sylwiapiotrowska 05.08.05, 12:14 Czy macie te wozki, ktory lepszy? ja juz mam metlik w głowie, te skretne koła w premium bardzo potrzebne? poradzcie bo juz 34 tc a ja bez wyprawki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajtanka Re: Deltim focus czy premium???????????? 05.08.05, 12:35 My kupujemy fokusa. Ma więcej funkcji od premiera i leprzy kosz na zakupy. A czy ja wiem czy te koła skrętne sa takie ważne. To srona deltima www.deltim.com.pl porównaj sobie oba modele i wybierz ten co według Ciebie jest bardziej dla Ciebie przydatny Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: Deltim focus czy premium???????????? 05.08.05, 12:43 Ja kupuje Premiera z tego wzgledu,ze posiada: -skretne kola,ktore bardzo sie przydaja (wedlug mnie) -miekkie zawieszenie (fokus jest dosc "twardy") -spacerowka ladniej wyglada na stelazu Premiera (w Fokusie troche dziwnie ) -Fokus ma za dużo plastikow przy stelazu jak dla mnie,no i jest lzejszy tylko 2 kilo-a to niewiele -Premier ma klasyczny,ladny wyglad Jak juz wspomnialam,to tylko moje subiektywne zdanie, tez chcialam kupic fokusa poczatkowo,ale po porownaniu tych wozkow w sklepie zdecydowalam sie na Premiera. Gdybys chciala,to jest sklep w internecie,gdzie te wozki sa baaardzo tanio-po 685zl: www.taniewozki.net Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiapiotrowska Re: Deltim focus czy premium???????????? 05.08.05, 15:39 dziekuje za odpowiedzi, a czy ktoras mama je uzytkuje? Odpowiedz Link Zgłoś