Dodaj do ulubionych

[wrocław] "Cztery pory roku" - czy ktoś tam kupił?

IP: 212.69.73.* 08.04.05, 08:32
Czy ktoś kupił mieszkanie w inwestycji "Cztery pory roku" Archicomu?
Prośba o komentarze dotyczące tego developera i jesli już ktoś mieszka, trochę
informacji o funkcjonowaniu osiedla.
Obserwuj wątek
    • spad_ukp Re: [wrocław] "Cztery pory roku" - czy ktoś tam k 08.04.05, 23:32
      Witam!
      Ja kupuję teraz mieszkanie w Archicomie ale na Kozanowie. Mam w pracy dwie
      osoby, które mieszkają na Jagodnie i nie słyszałem żeby narzekały. Obecnie
      również wykupił tam mieszkanie trzeci kolega z pracy i na razie czeka na
      odbiór. Ogólnie porównując developerów we Wrocławiu to Archicom ma dużego
      plusa. Umowy są bardzo przejrzyste, od razu wiesz ile będziesz płacić czynszu.
      Pomimo iż cena za metr2 jest jedną z wyższych w mieście, to jest ona tego
      warta.
      Co do funkcjonowania osiedla to ten link przyda się:
      forum.vivaldiego.wroclaw.pl/

Wiem również, że Archicom na Jagodnie zrobił mały mykuś. Okazało się, że opłata
      miesięczna za miejsce w garażu podziemnym, którą płacili mieszkańcy w wysokości
      10zł był w pewien sposób dotowana przez Archicom. Po powstaniu wspólnoty
      okazało się, że opłata wzrośnie do około 60-90zł.
      Ale osobiście polecam.
      • Gość: pseudonim Re: [wrocław] "Cztery pory roku" - czy ktoś tam k IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.05, 14:52
        Ja tez wlasnie kupuje mieszkanie na Kozanowie z Archicomu przy Nadrzecznej i mam
        pytanie:
        Jaki czynsz za mieszkanko 49m? Bo ja w umowie nie mam takich informacji ...
        Jutro ide do nich do biura ale jak ktos jest tak dobry to prosze o info :)
        • spad_ukp Re: [wrocław] "Cztery pory roku" - czy ktoś tam k 30.06.05, 19:04
          ceny czynszu są w dodatkowej umowie administracyjnej. w okresie od odbioru
          mieszkania do grudnia wynosie 3,2 brutto za metr. natomiast od 1 grudnia 2,7 za
          metr brutto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka