chipi11 27.07.05, 23:06 Pilnie poszukuję dobrego, sprawdzonego okulistę w Krakowie - dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tentata Re: Okulista - KRAKÓW 17.08.05, 21:28 Odswierze temat bo tez poszukuje...czy ktos moze cos polecic?? Odpowiedz Link Zgłoś
kacha222 Re: Okulista - KRAKÓW 18.08.05, 10:47 dr Bilska Medicina 2670155 koszt wizyty ok. 60zł, ale dla dzieciaków warto i pani dr jest fachowcem Odpowiedz Link Zgłoś
samiamidi123 Re: Okulista - KRAKÓW 14.06.15, 23:05 Lekarz Agnieszka Kulig-Stochmal, okulista ma swój gabinet w Klinice Krakowskiej w Dębnikach. Cieszy się bardzo dobrą opinią wśród pacjentów, więcej informacji na jej temat oraz opinii wśród pacjentów na stronie kcp.pl/lekarz/agnieszka-kulig-stochmal/okulista/krakow/ Odpowiedz Link Zgłoś
beatakot123 Re: Okulista - KRAKÓW 18.02.16, 14:59 POLECAM ,SALON OPTYCZNY -OKULARY NA MIARĘ- DAWNIEJ NAZYWAŁ SIĘ EDYTA ,ZNAJDUJE SIĘ NA KAPELANCE 15 E .SUPER PROFESJONALNY OPTYK,DOSKONALE POTRAFI DORADZIĆ DOBÓR ZARÓWNO SZKIEŁ JAK I OPRAWEK .SPRAWDZA WZROK BARDZO,BARDZO DOKŁADNIE .JAK CHCECIE MIEĆ DOBRE OKULARY W DOBREJ CENIE(MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI CENY) TO Z GŁĘBI SERCA POLECAM,A DO TEGO PRZESYMPATYCZNI LUDZIE ,ZARÓWNO WŁAŚCICIEL JAK I PANI TAM PRACUJĄCA ,PEŁNA PROFESJA Odpowiedz Link Zgłoś
beatakot123 Re: Okulista - KRAKÓW 18.02.16, 15:03 NAJLEPSZY OPTYK W KRAKOWIE JEST NA KAPELANCE,DAWNIEJ NAZYWAŁ SIĘ SALON EDYTA A TERAZ OKULARY NA MIARĘ.SUPER PROFESJONALIZM,INDYWIDUALNE PODEJŚCIE DO KLIENTA,BARDZO DOKŁADNE BADANIE WZROKU I SUPER CENY(MOZLIWOŚĆ NEGOCJACJI CENY).PRZEROBIŁAM WSZYSTKIE SIECIÓWKI I PARE MNIEJSZYCH SALONÓW I MAM PORÓWNANIE,DLATEGO Z GŁĘBI SERCA POLECAM TYLKO TEGO OPTYKA ,POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
mysiapysia2016 Re: Okulista - KRAKÓW 09.03.16, 21:17 Ja natomiast noszę okulary całe życie i nigdy nie spotkałam tak miłej i profesjonalnej obsługi jak w Lux Optyk na Ruczaju. Dodam że wybór okularów zwala z nóg a i gabinet z nowoczesnym sprzętem. Pierwszy raz badano mnie na takich "automatach"! Z tego co się zorientowałam to nowy salon i załapałam się na naprawdę świetne promocje na szkła. Polecam! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
konsument1980 Re: Okulista - KRAKÓW 20.10.16, 17:51 Dzień dobry, ja polecam nowy salon na ul. Wrocławskiej 8 Andrzej Piwowarczyk Optyk Studio mają tam szeroki wybór opraw, a ceny już od 49zł obsługa miła i bardzo profesjonalna dobrano mi oprawy takie w których wglądam najlepiej, a nie jak to robili w innych salonach te które były droższe! POLECAM NA 100% ! Odpowiedz Link Zgłoś
robbert Re: Okulista - KRAKÓW 20.10.20, 14:33 W Krakowie polecam centrum okulistyczne Oculus. Są tam świetni specjaliści ze wspaniałym podejściem do pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś