Dodaj do ulubionych

szukam lokalu w Częstochowie

IP: *.zab.zigzag.pl 10.03.05, 16:02
na ok. 50 osób, najlepiej z pokojami dla gości.pomożecie????
Obserwuj wątek
    • mayessa Re: szukam lokalu w Częstochowie 11.03.05, 09:43
      Poszukaj na forum Czestochowa.Ten temat byl juz tam walkowany miliony razy,
      wiec spokojnie znajdziesz cos dla siebie
    • mokika1 Re: szukam lokalu w Częstochowie 11.03.05, 09:51
      polecam Karczme na Łódzkiej, super lokal i jedzonko
    • Gość: sakerloff Re: szukam lokalu w Częstochowie IP: 80.48.252.* 11.03.05, 10:09
      rowniez polecam Karczme...sama mam tam wesele w lipcuwink))
      • Gość: viki Re: szukam lokalu w Częstochowie IP: *.zab.zigzag.pl 11.03.05, 10:12
        czy wynajmujesz również pokoje dla gości?nie wiesz ile mają tam miejsc?czy
        możesz powiedzieć jaka jest cena za osobę (za wesele i za pokoj)???
        • Gość: sakerloff Re: szukam lokalu w Częstochowie IP: 80.48.252.* 11.03.05, 10:47
          jeden (pokoj dla mlodych )jest gratis. Ogolnie cena za dobe to 40 zl ( tak bylo
          w zeszlym roku ) , ja byc moze zarezerwuje 2,3 tak na wszelki wypadek...jesli
          chodzi o wesele, to zaleznie od menu - od 130 do 150 zl / osoba
          • Gość: viki Re: szukam lokalu w Częstochowie IP: *.zab.zigzag.pl 11.03.05, 11:13
            dzięki za wieści.może ktos jeszcze wie ile jest tam miejsc (pokoi), bo
            potrzebuje zakwaterowac dosc duzo osob.mam nadziej ze terminy w czerwcu nie sa
            jeszcze zajete.
            • Gość: sakerloff Re: szukam lokalu w Częstochowie IP: 80.48.252.* 11.03.05, 11:52
              z tego co wiem, nie za wiele maja tam pokoji, ale lepiej zadzwonic. odwiedz tez
              ich strone www.karczma.czestochowa.prv.pl, jesli chodzi o terminy...ja swoj na
              lipiec rezerwowalam w zeszlym roku w sierpniuwink) i wlascicielka mowila ze ma juz
              rezerwacje na 2006, ale zycze powodzenia mimo towink)
              pozdrawiam
      • mokika1 Re: szukam lokalu w Częstochowie 12.03.05, 09:41
        a ja tam mialam w lipcu i wszytsko bylo super big_grin a co do pokoi to tez niestety
        nie wiem ile ich jest ale teraz rozbudowywuja karczme wiec moze pokoi tez
        przybedzie wink
    • Gość: mia Re: szukam lokalu w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 23:25
      a co powicie o gracjii na huculskiej???!!!!czekam to ważne dzięki pozdro wink
      • illouette Re: szukam lokalu w Częstochowie 12.03.05, 23:45
        Gość portalu: mia napisał(a):

> a co powicie o gracjii na huculskiej???!!!!czekam to ważne dzięki pozdro wink

Odradzam! Nie jestem z Częstochowy, ale byłam w 'Gracji' na weselu kuzynki. Sala
        wygląda bardzo ładnie, ALE:
        1. w miejscu 'do tańczenia' są płytki - są bardo śliskie!! Strach było tam
        tańczyć, po prostu horror, kilka osób solidnie się obiło ;|
        2. toalety moim zdaniem zostawiają wiele do życzenia sad

Nie wiem, czy obsługa jest wliczona w cenę sali, czy może samemu organizuje się
        kucharki. W każdym razie na weselu kuzynki:
        3. Kelnerzy byli fatalni! Bardzo niesympatyczni, opieszali. O kawę/herbatę
        trzeba było prosić kilkakrotnie, a i tak z marnym skutkiem. Dania na stole
        stawiali byle jak (np. wazę z gorącym rosołem w miejscu między talerzami -
        efekt: poparzony jeden z gości!).
        4. Jedzenie kiepskie: rosół przesolony, ziemniaki wcale nie słone.

Na szczęście na weselu wiele zależy od gości i było bardzo miło smile Niestety było
        to jedyne wesele na którym na pożegnanie usłyszałam od panny młodej i jej mamy,
        że bardzo przepraszają za taką, a nie inną obsługę. Przykre sad
        • Gość: mia Re: szukam lokalu w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 23:26
          może ktoś jeszcze coś mi doradzi trochę mnie załamałaś!!!a keidy było to
          wesele?bo moje 2 znajome miały w zeszłym roku i mówiły że super!!!doradźcie
          proszę!!!
          • illouette Re: szukam lokalu w Częstochowie 15.03.05, 12:22
            Wesele odbyło się pod koniec października 2004.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka