Gość: Burek IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 12:21 Proszę Państwa, proszę pisać po piętnastej, ponieważ przed piętnastą poważny pracownik powinien pracować! przegłosujmy porę policyjną przed piętnastą! przeciwnikom powiemy: Pa! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 12:24 Proszę Państwa,w środy proszę pisać DO piętnastej bo w środy zaczynam pracę o szesnastej i muszę udawać że pracuję. Odpowiedz Link Zgłoś
fruwam Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 12:25 ale u mnie tak okolo 15 szefostwo sie budzi, ze przeciez maja mnie i trzeba i cos dac do zrobienia (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 12:33 poniekąd prawda... postulat polulacji powoduje przesunięcie pory policyjnej! piętnasta piętnaście pasuje? poszukuję poparcia! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 12:39 Powinienem poprzeć, powiem: piętnaście po piętnastej poniedziałki, piątki. Później po północy proszę Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 12:41 > piętnaście po piętnastej poniedziałki, piątki. wg jakiego czasu,Tokio? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 12:46 Południowoparagwajskiego Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 26.10.05, 10:23 Pasować proponuje poprzez przytknięcie przedramienia przy pomocy poręcznego patyka przypominającego planimetr. Prawdziwy pas przepada pośród podróbek... Przykra prawda. Pozostaje puścić pawia po posiłku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 12:49 przyjęte, podpisane, podpieczętowane! posiadacie parę podobnych pomysłów? przemyślimy, przegłosujemy! przykład: prawo prowadzenia pojazdów powinni przyznawać przy porodzie przyszłego prowadzącego pojazd! prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych.lpr Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 12:55 Potem popłynie pontonem poprzez porywisty potop.Popatrzy przytomnie, przypomni przeżycia, pomyłki, póżniej przełkine pigułkę porannego prysznica. przepiękne półprzeżycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 12:59 przepraszam?! prawdopodobnie przeoczyłem przesłanie... Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych.lpr Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:05 Proszę, powiedzałem przepyszne porzeczki przybrane półperniklem. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:13 Proszę przestać pisać przed pietnastą piętnaście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 13:16 przepraszam!!! prawdziwa porażka prawa ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 13:14 przepyszne! pojąłem! podnosimy postulat podkarmiania polulacji prześmiewczej! poczęstunek podany, proszę podjadać... po przerwie przedyskutujemy postawione przez pomysłodawców postulaty. papiery przygotowane? Pracujmy przeto! Proszę przedkładać pomysly przemiany prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:20 Proponuję podatki PIT , pogłówny pomnożony przez przyrost produktu.Przecież PIS popiera przedsiębiorców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 13:29 przeszło! przyszła pora przygotować przyjęcie (popijawę)! Przepracowanie powiększa pobór przeciwbólowych pigułek. Przystopujmy, przepijmy! potem ponownie popracujemy. poważne procesy przebiegają poooowooooli... Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:32 > Przystopujmy, przepijmy! potem ponownie popracujemy. Poprawny porządek: Przystopujmy,przepijmy!potem ponownie przepijmy! pozdrawiam pracujacych i przepijających Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:34 Pogoda pod psem,pora pożegnać Państwa i pójść po piwo! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:36 Pamiętaj: przesada popłaca przy piciu piwa Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:43 Proszę powtórzyć,popróbuję przesłać pozostałym piwoszom. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:35 Posłodziłem pomidorową, powiedzieć "pryszna" - przesada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 14:31 Posolić,popieprzyć,posiekanego pora powrzucać,powinno pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:33 Gość portalu: Burek napisał(a): > poważne procesy przebiegają poooowooooli... Powiedzmy proces polaryzacji polimerów. Potwornie przeciąga przyciąganie półcząsteczek podzczas podgrzewania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 13:40 Panie Profesorze! przecież Polubuda przetestowala polimery! przyciąganie przeciągania przestało przynosić profity! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:47 Powód: przeciązęnie pólprzewodników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 13:55 przepiąć! przewodem pomierzyć ponownie! prawdopodobnie pomoże :) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 14:03 Pomogło. Powaliło psa pod piękną paproć. (półprzewodniki popalone porzez przepiecie pomiędzy potencjometrami) Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_ka Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:31 Polprodukt prokofeinowy podaje pomyslodawcy :))),, przeciwmolowym preparatem podpowiadam poslodzic.Przewidziana premia prekursorom przetestowania . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 13:34 potrzebna prosprzedażowa promocja i popyt pewny! przyjmują Państwo projekt? przegłosujmy! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:36 Projekt przyjęty poprzez poparcie pojedyńczego (p)osła. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:41 Potylicą pewnie przyciskał,patafian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 13:42 proszę powtórzyć proces przyciskania! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:44 Przekazałem (p)osłowi po prawej,przycisnął pięścią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 13:46 przywal posłowi po przeponie! popsuł przycisk! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:48 Próbowałem przywalić,powiedział"protestuję przeciwko pogróżkom". Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:50 Przecież proboszcz parafii powiedział: przyciski przyciskajcie piersiami panieńskimi Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:53 Proszę przestać,podnieca pan populację pedofili. Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:54 taka ciekawa dyskusja i tak bym chciala z wami pokonwersowac, ale jestem zawalona robota, do poniedzialku, mam nadzieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 13:56 Przestań pracować,poleż,podumaj,przejrzyj prasę,praca poczeka Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 14:04 Prawda, przecież pracując powodujesz pobór prądu. Przestań! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 14:08 Prąd powinien płynąć przez przewodniki,porzucony przewodnik porasta piękną,pomarańczową pleśnią. Przed zaprzesztaniem pobierania prądu postuluję powyłączać piekarniki, przekaźniki,promptery,podgrzewacze przepływowe. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Poprawka 04.05.05, 14:11 > zaprzesztaniem poprawnie powinno pisać:przestaniem :-) pospiesznie przycisnąłem przycisk,pomyłka,przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 14:14 Podgrzewacze przepływowe przypominają początki przemysłu, powolne parowozy, pranie, pot pokoleń pracowników portowych, początki proletariatu Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 14:16 pięknie potrafił pan/pani przekazać poezję postępu produkcyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 14:22 Potomkowie Polskiej Partii Prolatariatu Pracującego postaniwili przejść pochodem przez powiat powiewając płachtą półczerwoną przymocowaną poprzez przywiązanie przodu powrozem Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 14:26 Potomkowie powinni protestować pod pałacem prezydenckim. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 14:31 Prezydent pomacha piersiówka, potem poprosi Panią Prezydentową: Przynieś połówkę, popitkę ,polej panom, pójdź po polędwiczki po poznańsku, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 14:08 Piękni, pani pracuje, panowie piją. Później przeproszą połowice Odpowiedz Link Zgłoś
no_login P.S. 04.05.05, 14:22 Parędziesiąt postów przez pojedyńcze przedpołudnie, pięknie prawda? podziękować powinniśmy piszącym pod przeróżnymi pseudonimami. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: P.S. 04.05.05, 14:24 Przepyszne przedobiednie postowanie (poszczenie?) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 17:59 Projektujesz przypałacowy park? P.S.Pogłaskałaś psa po pysku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 18:18 przyznaję, podglądałem... pogłaskał, potem poddusił, podobno przypadkowo! poświadczę podczas procesu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: free woman Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.06.05, 15:27 pisz, proszę "pumperniklem", ponieważ prawidłowo. Ponadto pieczywem porzeczki przybierać - prześmiesznie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 04.05.05, 15:17 poszli? posmutniałem! proszę po posiłku powrócić! porzucone przed przegłosowaniem projekty półki przeciąża! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:50 Powracamy,popołudnie pracujące,pisać poprawnie popróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Klucznik Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 17:20 GADU-GADU SE ZAINSTULCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 17:53 Panie, przeszkadzasz pan! palarnia przeniesiona! pierwsze piętro, po prawej! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 18:36 Prawdę powiedział, potwierdzam. Przeproś pradziadka, przenieś papierosy popularne przez przedpokój Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 18:42 Poinformowano publicznie:papierosy Popularne porawiają perestaltykę przewodu pokarmowego. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 18:46 no_login napisał: > Poinformowano publicznie:papierosy Popularne porawiają > perestaltykę przewodu pokarmowego. Podczas połykania popiołu. Półgłówki petują po popielniczkach Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 18:57 Proszę,proszę,poprawna politycznie pointa. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:02 Przepraszam, przeoczyłem post Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 18:44 pokornie podziękować pragnę... potrzebowałem poparcia :) papierośnik poszedł, ponownie pachnie pięknie! prześcieradłem? prześcieradłem płukanym przecenionym płynem pierwiosnkowym! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 18:48 Przywitanie , prawda. Привет Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 18:53 pokłony, pokłony... prawicie piękną polszczyzną, poruszyliście pewne problemy, prawdziwie przemyślenia potrzebujące! pies poszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 18:54 Piętnasta poszła precz,popełniliśmy parę pieknych poematów. Potrzebujemy poparcia potencjalnych pisarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:00 Pałzowałem przez półwiecze. Pacholę pazia pluło pestkami pomidora ponad pudełkami podwawelskiej przepakowanej przez pakowaczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:03 próby poprawnego pisania poprzedzić potrzeba poczytaniem poematów pisarzy polskich... przykładem: Przybyszewski, Pasek... potomkowie przyjmą przykład, potem przypowieści piszą przeelokwentne! przecież piszemy pierwszy poemat postami powyższymi! prekursorzy podwójne problemy pokonują! przetrwamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 18:57 Poszedł pogryzając polędwicę. Przezornie przymocowałem panele poprzez przyklejenie. Przyszli późno, przestawili pochodnię, podpalili płonące pierścienie. Pierwszy przebiegł po popiele, późniejsi poparzyli pośladki Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 18:58 Pośladki powinni posmarować pokostem,prawdopodobnie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:01 Podstępny potworze. Pośladki podglądać pragniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:05 Policję przywołam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:11 Pokornie proszę,podarujcie podglądaczowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:13 podarujemy przewiny... po pokazaniu pośladków ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:16 Przyjemna perspektywa Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:16 Podejrzliwość popycha pokolenia przez przeszkody. Potknięcie podczas próby przekroczenia potoku policzone podwójnie Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:12 Podejrzane, prawda? Popatrzec, paluszkiem podotykać, pogłaskać po policzku, pod pościel poprosić. Przecież pacholę powtórnie przez próbę przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:20 potwarz! piski posłyszałem pod pościelą... pisklęta powił? pomagał pliszkom przy powiciu? podkarmiał? przytulał? ptasie pociechy! patrzcie! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:25 Powinien przynajmniej przeprosić. Pokarmu pokruszyć, ptasie podlotki palcami podtrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:26 przutylił przepraszając... pierze pozostało ;( Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:27 Poproszę przyjaciela, poczekaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:29 poda pigułki? poskłada ptaszki i poskleja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:29 i????!!! przebaczcie pokręconemu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:32 paprochami poobklejam,posmaruje purpurowym pigmentem... Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych.lpr Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:31 Przyszedłem pomóc przyjacielowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:33 poratuj pisklaki! pomrą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:46 proszę przestać personifikować przebrzydłe,pierzaste pijanice. Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych.lpr Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:52 Prawda, powinienem przepłukać przewód pokarmowy Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 20:00 Poiliwęglanami płukać,popijać PWE,praliny podgryzać Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:18 Przepraszam, poszliście precz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:23 pomysłu poszukiwałem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:26 Przestrach przepędziłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:32 pomykam popracować... przejrzę posty potem, pa! ppppppowicze przewspaniali! Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych.lpr Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:33 Przyjemnej:) pracy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:35 Powrócę! powziąłem promesę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:44 Przesada,plagiat pewnie popełniłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:51 plagiat? przepraszam, pojąć potrafię proste pojęcia! przetłumacz proszę "plagiat", przyswoję pamięciowo... Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 04.05.05, 19:58 postulat pełen pychy,próbujesz postraszyć posterunkowego? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pierwsza 04.05.05, 20:11 Pierwszy przjechałem po pasach potrącając pieszego przechodzącego powoli. Przyznam płakałem później przeklinając półgębkiem Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pierwsza 04.05.05, 20:21 Prawda, policja pałami powinna popędzać patałachów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pierwsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:28 popatrzeć przyszedłem, przyzwyczajenie :) pisklaki przeżyły? pieszy, przeczytałem, padł ;( przyszłościowo pouczę: pieszych przepuszczać, policjantów przejeżdżać! pomykam ponownie... Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pierwsza 04.05.05, 20:39 powróć,please... pomysły pouciekały,posty puste poczynać powinienem. Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: pierwsza 04.05.05, 22:05 Ja chcialabym sie pozegnac w dniu dzisiejszym, pora do wyrka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poranny popsula pani piekną powieść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 02:19 Pora pisać poprawnie,przykład: "Pożegnania pora,powabne pośladki przykrywam pościelą,pa pa powiadam piszącym" Odpowiedz Link Zgłoś
trond poniechawszy protestów piszę pośpiesznie 05.05.05, 03:01 pusto. pospało psotne prześmiewisko. poranek powstanie pełen pieszczotliwych powitań.póki pora pościelowa:pościeliwszy powiadam państwu:pa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: poniechawszy protestów piszę pośpiesznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 03:45 przeczytawszy posty poprzednie powiadam, pospać przyszła pora! pociągniemy przyszłego poranka ponownie! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: poniechawszy protestów piszę pośpiesznie 05.05.05, 09:39 Poranek przyszedł ponury,proponuję pisaniem poprawić paskudną pogodę. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: poniechawszy protestów piszę pośpiesznie 05.05.05, 10:26 Przepraszam, poniecham przedpiątkowego pisania Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: poniechawszy protestów piszę pośpiesznie 05.05.05, 10:46 Popsuł pan przedpołudnie,pójdę popracować, po południu pewnie posta pocznę. Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: poniechawszy protestów piszę pośpiesznie 05.05.05, 11:36 alez nie poniechuj:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: poniechawszy protestów piszę pośpiesznie 05.05.05, 11:37 czuje sie w pewnym sensie zawiedziona, myslalam, ze system kropkowy mi to wykropkuje, powinno byc poniechaj Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: poniechawszy protestów piszę pośpiesznie 05.05.05, 11:44 Pędem przebiegam pod pałace prawa. Praca przyzywa. Powrócę! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: poniechawszy protestów piszę pośpiesznie 05.05.05, 12:04 Przyszedłem,popatrzyłem,pójdę pilnie popracować. Powrócę po przerwie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: poniechawszy protestów piszę pośpiesznie 05.05.05, 14:37 Przeprowadziłam pacholę przez pasy. Panbóg policzy? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: poniechawszy protestów piszę pośpiesznie 05.05.05, 14:41 Pańboga poproszę: podwyższ pensę pracowniczą, pobież pięć procent podatku PIT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 05.05.05, 14:57 paskudny poranek przeżyłem, paru powystrzelać potrzebaby... poważnie! przestali płacić pieniądze przeżyciu przydatne, popłaczę później ;( Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 15:05 proponuje przeprac platnikom pyski. podobno pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 05.05.05, 15:09 planuję powziąć plan proponowany powyżej... przepiorę pralką Phranią, poprawna pisownia? potem przekręcę przez pocieradło porowate (płyny przecedzę), potem powieszę! pomocników poszukuję, płacę przelewem! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 15:39 piekny pomysl! popieram pelna piersia. proponuje powiesic potworow potem potraktowac promieniami psi. potulnieja paskudy potem placa placzac Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 15:41 Przeżyłam podobne, pomogło, po pierwsze, porządnie po pysku. Po piąte, pełną paszczą powiedzenie PŁACIĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 05.05.05, 16:02 powiedziałem! przeklęli, pogonili! Padalce! przyszłych potencjalnych pracodawców pozwę pozwem przy pierwszym potknięciu płacenia! pilnujcie płatności pracodawcy! pobierajcie pobory pracobiorcy, przy potrzebie pchajcie przyszłych przestępców pojazdem po powierzchni płaskiej! potulność popłaca przegranym! przyłączmy power'y poniżonych pieniężnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 16:06 Popieram pogląd! Pazernym pracodawcom powiemy Pałujcie się w Pupę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 05.05.05, 16:12 przez płacenia przesunięcie pogłoduję porządnie, pozbieram po przyjaciołach porzucone posiłki, poogryzane polędwiczki, powysysam, powylizuję popitki prawie pokończone... posiadacie przypadkiem? podrzućcie! pokarmu pragnę przemożnie! portfel przecież pusty! ;( Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 16:26 Pożyczyć Pieskowi? papu postawić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 05.05.05, 16:34 prawnika przyprowadzenie podczas pysznego posiłku podniesie poczucie przywiązania przyjaciela... postem przybity przewód pokarmowy polkę przygrywać poczyna! przesada! polkę? poloneza! pam pam pam param pam! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 16:55 Prawnik? Pijawka! proponuję przykościelną pomoc prawną dla podupadłych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 05.05.05, 16:58 pomysł przedni! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 16:38 posiadam papierowki powierzchownie podgnite, pare podsuszonych pomidorow, papryke plastycznie poplesniala, peczek paragwajskich patatow, perforowane pudelko psich parowek, piekny przyklad przyschnietej pietruszki, plyn po prawdziwych patisonach podeslac paczke?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 05.05.05, 16:43 proszę! proszę! podaje parametry: poczta podlaska, pod puszczą Pilską, plac Papierowy pięć przez pięć. prześlij poleconym! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 16:49 przesylam pocztylionem pospiesznym. poslaniec pedzi panicznie patrzac pod podkowy prosze pogodnie poczekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:52 pięknie,pięknie piszecie...pekam po prostu pozazdrościć... (ponieważ piszę pracując-popełniam pomyłki) Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 16:59 prosze panstwa pracy precz! pojde po piwo - 15 puszek.pora poswietowac przeciez piekna pogoda Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 17:13 pijany popłyniesz... pięć powinno pęknąć... ponieważ potem pochmiel. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 17:50 Podążam pomieszkać. Pa. Pucio, pucio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 05.05.05, 16:56 przygotowuję przeto porcelanę :) pieprzu przyniosę. Prawiem przygotowany! (puk puk! przesyłka!) przyszła! przepraszam, pójdę przekąszać przysłany posiłek, powrócę piątkowym przedpołudniem! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:07 padłem przyduszony pokornie pechem psa perfidnie przegłodzonego przez pracodawcę! przesyłam puszki psie Pedigree Pal... ponadto podłączam pismo przygotowane przez prawnika, przytoczę: "Płacić! przecież prawo powinno przodem przechodzić, poszkodowanych popierać! Płacić piszę! procenty policzę, procesowe płatności posumuję, podupadniesz pieniężnie przedsiębiorco! pogróżki prawdziwe podpisuję podpisem: Prawy Prawnik" powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 19:00 Porządny Prawy Prawnik, patrzcie Państwo poplątanie pojęć prawdziwe. Przecie prawnik podstępnym psubratem przeważnie pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:28 Przekażę pochwałe, pocieszę prawego prawnika po poprzednim przegranym procesie! Odpowiedz Link Zgłoś
jeden_pamperek Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 18:10 Proszę Państwa! Potrzebuję prądu. Proszę podejść poważnie. Pilne!!! Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:21 podłączam przewód, przesunę przełącznik, popłynie prąd... proszę podać potencjał, ponieważ podwyższony ponad próg potencjał popali prądownicę! Odpowiedz Link Zgłoś
jeden_pamperek Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 18:33 Prądownica prawie przepalona, prąd przestał płynąć. Przedział przeciętny. Popłynie ponownie? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 18:37 Przedział przeciętny ponieważ preemfaza przewyższa poziom pomiarowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:38 proszę, proszę... pierwej popsuł, potem pożąda... proszę podanie podpisać, przeczekać półrocze, planujemy promocję prądu, poczeka pan? pilne podania proszę podwójnie przepłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:42 przedziwne przepisy! pewnie politycy prądu posiadają ponad potrzeby! Odpowiedz Link Zgłoś
7nga Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 20:12 poszukuję porady! piłeczki ping-pongowe połknięte przez pewnego przybłąkanego pekińczyka powodują przystopowanie perystaltyki. Pomocy! pies pęcznieje! powinna podawać pyralginę? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 20:19 Pielęgniarka położna powiedziała : Próbujcie podawać pyralginę pomieszaną paracetamolem. Popijać przecierem pomidorowym przyprawionym pieprzem Odpowiedz Link Zgłoś
7nga Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 21:24 poskutkowało! piłki pękły przechodząc przez przetokę podogonową! posmarowałam pekińczyka profilaktycznie proszkowanym ptasznikiem. przedziwnie powarkuje! prostuję - pies powarkuje, ptasznik powarkiwać przestał przy proszkowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:31 ptasznik powarkiwał powodowany przestrachem! praktyczny poradnik proponuje proszkować ptaszniki po pogłaskaniu, podaniu pozaustrojowo przegotowanego piołunu, ponadto przyśrubowaniu pasami! Odpowiedz Link Zgłoś
7nga Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 21:56 pogłaskany ptasznik pogryzł palce proszkującego. Proszkujący padł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:04 poważnie? pewnie pogłaskał ptasznika podbijakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
tredive_nelliker Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 22:18 przypuszczalnie proszkujący powstanie... Ptasznik ponuro patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:29 packę przynieście!!! PACKĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
tredive_nelliker Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 22:57 potwierdzam: packa potrzebna ! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 23:17 packą pająka potraktować? pewnie popamięta potwór pogromców podstepnych. Odpowiedz Link Zgłoś
tredive_nelliker Re: pppppporąbało Psa, prawda? 05.05.05, 23:48 pająk packą potraktowany pójdzie precz. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 06.05.05, 00:45 pajaka pobic - plucha pewna. panstwo pozbawieni prerogatyw przeciwpajakowych. pietnascie piw poszlo pysznie. pojde poszukac poduszki. przyjde pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 06.05.05, 09:14 Proszę Państwa, powitajmy pogodnie przepiękny piąteczek!!! Prawym pracodawcom piątek przyjacielem!!! Pracodawcy, pozdrówcie piątkowo pracowników! Pracownicy, pokochajcie prawdziwie pracodawców, płacących przyjaźnie pieniążki potrzebującym pracownikom! Prosit!!! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 06.05.05, 10:55 Przecudny poemat pan popełnił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:48 przepustowość padła! poczta przestała przesyłać... porażka! próbuję potrafić pracować pominąwszy pocztę :( potworne! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: pppppporąbało Psa, prawda? 06.05.05, 11:53 Pochylam pólłgłówka przed piękną prozą, pozostałą połowę pochylę później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 06.05.05, 14:20 przerwa piśmienna przepraszam? przyznano Państwu pozwolenie przerwę przeprowadzić??!!! PRZECIWNIE! poskarżę przewodniczącemu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tupotek Re: pppppporąbało Psa, prawda? 06.05.05, 14:48 Przeczytałem powyższy postulat. Prawdopodobnie proces piśmienny przerwano pod pretekstem przeładowania postami. Proszę próbować później przejrzeć posty. Przepraszam, pójdę przewietrzyć psa. Potem pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 06.05.05, 15:02 przewietrzanie psa- poważna powinność... powiedz, przewietrzasz psa pompką podciśnieniową? Odpowiedz Link Zgłoś
tupotek Re: pppppporąbało Psa, prawda? 06.05.05, 15:47 Pompka przepadła! Pies pogryzł pana. Pan pobiegł po policjanta. Przebiegł prawie pół Poznania. Policja przyszła. Psa pouczyła. Później pogotowie przyjechało panu pomóc. Po co panu pies? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 06.05.05, 15:58 "Psy" psa pouczyły? pogotowie pewnie pavulonem podleczyło pacjenta... potem pchnęło pogrzebowemu, przyjmując podziękowanie pieniężne... Odpowiedz Link Zgłoś
tupotek Re: pppppporąbało Psa, prawda? 06.05.05, 16:32 Pogotowie przez przypadek przejechało psa. Potem próbowali podstępnie podać pavulon panu. Po prostu podejrzewałem przekręt. Przechwyciłem pavulon. Policja ponownie przyjechała. Porażające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 06.05.05, 16:53 podeślemy prasie pisemko powiadamiające, przedrukują. przemieszajmy Pavulon plus Pepsi, puszkę podrzućmy pod pogotowie, popiją podczas posiłku, pokarać prystoi poczynione potworności! pokaż puszkę, powącham... pachnie podobnie ;) podglądamy? patrzcie! przechwycili podstawioną Pepsi, piją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:49 puk puk poszliście poweekendować? powiem prosto z pomostu : powaliło państwa ! przekomiczne pogawędki prowadzicie ! przyłączę się, pozwolicie? "Pani Pela powiedziała, patrzcie pościel pospadała prędko pościel popłuczemy, po przylaszczki pojedziemy" Pożegnam Panów, pójdę pospać, pa pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 00:16 Pela? podpowiedzcie... pieszczotliwie Pelagia? Pelargonia? Paleontolog? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 07.05.05, 02:31 Potworne przemęczenie przemogło przepracowanego pracoholika. Pokornie pójdzie pod prysznic,przed przykryciem pierzynką, poczyni psychiczne przygotowania przed porannym przebudzeniem. Późno,pora pożegnać. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 07.05.05, 16:50 przyszedlem po przeprowadzce. praca potworna. pot plynal potokami po potylicy. pianino przygniotlo pieciu pracownikow. przerazajacy przypadek. pojde po pastylki przeciwbolowe. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: pppppporąbało Psa, prawda? 07.05.05, 17:18 pięknym porankiem przedświątecznym położyłem podwaliny pod podbudowę.poczekam.pomyślę.popatrzę.poobserwuję.przyniosą pożytek podwaliny podbudowie?pewno przyniosą plon przeobfity.plon przekształceń,procesu przebudowy,piękna,prostoty,pomysłowości,pokory.plon podbudowy plon. Odpowiedz Link Zgłoś
tupotek Re: pppppporąbało Psa, prawda? 07.05.05, 17:42 Pilne!!! Proszę pomóżcie!!!Poszukuję podróbki pewnego paryskiego perfumu produkowanego przez prywatne, poznańskie przedsiębiorstwo przemysłu perfumeryjnego, prawdopodobnie produkują półlegalnie. Pojemnik po poprzednim perfumie przepadł, przeszukałem pokój, potem pozostałe pomieszczenia, po prostu porażka! Pewnie po pijaku, podarowałem perfum przypadkowo poznanej pani. Parę piw powoduje przemęczenie, pamięć praktycznie pustoszeje. Po przebudzeniu pastylki pomagają przywrócić pokłady pamięci, przynajmniej połowicznie... połowa pamięci pozostaje przytłumiona. Przykro przyznawać, pech prześladuje pijaków. Praktycznie przez pół piątku przeleżałem pod pretekstem przemęczenia. Po południu połaziłem po pobliskim parku, postanowiłem przemyśleć pijacki problem. Przeszedłem prawie pół parku pełnego psich pozostałości- przeklęte pikusie. Potem, pomimo późnej pory, poszedłem popływać, przy parku pobudowali piękna pływalnię. Pod prysznicem prawie przysnąłem. Pływając, przyuważyłem pryszczatego pakerka próbującego poderwać ponętną panienkę, posiadaczkę przecudnych pośladków.Postanowiłem przerwać przykre podchody pakerka. Pogratulowałem panience przebojowości, podziękowała... poszedłem po piwo. Pogadaliśmy. Później... późny poranek, pastylka, pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:55 Przecudnie powiedziałeś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tredive_nelliker Re: pppppporąbało Psa, prawda? 07.05.05, 18:53 piękna powiastka :-) pogratulować pragnę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peplak Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: 12.175.32.* 07.05.05, 19:18 Przegiecie paly, po prostu powiem panstwu: przyznaje przeczytalem prawie polowe popisow, pragne pogratulowac panstwu przepieknej polszczyzny, plakalem, pokapalo po policzkach, prawie poplamilem podkoszulek przeto prac potrzebowlabym pozniej. Piszcie predko panowie, panie, publika poczytac pragnie panstwa pisanie. Powiedzcie, przeciez potrzeba pisania plynnie palce pogania. Przepraszam, probowalem powymyslac pare partyjek, pisalem po przemysleniu podjadajac przeslodki podwieczorek popijany pysznym porto. Pojde pozniej po pare pozytywnych pomyslow pragnac przytoczyc po powrocie. Pa pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 21:21 pozostanę pionkiem, puchem po prostu! po półgodninnym przeglądnięciu popołudniowych postów postradałem poczucie pewności! Porównania poziomu polszczyzny Państwa przeciw postom podpisanego powyżej powodują psychozę postmaniakalną! psychiatry, przynajmniej psychologa potrzebuję... przepadłem, przegrałem! pozostanę pacjentem psychiatryka, pobielone pokoje pozbawione pokręteł przydrzwiowych... powrócę początkiem października posiadając papiery psychola poforumowego ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peplak Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 07.05.05, 22:24 Przestan prosze, przebacz! Przeciez pisalem pozytywnie. Poczulem pustke, prawda przygnebila. Postaraj przetrwac, popros przyjaciol, podzwon po pomoc. Pojdz po polopiryne, powinna pomoc. Przy powazniejszym przygnebieniu polknil Prozac* powinien poprawic poczucie psychozy postmaniakalnej, psychozy pospolitej przynajmniej. Porzuc pomysl pobytu przy psychologu, powiedz precz psychiatrom, pozostan poza. Powstan, popraw portki, pojdz pospacerowac, przewietrz pluca. Powroc pewnie, przyjdz pogodny, przyodziej papcie, pozniej przytul psa przeciez przyjaciela potrzeba. Przyjmij przyjemna poze, pospij porzadnie. Powiedz, pomoglo? Pozdrawia polanalfabeta ;) * Prosze Panstwa, Prozac popijamy przewaznie piwem, powinien przejsc przez przelyk po paru porzadanych przelknieciach. Papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 01:41 prawdę powiedziawszy, poniekąd pomogło... psychiatrze... postanowił przerwać praktykę, poszedł powędkować, połowić płotki. Przypadkowo przebił płotkiem przy pasierba posesji płuco prawe. Przyjaciel psychiatry, psycholog, pielęgnuje płuco płucząc pęcherzyki płucne płuca przegniłym płynem. Powoli poprawia pojemność płuca poprzez przepychanie powietrza palcami. Przykra prespektywa pozostania połowy płuc powoduje próby przedmuchiwania płuc pompką - proces "potęgowania przepychania" proponowany przez pulmunologa. Przekażę pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 08.05.05, 20:18 Przyjaciele, Panie, Panowie, podlotki, podrostki, przerośnięci, przygarbieni półwieczem - przy przedponiedziełkowej perspektywie porzućmy ponure psychozy! Poczujmy pełną potrzebę prospołecznych przedsięwzięć, potrzebę perspektywicznie prokonstruktywnego podziałania! Przyrzekam, pomoże, przynajmniej podpisanemu poniżej prawie pomaga. Prawie... Pomocy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:23 Powitać pokręconych Państwa ! Pilnie potrzebuję pomocy, poparcia ! Pragnę podnieść protest przeciwko poniedziałkom, przynajmniej poniedziałkowym porankom ! Przeokropnym piep...nym pracodawcom, przedsiębiorcom, projektom, pieniądzom powiedzmy : PROTESTUJE!!! Pójdżmy pospołu pobratymcy proletariusze, pracoholicy... Pomożecie? Pokornie proszę ! PROTESTUJE,PROTESTUJE....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:37 porzućmy pracę! pójdziemy pożebrać po placu, pośpiewamy przygrywając puzonem, przechodniowie podrzucą pieniążka pogardliwie patrząc, podopalamy pozbierane pety, popijemy połóweczką... podobne perspektywy posiadamy pracując! przewaga ponad pracującymi? przynajmniej poweselejemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
shka Re: pppppporąbało Psa, prawda? 09.05.05, 01:41 Pohamujcie, panowie! Pamiętajcie, praca pracą, praca przemęcza, przeokropnie przymula pewien poniekąd poważny procent Polaków, pewnie! Przecież poważniejszym problemem pozostaje pod przykrywką prawa, porządku, psychologii pozostający przez półwiecza pedagogiczny przymus!! Potworne poniedziałki pracownicze pozostają (przepraszam potencjalnie przewrażliwionych) pryszczem przy przeżyciach populacji pełnoletniej poniekąd… przyszłościowo. Pięć po pierwszej po północy - przeciętny, psychicznie prawidłowy przedstawiciel populacji powinien pełną parą pracować, polować, pielić, poezję postmodernistyczną poczytując… Przykrość – pod pierzynką przepędzać piękną porę powinien, przesypiając! Protestuję! Pochylcie potylice, przecież przyszłość populacji poniedziałkowe poranki przepędza poniekąd podobnie, pędząc pośród ponurych przymrozków przeciw pedagogicznym postrachom! Posłuchajcie! Przecież pomimo pewnych pojedynczych przyjemności, przed- pełnoletnie poniedziałki pozostaną pełną przestrachu psychozą pełnoletnich pracowników! Przeczycie, panowie? Pamiętajcie! Pomoc psychiatryczna potrzebna przyszłym pracownikom (przez pedagogów pokrzywdzonym) pieniądze pochłania! Pieniądze pracowników – prawników! psychiatrów!! Pedagogów!!! Poparcia potrzebuję! Przeciw pedagogicznemu przymusowi protestujmy pracowicie – pomoc psychiatryczna pozostanie pracownikom przyjemną przenośnią. Pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 09.05.05, 12:11 przytłoczyło psa... padłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:00 popłaczemy, pogrzebiemy, pójdziemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 09.05.05, 19:45 Przeczytałem... Potęga, psiamać!!! Poniekąd proza, poniekąd poezja, przecież po prostu - powalajace. Pozazdrościłem. Podłe poczucie. Pfuj, precz, prywato!!! Padam plackiem przed perfekcjonizmem, pełzając półgębkiem po podłodze... Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 09.05.05, 20:09 polgebkiem po podlodze? piekielny pomysl - pysk pali potem pulsuje. probowalem poldupkiem przesunieciami posuwistymi pokonac pokoj. plamy podlogowe poszly precz, posadzce przywrocono prablask. polecam pokojowkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:41 Pokojówka podwójne przyjmie pobory po pucowaniu podłogi pośladkiem... przecież pośledek plaskatym pozostanie po pucowaniu, potworne! Odpowiedz Link Zgłoś
shka Re: pppppporąbało Psa, prawda? 09.05.05, 20:42 Przepraszam panów przeszanownych (Pawiana poszczególnie) przebaczenia prosząc, przestrach poczuwając potężny – przecież pełzanie półgębkiem powoduje przykre przerzedzenie przedniego przyzębia… Pełzanie półdupkiem przyjemniejsze pewnie, popróbować powinnam później? Płacz pokolenia pracowniczych potomków pracownikom przyłączam, pomocy prosząc! Przemiany prawne pomocne pracownikom potomkom pomogą przeważnie… prawda…? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:51 Pracodawcy przeciwni pozostają pracownikom posiadającym potomków! Potomek pracownika poważnie przeszkadza przedsiębiorstwu przy postępach produkcyjnych. potomkom precz! Odpowiedz Link Zgłoś
shka Re: pppppporąbało Psa, prawda? 09.05.05, 20:59 Przykro przeczytać podobnego posta… Przecież pracownicy posiadający potomków poniekąd przyczyniają przedsiębiorstwom przyszłych pracowników! Pracownicy przez pączkowanie, przez podział pracownika połowiczny pozostają pieśnią przyszłości, przedsiębiorców projektem płochym… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:31 ppppphhiiii! pracodawcę przyciągają profity, potomek przynosi przeważnie przerwy przy pracy! przedsiębiorcę przerwy przerażają! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: pppppporąbało Psa, prawda? 09.05.05, 21:38 Paranoja psze Państwa, przecież piszecie poniekąd peryfrazami postulując pozostanie pozostałych pisaczy perypatetykami,po czym popłochem panicznym pogonieni poganie poddani pozostaną przez Państwa potwornym perturbacjom psującym perystaltykę. Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 10.05.05, 10:06 Przyznając poniekąd przedmócy pewną poprawność, pozostać pragnę - pomimo przestróg - peryfrazującym perypatetykiem, poglądającym przyjaźnie poprzez próg przyszłości, próbując pokonać podstępne perystaltyczne przeszkody. Powodzenie powyższych poczynań poddam pod patetyczną percepcję publiki, przeciwny przypadek - pod przykrywką przytaję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 10.05.05, 10:56 BASTA!!! bo zaczynam już gadać z ludzmi szukając słów na "P"! przed chwilą musiałem Przypomnieć o Płatości i wskoczyłem w ten "trynd PPPowania", zapadła cisza, bo ja nie wiedziałem, jak powiedzieć "umowa" na "P"!!!! koniec!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 10.05.05, 11:00 proste - porozumienie podlegajace podpisaniu Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 10.05.05, 11:01 pieroński pech... pfuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 10.05.05, 11:30 kalkos napisał: > proste - porozumienie podlegajace podpisaniu> Prawda - przecież porozumienie podpisane przez parafantów pozostaje prawnie pzyjęte, pomijając - przypuśćmy - podejrzenie podróbki. Permanentne próby poprawnego pppppisania powodują, prawda, pewne przegięcia, poniekąd paranoje prześladowcze, pomoże przecież piesza przechadzka po parku, potem piwko, podusia, pierzynka - po przespaniu powstaniemy pełni pogody! Popróbujmy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 10.05.05, 11:39 popieram przedpisacza. pochopne poddawanie powoduje przygnebienie, psychiczne perturbacje potem prawdopodobne przepalenie polaczen pomiedzy polglowkami. potrzebne poddawanie? - przeciwnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 10.05.05, 13:14 pppporozumieranie powolniej postępuje przez przemyśliwanie przed powiedzeniem... poszukiwanie poprawnego p-słowa pochłania potencjał przemyśleniowy, powoduje pomyłki, przecieka pomiędzy palcami potrzebny..... CZAS!!!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.05.05, 13:23 Poppppsułeś pisaninę, poniekąd :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 10.05.05, 13:43 przepraszaaaam! :( Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 10.05.05, 13:30 >> przecieka pomiędzy palcami potrzebny..... CZAS!!!!! :))))>> popróbuję przetłumaczyć pppppurystom: przepływa pomiędzy palcami potrzebny przedział przeszłość-przyszłość... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 10.05.05, 13:45 po prostu piękne... :)))) przetłumacz pojęcie: "kaloryfer", pomożesz ponownie potrzebującemu... Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 10.05.05, 13:50 pokojowy piecyk podparapetowy podgrzewany przetłaczaną parą???... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:00 Powitać ! Postanowiłam przejrzeć ponownie posty ppppoorąbanego Psa! Pogratulować pomysłów,powinszować przecudownego poczucia prześmieszności! Proponuję pokontynuować pogaduchy ! Precz pesymistom,powitać pozytywistów ! Pomysłodawcę pocieszyć, pogłaskać, popitulać, powycałowywać...! Przemiłego, pogodnego popołudnia pożyczę przeszanownym Państwu! P.S. Przyjdę póżniej przejrzeć ponownie posty! pa pa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 20:22 pppporąbany Pies przepadł, poziom postów przerósł psie pomysły... podopingujmy pomysłodawcę! Odpowiedz Link Zgłoś
agata781 Re: pppppporąbało Psa, prawda? 10.05.05, 22:48 Powiedz,powiedz,psie poszarpany:pańcie prysły pi,pi,pieeeeessssss PIJANY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 10.05.05, 22:53 po co pies pil piwo? piwo powoduje pomrocznosc. piwo przyciemnione powoduje pomrocznosc przyciemniona. pies powinien pic plyny przezroczyste psom przeznaczone Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 10.05.05, 22:54 > BASTA!!! bo zaczynam już gadać z ludzmi szukając słów na "P"! > przed chwilą musiałem Przypomnieć o Płatości i wskoczyłem w ten "trynd > PPPowania", zapadła cisza, bo ja nie wiedziałem, jak powiedzieć "umowa" na > "P"!!!! Przepiekęe,przecudowne,przepyszne... :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) posiadałem przedwczoraj podobną przypadłość, przeszła po paru piwach. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 10.05.05, 22:57 > jak powiedzieć "umowa" na "P"! Pergamin podręczny,przez podpisy piórem, pomazany. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 10.05.05, 23:09 papier przydatny. powoduje (potencjalne) przestrzeganie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:46 pisemne poręczenie przesłania pieniędzy po: (przykłady) - pewnej pracy, - po przejęciu pewnego przedmiotu Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 10.05.05, 23:50 pisemne porozumienie pomiedzy partnerami Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.05.05, 08:40 parafowana przez przedsiębiorców pisemna papierowa podkładka pod przyszłe przepływy pieniężne przynoszące potencjalne profity podpisanym pod papierem przedsiębiorcom ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 08:49 PRZESTAŃCIE, PROSZĘ !!!!! (poplułem podłogę,pracować powinienem, przestaję pdglądać przekaz) Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.05.05, 09:26 Postulujesz poważnie??? Przestać? Proszę, postulat przyjmuję, popróbuję przestać. Pewnie popracuję. Przynajmniej przez pewien przedział przeszłościowo-przyszłościowy (przetłumaczenie pojęcia przedziału - patrz powyżej). Później pewnie powrócę, ponieważ przymus ppppisania powoduje paranoje przeróżne przy przydługim przerwaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 11.05.05, 11:14 ponownie potrzebuje przetłumaczenia: pojęcie "bezbarwny", pustka! przejdzie pisemne porozumienie przed perkatym poniuchującym... ;( podpisać porozumienie pragnę, przedsiębiorstwo potężne, pieniądze pewne... Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.05.05, 11:21 prosze:(przedmiot) pozbawiony pigmentu. prowizja przelewem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 11.05.05, 11:49 pigment... pozbawiona pigmentu pleksa? przemyślę... Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.05.05, 15:08 Praca prawie pokończona - przerwę poczynię, ponieważ po piętnastej poczucie pilne przerwy pracownika przeważnie przepełnia. Pracownik pozbawiony przerwy pracuje podlej; powód prosty - przepracowanie powoduje przegrzanie puszki podwłosowej pracownika, przez co pomysły pracownicze, pracodawcy potrzebne, parują pracownikowi przez pory przeróżne. Przerwa podwyższy parametry produktywności, przypuszczam... Protestujecie? Przypuszczam, przeciwnie; poprzyjcie przeto powyższe postulaty periodycznego przerywania pracusi! Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.05.05, 15:14 "...przez CO..." - proszę, przykład piękny przepracowania, powodującego przeróżne pikantne pomyłki!!! Przemyśleć powinienem problem, periodyczność przerw przygęścić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 11.05.05, 15:47 potworne!!! pod pręgieżem piszącego przywiązać! poszanowania ppppisania poduczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.05.05, 17:35 Partykularne poglądy patafianów, palantów, psubratów praktykujących perwersyjną poligamię, przytłaczają przygnębione podobnym pandemonium panie. Pokrzyknijmy: przerwijcie poniżające praktyki! Podejmijmy prewencję! Prawdziwemu pastiszowi prawomyślności powiedzmy: PRECZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:19 Poligamia przodem!!! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.05.05, 18:42 poligamii powiedziec precz?! przenigdy precz powiem przyjemnosciom ponadnormatywnym. pocieranie plciowe (pomijam ponadto przyjemnosc powstajaca podczas pocierania) powoduje przyszlych pokolen powstanie potrzebne przeciez panstwu. przeto piec przykladowo polowic powinno przynajmniej pieciokrotnie ponad przecietna potomkow przysporzyc. poparcia potrzebuje przy przekonaniu pojedynczej personalnej polowicy. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.05.05, 18:53 Prawdziwie paskudnickie poglądy płci przebrzydłej! Prohibicjonizm prokreacyjny planowany i pożądany! Pucybutów płaskiego pożądania płciowego przejrzeć plus prewencyjnie pousuwać! Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Przeprosiny 11.05.05, 18:56 Popełniłam pomyłkę pisząc ”i” – przepraszam pisarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: Przeprosiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:58 przełkniemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:57 poligamia powinna przez posłów przejść, przynajmniej połowa poprze projekt, pozostałą połowę przekupimy :) podniesiemy poziom polskiej populacji pełnoprawnie! Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.05.05, 19:11 Proponujemy profilaktycznie postrzelić potylicę powyższego pana postulującego petycje poruszające parlament! Pikanteria podobnych propozycji pozostawia przykry posmak. Podniesienie poziomu polskiej populacji – pomysł patologiczny! Pan powyższy powinien poprzez pijanie placebo poukładać poturbowaną psychikę! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.05.05, 19:16 proponuje panu przestrzelic potylice prywatna. pousuwac policjantow prokreacyjnych. prokreacji poligamicznej potrzebna przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.05.05, 19:22 kalkos napisał: > proponuje panu przestrzelic potylice prywatna. „Proponuję pani” – powinieneś pisać poprawnie - przezwisko przecież prawdziwie panieńskie! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:28 podstępnie przeszmugluję projekt prokreacyjny proponując powstrzymanie proaborcyjnych pomysłów... Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.05.05, 19:43 Proaborcyjną pragmatykę pozostawić paniom! Prokościelne poglądy piekło pochłonie! Przejażdżkę pociągiem prokreacyjnych przyjemnostek potraktujmy przedmiotowo: puśćmy pawia, pluńmy, przeklnijmy! PS Pan podpuszcza, pewnikiem...? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.05.05, 19:56 paniom pozostawic proporcjonalnie polowe (podkreslam) pragmatyki! panie przyjemnosci poczerpac pragna, potem panow pozostawic? przykra praktyka potepienia potrzebujaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:14 przecież poligamia pozwoli paniom posiadać paru partnerów, panom pozwoli posiadać partnerek parę... panowie przyklasnęli, panie przeciwnie? przy pracy płatnej poniżej poziomu przeżycia paru pracujących parnterów powinny panie pożądać, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.05.05, 20:27 Prowadzenie Porsche przychodzi panom prościej. Pojazd personifikuje penisa – parametry prostoty psychicznej- porównywalne, plus podobieństwo powłoki pancerzowej, pozwalają panom powstrzymywać przynajmniej pojazd przed przynudzaniem! Prekursorzy poligamii – panaceum podnoszącego poziom polskich perspektyw przetrwania - pozostawcie przedsięwzięcia prokreacyjne paniom! Przyjemności podzielmy, poligamię pogrzebmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:26 panowie! powykupujcie prezerwatywy! prokreacja powinna pozostać pilnowana przez panów! PS prowokować, prowokować... przynajmniej posty powstają :) Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.05.05, 22:03 Gość portalu: Uzo napisał(a): > PS prowokować, prowokować... przynajmniej posty powstają :) Prowokacje powodują palpitację plus perspirację. Pacyfistyczno-pragmatyczne projekty przydatne przy planowaniu prokreacji – poważnie potraktujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:33 Powitac pragnę! Poematy prozą piszecie ! Pogratulować przeszczerze pragnę ! Poszanowanie, papa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:56 powykupywać? przecież prościej podpalić producenta! podłożyć plastik pod produkcję! ...poprzebijać poszczególne pinezką?! Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.05.05, 22:08 Poprzebijać? Pinezką? Predzej penisy popierające prostytucję plus poligamię plus perwersję przetrzebić - powybierać piękne, poucinać, pomarynować, pakamerę przepełnić plonem! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.05.05, 22:35 prosze panow! podjudzanie przestepstwo powoduje. powinno podlegac pouczeniu. pozwolicie przytocze pare przykladow: "(...)przetrzebic, poucinac, pomarynowac (...)" - potem potomkowie przytula probowki - powiedza papa:)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:50 po prostu perwersja.... poooomaaaarynooooować?! Odpowiedz Link Zgłoś
agata781 Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.05.05, 22:57 pUzo przestań piać:płuca puchną:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.05.05, 23:08 Gość portalu: Uzo napisał(a): > po prostu perwersja.... poooomaaaarynooooować?! Poćwiartować, posolić, popieprzyć, pomarynować, puszeczkami przechowywać, podgotować, prosiętom podrzucić! Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.05.05, 23:05 kalkos napisał: > prosze panow! podjudzanie przestepstwo powoduje. powinno podlegac pouczeniu. Przesadna panika przed przestępstwami powoduje ponadnarodowe paranoje. Przyjemnościowe potrzeby płci pięknej poddajmy panów pełnych pasji przemyśleniom: poprzez przemyślenia pobudujemy porozumienie pomiędzy płciami. Prokreować próbujmy podjarani, poważnie powiadam! Parole! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 11.05.05, 23:22 przyznaje, - pani proponuje polszczyzne pierwszej polki. pojde przemyslec, poduszki pod polik poszukac, przescieradlem przykryc przepracowane pomysly pomimo powyzszego powiem: podprogowe popedy powinny pozostac poza policyjnymi prerogatywami Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: pppppporąbało Psa, prawda? 12.05.05, 01:07 Paniała. Pójdę polulać – późna przecież pora. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 01:54 poświewam przysypiającym: paaaaaa ppaaaaa poszarzałe pieski Psa paaaaaa paaaaaaa poszarzały poszarzały Pies i psiak ?! Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 12.05.05, 09:23 Przeczytałem posty postulujące podcinanie penisów. Panowie... po prostu paranoja!!! Panie! Płci przepiękna! Postuluję – poprzestańcie przestraszać panów, ponieważ prezentowane przestraszanie powoduje potencjalnie przykre przypadki, pierońsko potworne przeżycia. Przykład? Proszę. Przypuśćmy, przychodzi późnonocna pora. Przestraszony podcięciem penisa pan przyśnie. Przyjdzie półsen... przerażający. Po podłodze pełzają podcięte penisy; przerośnięte pająki poruszające paszczękami przygryzają poszczególne penisy; po pokoju pokuśtykują pijane pingwiny, podgryzające poniekąd podobnie; pokraczny Pinokio posiadający przy pysku przyprawionego penisa potrząsa puszką pełną pijawek, przysysając pijawki pod penisy przechodniów... Przerażony półsnem pan podrywa półdupki, pędzi prosto przed przedmieścia, podmiejskie pola, pagórki, patrzy – pędzi pociąg, parowóz pryska parą, pan postanawia przystanąć, przepuścić pociąg, pech – polny palik, potknięcie, pan pada, parowóz pogwizdując przeraźliwie przejeżdża, przewalcowywuje, pociąg pokawałkowywuje powstały plaskaty placek, pryska posoka... Przykre, prawda? Powód przerażających przypadków? Proste – przestraszanie panów podcinaniem. Przeto postuluję – Panie, przestraszać przestańcie! Postępujcie przeciwnie – panów psychicznie pogłaszczcie, przytulcie, podnieście panom poczucie potrzebności – przytuleni panowie posną potulnie, pośnią pięknie, porankiem powstaną, pójdą pogodnie popracować, przyniosą paniom pieniążki... pełno pożytków, prawda? Przeto postulat przedstawiam – Panie! przestraszanie panów porzućcie! Przytulanie potrenujcie! Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: pppppporąbało Psa, prawda? 12.05.05, 10:03 Postulat przemyślimy. Panowie – potrenujcie przynoszenie pelargonii, perfum, pieczywa porannego – pomóżcie poczuć piękno, potrzebę, pieszczotę! Piękna przyszłość pozbawiona powyższych przykrych początków paranoi przed pojednanymi płciami! Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: pppppporąbało Psa, prawda? 12.05.05, 13:11 Postrzeleństwo penisowych postrzyżyn psyche potargało. Poklonować penisy prościej - poligamicznych pochędóżek przy penisach po pięć przyrośniętych przyjemność pomnożona. Paniom pochew po piętnaście - pomysł płochy, przypadkiem pomyślany, pociechę przynoszący! Pięciokrotność pokładanek późnonocnych, paraliż przyrządów przynosząca, pokonana - pięc penisów, pochew piętnaście- Polska płodna pracowita przodująca! Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 12.05.05, 12:12 piękna piosenka! Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: pppppporąbało Psa, prawda? 12.05.05, 12:20 Parasole przygotować, płaszcze przeciwdeszczowe przyodziać – pogoda pod psem. Pada, pada, pada. Przej...ne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klusia100 Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: 195.20.110.* 12.05.05, 12:30 przed piętnastą porządny pracownik powinien popisać, porelaksować, poobijać, pośmiać po pracy pozostać popośmianym po południu porąbanym poprawnie prawidłowo i.... obligatoryjnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 12.05.05, 13:30 Gość portalu: klusia100 napisał(a): > .... obligatoryjnie!!!!> Popróbuję przetłumaczyć ppppporąbanym pppppisarzom, pozbawionym przez permanentne pppppisanie postów poczucia percepcji powiedzeń pozbawionych pierwszego "p": poprzez przymus prawny powodowany potrzebą przestrzegania prawnie przyjętych pryncypiów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 12.05.05, 13:51 proponuję poskładać: "Przekłady polsko-ppppppolskie". przykład: "i"- plus (pasuje podczas podsumowywania pojęć, przy przeliczaniu przydatny "+") pojęcia poopisujemy podług praw przeliterowywania, przedrukujemy, potem przychody policzymy, podzielimy przez piszących. Praca pod pieczą "Polskiego Podzwiązku Piśmiennictwa". przejdzie poddany pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 12.05.05, 14:36 Przedni pomysł! Popieram! Przywołuję pozostałych ppppisarzy: pomóżmy, polszczyznę pppprawdziwą popierajmy!!! Proszę, pokrzyknijmy pospołem pełnymi piersiami: Pomożemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 12.05.05, 15:00 proponuję pierwsze pojęcie: "logika" Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 12.05.05, 15:23 Poprawne przemyślenie przeprowadzone przy pomocy przyjętych powszechnie podstawowych prawideł... Postscriptum: poglądy pozbawiające posiadania powyższego płeć piękną proponuję pogardliwie porzucić ;-))), prawda, panowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klusia Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: 195.20.110.* 12.05.05, 15:35 prawda. poglądy powyżej przytoczone przehaniebnymi pozostaną. porzucić, podpalić, poniechać. przechrzcić potencjalnych propagatorów, pomstą potraktować. przemysleć ponownie potrzebę podkreślenia posiadania przez piękną płeć przymiotu powyższego poprzez permanentne powtarzanie, przypominanie patałachom prawideł, pryncypiów podstawowych Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: pppppporąbało Psa, prawda? 12.05.05, 15:43 ("Logika") - Powiedziałbym, phi!, ponieważ paskudna przypadłość przykrych postaci penetrujących planetę przy pomocy przeliczeń, poniekąd pawia powoduje. Pojęcie pozytwów pozbawione. Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 12.05.05, 16:16 pojęcie przyjęte! :)))))))) pokontynuujemy? podawać propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 18:49 proponuję pojęcie: "nos", powoduje pewne problemy przy przetłumaczaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 12.05.05, 19:20 podluzny palak polozony pomiedzy polikami. posiada podwojne podziurkownie. przeznaczenie - pociaganie powietrza. pijacym ponadnormatywnie piwo poczerwienieje. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: pppppporąbało Psa, prawda? 12.05.05, 20:27 Pachnideł perceptor - przecież proste:) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:34 Prawda :) padam pod podłogę! podane pojęcia Psiak Przewodniczący powinien przyjąć, podpiszę potrzebne papiery :) Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 13.05.05, 09:59 Podane przetłumaczenia podłużnego perceptora - perfekcyjne! Proponuję ponadto podręcznie przydatne przetłumaczenia przy pilnej potrzebie prędkiego powiedzenia: 1) poniuchiwacz 2) powąchiwacz 3) przyczepka przytwarzowa Pozdrówka!!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 13.05.05, 10:51 pocieszony przefachowym przetłumaczeniem (pieniądze poszły) podaję pojęcia: "dziura w zębie". Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: pppppporąbało Psa, prawda? 13.05.05, 11:26 Piekielnie paskudna pustka przydziąsłowa, pole popisu pasożytów próchnicy, przyszłe profity protetyka. Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 14:53 Powitać Państwa! "dziura w zębie" - po prostu próchnica !!!! Przyćmienie postępujące przytłoczyło PSA?! Przemiłego piątkowego popołudnia pożyczę! Pozdrawiam! pa pa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 13.05.05, 15:24 przecież!!!!! poddam pod przyszłe przemyślenie: "w czasie suszy szosa sucha" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: pppppporąbało Psa, prawda? 13.05.05, 15:37 polskie powiedzenia prosto przekształcać: "Podczas przykrego przegrzania powietrza, pył pokrywa przelotówkę":P Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 16:58 proponuję: przegrzanie przesusza powierzchnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 14:43 Puk, puk ?!!!? phhhhiii... Pusto...pewnie pauza przyweekendowa ;-((( .....porządki, pikniki, popijawy... Przyjdżcie pogadać, proszę, potworne przenudzenie panuje!!! poczekam :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 16:10 poniedziałek pewnie poruszy p-posty... :) przegrzanie przewodów przemyśleniowych powoduje potworną pustkę, potrzebna przerwa, potem przygalopujemy powariować ponownie! ponadto Pies Przewodnik pomknął pewnie poweekendować, pobiega po przestrzeni powietrznej, przeczuwam, powróci poprowadzić postujących podładowany pomysłami :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 16.05.05, 00:36 poniedzialek. pies pppopadl poniezej przecietnosci. ppppodnosimy ppppsa - pies przyciezki?(: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 16.05.05, 10:45 przytyłem? poważnie? proszę podawać przepisy powodujące porzucenie przytycia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: pppppporąbało Psa, prawda? 16.05.05, 10:52 Pokarm porzucić Pieszo pochodzić Psice pogonić, pokochać Palić przestać Parę pompek porankiem poćwiczyć Przestać przed pudłem przesiadywać:) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 16.05.05, 16:06 przednia porada!!!! ;( przedkładam poleżeć ponad podane propozycje... przeto pas poszerzam pogodnie podjadając poobiedni przekładaniec ;) poczęstować Państwa? proszę! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: pppppporąbało Psa, prawda? 16.05.05, 16:30 plasterki polędwicy przekładane pomidorkiem pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: pppppporąbało Psa, prawda? 16.05.05, 16:31 podczas poobiedniego podwieczorku poczytam prasę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: pppppporąbało Psa, prawda? 16.05.05, 16:32 podłożywszy poduszkę pod plecy poleżę popołudniu. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: pppppporąbało Psa, prawda? 16.05.05, 16:32 po powolnym przebudzeniu pójdę pospacerować po parku. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: pppppporąbało Psa, prawda? 16.05.05, 16:34 park pachnie pięknie,pociągająco...przypomina puszystą perfumerię pełną pachnącej przyrody. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: pppppporąbało Psa, prawda? 16.05.05, 16:35 pieszczota ponownego pójścia przez park pośród prześwitujących pąków powala. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: pppppporąbało Psa, prawda? 16.05.05, 16:38 proste przyjemności:park,przyroda,przechadzka,powietrze-podstawą prawdziwego przysposobienia pozimowego pana pracującego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 16.05.05, 16:43 Pana podobnież porąbało... ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:47 Powitać ! Przy poniedziałkowym popołudniu proponuję popałaszować pączki - pyszota!!! Prędziutko powodują poszerzenie pasa, ponadto podkolorowują poczucie przyziemnej pustki powodowane poniedziałkowym przepracowaniem;-) Pączki proponuję popić pepsi;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: pppppporąbało Psa, prawda? 16.05.05, 16:51 Potajemnym podjadaczom 'precz' powiedzmy! Poniedziałkowe pompki poczynione?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:00 Przebóg! pompki?! pępkiem po podłodze?! prędzej polegnę! Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: pppppporąbało Psa, prawda? 16.05.05, 23:52 pusto,późno,pójdę pobujać pościelonym polarowym posłaniem.przez powieki półprzytomne przesyłam papa...,peqila! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 06:30 Przywitać porannie pragnę. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 17.05.05, 09:09 Poniedziałek przeminął. Płakać po poniedziałku??? Przeciwnie! Przywitajmy piękny pochmurny po-poniedziałkowy poranek, pełen powabnych popadujących plusków; popędźmy przez pochlapane podwórka (pola, przedmieścia, polanki, pastwiska - proszę podkreślić pasujące), przepełnieni przeciwieństwem pesymizmu, porzuciwszy parasole, płaszcze, peleryny - podejmijmy pożyteczną pracusię! Potem, podczas przerwy, poopisujmy piękne przeżycia, przedsięwzięte przedsięwzięcia - po prostu popiszmy powszedni pracowniczy pamiętnik. Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 17.05.05, 16:01 Pusto, psi piszczel... Pewnie przy padającej pogodzie ppppisarze poszli pić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:19 niech ktoś za mnie napisze, że boli mnie strasznie głowa... co? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 17.05.05, 17:38 prosze pana! pan pppomylony ponad przecietna! pan powinien pierwej proszek polknac potem przyciski przyciskac.. pomimo pomylki pozdrawiam polepszenia powinszuje Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: pppppporąbało Psa, prawda? 17.05.05, 19:28 Odpowiadasz na : Gość portalu: Uzo napisał(a): > niech ktoś za mnie napisze, że boli mnie strasznie głowa... co? przemyśliwanie potwornie przypadłością porąbane przeżywam:potrzebuję pilnie pyralginy!proszę,pomocy,padnięty pacjent;-),peqila! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: pppppporąbało Psa, prawda? 17.05.05, 20:03 Pigułki plusikiem przyozdobione prędko pokonają paskudną przypadłość powodowaną przepracowaniem, przepiciem, przemęczeniem przy pisaniu Powrotu potencji! Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 18.05.05, 12:23 Powitanie! Pogoda podlega poprawie, przeto przypuszczam - poniektórych przestała pobolewać podczaszkowa pulpa produkujaca pomyślunek... Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: pppppporąbało Psa, prawda? 18.05.05, 17:03 Pomór poweekendowy? Przeciez poniedzialek przeszedl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 23:51 Proszę Państwa, PISZCIE !! Pogoda pod psem, pracę porzuciłam, poczytać pragnę, przychodzę przejrzeć posty...patrzę pusto, !!! Pewnie poszliście poodpoczywać -przygnębieni pesymiści, przemęczeni pracoholicy,przebrzydli próżniacy, p....ppp (piiip!) Pech, phi... przepięknych przywidzeń podkołdernych pożyczę !!! Pa, pa ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
tredive_nelliker Re: pppppporąbało Psa, prawda? 19.05.05, 00:03 Pospacerować państwo poszliście, ponieważ padać przestało? Przecież północ !!! Po północy przeczytać pragnę parę postów....Piszcie, panie i panowie przezabawne powiastki :-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 03:46 po przespaniu pracy pogadać pragnę, ponieważ podczas podsypiania przyszły potworne przywidzenia półsenne: poszedłem po prawdziwki podrastające po popadywaniu pod pewną paprocią. Patrzę! prawdziwki prawie półmetrowe posturą! przechylane powiewem próbowały przygniatać! pokrzykiwały: "próbujesz pozabijać pobratymców, protestujemy! poszedł! Poooszedł!!!" próbowałem porozmawiać, przepraszać, porozumienie ponegocjować... prawdziwki poczęły poganiać pokrzywami! pokłuty, pokrzywdzony powróciłem... pocieszcie przestraszonego przez prawdziwki! przytulcie! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: pppppporąbało Psa, prawda? 19.05.05, 08:33 Prawdziwkom pomstę przynieść! - potopem potraktować, powyrywać podkapeluszne podstawki, podać posypane parmezanem Przeżuć powoli Ponapawać pogromem Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 19.05.05, 09:35 Proszę, proszę, prawdziwki podskakują! Powstanie przeciw pożeraczom? Prawdę powiedziawszy, powstańcy powodują przeważnie poniekąd przyjazne podejście poszczególnych Polaków, powodowane pamięcią przeszłości, patriotyzmem... Pomimo - popieram pomysł popieprzenia, posolenia, podduszenia (powstanie pyszna potrawa!!!), potem pożarcia przy pomocy przyjaciół, przy płonących polanach. Profilaktycznie (pod pozorem pozbycia przykrych perspektyw podtrucia podstępnymi podtrutymi podgrzybkami, podłożonymi pod prawdziwki) popić płynem posiadającym przynajmniej pięćdziesiąt %%. Postscriptum: popicie powyższym płynem powoduje przejściowe poranne pogorszenie poczucia - polecam ponowne popicie podobnym płynem. Przeważnie pomaga. Poniektórzy proponuja połknięcie polopiryny - pfe!, proponuję podobne pomysły pogardliwie porzucić; popicie płynem procentowym pełniej pomaga, ponadto poniekąd przyjemniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: pppppporąbało Psa, prawda? 19.05.05, 10:02 Pana Pawiana pomysły przednie - proponowałbym popicie plus podjadanie prawdziwków przyozdobić pląsem, przyspiewką, przytupem, prokurując przypadkowe przyjecie. Podłych podgrzybich powstańców pokonać powinieneś przy pomocy pozostałych pisaczy podejmowanych przygotowaną potrawą. Pomoc przybędzie pędem pokuszona pysznościami, prawda? Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 19.05.05, 11:33 Pomysł pląsajacego podśpiewywania przytupując - pełen podziwu popieram!!! Proponuję - Pies, patron ppppiszących, pierwszorzędnie predestynowany przyjęciu przewodniczyć. Pppppiszący powinni przynieść pozbierane pracowicie prawdziwki, papryczki pieprzne, pikantne pikle, pomidory, podsuszoną pietruszkę (powoduje przyspieszone posikiwanie, przydatne przy przepiciu); panie przynoszą półmiski, panowie - po parę półlitrówek (panowie pozbawieni pociągu pełnoprocentowego pijaństwa przynoszą piwko)... Przerywam pisanie, ponieważ przywołana perspektywa powoduje piszącemu podenerwowane przełykanie, przeszkadzajace pilnie popracować. Pa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: pppppporąbało Psa, prawda? 19.05.05, 13:37 Postuluję przerwać pasmo przedziwnie pionowo poustawianych postów. Propozycja przyjęta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 19.05.05, 15:03 prawda! przerwijmy pionowe proste! przecież poziome proste powodują powstanie płaszczyzny pozwalającej polegiwać przerwami! przy pionowych polegiwanie poważnie przemęcza, powoduje ponadto paskudne przekrzywienie postawy! Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 19.05.05, 15:08 Proponuję poćwiczyć produkowanie poziomych pionów. Prawda, pierwszeństwo pomysłu potrzeba przyznać pewnej posłance... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 19.05.05, 15:18 powinna pozostać prekursorem pierwszego poziomego postu, poczekajmy! Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: pppppporąbało Psa, prawda? 19.05.05, 15:40 Proszę, proszę! Panowie przyznają palmę pierwszeństwa pani! Podlizuchy perwersyjnie przemyśliwujące podteksty poziomych pozycji pań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 19.05.05, 15:47 Posłuchajcie! podpatrzylem patrol policyjny, policjanci przeglądali "Powrot posla"! Pod prawym pedałem policyjnego pojazdu przyuważyłem pozycję "Prawo pracy", pismo "Prawo podatkowe", "Poradnik psychologiczny", "Przewodnik Pogodnego Policjanta". podszkolili policjantów? podziwiam! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: pppppporąbało Psa, prawda? 19.05.05, 16:08 Pewnikiem przeczytania przymus "Powrotu posła" powoduje pobolewanie policyjnych półgłówków, potem podleczone pozostaje przy pomocy pałowania przypadkowych przechodniów. Polsko - policjant plus przymus przeczytania = Pogromy!!! Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 19.05.05, 16:28 przyznam, pomyślałem przeciwnie... przeczytanie powieści powinno przynieść pozytywne przeniesienie poczucia podbudowania! Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: pppppporąbało Psa, prawda? 19.05.05, 17:29 podjadłem,popiłem,p[odjadłem pomidorowej,popląsałem,poczytałem,pomyślałem,poobserwowałem,potem pięknie posprzątałem,po powyższej pracy posmakowałem procentowego popitku,pewnie pragniecie poczęstunku?proszę!pionowo,poziomo,przekątnie,pokątnie-porównanie pasków pozostawiam porównanioholikom.pójdę pospacerować.po przechadzce po parku,po polance,powrócę przewietrzony przed pulpit peceta.pokemon powabny.pampam para,pam pam para,pam,pam para,pam pam pa!,peqila;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tredive_nelliker Re: pppppporąbało Psa, prawda? 19.05.05, 23:51 prawie północ, piszące państwo poznikało... pewnie pospać , poodpoczywać poszło.... przy piatkowym poranku piszący powrócą?? Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: pppppporąbało Psa, prawda? 20.05.05, 00:06 państwo pobladło poprawiając poduszki ponieważ popatrzywszy postrzegło poświatę podstępnie posuwającą po podłodze.powstał popłoch,peqila,ponieważ państwo podejrzewa przylot pospolistych pętaków północnych przy pomocy paralotni pseudopsychdelicznych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tredive_nelliker Re: pppppporąbało Psa, prawda? 20.05.05, 00:17 pieknie powiedziane :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grylzdyl Fataan Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.mech.pk.edu.pl 20.05.05, 00:09 Proszę państwa! Przedziwne posty produkujecie. Pyszne przekomarzania powstają, pełne poetyckich przyozdobień. Piszę panegiryk ponieważ piekno postów powala. Pięć po północy Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 20.05.05, 00:21 Piszącym polotu pozazdrościc pozostaje :-) Pomykam po pracy pod pierzynką puchową, przez połowicę podgrzaną, polec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 00:44 powinniśmy popisać przykrótką poezję! przykład: Przewodnikowi Psu postawimy polakierowny pomnik pisaniny pomnik postami porasta Pies postów protoplasta! przyznaję, porażka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajko Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.05.05, 00:46 gó.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grylzdyl Fataan Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.mech.pk.edu.pl 20.05.05, 00:58 Poprzedni post przedstawia przeszywający paszkwil, pokracznym półsłowkiem powiedziany. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: pppppporąbało Psa, prawda? 20.05.05, 00:57 Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony kosz. Odpowiadasz na : Gość portalu: Uzo napisał(a): > powinniśmy popisać przykrótką poezję! > > przykład: > Przewodnikowi Psu postawimy > polakierowny pomnik pisaniny > pomnik postami porasta > Pies postów protoplasta! > > przyznaję, porażka :( pies porąbany poległ pokotem pomyślmy prędko przed pcheł przylotem próby podjąwszy psa postawienia podsuńmy pod pysk półmich pieczeni po przetrawieniu pieczystego psa pozyskamy powstałego potem poczyta prasę piesula poliże posty piwo popłynie powiadam psu pewnie porąbanie przeminie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 01:03 pełne pokłony!!!! po podłogę pokłony, prawie pod podłogę!!! pójdę pospać, potem pomyślę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sajko Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.05.05, 01:11 Próbujesz panie palancie, powstrzymać przemocą paszkwilanta, plującego posoką po pańskim parszywym, prostackim poście, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sajko Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.05.05, 01:21 Po pierwsze, psiula powinniście popieścić prądem, pokopać, poćwiartować, potem poodgotować, później po prostu posmakować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sajko Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.05.05, 01:31 Proponuję ponadto, pryszcze powyciskać po posiłku, paznokciami, prosto przyciętymi. Później psa poczochrać, plasnąć packą pchłę. Powstać, psu pogrozić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 01:40 pospać postanowiłem, przeszło po przeczytaniu potworności postów poprzednich... przecież Pias Przewodnik przefajowską postać prezentuje! Pies Przewodnik przywódcą, prezydentem!!!!!! Pies Przewodnik przywódcą, prezydentem!!!!!! Pies Przewodnik przywódcą, prezydentem!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sajko Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.05.05, 01:42 Pies przewodnik, partyjnym popychadłem? Pies przewdonik, politycznym pionkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sajko Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.05.05, 01:44 Pies przewodnikiem ponadpartyjnym? Pies przwedzący Polakom? Psia partia, prowadzącą podłą politykę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sajko Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.05.05, 01:46 Pies preziem? Pies prezydentem pospołu psów i Polaków? Psi pucz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sajko Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.05.05, 01:51 Psy prowadzącę prokościelną propagandę? Pies przesiadujący pośród posłów? Pies poseł, przemawiający przed publiką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sajko Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.05.05, 01:53 Przykłady powyższe, paranoję przypominające,posłużyły praktycznemu pogromowi, programu psiej prezydentury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sajko Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.05.05, 01:55 Pies powinien posiadłości pilnować, politykę pozostawiając pajacom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 01:55 Pies Przewodnik Partii Poszkodowanych przez Politykę! postulaty, program partii przeczytacie poniżej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 01:56 powyżej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sajko Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.05.05, 01:57 Postulaty psiego pochodzenia, podejrzliwość powodują pośród posłow PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sajko Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.05.05, 02:04 PiS, partyjka ptasiej proweniencji Próbuje psa podkablować Pies podejrzanym prania pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sajko Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.05.05, 02:07 Pies petrochemii prezesem, powodował poważne przekręty Odpowiedz Link Zgłoś
braineater PPPPisacze! 20.05.05, 09:11 Psu, przyjacielowi ppisaczy prosto po pyszczku plwają podejrzane postacie! Protest! przeciw przemieszaniu Psa plus polityki Petycję piszmy! Prowokatorów pogońmy! Psa przytulmy, pogłaszczmy, parówką poczestujmy! Postawmy Psu piwo! Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: PPPPisacze! 20.05.05, 09:59 Poręczam, prawdziwe! Przy pewnym przejściu pieszych przez przejazd pojazdów popędzanych prądem (pomieszkuję poblisko przejazdu, periodycznie porankami przejeżdżam podążając popracować) postawiono palik posiadający przyczepioną przywieszkę, pomieszczając przestrogę przestrzegającą przed przechodzącymi pieszymi prowadzących pojazdy popędzane prądem: P I E S I . Pewien przechodzień (prawdopodobnie) przestrogę poprawił, powodując powstanie przestrogi: P I E S . Pozdrawiam poprawiaczy przywieszek przydrożnych!!! Pozdrawiam Psa Przewodnika Ppppiszących!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: PPPPisacze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 19:40 Pisarze (!!!) pogrom???, pomór???, popiliście??? Pytam poważnie, pragnęłabym przyłączyć psię + posmakować ;-((( ?? Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: PPPPisacze! 20.05.05, 19:53 Piatek, popołudnie późne, pora przyjaciół pooglądać porzez pryzmat procentów, popląsać, pozyć, poodpoczywać, pozapominac przyszły poniedziałek:) Pewno powrócimy po porze picia:) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
tredive_nelliker Re: PPPPisacze! 21.05.05, 00:31 proszę , proszę, poznikali pisacze :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony.krwiopijca Re: PPPPisacze! 21.05.05, 00:44 Pewna partia pisaczy poszła pewnie polulać, pewna - popić, pozostali - pewnikiem pochędożyć... późna pora pozwala podobne przypuszczenia podsunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra_bez_hulajnogi Re: PPPPisacze! 22.05.05, 11:26 Piękna pogoda - pierw pójdę pospacerować, potem poczytam piekne powieści. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: PPPPisacze! 22.05.05, 13:49 Pionowe posty ponownie! P-cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: PPPPisacze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:06 Przepoczwarzmy posty! "P" przeszliśmy, początek powinnyśmy przemienić! "W"? "S"? proszę przegłosować... Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: PPPPisacze! 22.05.05, 14:57 "W" wyglada wielce wojowniczo, więc wybrałbym "W" Wyzwanie wielkie, ważny wynik wnoszące w wspólne wątkotwórców wariacje Odpowiedz Link Zgłoś
tredive_nelliker Re: PPPPisacze! 22.05.05, 23:32 "S" ? Szedł Sasza suchą szosą ? Szedł spragniony , stawiając swoje stopy szybko. Słońce swieciło, szosa szeroka, sześciopak schłodzony stał...... Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: PPPPisacze! 23.05.05, 00:44 król karol kupił księżniczce kunegundzie kabriolet koloru krwistego korzystnie kapitalizując kapitał kolegi kominiarza Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: PPPPisacze! 23.05.05, 19:01 pppsie! porzadek prosze przywrocic. pomylone przypadkowe podlotki psuja pisanine. prosze piszacych przeciw postanowieniom pogyzc po posladkach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: PPPPisacze! 23.05.05, 19:24 Proszę, prosze, "P" powraca pohukując, pogróżkami potępiając pogan, prowokatorów, perwersów poszukujących poślednich przygód:) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: PPPPisacze! 23.05.05, 19:36 powrocilem pomimo przygniotu pracy. patrze, posty przegladam - po prostu profanacja! przypadkowe pisarczyki piora pochwycily pisanine pokretna publikuja. przeszkodzic przestepcom potrzeba. powiedzmy publicznie: przekreceniom precz! (prinzipiell) PPP pozdrawiam poprawnie pisujacych Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: PPPPisacze! 23.05.05, 22:57 powitać pragnę powrót p podziwiam pierwotny pęd p popiepram powrót p podpisuję prawo pisania przez p poprzez p przyczyniając p podziwu przyrody przygody przegordy parafrazując powiedzenie p potęgą pozoztaje przepracowanym padam pa Odpowiedz Link Zgłoś
tredive_nelliker Re: PPPPisacze! 24.05.05, 00:43 przypadkowy pisacz? podlotek? Protestuję! Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: PPPPisacze! 24.05.05, 09:52 Panie, panowie - proponuję: porzućmy przykre powarkiwania; przytulmy przyjaźnie pomylone przypadkowe podlotki - pobłądzili, powrócili, poprawę przyrzekną, przysięgą pisemną potwierdzą, ponadto poszczekiwanie przepraszające pokornie pod piecem poczynią, parę półlitrówek postawią - przepuścimy przewiny. Przewiny poniekąd, prawda, potężne, ponadto pierońsko przykre, próżno przeczyć. Pomimo przewin przecież przebaczmy, pokażmy potężne piękno przebaczania przez prawdziwych pppppisaczy!!! Powyższą propozycję przedstawiając, przesyłam pogodne pozdrowienia pppisaczom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: PPPPisacze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:59 Przebaczie, przebaczcie, pobłądziłem!!! proszę pokutę! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: PPPPisacze! 24.05.05, 12:20 porzadek przywrocony. pokajanie pewnych person pewnikiem przyjete. pytanie pozostaje - ppies pionier P-postowania przepadl. przestepcy psa porwali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tredive_nelliker Re: PPPPisacze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:18 porywacze paskudni ! Przeprowadźmy poszukiwania. Psie pionierze- powracaj Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: PPPPisacze! 24.05.05, 17:40 przypuszczenia pewne posiadam. porzadkuje poszlaki 1 pies poszedl plec przeciwna pobalamucic - poszlaka pewne proletariackie popularne przylowie. 2 pies pije po pakamerach produkty procentowe (podskokowe) - poszlaka przypadkowy przechodzien przyuwazyl poszukiwanego psa podczas pobierania plynow 3 psa porwali - poszlaka pies posiada pewne przydatne przestepcom przymioty - paszcza pelna pozolklych przezuwaczy pomocna przy przestraszaniu podczas przestepczych porachunkow Odpowiedz Link Zgłoś
tredive_nelliker Re: PPPPisacze! 24.05.05, 18:37 przypuszczenia prawdopodobne, p.1-pies powinien pobałamucic, pozwolimy ? p.2-pies pochoruje, procenty psom przeważnie przeszkadzają p.3-pies posiada potężną paszczę? Odpowiedz Link Zgłoś
padalec52 Re: PPPPisacze! 27.05.05, 08:39 Przepadł pies, pogib, przyjaciele pochowali, przyklepali, popili, poszli... pieskie powołanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: PPPPisacze! IP: *.dint.wroc.pl 27.05.05, 12:19 paskudna przypadłość - przewrażliwienie pyłkowe... przebaczcie, pójdę pokichać ;( powrócę poniedziałkowo! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: PPPPisacze! 27.05.05, 14:10 przeczulenie pylkowe podobnie psy posiadaja? prosze powoli pokichac. poczekamy. poweekednujemy, przyjemnosci poszukamy, piwa popijemy potem powrocimy. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: PPPPisacze! 27.05.05, 14:34 Piwo prawdopodobnie pomoże przeciw pyłkowemu przeczuleniu. Podobnie - pozostałe procentowe produkty. Po przełknięciu powyższych płynów - pyłkowe przeczulenie przechodzi, pozostawiając przyjemne poczucie palącego posmaku po procentowych popitkach. Pewnie poniektórzy pomyślą - przesadna propaganda procentów. Ponadto - poniektórym palący posmak przeszkadza. Przewrażliwionym przeciwnikom palącego posmaku proponujemy: popijajcie pilnie Pepsi - posmak przejdzie. Prawdę prawię - popróbujcie!!! PS Psu przewodnikowi pppisaczy proponuję popróbować powyższe pomysły przeciwpyłkowoprzeczuleniowe - później poopisywać przeżycia. Pilnie poczytamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szarobury Re: PPPPisacze! 27.05.05, 14:56 braineater napisał: > Psu, przyjacielowi ppisaczy prosto po pyszczku plwają podejrzane postacie! > Protest! przeciw przemieszaniu Psa plus polityki > Petycję piszmy! > Prowokatorów pogońmy! > Psa przytulmy, pogłaszczmy, parówką poczestujmy! > Postawmy Psu piwo! > > Pozdrowienia:) Proponuję przemyśleć paranoiczne protesty przy pomocy prawdziwie pomocnych paragrafów. Przypadkowych posiadaczy prawdziwych prawd przestrzegam – podajcie powody, psiakrew! Po paru przykrych przemówieniach przyjdzie pora przyjemności. Prawdopodobnie piwno- pistacjowe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: PPPPisacze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 15:47 psie! p-gaz proponuję! przestaniesz pokichiwać! ponadto paranoja... Pies Przyjaciel przewrażliwiony, poszkalowany, prowokowany... przyjdzie powojować! proponuję przegłosować plan, pobojowisko pozostanie po przeciwnikach! pobijmy prowokatorów! przodeeeeeem! Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: PPPPisacze! 30.05.05, 08:55 Piękna pogoda przegoniła pppisaczy. Poniekąd prawidłowo. Przecież poopalanie, popływanie, ponadto - po prostu pobrykanie po przyrodzie prawdziwie prozdrowotnie podziała!!! Pamiętajmy przecież - przesada przeciwwskazana! Przesadne przegrzanie powoduje przykre przypadłosci!!! Ponadto przesadnie piękna pogoda - przeszkadzać poczyna. Pocieszenie przynoszą prognostycy pogodowi - prawdopodobnie popada. Pozdrowienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: PPPPisacze! 30.05.05, 10:00 Poniedziałkowy powrót, pracy przytulne pielesze, pppisaczy poniekąd przerwa permanentna przerwana. Pisać przeto postanowiłem, pomysłów pustkę przysłaniając przegadaniem, palcami po plastikowych przyciskach postukując. Przeto pomysł przeciwpotny podajcie ponieważ przyciski przemakają pod presją przepoconych paluchów... Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: PPPPisacze! 30.05.05, 10:36 Przeciwpotnie powinno podziałać przestanie popijania płynów, partykularnie procentowych ;_))), powodujące przyschnięcie podpowierzchniowe. Powyższe powstrzyma pocenie palców, podobnie pozostałych powierzchni. Przestroga: przesadne przestanie popijania płynów - przyczyną przerwania pewnych personalnych procesów przyrodniczych; powodująe przykre przypadłości, pomniejszając procentową pewność przeżycia. Przeto - porzućmy przesadę, powstrzymajmy przeciwpotne praktyki, poniekąd pocenie polubmy!!! Pozdrówka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szarobury Re: PPPPisacze! 30.05.05, 10:43 Pieski poniedziałek pięknie prowokuje - pora poleniuchować, poodpoczywać, poudawać przepracowanie. Pilne poszukiwania przypadkowych powodów pracy prawdopodobnie przesadzone. Pęknieje pogoda, powabne panie pięknieją, parostatki... Parostatki? Parostatek pomysłem poniedziałkowym - pływalnym. Płyńmy parostatkiem przez poniedziałek! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: PPPPisacze! 30.05.05, 11:04 Poniedziałkowe pracy poudawanie polega: Poflirtować Pogadać Pograć przez Peceta:) Podpisac papierki przypadkowe Podbić pieczątką Poudawać przemęczenie Poczytać prasę poczekać popołudnia Potem pójść Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: PPPPisacze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:00 Proszę, przyjdź poro przedzimowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! podtapiam potem podłogę ;( Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: PPPPisacze! 30.05.05, 14:39 Pomyślmy pozytywnie! Patrzcie, popracowaliśmy pilnie ;-), pora pracy powoli przemija. Przyjdzie popołudniowa pora poodpoczywania. Pamiętajmy - poniedziałkowe popołudnie przybliża poważnie perspektywę pobliskiego piątku!!! Pesymisci - padnij! Pozytywnie pogodni - powstań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: PPPPisacze! IP: *.dint.wroc.pl 30.05.05, 14:59 padam..... podajcie płyny! przepotworne poziomy przygrzewania powodują politykę polegiwania pracowniczego, polegujmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Re: PPPPisacze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 17:10 Popieram !!! Posucha przeokrutna powoduje przegrzanie przewodów pomyślunkowych !!! Poległam przed południem ! PPPPisacze P-postów powymiękali podobnież? Podszeptami przywołuję pioruny Pozdrawiam polegujących + powodzenia ;-/ :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: PPPPisacze! 30.05.05, 17:23 pprzywolalas - piekielne pioruny padly. padl podobnie prad. pecety przestaly pracowac. pracodawca parskal pieklil przeklinal, posztrurchal przelaczniki. pracownicy podsmiewywali, pochwalajac pogode polgebkiem. potem pozbawieni pozbawionych pradu pecetow poszurali po pomieszczeniach, poszli poodpoczywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: PPPPisacze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 18:40 proszę, proszę, prośby posłuch poznały! pioruny przywaliły pełną parą.... pooddychajmy powietrzem podeszczowym... powinno padać przynajmniej przez półwiecze! powojniki pragną podmokłego podziemia! przesuszone padają, przestają pokwitać! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: PPPPisacze! 30.05.05, 18:47 Przebóg! Pioruny?! Posucha przeokrutna, piorunów patrzę... Przyjdzie prysznicem poratować przegrzaną psychę... Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: PPPPisacze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 00:53 przykre! pocieszę przynajmniej, przesyłam przerysowany piorun: / / / --- / | / |___ przyznaję, pokraczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: PPPPisacze! 31.05.05, 09:30 Przerysowany piorun poskutkował! Pieprznęło, popadało, pogodę przyjemną przyniosło. Podziekować pragnę:) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: PPPPisacze! 31.05.05, 09:40 pisne przykrotkiego posta. peknac pragne pospiesznie prawie piecsetke. przesady posiadam personalne. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: PPPPisacze! 31.05.05, 09:46 Pioruny przeszły poboczem, poczekamy, powrócą przecież? Pochmurna pogoda przynosi pocieszenie po przegrzanym poniedziałku... Pięknie pokapuje, padające pluski powodują przyjemne poczucie przewilgocenia, powietrze pięknie podmuchuje... Po prostu - poezja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zebra_bez_hulajnogi Re: PPPPisacze! 01.06.05, 10:46 Piękny pochmurny późny poranek. Pochłodniało, prawdopodobnie parę poranków potrzyma podobna pogoda. Patrzmy pozytywnie - pozdrowienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: PPPPisacze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:05 Pioruny poważne poczyniły przeszkody, przegięły! prezenter powiedział: piorunochrony przestały pomagać przeciw piorunom! poczułem przestrach ;( Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: PPPPisacze! 01.06.05, 14:04 proponuje postawic paredziesiatmetrowy pal pokryty polichromowa powloka. powinien pobliskie pioruny przyciagnac. prasa przyjedzie poogladac, poopisuja piekno pojedynczo padajacych piorunow. przy pomyslnej pogodzie pieniedzy przysporzy - proponuje pradnice pobudowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: PPPPisacze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 17:35 pioruno-pręgież? przedni pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: PPPPisacze! 01.06.05, 18:42 Proponuję przedtem pokryć pioruno-pręgierz poliuretanem. Pokrycie powinno poprawić przwodnictwo,ponadto pogorszy prędkość powstawania polisacharydów. Odpowiedz Link Zgłoś
tredive_nelliker Re: PPPPisacze! 01.06.05, 20:56 przy pochmurnym podwieczorku prowadzicie pogawędke piorunową. Potwornie poważną. Panowie, przestańcie, pliiis. Przecież powaga przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: pppppporąbało Psa, prawda? 01.06.05, 21:57 posłusznie pisze po piętnastej, przed pólnocą posty przesuwam, po prawej stronie problemy przeglądania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 03.06.05, 15:45 pożegnam Państwa, przyszła pora poodpoczywać :) podsumowanie pięciodniowe potworne premęczenie powoduje, poweekendować posiadam potrzebę, pa! PS porzucam pracę psa polującego, postanowiłem pozostać psem policyjnym! Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise79 Proszę Państwa potrzebuje pomocy! 01.06.05, 23:53 Pchła pożarła psa,przegryzła pieczywem,popiła piwem,potem podpaliła papierosa. Poczym pełny przewód pokarmmowy posiadając...padła. Pilnie potrzebna pielęgniarka posiadająca podstawy pierwszej pomocy,potrafiąca przedłużyć przeżycie poczciwej pchły przy pomocy przeróznych pastylek.Proszę potraktować powyższy post powaznie pielęgniarke prosze pieronem przeslac paczką poprzez pkp podpisano:prezydent państwa polskiego,przy pomocy pięciu prawych palców prywatnego podsekretarza Podziękuje pózniej Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: Proszę Państwa potrzebuje pomocy! 02.06.05, 04:38 Prosze Pana, Przeanalizowawszy powyzszy przypadek pozwole przywrocic Panu pokoj poniewaz Poczte Polska poinsruowawszy pielegniarke PKOP przesylam. Pastylki, powidla, pasternak podaje przez pielegniarke. Poinstruowana pielegniaka poda powyzsze produkty pchle. Poniewaz pchla poczciwina padla proby podratowania prawdopodobnie pozwola potwierdzic przypadek przepukliny pachwinowej. Polecam podrecznik "Pierwsza pomoc pchle" Pawla Pawlowicza Piotrowskiego. Przeczytajcie podrozdzial pisany podczas plagi pchlej pod Paryzem. Policja pod pretekstem polowan przy pomocy pistoletow przygluszala pchly pozerajace psy. Plaga pokrzyzowala proby przechowania prawdziwej perly psiej - Polbuta Poczciwego. Powyzszy przypadek pozwolil przeprowadzic prawdziwy postep pomocy pchlom. Pomoc pielegniarki pozwoli podratowac pchle. Padam pod polbuty. Podpisany Panski Podkanclerz Piechota Prot. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Proszę Państwa potrzebuje pomocy! 02.06.05, 08:47 Potworna potwarz przecież! Przeciwpchelnych pastylek produkcję powstrzymano ponieważ pokusy powodowały przeróżne plus pewne poboczne przykrości: padaczkę, pijaństwo, priapizm permanentny, poszczekiwanie przed przyśnięciem - potworności po prostu. Proponuję pchłę patronką pisaczy poczynić, psa pamiętać, pomnikiem psią pamięć potomnym przekazać, pisać posty pamiątkowe. Pchła psa pożarłszy psychikę psią przecież posiadła! Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: Proszę Państwa potrzebuje pomocy! IP: *.dint.wroc.pl 02.06.05, 10:16 proszę przestać przesyłać pomoc, ponadto proszę pchły podobijać! pchły podratowane poczynają podgryzać psią pupę! precz podła podgryzaczko! pac! pac! pac! padła! proszę podrapać psa po prawym pośladku!!!!!!!!!!! poniżej! powyżej!!! poniżej!!! poniżej!!!!!! powyżej! poniżej!!! posmarować!!!! posmarować!!! PIECZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Proszę Państwa potrzebuje pomocy! 02.06.05, 10:40 Phi Przecież pchła za psa przebrana perfidnie prowokuje. Pieszczot pragnie, pyskata:) Pac!Pac!PAC! Przebrzydła pchła perwersję propagująca! Precz! Psa przynieś! Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
zebra_bez_hulajnogi Re: Proszę Państwa potrzebuje pomocy! 03.06.05, 11:17 Piąteczek!!!!! Pracusię przerywamy, popijamy, potańcujemy, przyrodę powąchamy! Piekna perspektywa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Proszę Państwa potrzebuje pomocy! 03.06.05, 12:49 pragne przypomniec prawidlowa pppisownie. prosze pilniej przegladac popisane posty. parakoncentracja powoduje pomylki Odpowiedz Link Zgłoś
pies_podwojny Re: Proszę Państwa potrzebuje pomocy! 03.06.05, 15:01 piekne posty piszecie, panowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: Proszę Państwa potrzebuje pomocy! IP: *.dint.wroc.pl 03.06.05, 15:16 para psów!!! podwójna przyjemność! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Proszę Państwa potrzebuje pomocy! 03.06.05, 15:32 Przypomnienie przyjete Popiołem potylica posypana Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Proszę Państwa potrzebuje pomocy! 03.06.05, 16:50 przeprosiny przyjete. potylice prosze poobmywac. powstanie papka popiolowa przydatna przy poczyszczaniu posrebrzanych przydmiotow. pozdrawiam podobnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: Proszę Państwa potrzebuje pomocy! 04.06.05, 02:11 pamietajcie - po piatku pojsc pospac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: Proszę Państwa potrzebuje pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 16:08 pies przewodnik - psem policyjnym? przeczytałem poniżej! potworne! pogryzie piszących?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: Proszę Państwa potrzebuje pomocy! 04.06.05, 21:37 Pies przewodnik porządku przestrzegania pilnować powinien!!! Piszących pokracznie, popełniajacych ponadnormatywne pomyłki - postraszyć powarknięciem, przestrzec poszczekiwaniem, przy poszczególnych przypadkach poważniejszych przekroczeń - pogryźć po pośladkach, poszarpać podkoszulek, pogonić precz. Ppppiszących poprawnie - pochwalić, poobwąchiwać przyjaźnie, pomerdać ponaddupnym przyrostkiem, pppiszące panie - polizać po policzku, piekniejsze - pocmoktać przyjemnie. Pozdrawiam Psa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: Proszę Państwa potrzebuje pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 04:22 ponaddupny przyrostek, powiadasz pan? pięknie powiedziane! ponieważ przekonanym pozostałem, pozdrawiam Psa... policyjnego! podajże pyska! przeproszę pocałowawszy pyska początek podzwójnie podziurkowany! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Proszę Państwa potrzebuje pomocy! 05.06.05, 16:40 Psina policjantem?! Porażka! Psina proszek przemytniczy pod protekcją policji przehandlowująca? Psina panienki podgwałcająca? Psina prokuratorów, polityków podlizująca? Psina pałująca pieszych? Psina poszczekująca, powarkująca, profitów pragnąca? Psino - przemyśl pomysł, proszę. Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: Proszę Państwa potrzebuje pomocy! 06.06.05, 13:29 Psina przehandlowująca prochy, podgwacająca, podlizująca politykom???!!! Podła potwarz!!! Psina porządnym policjantem, przykładem policjanta, powiedziałbym - prapierwowzorem prawego policjanta!!! Pod protektoratem psiej policji pozostaniemy prawdziwie przezpieczni!!! Po pewnych, powiedzmy, podpadkach policji państwowej, powstało poczucie potrzeby prawdziwego porządku. Panie Psie, przybywaj, pilnie Pana potrzebujemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: Proszę Państwa potrzebuje pomocy! IP: *.dint.wroc.pl 06.06.05, 14:05 przybyłem, poczytałem... padłem pod presją pppszących... pozostać policyjnym psem? powstrzymać pozostanie policyjnym psem? pytanie... pragnę przestępców poobgryzać! Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: Proszę Państwa potrzebuje pomocy! 06.06.05, 14:28 Przybyłeś, Psie!!! Poobgryzaj podłych przestępców, pozostałości porozrzucaj, poniektóre pozakopuj pokątnie, pokaż przestępcom Prawdziwe Psie Porządki!!! Pewnie, poniesiesz pewne przykrości, posmak padłego przestępcy prawdopodobnie przykry, przecież - pro publico poświęcenie ponieś!!!! Przywołaj - przybędziemy pilnie pomóc pokonać przestępcze podziemie!!! Poobgryzamy podleców pospólnie!!!! Pomożemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Proszę Państwa potrzebuje pomocy! 06.06.05, 15:59 Pomyśl przemyślny Pawianie - Psina Policjantem Pokusy podłe pod psi pyszczek podsuwasz - posty poinwigilować, podonosic przełożonym, poprowokować pppisaczy przeciwprawne pokrzykiwania, powarczeć przeciw przyjaznym pppisaczom, postraszyć, pisanie pozytywne, peany piejące psiej pracy przewagę postulować. Podlizywaczy przygarść przyhodować, państwo przejąć, potem pokornych pogłaskać, przeciwników pozagryzać. Przerabiane przypadki podobne powinny potrzebę przemyslenia prowokować. Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: Proszę Państwa potrzebuje pomocy! 07.06.05, 11:53 Pomyślałem. Paskudny pesymizm Pan podsunąłeś. Przecież - Pies Przewodnik Ppppisaczy porządnym psem, prawda? Proponuję - popróbujmy! Pies - prekursorem porządnej, przyjaznej policji??? Przesadne pofantazjowywanie???... Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Proszę Państwa potrzebuje pomocy! 07.06.05, 13:23 Przesadne, przesadne. Policja początkiem - potem: Pies policyjny, pan pałek i pościgant przestępców, pokuszony profitami przyniesie pppisaczom Psiolskę, Psioland. Przyjdzie pojechać, pod poduchą przechować precjoza, psiej paki przeczekać pucz, prawdopodobnie płakać patrząc paskudnych psiorządów panowanie, potem powrócić, prawdziwym pppisaczom pomóc porządki państwowe przywrócić. Przecież, przypominam, patrz postów parę poniżej, Psina padła - pchła przebrana prowokuje pppisaczy, pokuszenie przynosi, potem potępi, powięzi, pomorduje... Prawda - pesymizm przemawia, przecież prawdę powiedzieć pragnę Pa - pakuję przybory, przed pogromem pomykam poza polskich pól połacie... Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:50 Panowie piszą przepysznie po prostu! Przyjemnie poczytać. Podziwiam popołudniowo (po piętanstej piętnaście, podkreślam!). Pozdrawiam przyjemnie Puchatek Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiasss Re: pppppporąbało Psa, prawda? 06.06.05, 15:55 Pokibicuje panstwu po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 18:01 przynudzają przecież ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 07.06.05, 16:54 przyyynudzają... poziewać przyjdzie, pospać przy postach... potwornie przynudzają, prawda... przestać przynudzać!!! pisać proszę, populacjo ponadprzeciętnego pomyślunku!!! przyjdę, popatrzę pojutrze... przyuważę pustkowie -> podleję podnosząc prawicę przytylną! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 07.06.05, 17:16 przynudzaja? pewnikiem prowokacja postintelektualna. pfe pfiu. przyniedlugo peknie piecsetka przynudnawych postow perfekcyjnie P propagujacych. P - paleczka plus polkula. proste plus pookraglone. piekno prostoty plus przymocowane polkoliste przygiecie. przy patyku pedantycznie przyklejona polowka pomaranczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:18 Pies Przewodnik Pobudzacz?! prowokacja piątej potęgi! przez pobudzanie Psa przeziębiłem posturę! prowokowany przemyśliwałem posta, pogoda podła, przeciąg powstał, przeoczyłem! przeziębiony pozostałem podstępnie przez Psa! pochruję połykając Polopirynę, przykryty pierzyną, przepacając piżamę, potem powrócę... Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 08.06.05, 09:21 Polopiryna???!!! Przecież popsujesz przewód pokarmowy, powodując pierońskie przykrości przy przetrawianiu potraw! Porzuć polopirynę, popróbuj prostszych przepisów przeciwgrypnych. Przykładowo, pomasowanie piersiami partnerki... Przepraszam, psiakość, pomarzyłem, ponadto piekielnie promaskulinistyczny pogląd prezentowałem, poobrażałem poniektóre przedstawicielki piękniejszej połowy populacji... Pprzesadziłem poniekąd prawdopodobnie. Przepraszam, przepraszam przewrażliwione panie. Przepraszam panią Poniedziałek (Poniedziałek???... pomyłka prawdopodobnie...) Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:36 Powitać ;-) Popieram polopiryna paskudna! Pomasowanie piersiami partnerki POMAGA ! Ponadto przecudowna pieszczota ! Przy przesadnym przytulaniu + pocałunkach powoduje przeważnie podłapanie przeziębienia przez partnerkę, przykre;-( Proponuję pominąć pogłebiane przesadnie pocałunki, pozostać przy przykładaniu piersi !!! Pozdrawiam! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:11 pewnie później przetestuję... przepraszam, przysypiam, pójdę pod pierzynę... pa! Odpowiedz Link Zgłoś
aawrrr Re: pppppporąbało Psa, prawda? 09.06.05, 13:57 Podłapałem przeziębienie. Próbowałem polopiryny - potwierdzam, przewidziane przypadłości przy przetrawianiu powstały. Polopirynę porzuciłem precz. Pomysł pomasowania - przedni prawdopodobnie, przynajmniej potencjalnie przyjemny. Przecież powstaje problem - partnerka poszła, pojechała powczasować. Przykrość. Poszukuję panienki/pani potrafiącej, pożądającej pomóc porzuconemu przeziębionemu panu... Proszę przysyłać propozycje potrzebującemu!!! Pliiiizzzzz..... :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 09.06.05, 14:29 przecież panie po pysku panu przyleją!!! pachnie prostytucją! Odpowiedz Link Zgłoś
aawrrr Re: pppppporąbało Psa, prawda? 09.06.05, 14:46 Prostytucją??? Protestuję!!! Przecież prostytucja przewiduje płacenie, podsunięcie pieniędzy. Powyższa prośba pomasowania (pomasowania... przyjemność pomyśleć...) przewiduje pełną przyjacielskiego poświęcenia pomoc przeziębionemu przez panie (panienki?). Promujmy przyjaźń pomiędzy płciami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 09.06.05, 15:04 przemówienie prawdziwie polityczne ;) podpytam, pana partnerka popiera pański pogląd przyjaźni pomiędzy płciami? podpisała przyzwolenie pozazwiązkowej przyjaźni podleczającej? profilaktyka przeciwprzeziębieniowa przyzwolona?! pozazdrościć... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
aawrrr Re: pppppporąbało Psa, prawda? 09.06.05, 15:16 Partnerka popiera przyjaźń pomiędzy piszącym, pojedynczą przedstawicielką płci pięknej (przypuszczalnie partnerką...), przeciwna pozostaje przyjaźniom pomultiplikowanym. Przecież pojechała, pozotawiła przeziębionego - przeto, przypuszczam, powinna pozostać przychylna prośbie przedstawionej powyżej... Pomimo przypuszczeń - powstrzymam powiadomienie partnerki. Profilaktycznie. Przyjaźń przyjaźnią, przecież partnerka potrafi (przypuszczam) prać po pysku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 09.06.05, 15:39 przemilcz pan, przemlcz ;) panie partneki potrafią przekrzyczeć pociąg przeciągle pogwizdujący, przyłożyć porządnie (pyszczycho, pośladki) potem poboleeeeeewa przy pewnych pracach... podjadanie - problemem! porzucanie produktów przemiany pokarmowej - problemem! potworne... przemilcz pan! Odpowiedz Link Zgłoś
aawrrr Re: pppppporąbało Psa, prawda? 09.06.05, 16:17 Porady posłucham, przemilczę. Przecież powstaje prawdopodobieństwo - partnerka poweźmie podejrzenie, przyjaciółka powiadomi; partnerka przeciągle pokrzyczy, potem po pysku, pośladkach, przyzębiu przyleje... poboli, psiakość. Pozostanie ponownie poprosić przyjazne panie podleczenia przykładaniem powabnych piersi po pobolewających, poranionych płaszczyznach. Perspektywa podobnego podleczania pozwoli pogodnie przetrwać przykre poniekąd przejścia. Prawdę powiedziawszy - poniekąd przyjeme perspektywy!!! Pogodnie pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 09.06.05, 16:53 posłchamy poglądów pań pppppostujących :) Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 09.06.05, 19:03 Powitanie ppppiszącym, powitanie przyjaciołom ppppiszących!!! Przedstawić pragnę pewną przypowieść; przypowieść przypomina parodię, przecież prawdziwa… poniekąd. Przewodniczący pewnego przysiółka (pewnikiem poniektórzy pokrzykną: „przysiółek??? potwarz potworna!!! protestujemy!!!!” – przecież, po przyjrzeniu, przyznacie: przysiółek, prowincjonalny przysiółek…) przeto przewodniczący przysiółka powziął powiadomienie: pewni przewrotowcy, Porównywalnie Podobni, postanowili przeprowadzić przemarsz przez przysiółek, Paradę Porównywalnie Podobnych. Przewodniczący, posłyszawszy, pobladł, potem poczerwieniał, pobladł ponownie, pokrzyknął: Przenigdy!!! Prędzej padnę!!! Przecież potomkowie, progenitura przysiółka, popatrzy, pozazdrości Porównywalnie Podobnym, postanowi podobnie postępować!!! Przerażajace!!! Przeszkody przeróżne Porównywalnym pilnie postawić potrzeba! Poczem polecił pracownikom poczynić przygotowania przeciwparadne. Porównywalnie Podobni przesłali przewodniczącemu pismo, proszące pozwolenia przemarszu przez przysiółek. Przewodniczący polecił przygotować postanowienie: parada precz, postanawiamy postawić przeszkodę! Postanowienie przesłano Porównywalnym. Porównywalni proszą podać powód – pracownicy przewodniczącego podają: prawo Pana Przewodniczącego protestowania przeciw paradzie. Porównywalni pomyśleli, pogadali, posmyrali po półkulach podczaszkowych, poczem – przy poczuciu przykrości, pomrukując pochmurnie – porzucili (pozornie) pomysł paradnego przemarszu; postanowili paradę przeprowadzić pod pretekstem postania po pewnych placach przysiółka. Przygotowali pismo, przesłali przewodniczącemu. Przewodniczący polecił – podobnie – postawić przeszkodę, poważna przeszkodę. Przeto pismo przygotowano, przesłano. Porównywalni przeczytali – przewodniczący poleca porzucić pomysł postania. Poprzedzając przytem podłe pytania Porównywalnych, przewodniczący podał powód: przeciwnicy porównywalnych przygotowują protesty, poczyniają przygotowanie przeciwparadne, pewnikiem przyjdą porzucać pewne przedmioty przeciw Porównywalnym. Przeto przewodniczący przeciwdziała, przeszkadzając przeprowadzić paradę Porównywalnych. Porównywali podnieśli protesty: Panie Przewodniczący, pan prezentujesz parodię prawa!!! Przecież pragniemy pokojowej, przyjaznej parady; przewidujesz protesty przeciwników, protesty przeciwprawne przy pomocy podrzucanych przeciw paradujacym przedmiotów – pogoń przeciwników, przeciwprawne poczynania powstrzymaj, policję przyślij!!! Przewodniczący protest przeczytał, półgębkiem przesłał półuśmieszek podwładnym, powiedział: porządna praca, panowie, poczekamy, przetrzymamy Porównywalnych… Planowana parada pojutrze. Przeciwnicy (przewodniczący, Porównywalnie Podobni) podnieśli pierońsko popularność: przewodniczący przysiółka poczynił piękną przysługę Porównywalnie Podobnym, popularyzując powszechnie paradę, Porównywali – popularyzując poglądy przewodniczącego. Pewnie przyjdą przeróżni pooglądać paradę. Porównywalni – powinniście przekazać przewodniczącemu piękne podziękowania, pieszczotliwie pogłaskać po… po pewnych połaciach powłoki, przynajmniej – przesłać pudełko pralinek. Panie przewodniczący przysiółka – przynajmniej przytul, przycałuj przyjaźnie Porównywalnych! Przecież przyczynili Panu popularności! Paradoks przykry, psiamać – pragniesz przeciwdziałać – przeciwdziałaniem podnosisz popularność przeciwników… Pech!!! Pozdrowienia pppiszącym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
norm.alka Re: pppppporąbało Psa, prawda? 09.06.05, 19:13 Pozazdrościłam poprzednikowi pisania! Płacz pogłębił pesymizm, piekielna parada popsuła plany pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 19:22 Panie Pawianie, przywaliłeś Pan... potrzebuję powietrza... pójdę pozbierać pomyślunek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 20:13 Poszanowanie Przeuzdolnionemu Panu Pawianowi Ponadprzeciętna powieść !!! Pogratulować pomysłowości ! Powaliło...!... przytłoczyło...!... Posmutniałam przeokrutnie ;-((( pochylę potylicę , pochlipię , prawdopodobnie przejdzie !??! Pa ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Panie Pawianie! 10.06.05, 10:24 Pan pysk podaj! Przepiękna przypowieść, pochwał przeto posypać pragnę! Pan'eś pokazał pppisanie perfektne, profesjonalne, przebojowe Pochylam przód potylicy przed potęgą Pawiana! Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: Panie Pawianie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 02:33 późna pora... Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: Panie Pawianie! 12.06.05, 01:10 Powitać Państwa!!! Podochocony poczynaniami pana Przewodniczącego Przysiółka, poszedłem pod Parlament popatrzeć, poprzeć Porównywalnych. Przybyła potężna porcja Porównywalnych poszczególnych płci, ponadto paręset (prawdopodobnie) pragnących poprzeć, podtrzymać protest Porównywalnych przeciwko postanowieniu Pana Przewodniczącego Przysiółka. Prócz popierających, przybyła partia przeciwników, porządnie przystrzyżonych, pokrzykujących przeróżne powiedzonka, przeważnie - "Precz, pedały!". Podobno Prawdziwi Polacy. Prócz pokrzykiwania, porzucali przeciwko paradującym pewne przedmioty (poczęte pisklaki przed porodem). Przedmioty padając pękały, pobrudziły paru paradystów ("paradyści" - ponieważ paradowali :-))) , pomiędzy pozostałymi pobrudzonymi - podkoszulek piszącego, podpisanego poniżej (powyżej?). Początkowo przykrość - przecież po przemyśleniu podsumowałem: poobrzucanie protestującego podnosi protestującemu prestiż, poniekąd! Potem poszliśmy przez przysiółek - pod Pałac. Pochodu pilnowała policja (podziękowania policji!!!). Pomimo pewnych przygód, pokrzykiwań (pedały!!!), podróż przyjemna, pogoda piękna, przyjazne pogwarki... Pogodnie, paradnie pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: Panie Pawianie! 12.06.05, 04:09 Pania Pawianie, Przemarsze Porownywalnych pacyfistycznie przemierzaja polacie pokul: Polska, Peru ,Patagonia, Polinezja... Poczuli potrzebe przelamania paranoicznych paskudztw przylatanych pariasom? Prawdopodobnie. Palant Przewodniczacy paczy prawa przypisywane pozycjii przywodcy - podsumuje: Pajdokracja pozwolilaby poprawic porozumienie plci. Pisanie pamfletow, paszkwili pomoze potepic parowiekowe panoszenie Przewodniczacych. Panska Piszaca Odpowiedz Link Zgłoś
shka Re: pppppporąbało Psa, prawda? 13.06.05, 00:28 Pozazdrościć Pawianowi podobnego przejawu przyjaźni Prawdziwych Polaków… Przeciez Prawdziwy Polak przesyłając Paradującym poczęty przez pierzastą ptakomatkę półokrągły przedmiot pokryty powłoką, podarowując Porównywalnie Podobnym (plus popierającym) powyższy piękny, polski produkt przerzuca pomost ponad podziałami! Pozostaje przyjąć pomost (plus poczęty płód pierzasty), pięknie podziękować, podrzucić podobny prezent… Patrzcie! Pierwszy poczęty przez pierzastą ptakomatkę półokrągły przedmiot pokryty powłoką przelatuje ponad paradującymi, podrzucony partyzancko pomimo pilnującej policji przez pragnącego pokoju Prawdziwego Polaka… Przedmiot pada! Prezent przesłany przez Prawdziwego Polaka plaska Pawiana. Potem padają piąty, piętnasty... płody Prawdziwej Polskiej pierzastej ptakomatki podarowane paradującym. Podobne przejawy przyjaźni pozornie przeminęły przez pokolenia - pomimo przeszkód Prawdziwi Polacy przywracają Prawdziwą przyjaźń pomiędzy poszczególnymi podzielonymi, przeciwko policyjnym pałkom proponując piękny polski posiłek (podejrzewają pewnie puste przewody pokarmowe Porównywalnie Podobnych, pewnie pragną podkarmić). Pięknie! Pewnie prezydent Przysiólka popatrzyłby przyjaźniej, pojąwszy prawdziwa przyjaźń pomiędzy Pozornie Przeciwnymi. Pozostaje przyjąć propozycję przyjaźni, poplamiony podkoszulek pozostawić, pamiątkę pokazać prawnukom… Przyszłościowo próbować podobne posiłki przesyłane przez przyjaznych Prawdziwych Polaków przechwytywać, posiłek pożywny, polski przyrządzić, Prawdziwych poczęstować… Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: pppppporąbało Psa, prawda? 13.06.05, 21:04 Prawdę prawisz! Podkoszulek - pamiątke prawdziwej przyjaźni pomiędzy paradystami, Prawdziwymi Polakami, przystrzyżonymi, poniekąd policją - przechowam, przekażę prawnukom. Piękny przykład pouczy przyszłe pokolenia! Pozdrowienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 19:02 politykujemy?! Odpowiedz Link Zgłoś
tredive_nelliker Re: pppppporąbało Psa, prawda? 15.06.05, 02:08 polityka parszywą pozostaje ... Odpowiedz Link Zgłoś
aawrrr Re: pppppporąbało Psa, prawda? 15.06.05, 11:51 Polityka prawdziwie parszywa, podłość preferująca. Politykom profity przynosi. Przecież, protesty przeciw politykom, przeciw podłemu politykierstwu - polityką podobnie pozostają, prawda? Przeto przed polityką prysnąć - próżne próby... prawdopodobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tredive_nelliker Re: pppppporąbało Psa, prawda? 15.06.05, 12:43 politykę pozostawmy politykom : prezydentom, posłom. Polityka precz! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: pppppporąbało Psa, prawda? 15.06.05, 20:49 Polityka przywołuje pełno przykrych porównań, począwszy powiedzmy "Parszywa", poprzez"prymitywna" po " "pie...ona" przeto politykę powinniśmy pozostawić palantom. PPPisacze powinni pozostać ponad polityką, podziałami, próznym produkowaniem poronionych pomysłów. Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:30 przenajprawdziwsza prawda ! Pozdro PPPpppppiszącym! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 16.06.05, 14:56 przepraszam, porzuciłem ppppiszących przez powikłania pogrypowe... powracam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pazerny Pe: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.piotrkow.net.pl 16.06.05, 17:27 pies psa penisem popycha. penis penisowi penisem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: Pe: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 19:50 pchła pchłę pchła :) Odpowiedz Link Zgłoś
tredive_nelliker Re: Pe: pppppporąbało Psa, prawda? 16.06.05, 23:35 przepiękne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: Pe: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 01:50 przypaliłem papierosem pościel, powinienem połatać... potrafię? przyjaciółka pozna? pewnie pozna... :( przepadłem! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Pe: pppppporąbało Psa, prawda? 18.06.05, 15:37 Popluj przypalone przyszyj patkę pomiętol pościel połóż powabnego pana przyjaciółka popatrzy potem... pościel pamięć pominie:) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: Pe: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 16:10 powabnego pana?! proponujesz podunięcie przyjaciółce pana poza parą poślubioną?! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Pe: pppppporąbało Psa, prawda? 19.06.05, 15:56 Przecież: Powabny Pan przyjaciółkę przytuli, pocałuje, prawdopodobnie popodszczypuje, potem pospołu polegną, pościel pomiętolą, papierosową przypalankę przygniotą, przetrą posuwistymi poruszeniami, potem przyjaciółka pomna poczynionych perwersji, pościeli przecież praniem pragnąc przywrócić poprzednią przeczystość, pomyśli: Pech! Przypaliłam!Pan Przyjaciel pewnie pozna!:( Przepadłam... Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: Pe: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 16:58 pozostałem powalony pomysłem przemyślnym! przetestuję :D Odpowiedz Link Zgłoś
aawrrr Re: Pe: pppppporąbało Psa, prawda? 21.06.05, 15:18 Ponieważ posiadałem przypaloną poduszkę, podchwyciłem podsunięty pomysł. Przeprowadziłem próbę. Poduszka przeszła przez próbę pomyślnie - przyjaciółka pominęła przypalenie, przejęta powabnym panem. Potem - poszła precz, podtrzymywana pod pachę przez przystojnego, powabnego palanta... Pocieszenie przyniesie piep... przypalona poduszka? Powątpiewam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: Pe: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 15:36 ?! porzuciłem podsunięty piorunujący pomysł!!! pokażę przypaloną pościel, przeżyję pokaranie, przynajmniej pozostaniemy parą! pomyśleć, pozostałem podpuszczony!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chbmp Re: Pe: pppppporąbało Psa, prawda? 23.06.05, 14:05 Ppppopisałbym, prawda, przecież pozbawiony posiadania predyspozycji ppppisarskich (ppppisaczych?) pomysł porzucam. Przykro... Pozostaje ppppoczytać piękne poprzednie posty. Poczytawszy, predyspozycja przybędzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: Pe: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 23.06.05, 14:11 predyspozycji przybędzie ;) przychodzi podaczas pisania postów, podnosi podobno poziom porozumiewania ponad przeciętną! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Pe: pppppporąbało Psa, prawda? 23.06.05, 16:17 pozostaje potwierdzic powyzszy post. psi poprzednik przytoczyl przyjety publicznie pozytyw ppisaniny. poddane p-probie, poczatkowo potrzebujace przymusu polkule, pocierpia, potem powoli powieksza prywatne pofaldowanie, poelektryzuja pomiedzy poszczegolnymi pierwotnie pasywnymi punktami pamieci (potocznie powiedziawszy pomysla), przerobia pare pomyslow - powstanie przemyslunkowa prasubstancja. palcom pozostaje praktycznie przekazanie przy pomocy przyciskow powstalych przemyslunkow pod postacia posta. percepcja pojeciowa posrod piszacych podobnie prawie pewna! Odpowiedz Link Zgłoś
chbmp Re: Pe: pppppporąbało Psa, prawda? 24.06.05, 15:08 Podczytuję pilnie posty poprzedników. Poczynam posiadać pomyślunek permanentnie przez p. Podczas porozmawiania poczynam produkować powiedzenia przez p. Przyjaciele popukują patrząc przedziwnie, pewnikiem podejrzewaja postępującą paranoję. Przyzwą pogotowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: Pe: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 24.06.05, 15:22 przyposzczalnie przywołają... pewnie pogotowie psychiatrczne... przyzwyczajenie przyjaciół przychodzi powoli... prastarzy pppisacze przeszli przez powyższe, poradzę, przygotuj przezornie podręczne przybory! powróc po przymusowym polegiwaniu! pozdrawiam! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypilam herbate Re: Pe: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 00:13 Przeczytałam powyzsze posty. Powoli pojde przymknac patrzalki poniewaz przydługi poniedzialek przestraszyl powyzej podpisana persone. Pełna przestrachu przed poniedzialkowa praca przeczekam podsypiajac Odpowiedz Link Zgłoś
chbmp Re: Pe: pppppporąbało Psa, prawda? 28.06.05, 07:55 Poperegrynowałem po Polsce, powracam, patrzę - pierońsko pusto... Ppppisacze poszli poopalać powłoki??? Pojechali precz??? Porzucili ppppisanie...? Przykro... Odpowiedz Link Zgłoś
ochtywzyciu Re: pppppporąbało Psa, prawda? 30.06.05, 10:37 Podnoszę, ponieważ przeciwnie przepadnie, przynosząc potężną przykrość potencjalnym pppisaczom. Pogratulować poprzednikom pomysłowości!!!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatta Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.netax.pl / *.crowley.pl 30.06.05, 11:34 Proszę, proszę...państwo poważnie potrzebujący porady i pomocy!? Pisanie poniekąd przyjemne i pożyteczne- w przypadku patologii przedstawia poważny problem! Bo pisanie, Panowie i Panie, pamiętajmy: o poranku, południu, popołudniu...pokazuje powszechne pożycie publiczne. Piewcy prozy! Pokażcie, że potraficie przyjąć z pogodą postanowienia i projekty! Z pełną parą piszcie podniecające profesjonalizmem poezje, poematy i powieścidła. Pędźcie ku prospericie! Pokażcie, że pasja to przyszłość i potęga! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 01.07.05, 14:37 "podniecające profesjonalizmem poezje"? proszę Pani! pachnie prowokacją! profesjonalizm podniecjający pozostaje profesją prostytucyjną, pomijającą poezję! przeciwnie! profesjonalizm podniecający pozostaje potworną prozą pobytu przyziemnego!!! profesjonalistki powyższej profesji pozostały przekreślone przez prawo! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 01.07.05, 15:28 pragne przypomniec powyzszej pani przyjeta ppisownie. pani pozwolila przytoczyc pare przykrych przyimkow, pseudowyrazow. potrzebnie? przedkladam pod publiczne przemyslenie. przyzwolimy, przemilczymy, przymkniemy powieke? potem podobnych pisaczy przez paczkowanie przybedzie. piekno P pozostania pieknem pobocznym, pozbawionym przymusu pewnego pracowitego przemyslunku. pozostaje prywatnie protagonista poprawnej ppisowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 01.07.05, 15:41 pierwo-piszącym przebaczmy... pierwsze próby p-pisania pozwalają pokierować piszącego... ponowne potknięcia przyjdzie piszącemu popamiętać!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: pppppporąbało Psa, prawda? 01.07.05, 15:57 podniesiona poprzeczka, postów prawie pięcśet, pewno przyjęcie po pięcsetce powinniśmy przygotować, prowianty, popitki pieniste przynieść, peany prawidłowo pppisane powykrzykiwać! Propozycja płocha pod przemyślenie - pięćset, potem pas? Perfekcyjna półokrągłość poniższych postów, pozostawiona potomnym, pocieszająca przyszłych postujących. Panie plus panowie podejmą petycję? Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.dint.wroc.pl 01.07.05, 16:11 proponuję prościej policzalne: pięćset pięćdziesią pięć postów :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 01.07.05, 17:11 proponuje przy poscie piecset piecdziesiatym piatym powymieniac przemyslunki. przyszlosc pokaze. przyklaskuje przedniemu pomyslowi partyjnemu (pochodzi: "Party"). popitki, papieroski, plcie przemieszac, pobawic, podoznawac, pokonsumowac, pohulac, poswintuszyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:41 popieram podwójnie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: pppppporąbało Psa, prawda? 01.07.05, 19:13 Popatrz, popatrz:) Party przywołać półgębkiem - państwo ppisacze pobudzeni, porzuciwszy przestoje, przerwy ppisania przydługie, przybiegli przyklaskiwać... Perfidnicy:) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 01.07.05, 19:49 po prostu phedonisci. przypominam - po prawdzie pan pierwszy propozycje podrzucil. przyznaje, prywatnie przyjemnoscia przyszlosciowa podkuszony propozycje podchwycilem. podejrzewam, ppisacze potrzebuja po prostu plynnych podobnie palnych przyjemnosci - pramatki pomyslunkow przyczyny. party przyrzekam przyozdobic przynoszac: paragwajskie pietnastoprocentowe porto, paczke przepysznych paluszkow, parowki podrabiane, poludziec papuzi, przeciwnikom podjadania padliny pare przesoczystych patisonow. pofolgujemy pokusom? Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: pppppporąbało Psa, prawda? 01.07.05, 20:12 Potom przecież proponował Party:) Porto pomysł przedni, postaram przynieść pod płyn przydatne, poskręcane partie przyjemnośc przynoszące pewnych pnączy pochodzenia poza polskiego. Popróbujemy pomieszać, potem pójdziemy pląsać - pod presją palonych pnączy pląs przednim pomysłem! Potem, proponuję, porozmawiać, pożartować, pofilozofować, przemysleć projekty postów postPPPisanych, powstających po piećset pięcdziesiątym piatym - przecież praca pppisacza powinna permanentnie przynosić przyjemność, pokazywać proste przecież pomysły przewrócenia polskiej pisowni popularnej. Pnącza pomogą, porto pomoże:) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 01.07.05, 20:26 przepyszne pomieszanie - porto plus pnacza:) postanowilem przyinspirowany pojsc potestowac piatkowym podwieczorem. pewnie przegapie piescsetki pekniecie... pozdrawiam pppiszacych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 20:58 powinienem podlać paprotkę, przysycha przeokrutnie, przepraszam panów... później przegadamy plany popijawy... pókim podlewający, przekupcie Portorykańczyków, przewiduję potrzebę przygrywania przy potańcówce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatta Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.netax.pl / *.crowley.pl 01.07.05, 22:51 Przepraszam...przyimki, pseudowyrazy przypadkiem pierzchły pisownię psuć, paskudzić, poniewierać...Proszę przebaczyć, przymknąć powiekę, pogłaskać, przyhołubić, pociumać...! Powiedzieć: poszły precz pierwsze potknięcia! Pierwsze poczwary pod płoty! Poprawę pragnę przyrzec, pewnikiem przyjdzie po pewnych przemyśleniach...Praktyka potrzebna poniekąd...! Pozdrawiam...pa, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: pppppporąbało Psa, prawda? 01.07.05, 22:54 Próbowałem pomyśleć, pokombinować, popisać. Pasuję, poddaję partię. Przykro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatta Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.netax.pl / *.crowley.pl 01.07.05, 23:03 Proszę pana. Potężne przeżycia przywołują podszepty podniet...profesjonalizm, poziom, powaga, piękno, pasja...proszę precz puścić porównania prostytucji!...Przestać proszę patrzeć prostacko!...Podnieta: pędem postepu! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: pppppporąbało Psa, prawda? 01.07.05, 23:06 Pięćset (ponad?) postów! Porażające! Piękne! Przytłaczające... Podglądam, podpatruję. Pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 01:35 pięćset?! przegapiłem :( Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: pppppporąbało Psa, prawda? 03.07.05, 12:59 Polak potrafi! Polacy przekonująco (przekonywająco?) pokonali południowoamerykańskich przeciwników! sport.gazeta.pl/siatkowka/1,35464,2800627.htmlPogrom! Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: pppppporąbało Psa, prawda? 03.07.05, 13:02 Przepraszam, poprawnie poniżej: sport.gazeta.pl/siatkowka/1,35464,2800627.html Odpowiedz Link Zgłoś
aawrrr Re: pppppporąbało Psa, prawda? 08.07.05, 14:20 Ppppisarczykowie pppojechali pppowczasować? Piszcie pocztówki, pozdrowienia, przecież pozostający przy pracy potrzebują poparcia, pozdrowień, pocieszenia, psychicznego przytulenia! Poopowiadajcie przygody, powspominajcie piękne przeżycia. Przyjemnie poczytać! Ponieważ pozostaję przymuszony popracować, pozdrawiam pięknie powczasowywujących pppisaczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: pppppporąbało Psa, prawda? 09.07.05, 01:18 Przygody? Przeżycia? Pan pewnie przesadza. Paryż: po prostu piekło Praga: porażka; pełno Polaków! Patagonia: pierońskie pustkowie Próbuję przypomnieć pozostałe. Odpowiedz Link Zgłoś
aawrrr Re: pppppporąbało Psa, prawda? 12.07.05, 08:38 Próbowałeś Pan Pacanów? (Powiat Przystajń, południowa Polska). Polecam - przyjemne przechadzkim po polach, przejażdżki pociągowym pojazdem popędzanym pofarbowanym paliwem (pożyczy powiatowy POM). Przy pustym portfelu - proponuję popracowanie przy podkuwaniu porogacizny. Polecając - pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ochtywzyciu Re: pppppporąbało Psa, prawda? 13.07.05, 08:43 Polska ponadto posiada przecież piękne, pociągające połacie: Pomorze, połoniny, Podlasie, parę puszcz, pogórze, Podkarpacie... Pomyślcie, podajcie parę, promujmy piękno Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roto Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.attu.pl 04.11.06, 23:03 Aby było 600 Pa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klusia Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.jdj.com.pl 13.07.05, 10:30 polska pielęgniarka Polskę pierwszorzędnie popromuje Odpowiedz Link Zgłoś
padalec52 Re: pppppporąbało Psa, prawda? 15.07.05, 13:14 Plombier polonais - przypomnijmy, promuje Polskę podobnie pierwszorzędnie, powiedziałbym - perfekcyjnie! Pozostało parę pięknych profesji, potencjalnie potężnie promujących!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zebra_bez_hulajnogi Re: pppppporąbało Psa, prawda? 19.07.05, 12:01 piekarz, pocztowiec, piernikarz, pirotechnik, posterunkowy? pomocnik prawoskrzydłowy, polerowacz powierzchni polakierowanych, podawacz pakuł przy pokostowaniu powały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: pppppporąbało Psa, prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:30 protokolant przedsejmowych plotek, podjudzacz przebrzydły, prawie powołany poseł, prostowacz przekrzywionych Odpowiedz Link Zgłoś
aawrrr Re: pppppporąbało Psa, prawda? 20.07.05, 10:54 przyszły prezydent państwa polskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: pppppporąbało Psa, prawda? 20.07.05, 15:14 ppozdrowienia przesylam. przebywam pod przyozdobionym parkami przeuroczym poczdamem. pelne przepychu palace pozostawione przez pruskich poprzednikow przyciagaja publicznosc. pamiatki pokreconej przeszlosci. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
zebra_bez_hulajnogi Re: pppppporąbało Psa, prawda? 22.07.05, 08:33 pod puławami podobnie pięknie, pozdrawiam, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś