Dodaj do ulubionych

Kraina dzieci

25.01.07, 10:33
Która z mam przychodzi w czwartki do krainy dzieci w markecie real.Przypomne
iż w czwartki w godzinach od 10 do 12mogą przychodzić mamy z maluszkami które
nie ukończyły 3latek[za darmo],ja jeszcze nie byłam ale mam ochote się wybrać
w następny czwartek .może są jakieś chętne mamy to można się spotkać na
miejscu.Uroznaicimy czas naszym maluszkom dajcie znac pozdrawia
Obserwuj wątek
    • coronella Re: Kraina dzieci 25.01.07, 11:07
      oo, nie wiedzialam o tym, postaram sie byc
      • zuzanka7 Re: Kraina dzieci 19.02.07, 10:53
        Super,ostatnio było nas sporo my oczywiście będziemy w czwartek i zapraszamy
        wszystkie mamy7 z łódzkiego forum im nas więcej tym lepiej,pozdrawiam
    • sayyes Re: Kraina dzieci 25.01.07, 16:03
      No prosze, a ja wlasnie klęłam, ze w Niemczech są organizowane spotkania dla
      mlodych matek z dziecmi, a my to musimy same sie organizowac, a z tym roznie
      bywa.
      Mam glupie pytanie- gdzie ten real? Chyba nie w mojej czesci miasta, bo bym
      wiedziala. Postaram sie byc w najblizszy czwartek, jak mnie maz podrzuci. Czy
      tam trzeba byc na 10-ą, czy mozna dolaczyc troche poźniej? co tam jest, jakies
      zabawki itp? Gdzie sie kierowac- jakies pomieszczenia oddzielne?

No i jeszcze apel- Mamy, przyprowadzajcie zdrowe dzieci! (Sorry, ale troche mam
      uraz)
      • coronella Re: Kraina dzieci 25.01.07, 16:42
        Real jest w M1, na Brzezińskiej (chyba surprised))
        a ta sala zabaw jest (chyba smile)) w holu, tzn jak w każdym markecie, jest częśc spozywcza (real) i szereg butików, i to jest tam gdzie te butiki.

Do apelu sie przyłączam! Chociaż wśród wielu rozsądnych mam często znajdzie sie jakas bezmyslna. Z tego powodu zrezygnowałam m.in. z zajęć grupy rodzinnej w żłobku. Dziecko z katarem ropnym bawiło się w najlepsze, a po zwróceniu mamie uwagi, dziecko zostało ochrzanione, że... pociąga nosem przy innych.
        • bursz Re: Kraina dzieci 25.01.07, 22:49
          Witam,
          my chodzimy co tydzień, bo mieszkamy blisko, nie byłyśmy jednak ze 3 razy
          ostatnio,bo albo ja podziębiona albo Jula i rzeczywiscie trzeba teraz uważać,
          ja zbagatelizowałam skupiko dzieci, byłysmy w teatrze i tam prawdopodobnie Jula
          złapała katar.
          W najbliższy czwartek tez pewnie nie bedziemy, bo sie wybieramy do dziadków,ale
          generalnie chodzimy.
          Pisałam juz o tym i dziwię się Dorotko ze nie dorarłaś do atkusmile))
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=600&w=46400967&a=46648501
          pozdrawiam, do zobaczenia,jola
          • coronella Jola!! 26.01.07, 10:09
            Aaaa, ty pisałaś o M1??? a ja byłam przekonana, że Agatce!! I zastanawiałam się, dlaczego nikt więcej nie powiedział mi o darmowych 2 godz w Agatce smile Ale numer, a ja tam wysłałam ze 3 moje koleżanki, ze niby za darmo mozna smile))

Zupełnie nie skojarzyłam, ze to w M1, z resztą w tamtym wątku nie jest nic napisane, a rozmowa wczesniej była o Agatce smile
            • bursz Re: Jola!! 26.01.07, 18:50
              Witam,
              mam nadzieję, że w końcu sie poznamysmile))
              pozdrawiam,jola
        • sayyes Re: Kraina dzieci 27.01.07, 15:13
          Kurka wodna, daleko troche... No nic, zobacze co powie pan mąż, no i jak
          warunki na drogach, bo zeby godzine jechac, to nie ma sensu. Inna sprawa, ze
          okoliczne figloraje juz mi sie troche znudzily, no i tam zwykle jestem sama z
          malą, bez znajomych
    • zuzanka7 Re: Kraina dzieci 31.01.07, 13:31
      To co do zobaczenia jutro,mam nadzieje że w licznym gronie Pozdrawiam
      • sayyes Re: Kraina dzieci 31.01.07, 18:57
        Wszystko wskazuje na to, ze bede. Coronellke powinnam poznac smile
        • coronella Re: Kraina dzieci 31.01.07, 22:03
          niom smile my chyba tez bedziemy
    • sayyes Byłam i polecam 01.02.07, 15:36
      Sala super, zabawek mnostwo, jest tez oczywiscie kulkownia.
      Byla dzis coronellka z Pawelkiem i Dominiką, bylam ja z Emilką. Moze jeszcze
      ktos byl z forum- nie wiem, bo nie znam. Nastepnym razem trzeba by sie jakos
      umowic, jak sie poznamy. Czy byla autorka wątku, zuzanka?
    • zuzanka7 Re: Kraina dzieci 02.02.07, 13:32
      Oczywiście że byłam,tylko może mało się udzielałam towarzysko bo byłam pierwszy
      raz [dodam jeszcze dla rozpoznania wysoka z krótkimi włosami z małym Kubusiem]
      pozdrawiam do zobaczenia za tydzień
      • sayyes Re: Kraina dzieci 02.02.07, 15:20
        A, chyba kojarze. Nastawilam sie, ze bedziesz z dwojką dzieci i nie
        skojarzylam, bo zagadalabym. Do zobaczenia smile
    • coronella zuzanka 03.02.07, 20:01
      i sie nie ujawniłas??
      Nie za bardzo Cie kojarze... ja to ta mama z dwójeczką smile chyba jedna tam taka była? smile
    • zuzanka7 Re: Kraina dzieci 08.02.07, 14:14
      Czy ktoś był opowiedzcie kto ciekawy był,ja niestety nie mogłam bo mąż zabrał
      samochód i klapa pozdrawiam
      • sayyes Ja byłam 08.02.07, 15:08
        Z forumowych mam to chyba tylko ja. Bylo tylko czworo dzieciaczkow dzis, to
        pewnie przez tę pogode. Nie wiem jeszcze, czy bede za tydzien, ale generalnie
        zamierzam odwiedzac to miejsce. Zuzanko, nastepnym razem cie zagadne, powinnam
        Cie poznac. Mnie tez nietrudno poznac- moja Emilka jest zwykle jedynym
        raczkującym dzieckiem smile
        • coronella Re: Ja byłam 08.02.07, 17:51
          niestety Dominika chodzi juz do przedszkola, a pogoda nie za bardzo na spacery wozkowe.
          • bursz my bedziemy 14.02.07, 13:28
            witam,
            wybieramy sie jutro w koncusmile)
            kto będzie?
            do zobaczyska,pa,jola
            • sayyes Re: my bedziemy 14.02.07, 15:00
              My tez bedziemy, ale o ile wiem juz, jak poznac zuzanke, to Ciebie chyba nie
              poznam. Jakby co- mnie latwo rozpoznac po dziecku- Emilka jeszcze raczkuje.
              • moniskap pytanko? 15.02.07, 09:53
                a w jakim wieku moga tam przychodzic dzieciaczki bo moj synek ma roczek i chyba
                jest za maly?co?
                • sayyes Re: pytanko? 15.02.07, 15:27
                  Nie, nie jest za maly smile My zaczelismy sie wloczyc po figlorajach, jak mala
                  miala roczek- nie chodzila wtedy i nadal nie chodzi, zasuwa wszedzie na
                  czworakach i bardzo jej takie spotkania z dziecmi sluzą. Przyjdz w przyszly
                  czwartek- moze tym razem moja Emilka nie bedzie najmlodsza (ma 15 miesiecy)? I
                  daj znac, jak Cie rozpoznac smile
                  Kojarze Cie chyba z forum pierwsze dziecko, nie wiem, czy mi sie nie pomylilo
                  • moniskap Re: pytanko? 15.02.07, 21:08
                    na forum ,,pierwsze dziecko tez bywam choc zadko, a moze przyjde w czwartek choc
                    to bedzie zalezalo od pogody a o ktorej tam bedziecie tez ok 13 ? ponizej masz
                    nasze fotki to moze nas poznasz.pa postaramy sie byc. A czytalam na dzwiach tego
                    placu zabaw w m1 ze to dla dzieci od 2 lat.

www.bobasy.pl/kubuspelka
                    • moniskap Re: pytanko? 15.02.07, 21:16
                      a i kuba juz biega smialo sam, moze powklejajcie jakies swoje fotki to latwiej
                      bedzie nam sie poznac. do zobaczenia pa
                      • sayyes moniskap 21.02.07, 16:18
                        No wlasnie w czwartki jest dla mlodszych dzieci tylko, ale od 10 do 12. My
                        pewnie bedziemy po 10, wiekszosc tak przychodzi, zeby wykorzystac ten czas. Po
                        12ej to juz starsze dzieci.
                        • moniskap bedziemy 21.02.07, 17:41
                          ok moze bys wczesniej nie doczytalam dokladnie poczatku,tylko zastanawiam sie
                          czy brac wozeek czy autobusem bo mam bezposredni i z spod bloku a moze maz nas
                          zawiezie ale bedziemy napewno-do zobaczenia. pa
    • zuzanka7 Re: Kraina dzieci 19.02.07, 10:57
      Super było nas już sporo i mam nadziejwe iż będzie nas jeszcze więcej,my
      oczywiście wybieramy się w czwartek pozdrawiam
      • sayyes no to do zobaczenia 21.02.07, 16:20
        Wybieramy sie oczywiscie. Ja pewnie jak zwykle wiecej sie nabiegam za
        dzieckiem, ale moze troche uda mi sie pogadac smile
    • zuzanka7 Nas nie będzie 22.02.07, 10:09
      Nas niestety nie będzie ,maluszek przeziębiony kaszle bardzo szkoda ,ale cóż
      moż za tydzień pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka