Gość: ivi&olcia Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.server.ntli.net 26.05.05, 02:16 Gratulacje!Cala Polska i Anglia jest z Ciebie dumna!!! Pozdrowienia z Londynu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trebano Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 02:18 zaczal kiepsko ale skonczyl rewelacyjnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzesko-okocim Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 02:19 szczery szacuneczek i uznanie oraz serdeczne gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Brawo Dudek!! 26.05.05, 02:45 Należy misie 1jedno piwo - może być Irish - za kibicowanie ;) jedno dziennie - mam na myśli kha kha Kto nie zJurkiem tego burkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz-Dublin szacunek!!! IP: 83.71.16.* 26.05.05, 02:39 witam!!! nie pamiętam od kiedy jestem fanem Jerzego Dudka,ale wiem,ze odkąd pojawił się on w składzie Liverpool'u,pokochałem tan klub. Oglądam każdy mecz,wszyscy są wyśmienici. Można wymieniac dobre kluby w lidze angielskiej, np. Chelsea, dróżyna świetna, wybitny trener, przyznam sie,ze do finału ligi mistrzów José Mourinho był dla mnie,podkreślam był,najlepszym trenerem w Premiere League,lecz kiedy ujrzałem co się stało w drugiej połowie finałowego meczu Champions League, co zrobił Liverpool z graczami Milanu,po prostu hipnoza, . Stwierdziłem,ze Rafael Benitez jest niesamowity, musi miec niesamowity dar motywowania, a zwłaszcza w tak mozna rzec kiepskiej sytuacji. Od tej chwili jest on dla mnie najlepszym trenerem na świecie. Podziwiam,po prostu podziwiam Jerzego, niesamowita mobilizacja, wyśmienita koncentracja, po prostu brak słów. Zrobił coś co pozostanie w mojej pamięci do końca mojego życia. Przynam sie,ze ten mecz, był meczem który najbardziej przezywałem ze wszystkich, które widziałem. Podczas pierwszej połowy rozmawiałem z moim przyjacielem w Polsce, on widział zdarzenia na boisku kilka sekund wcześniej niż ja, śmiał się, że on już zna wynik meczu o ja dopiero go oglądam,zarzartował wtedy, że będzie 4-3 dla Liverpool'u,lecz gdy zobaczył kolejne bramki i wynik stanął na 3-3,przesłał mi wiadomość, cytuje: "z tym 4-3 żartowałem". Usmiałem się,bo co chwila było inaczej. Wspaniale!!! Gdy doszło do rzutów kanych, wiedziałem,ze bedzie dobrze, a to dlatego, ze czytałem wywiad z Jerzym chyba dwa dni wcześniej.Powiedział on,że wie,ze karne to loteria,ale sie ich nie boi, bo wie,ze jezeli nie zdoła obronic to nikt go o to winic nie bedzie, i stało się, Jurek wybronił dwa karne, niesamowite strzały. Nie wiem co mam jeszcze powiedziec, brak słów. Niech wszyscy zapamiętają, że Polski bramkarz Jerzy Dudek w bramce Liverpool'u oznacza, dekoncentracje, bojaźń, niemoc, respekt, brak wyjścia, rozpacz, przekleństwo, ból, dla wszystkich, podkreślam wszystkich, piłkarzy, którzy chcą umieścić piłkę w Jego bramce. Nic, tylko szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balsaQ__ Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.05, 03:14 ..to bylo cudowne..Ogromnie sie Ciesze.. Pozdrawiam.. Tak 3mac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Keller You'll never walk alone!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 26.05.05, 03:15 RESPECT!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olewin B r a w o !!!!!!! tak 3-mać 26.05.05, 03:17 ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zayac Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.MAN.atcom.net.pl 26.05.05, 03:18 Żyje czterdzieści lat na tym świecie a takiego meczu jeszcze nie widziałem. Jurek, jesteś największy! Odpowiedz Link Zgłoś
morsa Re: Brawo Dudek!!!!! 26.05.05, 03:20 news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/europe/4580077.stm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: small Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 03:48 Niesanowite, nie wierzylem po pierwszej polowie, ale... OGROMNE GRATULACJE dla Naszego WSPANIALEGO BRAMKARZA!!!!! DUDEK jest NAJLEPSZY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magic Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 04:42 Jerzy Dudek - klasa sama w sobie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Glogowski Co za lipa Drodzy Panowie IP: *.essex.ac.uk 26.05.05, 05:12 Gazeta.pl dala juz drugi raz taká wstawké o Dudku. Pierwszy raz po wygranej z Chelsea. To prawda, ze na Wyspach mówi sié w cieplych slowach o bramkarzu Dudku, ale to zwyciéstwo to nie jest jego zasluga. Proszé wybaczyc, ale takie nakreacnie nastrojów w kraju, kóry nie ma ani jednego porzadnejszego zespolu jest czyms zalosnym. To jest atmosfera republiki bananowej, o której wspomni od czasu do czasu BBC, bo stamtád pochodzi Kali, który wygral olimpiadé bez butów. Ja niechcialbym by Polska byla tak postrzegana. Bylo mi przyjemnie jako Polakowi, slyszec ze bramkarzem zwycieskiego zespolu jest Polak, ale to przeciez 1/11 sukcesu. Jesli wogole. Zresztá proszé przeczytac wypowoiedzi pod tá relacjá i rola Dudka w prawie zadnej nie jest tak podkreslona jak w slowch polskiego dziennikarza i oprawie polskiego portalu. Juz nawet nie irytuje, a bardziej nuzy mnie taki optymizm wokol jednostki. Kult Adama Malysza, których pochodzi z Wisly w której skocznia wychodzi wprost na ... ulicé. Rafal Glogowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Co za lipa Drodzy Panowie IP: *.cs.ubc.ca 26.05.05, 06:19 Masz sporo racji, tylko nie wiem czemu wypisujesz to w watku przeznaczonym na gratulacje, a nie pod krytykowanym przez siebie artykulem. Poza tym sporo gazet na swiecie akurat umiescilo nazwisko bramkarza w tytulach artykulow opisujacych mecz, wiec jednak jego rola w meczu jest doceniana (a od BBC dostal najwyzsza note z wszystkich graczy). Od UEFA dostal "Man of the Match" po bezbramkowym meczu z Juventusem, jutro sie okaze kto dostanie to wyroznienie za final. Podsumowujac - mnie "kult jednostek" strasznie w polskim sporcie i nie tylko irytuje (bo glownie wynika z tego, ze mamy wylacznie jednostki), ale w tym wadku moglibysmy ograniczyc sie do gratulacji, co niniejszym czynie, Pozdro, Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K r z u c h u !!!! Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.sympatico.ca 26.05.05, 05:31 Super taniec, gratulacja i wszystkiego najlepszego w twojej karierze. Daj ci boze obronic naszego Bialego Orzelka , Powodzenia Dudek zyczy ci Krzychu. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Bravo Liverpool! 26.05.05, 05:54 Gość: Rafal Glogowski 26.05.2005 05:12 + odpowiedz Gazeta.pl dala juz drugi raz taká wstawké o Dudku. Pierwszy raz po wygranej z Chelsea. To prawda, ze na Wyspach mówi sié w cieplych slowach o bramkarzu Dudku, ale to zwyciéstwo to nie jest jego zasluga. Proszé wybaczyc, ale takie nakreacnie nastrojów w kraju, kóry nie ma ani jednego porzadnejszego zespolu jest czyms zalosnym. To jest atmosfera republiki bananowej, o której wspomni od czasu do czasu BBC, bo stamtád pochodzi Kali, który wygral olimpiadé bez butów. Ja niechcialbym by Polska byla tak postrzegana. Bylo mi przyjemnie jako Polakowi, slyszec ze bramkarzem zwycieskiego zespolu jest Polak, ale to przeciez 1/11 sukcesu. Jesli wogole. Zresztá proszé przeczytac wypowoiedzi pod tá relacjá i rola Dudka w prawie zadnej nie jest tak podkreslona jak w slowch polskiego dziennikarza i oprawie polskiego portalu. Juz nawet nie irytuje, a bardziej nuzy mnie taki optymizm wokol jednostki. Kult Adama Malysza, których pochodzi z Wisly w której skocznia wychodzi wprost na ... ulicé. Rafal Glogowski Ja tez myslalem, ze wygrala angielska druzyna z Liverpoolu. No, ale jak sie nie ma wlasnych osiagniec, to trzeba sie podlaczac pod cudze! P. Z kolei osiagniecia The Beatles tez nie sa zasluga Liverpoolu.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majerolski Re: Bravo Liverpool! IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 26.05.05, 10:28 drogi kolego meerkat1 radzę poczytać zagraniczna prasę, tam dudek jest wychwalany pod niebiosa, szczególnie za interwencje na końcu... financial times poświęcił mu kolumnę, czyli osobny artykuł... wypowiedzi carraghere i hyppi... masz z drugiej strony rację z polskimi "podnieceniami się"... przez jakis czas będzie dudkomania... ale daj się cieszyć ludziom... trochę za bardzo jesteś kolego narzekający... ja się popłakałem wczoraj... grał polak i NAPRAWDĘ był bohaterem... poza tym w drużynie liverpoolu byli czesi francuz hiszpanie anglicy fin... dlaczego nie cieszyc się z tego... XXI wiek... i wcale na BBC nie jesteśmy pokazywani jak republika bananowa... dzięki takim ludziom jak duduś na przykład... mniej narzekania... pozdrawiam serdecznie kolego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roch Re: Bravo Liverpool! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 11:20 Dudek przeszedł do historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo6 Brawo Dudek!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 06:33 Gratulacje. Doskonały mecz. NIe wyobrażam sobie teraz Liverpoolu z innym bramkarzem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAMUEL Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.tykocin.sdi.tpnet.pl 26.05.05, 06:46 MILAN WYSRYCHNIETY NA DUDKA!!! BRAWO NASZ BRAMKARZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogi Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.lubartow.sdi.tpnet.pl 26.05.05, 06:46 bo Jurek Dudek to swój chłop!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skucz Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 06:48 świetnie jurek po I połowie byłem przerażony reszta ok gratulacje !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basketball@gazeta. Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 07:15 Naprawde pokazał pan klase zwykle nie oglądam piłki nożnej ale to był świetny nic dodać nic ująć. Jeszcze raz gratulacje!!!!!!!!!!!!!111 Brawo!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hadrians Re: Brawo Dudek!!!!! 26.05.05, 07:19 To było niesamowite przeżycie. Moje gratulacje Jurek z całego serca.Czy Benitez tak opracował taktykę,że najpierw 0:3-kompletna dekoncentracja Milanu,a póżniej 3:3? On chyba przewidział taki scenariusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yen Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 07:23 Gratuluje! Ratuje Pan honor polskich piłkarzy.Bravo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrL_ple Panie Jurku jest Pan Wielki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 07:23 Przed meczem miałem nadzieje, ze będzie Pan mógł się wykazać w meczu i że dzięki Panu Liverpool wygra finał. I tak się stało. Wygrał Pan nie tylko w piłkę z Milanem, ale też po za boiskiem ze wszystkimi tymi, którzy byli przeciwko Panu! Jeszcze raz gratuluje i bardzo dziękuję za tak piękny mecz! Na koniec życzę dobrego transferu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MNEMOTYK Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 26.05.05, 07:23 BRAWO!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga-1234 Re: Brawo Dudek!!!!! IP: *.ligota.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 07:37 Oby tak na mistrzostwach świata Jurek bronił tak samo. Braaaaaaaaaaaaaawo Juuuuuuuuuuuuuuurek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś