Dodaj do ulubionych

Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad !

29.09.05, 09:46
Tak mi przyszedl pomysl na ten watek po wczorajszej imprezie urodzinowej u
znajomej.
Jednym slowem bylo duzo gosci i kilku panow bedacych w parach z panami.
I....szczeka mi opadla.Jak oni cudnie wygladali.
Tak pieknie zadbani.Cudne koszule,idealnie dobrane jeansy,dodatki w postaci
jakiegos rzemyka i srebrna obraczka na palcu.Cera idealna,wlosy zrobione ale
nie "stojace" na zel i do tego ten zapach....
Zwierzylam sie swojemu niemezowi,ze dlaczego do cholery tak jest,ze
homoseksualisci potrafia i LUBIA dbac o siebie a hetero to generalnie
zwisa.Nie powiem dbaja ale zeby zaraz kremy,balsamy,ulozenie wlosow?
Tak sobie zweryfikowalam swoich bylych i obecnego i zaden nie byl jak to sie
mowi,metroseksualny.Czysty,schludny ale....brakuje tego czegos,tej nutki
wyrafinowania...
Jak kupie krem nawilzajacy to bleeee bo tlusto,nie lubi i krzywi nos...
Tylko golenie,dezodorant i perfymy.Na tym koniec

A jak jest z waszymi mezczyznami?
Lubia ten rytual dbania o swoj wyglad?
A moze sie czepiamy?
Obserwuj wątek
    • trzydziecha1 Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 09:51
      Moj uważa stosowanie kremu na twarz za pe..skie. Co innego do rąk czy do stóp.
      • kominiara Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 09:55
        A ja po kazdej kapieli musze stosowac krem do twarzy, bo mam wyschnieta skore.
        Czy to znaczy ze jestem 'inny' ? Poza tym standard, perfumy, czasem balsam, zel
        ( albo wosk) do wlosow.
        • trzydziecha1 Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 09:58
          kurcze dlaczego masz taki mylący nick???? Myślałam że jesteś babą!
          • kominiara Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 10:04
            No wlasnie ja nie wiem, kazdy sie 'czepia' mojego nicka ? I do tad nie wiem o co
            cho ;-)
            • trzydziecha1 Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 10:05
              "kominiarka" byłoby lepiej. Albo "kominiarz" ;))))
              • kominiara Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 10:07
                Ale ja nie czyszcze kominow ;-) Chociaz jakby z innej strony popatrzec, to
                czasem, moze.... ;>
                • trzydziecha1 Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 10:10
                  ;)))
                  A co masz wspólnego z kominiarą???
                  • kominiara Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 10:13
                    To opowiesc na dluzsza chwile, moze innym razem :)
                    • mamba30 Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 10:14
                      kominiara napisał:

> To opowiesc na dluzsza chwile, moze innym razem :)

wiem, wiem.... zamaskowany bandyta :))))
                      • kominiara Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 10:17
                        hyhy, niepostrzezenie wkrada sie do kominow czy o co chodzi ? :>
                        • mamba30 Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 10:18
                          ja tam nie wiem, czy do kominów, czy w jakieś inne otwory :)))
                          • kominiara Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 10:19
                            :))
                    • trzydziecha1 Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 10:14
                      :))) OK Zorro!
    • margie Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 10:03
      Cos w tym jest, aczkolwiek w moim otoczeniu jest ilku panow dbajacych o siebie,
      co niestety powoduje czasami usmieszki pozostalych. Moj wlasny facet uzywa
      kremu do twarzy, pefrum i lubi ladne rzeczy. Generalnie dba o sibie- mnie sie
      czesto zdarza wyjsc z domuz stanie saute, on bez ulozonych wlosow- never:))
    • widokzmarsa Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 10:11
      Ty po prostu widziałas ich niewielu. Gdybyś poznała ich więcej procenty
      wyrównałyby się trochę. Ja widziałem takie brudne cioty że nie tknąłbym przez
      rękawiczkę a mam paru przyjaciół pasujących do twojego opisu. Gejów i nie gejów.
    • c.eastwood [...] 29.09.05, 10:19
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • dyskopata Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 11:48
      no cóż zawsze podziwiamy coś czego nie możemy mieć ja oprócz tego co napisałaś
      mam jeszcze szczoteczkę do zębów
      • klamczucha3 Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 12:24
        Nie wspomnialam o sprawach oczywistych jaka jest bez watpienia higiena osobista!
        Wydaje mi sie,ze nie musialam bo to wie sie samo przez sie!
        • dyskopata Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 12:32
          myślę że posiadanie maszynki do golenia przez faceta jest tak samo oczywiste jak
          posiadanie szczoteczki (a o goleniu wspomniałaś)
          • klamczucha3 Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 14:35
            A guzik prawda,bo schludnymi i zadbanymi moge tez byc brodacze!
            • dyskopata Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 14:40
              ale brodacze też się golą tylko rzadziej
              ludzie ze sztucznymi zębami też mogą być schludni:)
              • klamczucha3 Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 14:42
                Nie popadajmy w skrajonosci!
                Bo tam gdzie zajdziemy nie znajdziemy ani grama schludnosci i dbalosci o
                siebie ;-)
                • dyskopata Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 14:47
                  to były pewnego rodzaju prowokacyjne żarty ale rozumiem że oczekujesz od faceta
                  ponadprzeciętnej dbałości o siebie ale to nie jest chyba głos wszystkich kobiet
                  wydaje mi się że nawet nie większości (przecież to niemęskie) też bym się czuł
                  nieswojo nakładając na siebie różne balsamy i kremy facet się lepiej czuje będąc
                  naturalnym
                  • klamczucha3 Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 14:51
                    Nie nie,nie przesadnej dbalosci to nie oczekuje.Tylko jak widze na twarzy i
                    dloniach papier scierny to proponuje krem.a ten mi tu sie kryguje i wymiguje,ze
                    to dziadostwo tluste i w ogole bleeee.A jak mu na sile ten krem na dlonie wetre
                    to potem chodzi i w spodnie wyciera! I badz tu madry.
                    Zwykla dbalosc o skore.Gdzie tu niemeskosc?
                    • dyskopata Re: Mezczyzni homo i hetero a dbanie o wyglad ! 29.09.05, 17:23
                      męskość to jest cecha którą dostrzegają kobiety w facetach i one ją kreują a do
                      kremów mam dokładnie taki sam stosunek jaj ten twój więc nie pomogę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka