dex3 13.07.05, 20:04 Doświadczony polityk.Mądry.Pryncypialny.Rzecznik Prawdy! Tylko On - Włodzimierz Cimoszewicz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonki Re: Jesteś mądra jak mój pies. 13.07.05, 20:07 Mówie do niego na spacerze np: - Idziesz czy nie! A on idzie albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
dex3 Re: Jesteś mądra jak mój pies. 13.07.05, 20:12 No widzisz,jakie mądre potrafią być zwierzęta. Nawet jak jest to tylko twój pies... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Jesteś mądra jak mój pies. 13.07.05, 20:21 Zielonku!!! Ciapek w kurniku??????? Zgroza!! Nigdy nie Cimoszewicz!! TYLKO STARY GIERTYCH!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Jesteś mądra jak mój pies. 13.07.05, 20:25 > Nigdy nie Cimoszewicz!! TYLKO STARY GIERTYCH!!!!! Nie wolno tak okrutnie żartować... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Jesteś mądra jak mój pies. 13.07.05, 20:27 W kurniku to ja jestem dla relaksu. Mój szcowny Pies rajcuje tylko na koty.pl/home/ Maniak jakiś? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Jesteś mądra jak mój pies. 13.07.05, 20:33 !!Przekazałem swój 1% na schronisko:)) Ale ja kotów tak samo jak mój Fafik nie lubię!!:)) J..Gonić koty!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Jesteś mądra jak mój pies. 13.07.05, 20:34 > Ale ja kotów tak samo jak mój Fafik nie lubię!!:)) > J..Gonić koty!! Nie wolno sobie tak okrutnie żartować... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Jesteś mądra jak mój pies. 13.07.05, 20:40 Tylko że ja ciągle dostaje maile ze w sprawie koty.pl/adopcje/ z tytułem: Re: płeć nie ma znaczenia, lubię wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Jesteś mądra jak mój pies. 13.07.05, 20:48 Suczka, ale potocznie mówi sie pies. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Jesteś mądra jak mój pies. 13.07.05, 20:50 Suczka, znaczy, pies na koty?! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Jesteś mądra jak mój pies. 13.07.05, 20:52 Tylko se nie kot:)) Kot to mój wróg:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Jesteś mądra jak mój pies. 13.07.05, 20:59 Eeee... Pies tak samo włochaty...;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Jesteś mądra jak mój pies. 13.07.05, 20:53 Ale tak na poważnie to śmierdzi mi to grubą aferą. Na stronie koty.pl/adopcje/ jest taki tekst:] "Do naszego kącika adopcyjnego trafić może każdy zwierzak poszukujący nowego właściciela. Prosimy o nadsyłanie na adres: admin@psy.pl zdjęć zwierząt wraz z ich krótkim opisem (orientacyjny wiek, płeć, wielkość, nabyte umiejętności) i historią (okoliczności znalezienia), oraz danymi kontaktowymi (miasto, telefon, adres e-mail)." -- Zwracam uwagę na podany adres mailowy. Choć przecież może to być nieprawda. Może to tylko jakiś chińczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Jesteś mądra jak mój pies. 13.07.05, 20:59 Rzeczywiście... Podejrzane...Karmy zabrakło, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
bo98 Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! 13.07.05, 20:17 dex3 napisała: > Doświadczony polityk.Mądry.Pryncypialny.Rzecznik Prawdy! > Tylko On - Włodzimierz Cimoszewicz! Ponieważ nie znam wieku szanownej Pani zapytam w 2 wariantach: 1/Szanowna Pani raczy sarkastycznie drwić? 2/Jaja sobie robisz!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:35 Tolek Banan - jedynie słuszny kandydat:) W przeciwnym wypadku - Cimoszewicz! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! 13.07.05, 21:04 Ja bardzo przepraszam:)!! To był wielce poważny, polityczny wąt a tu o Burkach, Mruczkach Mrug i Zielonek nawijają, zgroza Cimoszewicz z Giertychem podadzą nas do sądu za obrazę!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! 13.07.05, 21:09 W telewizorni idą teraz "Szczęki". To jakaś saga rodu Giertychów? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Przepraszam ale jesteś w błędzie 13.07.05, 21:13 Szefem komisji Śledczej ds. PZU miał być niejaki poseł Bury (nomen omen) z PSL. I miało to być na mocy porozumienia pomiędzy Giertychem a Cimoszewiczem. Niestety intryga nie wypaliła. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Przepraszam ale jesteś w błędzie 13.07.05, 21:19 A kto zgadnie z jakiej partyji był taki min: Kłonica? I jakim ministerstwem "zarządzał"? A Pawlak? Bury? W Baśniach Polskich to chyba jakiś diabeł taki inny Rokita? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.07.05, 21:14 Co znaczy skrót "Wł." - Włodziemierz czy Władysław? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! 13.07.05, 21:15 To pewnie jakiś tytuł naukowy. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! 13.07.05, 21:15 Ijlicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:31 WL znaczy Wielmozny Luciekajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! 13.07.05, 22:08 Ktoś zapomniał dopisać srodkowe "a" w.ł!!!;c))) Odpowiedz Link Zgłoś
r203 Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! 13.07.05, 22:05 doświadczony polityk - zgadza się! Zaczynał od ZMS (Związek Młodzieży Socjalistycznej), a potem już tylko PZPR(Polska Zjednoczona Partia Robotnicza). Chyba nie o takie doświadczenia chodzi w dzisiejszych czasach! Blokuje prace komisji sejmowej cwanymi trikami, aby nie dopuscic do wyjawienia prawdy. W przepisach prawa stanowionego przez obecny Sejm jest wiele luk, ktore wykorzystuja ludzie roznego pokroju w celu uzyskania wlasnych korzysci kosztem innych. Ale na takich cwaniakow nie bedziemy glosowac. Predzej czy pozniej oszukaja swoich wyborcow. Lepiej glosuj na Tuska, bo jest uczciwy. dex3 napisała: > Doświadczony polityk.Mądry.Pryncypialny.Rzecznik Prawdy! > Tylko On - Włodzimierz Cimoszewicz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:19 I teraz nie kosmitami ani bobem bedziemy sie zajmowac , jak to niektorzy chca odwrocic uwage forumowiczow. Nam nie do smiechu , prosze Panow. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! 13.07.05, 22:33 Gość portalu: Anna napisał(a): > Nam nie do smiechu Uuuu nie jest dobrze:(( To "WAS" jest już więcej... oj nie jest dobrze. Urojenia, rozdwojenia osobowości to klasyczna schizofrenia, niestety. Ale podobno mozna objawy podleczyć. Pewnie tu na forum znajdziesz parę wątków: " Kto zna dobrego psychiatrę?" Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! IP: *.net.autocom.pl 13.07.05, 22:27 Również uważam,że Cimoszewicz is the best. Szanuję i podziwiam go również za jego puszczańskie zainteresowania! Piękny jest! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! 13.07.05, 22:44 jaka znajomość zachowań piesków !!!;c))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:56 I ciagle ten sam belkot, wyzwiska.Jakby sie plyta zaciela. Uzywaja terminow z psychiatri kompletnie nie rozumiejac terminologi, wiele krzywdy wyrzadzajac tym naprawde chorym ludziom. Sw.pamieci Prof.Kempinski w grobie sie przewraca. Ale widac takie sobie postawili zadania, widac troche grosza im obiecali.Marnego grosza bo jak zwykle z kieszeni podatnika. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Zawsze można pn-line tłumaczyć: 13.07.05, 23:00 www.univ.gda.pl/slang/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Zawsze można pn-line tłumaczyć: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:08 A obfita kasa utrzymuje partie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Zawsze można pn-line tłumaczyć: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:13 Spoziona reklame mi przesylasz.W USA ukazala sie nasza pozycja , zapewniam , o wiele lepsza. Nie podaje tytulu bo sprzedaz idzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Zawsze można pn-line tłumaczyć: 13.07.05, 23:20 Jestem Anno bardzo ciekaw tej pozycji, choć przyznaję mam już swoje preferencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Zawsze można pn-line tłumaczyć: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:21 Wysle ci ja w prezencie, po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Zawsze można pn-line tłumaczyć: 13.07.05, 23:36 Da:)) za fri ale czy chcemy? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Zawsze można pn-line tłumaczyć: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:36 Zglos sie do swojej patronki - Hanki Sawickiej.Ona duzo ma to ci da. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Zawsze można pn-line tłumaczyć: 13.07.05, 23:38 Nekrofilia?? taż to chyba karalne!! Fuj, Aniu co Ty proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Zawsze można pn-line tłumaczyć: 13.07.05, 23:43 Janek Krasicki by się chyba zagotował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: Zawsze można pn-line tłumaczyć: IP: 80.48.38.* 14.07.05, 00:02 ale niezła d""pa upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/0/0e/Hanna_szapiro.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Zawsze można pn-line tłumaczyć: 13.07.05, 23:39 Ja znam tylko Monikę. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! 13.07.05, 23:41 Przewraca sie na pewno jak sie ktos podpiera jego autorytetem nie potrafiąc nawet nazwiska poprawnie napisac. Chyba, ze to moze nie chodzi o wybitnego psychiatrę prof. Antoniego Kępińskiego tylko o jakiegos blizej nieznanego Kempińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:45 Bystry jestes. No , nie, raczej sie nie doczekam , ze ujrzysz iz caly czas pisze bez polskiej czcionki. Bystry jestes . Synonimow tez nie lapiesz ale czy to moja wina? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! 13.07.05, 23:51 "...pisze bez polskiej czcionki..." A co ma piernik do wiatraka? Kępiński bez polskiej czcionki to Kepinski a nie Kempinski. synonim [gr.], wyraz lub związek frazeologiczny bliski znaczeniowo innemu wyrazowi lub związkowi, wyraz bliskoznaczny; np. obawa, bojaźń, lęk. Nie bój się Aniu! Cimoszewicz nie wyskoczy z szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! 13.07.05, 23:54 Syninim - trudny wyraz. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! 13.07.05, 23:54 Bez polskiej trzcionki byloby: Kepinskiego. Ty bystra raczej nie jestes skoro nie lapiesz tak ewidentnego sarkazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! 13.07.05, 23:56 He,he,he byłem 3 min szybszy:)) Ale Ania i tak powie, że te wszystkie postki pisze jedna osoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! IP: *.net.autocom.pl 13.07.05, 23:46 Ania jest biedulka chora, musimy się z tym chyba oswoić i cierpliwie znosić(?). Chyba, że jakieś inne wyjście... A może przerzuci się na Katowice lub inne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:51 A ile razy juz napisales ludziom: chory , psychol" itd. A zgadnij jak sie to nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! IP: *.net.autocom.pl 13.07.05, 23:56 Tylko Cimoszewicz! No bo kto??? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! 13.07.05, 23:59 :)) to było mało śmieszne:))) Aniu a co powiesz na temat p.Macieja Giertycha? Śliczny ? prawda? A jaki duży! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: SETNIE SIE UBAWIŁEM IP: 80.48.38.* 14.07.05, 10:30 CZYTAJĄC WASZE POSTY. -- "Nie ufaj (ko)muchom" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blik W. Cimoszewicz - 35% poparcia !!! IP: *.net.autocom.pl 14.07.05, 11:05 Mój Kandydat ! Cieszę się ! Odpowiedz Link Zgłoś
bo98 Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! 14.07.05, 11:17 Najbardziej mnie cieszy, że demokratyczna wiekszość wśród zwolenników Włodzimierza Skromnego, powszechnie znanego jako Włodzimierz Kulturalny, prezentuje mentalność i kulturę pijanego fornala. Marcher ou mourir. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blik Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! IP: *.net.autocom.pl 14.07.05, 11:24 Jaka kulturalna, w iście prawicowym stylu, polemika ! Już wiem, to za to was tak lubię. Bye - bye, bo 98 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspira bardzo dobra odpowiedź blik, gratuluję! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:55 bo 98, ta liczba to chyba rocznik urodzenia, więc pomińmy wyrozumiałym milczeniem próby nawiązania międzypokoleniowego i międzykulturowego dialogu. Dialogu, jak widać, na znanych nam zasadach narodowo-socjalistycznych. Tylko Cimoszewicz. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodzimierz Skromn Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:24 O jaki Ty jesteś mundry i kurtlarny, no no. Odpowiedz Link Zgłoś
bo98 mentalność fornala 14.07.05, 12:24 ot co "Prawa na folwarku Wiejski folwark, regulujący przez wiele pokoleń zachowania i mentalność pańszczyźnianego - oto właśnie model, według którego pojmuje polactwo swoje miejsce w świecie. Polska to dla większości jej mieszkańców taki właśnie folwark. Władza - każda władza - to dziedzice ze swoją świtą karbowych, ekonomów i innych nadzorców, a oni sami - to fornale z czworaków. Państwo, dziedzice, mają za nich myśleć. Ubrać, opłacić, dać żreć. Wyznaczyć robotę i pilnować, takie ich zbójeckie prawo, żeby została wykonana. Bywa, że czasem jaśnie pan się zezłości, huknie na Walusia albo i strzeli go w mordę - trudno, tak już jest. Za to Waluś ma święte prawo pana kiwać. Gdy się coś uda ukraść, to brać. Gdy ekonom nie patrzy, walnąć się w bruzdę i przekimać. To z kolei jego prawo, oczywiste i niepodważalne, i gdyby ktoś zaczął nagle parobkom klarować, że powinni wspólnie się zatroszczyć o los majątku, że od każdego z nich zależy, by nie popadł on w długi, nie zmarniał, nie przepadł - to by się wariatowi popukali w głowę." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Głosujemy na najlepszego - Wł. Cimoszewicza ! IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.05, 16:30 jezeli to cyniczna wypowiedz to popieram jezeli nie to kliniczna Odpowiedz Link Zgłoś