, i zaosczedzic troche pieniedzy... Badz co badz, 5000 piechota nie chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
yaris76 Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne 19.01.05, 12:01 my wesele robimy w warszawie (centrum) - koszt 95 zl/osobe + 1000 zl sala (na ponad 100 osob). chetnie podziele sie szczegolami - pytania prosze kierowac na maila: yaris76@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.tvp.pl 25.01.05, 18:55 My płacimy 90 zł od osoby + 1000 zł sala. Mamy wliczone 3 posłki gorące, napoje tort, dekoracja. Zostaje nam tylko alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 13:38 170zł /os ze wszystkim,(ciasta, tort, owoce, alkohole, dekoracja sali kwiatami) + apartament dla państwa młodych, /Lublin/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladynicka Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 17:49 Ja płacę 100 zł za osobę bez alkoholu (Wrocław) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:31 Ladynicka, gdzie robisz wesele? Własnie jestem na etapie wyboru miejsca, też we wrocławiu Bede wdzieczna za szczegoly na irish_girl@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 10:32 My płacimy 120 zł-tez Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agg Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.crowley.pl 21.01.05, 10:47 Płaciliśmy w hotelu Dedek w Warszawie na Dzwigowej 120 zł od osoby. W cenie były cztery dania ciepłe i bardzo dużo różnego rodzaju przystawek, wędlin, sałatek, ryb....itp. oraz napoje: soki, cola, woda, kawa, herbara oraz tort i apartament dla nowożeńców. Byliśmy i jesteśmy zachwyceni hotelem, organizacja i obsługa!!!!Dodatkowo wynajmowaliśmy dziesięć pokoi dla gości, w cenie 150zł za pokój ze śniadaniem. Goście wyjechali zachwyceni)))). Odpowiedz Link Zgłoś
kerika Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne 22.01.05, 13:35 u nas jest 110/os, na Kaszubach. W cenie: tort, ciasta, owoce, dekoracja, poprawiny, 5 goracych dan + przystawki. Z ryb łosoś i pstrąg. Jeżeli chcemy węgorza, to musimy go kupić i przywiezc, a kucharka przyrządzi. Nas interesuje juz tylko alkohol (ktory wlasciciele moga nam zamowic po cenach hurtowych, a to co zostanie odkupic). Obslugiwac nas bedzie 5 kelnerek i dwie kucharki. A miejce bardzo ladne. Na wsi, ogrodzone, duza sala z dodatkowym pietrem i tarasem. Spory parking, co dla nas tez wazne. No niestety nie maja apartamentu ani hotelu. Za to sa specjalistami w organizacji imprez w typowym kaszubskim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 23.01.05, 20:19 W Białymstoku od 70 zł/osoba 4 dania przystawki napoje do 150 zł/osoba Srednio dobre lokale biorą około 85/zł za osobę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:14 W Arsenale 100zł za osobę, z ciastami. Bardzo ładne zabytkowe wnętrza i miła atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmiala Re: ceny za 1 osobę za przyjecie weselne IP: *.chello.pl 31.01.05, 22:54 my placimy 110zl bez ciast, napoi i alkoholu plus 25 zl poprawiny/Kaszuby Odpowiedz Link Zgłoś