Dodaj do ulubionych

Do WROCŁAWIANEK!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.05, 21:15
Dziewczyny pomozcie.... wrocilam od fryzjera z placzem:( mam na glowie
NIEPOROZUMIENIE...mam nadzieje, ze da sie to jednak naprawic dlatego zwracam
sie do wszystkich Wroclawianek o pomoc, czy mozecie polecic mi jakiegos
dobrego fryzjera/ fryzjerke/zaklad fryzjerski.Bede wdzieczna za wszystkie
odpowiedzi:)Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • elessar Re: Do WROCŁAWIANEK!!! 20.03.05, 21:36
      Od dłuższego czasu chodzę "Na poddaszu" koło Astry ul. Lotnicza bodajże. Jedyny
      fryzjer, który robi na mojej głowie to co chcę, nie niszczy włosów a przede
      wszystkim naprawia błędy kolegów po fachu. Może tobie pomoże...Najlepiej idź do
      p. Doroty 352 26 95. Powodzenia :)
      • energajzerka Re: Do WROCŁAWIANEK!!! 21.03.05, 07:56
        a ja chodze na poddasze ale do p.Renaty!
        jest super, wyslucha co sie chce i zrobi co sie chce! najbardziej polecam
        farbowanie, szkoda ze nie scinaja maszynka!
        na scinanie chodze do p. Moniki w JLD na wieziennej!
    • dominika1231 Re: Do WROCŁAWIANEK!!! 20.03.05, 22:03
      Polecam Ci salon Unique przy Kazimierza Wlk. Sebastian jest naprawde dobry!
      A gdzie Ci to "nieporozumienie" na glowie sprawili? Dobrze wiedziec na
      przyszlosc!
      • Gość: stokrotka Re: Do WROCŁAWIANEK!!! IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 20.03.05, 23:00
        tak tak, ja tez polecam Unique, z tym ze ja chodze do Daniela (najblizsze
        wolne terminy na po 30 marca). I koniecznie napisz gdzie ci zrobili tą krzywdę!!
        • ewa_on Re: Do WROCŁAWIANEK!!! 20.03.05, 23:45
          a ja polecam p.Klaudię z salonu Carlo Biani na ul.Biskupiej (boczna Olawskiej),
          ktorą "namierzylam" na "białej liscie fryzjerow"(patrz niżej);zrobiła mi na
          głowie całkiem niezła fryzurke,a nie bardzo miała z czego ciąć,bo to byla
          poprawka po koleżance po fachu,u ktorej byłam tydzien temu...
          jestem zadowolona,włosy sie same (no prawie )układają i nie są pocharatane,a
          dodatkowo p.Klaudia to sympatyczna osoba :)no i jeszcze jeden plus-nie jest
          drogo w tym CB (w porownaniu z innymi tego typu salonami w poblizu Rynku)-za
          mycie,strzyzenie,modelowanie (ale bardzo lekkie)oraz porade co robic w domu
          zaplacilam 40 zl.
          • Gość: milena_21 Re: Do WROCŁAWIANEK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:04
            Ja mogę ci polecic Carlo Biani w Rynku - panią Anię, bardzo dobrze farbuje
            włosy a ścina rewelacyjnie - i to wszystko w rozsądnych jak na Rynek cenach.
          • Gość: UWAGA!!! Re: Do WROCŁAWIANEK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:47
            Też byłam zadowolona z p.Klaudii, ale tylko po 1 ścięciu. Faktycznie, fryzurka
            była swietna, fajnie się układała. Kolejny raz przyszłam z myślą, że stworzy mi
            coś podobnego...niestety efekt był tragiczny! Włosy mi się w ogóle nie chciały
            układać i musiałam iść na poprawkę do innego salonu fryzjerskiego, który
            wyczaiłam na pokazie mody. Tam fryzjerka była wręcz oburzona techniką
            strzyżenia i powiedziała, że włosy są wręcz źle ścięte!! Musiała mi je
            wszystkie wyrównać, by na nowo mogły zacząć swobodnie rosnąć.
            Moja siostra i koleżanka miały podobny przypadek, więc dziewczyny, uważajcie,
            bo wg mnie ta fryzjerka wcale nie przykłada się do fryzur skoro potem trzeba je
            poprawiać i w efekcie zmieniać fryzjera!!
    • Gość: asia Re: Do WROCŁAWIANEK!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.05, 09:17
      Dziekuje Wam dziewczyny za tak szybki odzew!!!Kochane jestescie:)napewno
      wybiore sie do ktoregos z tych fryzjerow i to na dniach, bo na moje wlosy nie
      moge patrzec:( Mam przede wszystkim nie taki kolor jaki chcialam, mial byc
      balejaz, a wyszlo zupelnie co innego:(mam nierowno zrobione pasemka, jakies
      plamy...efekt jest koszmarny:( A fryzjerka, ktora mi to robila to znajoma mojej
      kolezanki, tak sie wlasnie koncza znajomosci...Bylam u niej pierwszy i ostatni
      raz!!!Nie wiem niestety gdzie pracuje, ale jak sie dowiem to odrazu dam znac!!!
      Jeszcze raz pozdrawiam:)
    • Gość: monia Re: Do WROCŁAWIANEK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:50
      ja polecam pana Grzesia z JLD na wiezennej, widzialam wiele dziewczyn, ktroe
      scinal i zadnej niezadowolonej:))
    • Gość: _79 Re: Do WROCŁAWIANEK!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.05, 12:40
      Ja moge polecić p. Anetę (lub Reginę - obie są świetne) w salonie "Szalone
      nożyczki" na Pl. Piłudskiego, tel. 3261499, pozdrawiam:)
      • Gość: ona Re: Do WROCŁAWIANEK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 13:52
        podpisuję sie pod tym! REWELACJA i tanio!!! Poza tym polecam wszytskie
        dziewczyny w tym salonie :)
        • Gość: szuwareq Re: Do WROCŁAWIANEK!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.07.05, 12:42
          no nie wiem... słyszalam że tam nie zawsze robia co klientka chce tylko
          popuszczają swoja fantazje... ja byłam w Carlo Biani na Biskupiej, tez
          zapłaciłam 40 zł, fryzurka świetna, wszyscy chwalili, polecam ;)
          • Gość: acia-chan Re: Do WROCŁAWIANEK!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.05, 16:23
            szuwarq pamiętasz u kogo bylaś? :)
            pozdrawiam :)
            • Gość: miseria polecam na dworcowej Kadus Reni Kowalczyk!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.07.05, 19:36
              poprawi i wyjdziesz zadowoona - bardzo!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka