Dodaj do ulubionych

praca w sklepie reserved

IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 01.09.05, 13:23
A chodzi mi dokladnie na jakich stanowiskach mozna tam pracowac tzn jakie sa
stanowiska pracy i czym zajmuje sie osoba na danym stanowisku. Słyszalem ze
jest kasjer, sprzedawca i ktos kto na poczatku i na koncu dnia uklada ciuchy.
Czym sie rozni funkcja sprzedawcy i kasjera?
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: praca w sklepie reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 18:22
      w ogole nie zawracaj sobie glowy ta firma bo harujesz jak wol i dostajesz
      pensje 800 =premia, a o premie walczysz ze wspolopracownikami, ktorzy pozornie
      maja byc twoimi kumplami czytaj jak wchodzi klient to 10 osob chcce zeby cos
      kupil na "ich"konto, a w miedzyczasie jak pojdziesz np klientce poszukac
      rozmiaru to ktos ta klienke podbira, idzie z nia do kasy i bierze na swoje
      konto.normalnie co za praca-pracowala tam moja przyjaciolka i wytrzymala cale 2
      tygodnie
    • Gość: anetaabc1 Re: praca w sklepie reserved IP: *.mdz.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 19:40
      oja dajcie spokoj jak ktos chce pracowac to bedzie pracowac bez wzgledu na
      wzystko i ja mam taki zamiar aby tylko mnie przyjeli pozdrawiam i troche
      wiecej optymizmu i woli walki!!!!
      • omango Re: praca w sklepie reserved 01.09.05, 20:07
        wypowiem sie tylko tyle, ze bardzo lubie ich ciuchy :-) wrecz ostatnio doszlo do
        tego, ze praktycznie nie wchodze do zadnych innych sklepow
        nawet mam "swojego" sprzedawce, zreszta jedynego faceta w Wola Parku, co jest
        naprawde mile jak wchodze i sobie gadamy
        poza tym kiedys prawcowalam jako sprzedawca w Gapie w NY wiec mam naprawde duzy
        szacunek dla tej pracy, choc niestety ciuchy tak jakos same mi sie rozrzucaja na
        polce... ;-)
        zostawiam tam naprawde sporo kasy, nawet ostatnio pytalam czy nie maja kart dla
        stalych klientów, niestety nie maja, ale cos Wam podpowiem: na karte Klubu Nokii
        od cen regularnych jest 15 % znizki (zawsze to cos :-)

sorry za ten wpis - jakos bardzo mnie korcilo :-)
        • Gość: ja Re: praca w sklepie reserved IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 08:53
          Do anetaabc1: A nie jestes zorientowana w tym o co pytalem, skoro chcesz tam
          pracowa? Bede wdzieczny za info.
          • Gość: anetaabc1 Re: praca w sklepie reserved IP: *.mdz.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 15:17
            niestety nie jestem zorientowana i nie wiem czy bede tam pracowac bede pracowac
            tam gdzie mnie przyjma narazie rozpoczynam poszukiwania!! pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka