mikolaj1111 31.05.05, 12:41 Znalazłem nowe forum ogrodnicze..... i co najważniejsze, ekspert Mikołaj udziela bardziej wyczerpujące rzeczowe odpowiedzi. Ekspert Mikołaj jest duzym pragmatykiem w sprawach ogrodniczych. forumogrodnicze.info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
citisus Re: Witam - nowy portal - polecam 31.05.05, 13:16 mikolaj1111 napisała: > Znalazłem nowe forum ogrodnicze..... i co najważniejsze, ekspert Mikołaj > udziela bardziej wyczerpujące rzeczowe odpowiedzi. Ekspert Mikołaj jest duzym > pragmatykiem w sprawach ogrodniczych. Hmmmm, sznowny Ekspert Mikołaj raczył się wypowiedzieć dopiero parę razy. Poza tym to jakieś forum reklamowe. Eeeee ..... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj1111 Re: Witam - nowy portal - polecam 31.05.05, 14:52 Nie jest to forum reklamowe, działa zupelnie jak gazeta, jest tylko sekcja w której można finalizowac transakcje finansowe Odpowiedz Link Zgłoś
malinarak Re: Witam - nowy portal - polecam 01.06.05, 09:43 Witam. Byłam na tym forum. Bardzo mi przykro,ale mnie nie odpowiada. NIE MA DUSZY. Pozdrawiam.MAlina. Odpowiedz Link Zgłoś
ktom3 Re: Witam - nowy portal - polecam 01.06.05, 09:47 Człowieku jesteś strasznie nachalny i monotematyczny. Ile razy można pisać : "napisz coś na moim forum". Mój wątek "Niespodzianki..." nie był zapytaniem i oczekiwałem tam podzielenia się niespodziewanymi wydarzeniami w Waszych ogrodach.Takie mechaniczne napisz napisz napisz coś mnie osobiście odrzucają. Jestem wymagający i oczekuję lepszych propozycji. Forum na ktorym jesteśmy bardzo mi odpowiada......... Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
q.bek Re: Witam - nowy portal - polecam 01.06.05, 09:53 Nie przesadzajcie nie badzcie tacy niegoscinni:-) Tez ogladalem ten portal i jak na poczatek to moze byc. Mnie sie wydaje ze Mikolajowi bardziej zalezy na tym zeby u niego tez ktos pisal niz na reklamie. Moze wrzuci jeszcze jakies ciekawe linki? Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Witam - nowy portal - polecam 01.06.05, 10:26 mikolaj1111 napisała: > Znalazłem nowe forum ogrodnicze..... i co najważniejsze, ekspert Mikołaj > udziela bardziej wyczerpujące rzeczowe odpowiedzi. Ekspert Mikołaj jest duzym > pragmatykiem w sprawach ogrodniczych. Tu niedaleko jest taki lineczek o WYKUPIENIU sobie reklamy. To co zacząłeś wyprawiać na tym forum jest delikatnie mówiąc nieeleganckie wobec naszego Eksperta i wobec nas także, bo co to znaczy, że udziela "Mikołaj bardziej wyczerpujących odpowiedzi"? Od kogo bardziej, co?! Na dodatek piszesz, że "znalazłeś" to forum. Kłamiesz. Stworzyłeś je i teraz tanim kosztem szukasz użytkowników, sposobem poniżej pasa. Jak turkuć podjadek... > forumogrodnicze.info Odpowiedz Link Zgłoś
mirzan Re: Witam - nowy portal - polecam 01.06.05, 10:51 Czy na nowym forum można umieścić zdjęcie,które ukaże się natychmiast? Mirzan Odpowiedz Link Zgłoś