Dodaj do ulubionych

Foteliki Romer King TS i Romer King TS Plus

13.03.05, 16:09
Czym rózni się King TS od King TS Plus? Na niemieckim ebayu widziałam tylko
TS Plus a w testach ADAC opisywany jest TS. Czy TS Plus to jakaś lepsza
wersja TS i czy on też brał udział w testach? A może ktoś jeszcze wie jaka
jest w utrzymaniu tapicerka z serii Classicline?
Obserwuj wątek
    • agao_z Re: Foteliki Romer King TS i Romer King TS Plus 13.03.05, 17:26
      Jesli to jest ten fotelik od 15 kg, to ja wlasnie mam taki model plus.
      Roznica miedzy nim, a poprzednikiem jest taka, ze siedzenie plusa rozsuwa sie
      na boki, wiec teoretycznie jest bardziej dopasowany dla dziecka.
      A w testach rzeczywiscie jeszcze ich nie ma, ale ja kupujac go wyszlam z
      zalozenia, ze to niemozliwe, zeby firma wypuscila cos gorszego wink
      Tak poza tym jestem z niego baaardzo zadowolona.
      A tapicerka... coz my mamy taka w kolorze granatowo jeansowym i jest ok.

Pozdrawiam
      Agnieszka
      • cortinka Re: Foteliki Romer King TS i Romer King TS Plus 13.03.05, 20:07
        Dzięki smile A jaki to jest kolor jeansowy? Może Jerry?
        • tulcia Re: Foteliki Romer King TS i Romer King TS Plus 13.03.05, 22:28
          My mamy tapicerke Classicline i jest jak na razie ok. Kolor taki czerwonkawy
      • tulcia Re: Foteliki Romer King TS i Romer King TS Plus 16.03.05, 09:32
        Roznica jest w ustawieniach pasow i ponoc lepszym mocowaniu fotelika. Nie
        rozsuwa sie na boki plus!!!
    • annap6 Re: Foteliki Romer King TS i Romer King TS Plus 14.03.05, 09:45
      Romer King TS i TS plus to foteliki grupy 9-18 kg, wiem że plus oznacza że pasy
      są regulowane na większej ilości poziomów i plusów jest większy wybór kolorów,
      czym jeszcze się różnią nie wiem.
      pozdrawiam
      • kluska39 Re: Foteliki Romer King TS i Romer King TS Plus 16.03.05, 16:06
        kochane!
        czy moge wiedziec gdzie kupowalyscie Roemera ? wlasnie zamierzam kupic ten
        model, ale nie bardzo wiem gdzie. oczywiscie w Niemczech, wybieram sie do
        Berlina, ale nie mam rozeznania o sklepach dla dzieci z fotelikami. ponoc jest
        sklep Baby Walz, ale nie nalezy do okazyjnych cenowo, znacie jakies inne?
        najchetniej kupilabym w Schwedt, bo miszkam w Szczecinie, wiec blizej, ale czy
        tam maja tego typu sklepy z Roemerem, nie wiem. bede zobowiazana.pozdrawiam
        • kasia-j Re: Foteliki Romer King TS i Romer King TS Plus 16.03.05, 17:23
          Zobacz gdzie masz najbliżej do sieci toysrus i babyone. W tych sklepach też są
          romer'y. A ceny fotelików chyba nie będą się za bardzo różnić między sklepami
          (zresztą chyba np. ToysRus pokazuje w necie ceny romer'ow - musisz sprawdzić).
          • tulcia Re: Foteliki Romer King TS i Romer King TS Plus 17.03.05, 21:52
            Ceny tych fotelikow sa wszedzie prawie w identycznej cenie. I wydaje mi sie tez
            ze beda w kazdym sklepie, ktory prowadzi foteliki dla dzieci, bo jest bardzo
            popularny w Niemczech.
    • groniu85 Re: Foteliki Romer King TS i Romer King TS Plus 22.03.05, 11:56
      drogie dziewczyny czy moglybyscie mi napisac ile ten fotelik
      kosztuje,chcialabym kupic go coreczce ale nie wiem czy cena jest rozsadna jak
      na moja kieszensmilez gory dziekuje
      • kluska39 Re: Foteliki Romer King TS i Romer King TS Plus 22.03.05, 16:23
        moj w Berlinie kosztowal 169,90, na ebayu widzialam nawet po 140. a na tej
        stronce jest po 165.www.pingpong-online.de/index.htm
        pozdrawiam
        • groniu85 Re: Foteliki Romer King TS i Romer King TS Plus 22.03.05, 17:41
          Wielkie dzieki za odpowiedzsmile
      • aga_swiderska Re: Foteliki Romer King TS i Romer King TS Plus 29.08.05, 18:28
        fotelik można kupić w Swiecie Dziecka w Tesco na górczewskiej w Warszawie.
        Cena niecale 800zł
    • petruss Re: Foteliki Romer King TS i Romer King TS Plus 30.03.05, 16:55
      zobacz:
      www.britax-roemer.de/daten/en_produktvergleich1.pdf
      wynika z tego, że plus ma regulację wysokości pasa i dodatkową poduszkę pod
      głowę.
      pzdr
      petruss
      • jokka Re: Foteliki Romer King TS i Romer King TS Plus 16.06.05, 17:27
        zobacz tu:
        www.swiatdziecka.pl/shop.html?cat=141
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka