Dodaj do ulubionych

CO ZROBIC JAK MALENSTWO NABILO SOBIE WIELKIEGO GUZ

01.10.05, 17:33
Obserwuj wątek
    • anatemka Re: CO ZROBIC JAK MALENSTWO NABILO SOBIE WIELKIEG 01.10.05, 17:37
      poczekać aż zniknie.
      można tez posmarować maścią z arniką.
      • kiszka20 Re: CO ZROBIC JAK MALENSTWO NABILO SOBIE WIELKIEG 01.10.05, 17:39
        tylko ja sie boje zcy nie ma rzednego wstrząśnienia bo dosc mocno sie uderzyła
        o kaloryfer
        • anatemka Re: CO ZROBIC JAK MALENSTWO NABILO SOBIE WIELKIEG 01.10.05, 17:40
          to ją obserwuj, jak będzie dziwnie senna, albo zacznie wymiotowac, jedź do
          szpitala
          • anatemka Re: CO ZROBIC JAK MALENSTWO NABILO SOBIE WIELKIEG 01.10.05, 17:41
            a jeśli to naprawde porządny krwiak, to możesz pojechac od razu, dla
            spokojności sumienia.
            • r.kruger Re: CO ZROBIC JAK MALENSTWO NABILO SOBIE WIELKIEG 01.10.05, 17:50
              w razie jakiegokolwiek odmiennego zachowania dziecka-na pogotowie
              można smarować żelem lioton albo przyłożyć kompres z ciepłej wody i octu
              • bea.bea Re: CO ZROBIC JAK MALENSTWO NABILO SOBIE WIELKIEG 01.10.05, 21:03
                zwykłe masło tez pomaga....sprawdzilam...
                • 76kitka Re: CO ZROBIC JAK MALENSTWO NABILO SOBIE WIELKIEG 01.10.05, 22:06
                  Ja tu na forum kiedys przeczytałam o tym sposobie z masłem, stwierdziłam, że dziecku tym nie zaszkodzę i spróbowałam. Rzeczywiście działa, siniak nie zejdzie, ale guz zniknie ładnie bez sladu.
                  • anatemka Re: CO ZROBIC JAK MALENSTWO NABILO SOBIE WIELKIEG 02.10.05, 12:22
                    hmm, dobrze wiedziećsmile
    • jopowa Re: CO ZROBIC JAK MALENSTWO NABILO SOBIE WIELKIEG 02.10.05, 15:26
      tez sobie nabic, zrozumei wtedy ze matka ma dla niego wspolczucie i bardzo go kocha
      • street Re: CO ZROBIC JAK MALENSTWO NABILO SOBIE WIELKIEG 03.10.05, 10:37
        Ja zawsze dla złagodzenia bólu biorę mrożonkę czy lód i przykladam do
        stłuczonego miejsca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka