anatemka Re: CO ZROBIC JAK MALENSTWO NABILO SOBIE WIELKIEG 01.10.05, 17:37 poczekać aż zniknie. można tez posmarować maścią z arniką. Odpowiedz Link Zgłoś
kiszka20 Re: CO ZROBIC JAK MALENSTWO NABILO SOBIE WIELKIEG 01.10.05, 17:39 tylko ja sie boje zcy nie ma rzednego wstrząśnienia bo dosc mocno sie uderzyła o kaloryfer Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: CO ZROBIC JAK MALENSTWO NABILO SOBIE WIELKIEG 01.10.05, 17:40 to ją obserwuj, jak będzie dziwnie senna, albo zacznie wymiotowac, jedź do szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: CO ZROBIC JAK MALENSTWO NABILO SOBIE WIELKIEG 01.10.05, 17:41 a jeśli to naprawde porządny krwiak, to możesz pojechac od razu, dla spokojności sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: CO ZROBIC JAK MALENSTWO NABILO SOBIE WIELKIEG 01.10.05, 17:50 w razie jakiegokolwiek odmiennego zachowania dziecka-na pogotowie można smarować żelem lioton albo przyłożyć kompres z ciepłej wody i octu Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: CO ZROBIC JAK MALENSTWO NABILO SOBIE WIELKIEG 01.10.05, 21:03 zwykłe masło tez pomaga....sprawdzilam... Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re: CO ZROBIC JAK MALENSTWO NABILO SOBIE WIELKIEG 01.10.05, 22:06 Ja tu na forum kiedys przeczytałam o tym sposobie z masłem, stwierdziłam, że dziecku tym nie zaszkodzę i spróbowałam. Rzeczywiście działa, siniak nie zejdzie, ale guz zniknie ładnie bez sladu. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: CO ZROBIC JAK MALENSTWO NABILO SOBIE WIELKIEG 02.10.05, 12:22 hmm, dobrze wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
jopowa Re: CO ZROBIC JAK MALENSTWO NABILO SOBIE WIELKIEG 02.10.05, 15:26 tez sobie nabic, zrozumei wtedy ze matka ma dla niego wspolczucie i bardzo go kocha Odpowiedz Link Zgłoś
street Re: CO ZROBIC JAK MALENSTWO NABILO SOBIE WIELKIEG 03.10.05, 10:37 Ja zawsze dla złagodzenia bólu biorę mrożonkę czy lód i przykladam do stłuczonego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś