Dodaj do ulubionych

Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!!

IP: *.238.91.245.adsl.inetia.pl 04.02.05, 14:08
Poszedl maly Jasio do cyrku i tak sie zlozylo, ze musial usiasc w pierwszym
rzedzie. Rozpoczal sie wystep i na arene wychodzi Klaun Szyderca. Podchodzi
do Jasia i pyta:
- Jak masz na imie?
- Jasiu.
- A wiec Jasiu, czy ty jestes glowa krowy?
- Nie.
- A czy ty jestes tulowiem krowy?
- Nie.
- A wiec Jasiu, ty jestes dupa wolowa HAHAHA! (zasmial sie szyderczo Klaun
Szyderca).
Smutny Jasio wrocil do domu, opowiedzial wszystko tacie, na co ten mu mowi:
- Jasiu, jutro tez pojdziesz do cyrku.
- Ale jak to? Do cyrku? A Klaun Szyderca? Znowu bedzie sie smial.
- Nie martw sie Jasiu, tym razem pojdzie z toba Wujek Staszek, Mistrz Cietej
Riposty.
No i tak sie stalo. Nastepnego dnia poszli Jas i Wujek Staszek, Mistrz Cietej
Riposty do cyrku, usiedli w pierwszym rzedzie i czekaja na wystep Klauna
Szydercy. Wychodzi wiec Klaun Szyderca na arene i zaczyna swoj znany wystep.
Podchodzi do Jasia pyta:
- Jasiu, czy ty jestes glowa krowy?
Na co Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty:
- Spi******j !
Obserwuj wątek
    • qq33 Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 04.02.05, 14:13
      TO JUŻ BYŁO :((
      • llukiz Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 16.04.05, 22:41
        Dowcip jest zajebist zajebisty i może byc jak dla mnie 2 razy
    • tycia.tycia Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 04.02.05, 14:36
      No, mial wujek cieta riposte... Nie skomentuje...
      Postaral sie...
      • Gość: gulietta Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 15:27
        koszmarne :/
        • ramm.stein Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 04.02.05, 15:30
          O rany, dawno nie czytałam tak beznadziejnego dowcipu :-(((
          • wolfgang87 Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 04.02.05, 17:00
            to coś podobnego do rymowanki: "bułka ty ch..u"
            i ten oryginał jest dużo lepszy, bo pierwsiejszy sę urodził
            • qq33 Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 04.02.05, 20:37
              Co to forum.de
              ramm.stein, wolfgang
              gris got libe kameraten
              • wolfgang87 Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 05.02.05, 13:31
                jawohlm jawohl, ich liebe alkohol!
          • Gość: ziembakarol Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 01:04
            e taaam.. jest ok, wprowadzenia popatyczne a peunta balalna że aż śmieszna

Mr. Prosiak
            dowcipy.prosiak.pl
            humor.prosiak.pl
    • bejbik2 Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 04.02.05, 19:47
      w ogole nie zabawne
      • aureliana Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 04.02.05, 20:22
        mzoe o to chodzi?
        moj brat jak byl maly tez wymyslal podobne dowcipy;)
        • gixera Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 04.02.05, 20:23
          a ja sie niezle usmialam, ale ludzie na tym forum jak chca, to sie do
          wszystkiego przyczepia.
          • Gość: ziembakarol Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 01:05
            otóż to! poczucie humoru to nie dogmat, każdy może uważać inaczej

Mr. Prosiak
            dowcipy.prosiak.pl
            humor.prosiak.pl
    • websterrr Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 04.02.05, 20:30
      Czego chcecie od dowcipu?? Ja sie niezle usmialem.
      A riposta byla naprawde cieta :-D.
      • qq33 Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 04.02.05, 20:40
        kolega jak tak dowcipnie zaripostował to dostał ostre wp...dol i ...... nie
        mógł się uśmiechać
        • impostor Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 04.02.05, 20:43
          bo ripostowac to cza umic...
    • Gość: Kir Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 05.02.05, 14:41
      Pewien mąż ofiarował swej żonie piekne i drogie futro.
      -Żal mi tylko-powiedziała zona-biednego stworzenia,które dla mnie zostało
      obdarte ze skóry.
      --To bardzo miło z twojej strony-zauważył mąż-że pomyślałaś o mnie.

Posadzono obok siebie przy stole dwie bardzo nie lubiace się damy,aktorkę
      i pisarkę.
      -Znam pani ostatnia książkę,świetna.Ciekawe kto ją pani napisał?
      -Och dziękuję.A kto ja pani przeczytał?

Żona do męża:
      - czytam własnie,e przeciętny człowiek wypowiada dziennie 1000 słów.
      - Tak,ale ja zawsze twierdzę,że ty jesteś nieprzeciętna.

-Co stanowi granicę wolności słowa na FH?
      -naruszenie świętości Wildtsteina:)))
      Mam rekord! 3 posty wycięte ciagu niecałego dnia:)))))))
      Cenzury nie ma Cenzury nie ma Cenzury nie ma Cenzury nie ma Cenzury nie ma
      Cenzury nie ma Cenzury nie ma cholera znowu ta płyta:)))))))

• Gość: Kir Przeprosiny po raz drugi IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 05.02.05, 21:23
        Przepraszałem już raz,ale znowu mi post wyieto.Koś ze mnie idiotę chce zrobić.
        Przepraszałem mianowicie,że na wskutek mojego humorzastego charakteru
        spowodowanego wycinankami w innym wątku wplątałm Wam tutaj teksty dot.elementów
        politycznych i imć Wildsteina.
        Powiedziałem w tamtym poscie i teraz powtarzam:PRZEPRASZAM.
        Wkurzyłem się tamtymi wycinankami i dlatego wplotłem w ten wątek niepotrzebne
        elementy z nim niezwiązane.
        Naprawdę poczułem się później głupio i obiecałem,że już do żadnego wesołego
        wątku nie poświęconego tamtej tematyce nic takiego nie wpiszę.Byłem wściekły bo
        rzeczywiście wyawalić komuś kilka razy ciągu dnia posty nie naruszajace
        rgulaminu a pokpiwające z imć Wildsteina to trochę za dużo jak na wolność słowa.
        Na FG mogę bluzgać na każdego (nigdy tego nie robiłem) ale je czytam a tu nie
        mogę pokpić ze "świętości". w sposób cywilizowany,bo nie było moim zamiarem
        nikogo urazić.
        Więc przepraszam raz jeszcze za wplątanie moich prywatnych pretensji do
        moderatora w ten wątek.
        Pozdrawiam
        Kir
    • Gość: luki99 Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 15.04.05, 18:12
      Poszedl maly Jasio do cyrku i tak sie zlozylo, ze musial usiasc w pierwszym
      rzedzie. Rozpoczal sie wystep i na arene wychodzi Klaun Szyderca. Podchodzi
      do Jasia i pyta:
      - Jak masz na imie?
      - Jasiu.
      - A wiec Jasiu, czy ty jestes glowa krowy?
      - Nie.
      - A czy ty jestes tulowiem krowy?
      - Nie.
      - A wiec Jasiu, ty jestes dupa wolowa HAHAHA! (zasmial sie szyderczo Klaun
      Szyderca).
      Smutny Jasio wrocil do domu, opowiedzial wszystko tacie, na co ten mu mowi:
      - Jasiu, jutro tez pojdziesz do cyrku.
      - Ale jak to? Do cyrku? A Klaun Szyderca? Znowu bedzie sie smial.
      - Nie martw sie Jasiu, tym razem pojdzie z toba Wujek Staszek, Mistrz Cietej
      Riposty.
      No i tak sie stalo. Nastepnego dnia poszli Jas i Wujek Staszek, Mistrz Cietej
      Riposty do cyrku, usiedli w pierwszym rzedzie i czekaja na wystep Klauna
      Szydercy. Wychodzi wiec Klaun Szyderca na arene i zaczyna swoj znany wystep.
      Podchodzi do Jasia pyta:
      - Jasiu, czy ty jestes glowa krowy?
      Na co Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty:
      - Spi******j !

>>>> Nie no, brawo! Znakomity dowcip na poziomie[albo poziomalu, bo nie wiem jak
      wy to mowicie]. Ojciec IQ i matka Inteligencja zapłakali... Brawo. Myślałem, że
      nie można wymyślić gorszych dowcipów od tych Drozdy. A jednak można.
      • Gość: Jeff Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! IP: *.net 15.04.05, 18:27
        A zapowiadalo sie bardzo ciekawie az do owej riposty :)))
        • luka41 Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 15.04.05, 18:35
          A gdzie ta riposta???
          • llukiz Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 16.04.05, 22:39
            a gdzie inteligencja u ciebie?
      • czwarty.wymiar Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 15.04.05, 19:46
        Zwyczajnie nie kumacie klimatu i bredzicie, że beznadziejny, że dla głupów itd.
        Bym Wam wytłumaczy w czym rzecz, gdyby mi się tylko trochę chciało... :]
        • wujek_staszek Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 15.04.05, 19:54
          Dowcipy chcesz tłumaczyć.To dopiero jest śmieszne. Jeden odbiera inny nie. Może
          szanowny Gość z Gorzowa zaczyna się śmiać dopiero od ŁódyAlena wzwyż.
          Prawdę mówiąc nie jestem całkiem dumny z riposty, ale mu się należało.
          • czwarty.wymiar Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 15.04.05, 20:05
            wujek_staszek napisał:

> Dowcipy chcesz tłumaczyć.To dopiero jest śmieszne. [...]

Jasne... Pewnie, ze nie sam dowcip jako taki. No ale jak rzekłem, szkoda mi na
            to czasu.
          • Gość: luki99 Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 15.04.05, 20:28
            > szanowny Gość z Gorzowa zaczyna się śmiać dopiero od ŁódyAlena wzwyż.
            > Prawdę mówiąc nie jestem całkiem dumny z riposty, ale mu się należało.

>>> Łan - Allen i Monthy Python rzadza.:)
            >>> Tu - hehe, tu bym polemizował, ale na fatalny tekst odpowiedzieć jeszcze
            gorszym to nie lada wyczyn.

Pozdrawia
            Szanowny Pan Z Gorzowa ;)
            • wujek_staszek Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 15.04.05, 20:43
              Łan - zapewne
              Tu - to jednak jest bardzo śmieszne, pomimo koszmarnego prymitywizmu, zwłaszcza
              jeśli wyobrazisz sobie taką sytuację w realu i weźmiesz poprawkę, ale tu ma
              racje czwarty.wymiar z tłumaczeniem.
              • Gość: luki99 Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 15.04.05, 20:52
                > Łan - zapewne
                >>> No ba!.:)

> Tu - to jednak jest bardzo śmieszne, pomimo koszmarnego prymitywizmu, zwłaszcza
                > jeśli wyobrazisz sobie taką sytuację w realu i weźmiesz poprawkę, ale tu ma
                > racje czwarty.wymiar z tłumaczeniem.

>>> No tak. Jak ma się dobry nastrój to z Obrad Sejmowych można się śmiać. Zaś
                jeśli się go nie ma wypada tylko siąść i zapłakać.
                • wujek_staszek Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 15.04.05, 20:58
                  pzdr
                  • Gość: luki99 Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 15.04.05, 21:02
                    Nawzajem.:)
                    A do wszystkich :

luki99@megapolis.pl - chetnie podejme dyskusje..
                    aha piszcie tez glupie listy, bede mial co obsmiewac moimi kommentami.;)
                    [prowadze zin o grach, ktory zawiera dzial "opinie..", w ktorym sa opinie..
                    lekko glupie z wrednymi odpowiedziami na nie.]
                • wujek_staszek Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 15.04.05, 21:03
                  Ale może sam zapodasz cóś fajnego, tu som stałe bywalce i siem starajom, 80% (
                  patrz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=22727163&a=22735737 ) nic z
                  tego nie wychodzi, czasem cięta riposta, a czasem można się zabawić, a czasem
                  dadzą popalić
                  • Gość: luki99 Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 15.04.05, 21:13
                    Chcecie sie posmiac z glupoty? no ok.. eat this. [ps. moje odpowiedzi sa
                    zaznaczone znaczkiem ">>>"] Ale uwaga - to potezna dawka.

==================
                    Listy ludzie pisza...[czy listy do redakcji Game Caffe]

Gupki
                    (..) Luki jesteś gupek! Reszta redakcji to też gupki! Masz cos z ryjem i daje ci
                    z niego! Cieniasie ty jeden ty..HEHEHE! Uff. ulżyło mi.

>>>To dobrze, że ci ulżyło. Teraz uważaj : pomyśl. Wiem, że to trudne, ale
                    postaraj się! Wdech i wydech! Wdech i wydech! Tracimy goo! AAAA! [bum..trup padł]
                    No... Śmierć. Teraz populacji wzrasta poziom IQ.

OPINIA O GAMECAFFE
                    Game Caffe to straszne guwno. 12 stron

>>>Chłopcze używaj liczydła.

, czarno białe strony i jednostronne recenzje [chyba mu chodziło o
                    „jednostronicowe recenzje”.:) – luki99].

>>>Co my poradzimy, że jesteśmy jednostronni? Z jednej strony można powiedzieć
                    jednak, że inna strona szkodzi zdrowiu.:P

Żeby zrozumieć poniższy dowcip :
                    Info : Kiszony to moja druga ksywka w GC.:)

Luki99 to ch*** i jest strasznym palantem który nie zna zasad ortografi (...)
                    Zryty dekiel ma też Kiszony [jest nawet głupszy od lukiego].
                    [Pablo]

>>>Nigdy nie myślałem, że jedna moja ksywa jest głupsza od drugiej. Żeby
                    powiedzieć ładnie – dość oryginalnie myślisz.

HELOŁ! Jak pszejsc druga misje z helikopterem?
                    POZdrawiam!\
                    [Macieq_haker]

>>> Drogi hakerze! Widzę, że jesteś obeznany z tytułami gier! Naprawdę
                    zaskakujesz mnie swoją pamięcią. Niestety nie wiem jak przejść drugą misję. Może
                    poszukaj w wyszukiwarce? Wiem, że wyskoczy dużo tytułów pod hasłem „misja z
                    helikopterem”, ale warto spróbować.
                    PS. Rozumiem, że gra tak mocno na ciebie wpłynęła, że aż zapomniałeś jej tytułu?:)

Autentyczna Rozmowa Na GG

Luki! No to spie*****!

>>>Ooo! Widzę, że teraz nawet przedszkolaki potrafią przeklinać. No nieźle.
                    Czego was tam uczą?

(...)Jesteś niedorozwinienty!

>>>Wiesz, niektórzy ludzie myślą. Nie martw się, ciebie to nie spotka.

Ps. Pozdrów opiekuna, który pisze ci te teksty. To się robi tak : <machanie łapką>

Ciekawa Korenspondencja

>>>Na początku były standardowe bluzgi i ciągłe nachodzenie itd. Potem zaczęła
                    się inteligentna wymiana zdań.;)

Jesteś moją siostrą! Hehe! To moja siostra! :P Ty to Michał? (..) To ty?
                    Ty to?

>>>Aha. Rozumiem[chyba..]. Kiepskim jesteś aktorem, za bardzo kłamać też nie
                    umiesz. Zapisz się bracie do LPR.:)

Spadaj!

>>>Cóż za rozbudowana riposta. Tak pięknie i twórczo nauczyłeś się wypowiadać od
                    Miodka czy Bralczyka?
                    • Gość: brat_wujka_staszka Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 00:12
                      - Spi******j !
      • llukiz Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 16.04.05, 22:38
        Bo jak ktoś jest idiotą to nic się nie poradzi...
        • Gość: luki99 Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 16.04.05, 23:34
          racja.
          • llukiz Re: Cięta riposta - przeczytajcie koniecznie!!!! 13.05.05, 13:11
            żeby nie było wątpliwości to za idotę uważam osoby które nie rozumieją
            abstrakcyjnych dowcipów. A drozda swoją drogą rzadko coś śmiesznego powie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka