annie13 27.09.05, 20:15 witam wszystkich. znacie jakiegoś dobrego weterynarza w Legionowie? jeżeli tak, to proszę od odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-legionowo Re: szukam weterynarza 27.09.05, 20:42 annie13 napisała: > witam wszystkich. znacie jakiegoś dobrego weterynarza w Legionowie? jeżeli > tak, to proszę od odpowiedź. ludzie korzystajcie z opcji szukaj na forum, temat byl ostatnio poruszany Odpowiedz Link Zgłoś
magdak5 Re: szukam weterynarza 28.09.05, 10:48 Czesc ! Był taki wątek niedawno i ja z niego skorzystałam. Wybrałam się z pieskiem do weterynarza na Jagiellońską, tak mniej więcej na przeciwko błękitnego. Lekarz naprawdę mnie zaskoczył i to dość miło. Chciało mu się 1/2 godz. wyjaśniać mi jak działają środki na kleszcze (po to poszłam) i zapłaciłam sporo mniej niż u weterynarza do którego wcześniej chodziłam. Naprawdę mój mąż był też pod wrażeniem. Inne osoby też go chwaliły zatem warto spróbować. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: szukam weterynarza 28.09.05, 16:00 Majewski na jagiellonskiej obok straej pralni i meblowego emilka ma tez klinike na husarskiej jadac do lasu ul pilsudskiego za targirm miesnym tam jest specjalistka od kotow Beata (super babka i swietny weterynaz) polecam goraca nie tanio ale bardzo fachowo Odpowiedz Link Zgłoś