Dodaj do ulubionych

Solarium domowe do twarzy?

30.11.05, 10:45
hej dziewczyny
czy ma któraś z Was solarium do opalania twarzy?
jeśli tak to jakie macie?
jak długo trzeba się opalać żeby były widoczne efekty opalania?
Obserwuj wątek
    • Gość: vipana@interia.pl Re: Solarium domowe do twarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 12:32
      siemka jamam do twarzy ale mam je zamiar sprzedac wiec daj znac jak chcerz
      kuppic tanio sprzedam bo tata kupil mi solarium b=na cale cialo pozdrawiam
      • nioma Re: Solarium domowe do twarzy? 30.11.05, 15:00
        ale podzielcie sie opiniami
        ja tez chce kupic ale wczesniej wolalabym poznac zdanie kogos kto juz uzywal
        • aaliyah83 Re: Solarium domowe do twarzy? 30.11.05, 15:08
          ja korzystalam u mojej koleżanki firmy Philips. Niestety nei dawalo takich
          efektow jak normalne. z poczatku uzywalam po 30 min ok 3 razy w tyg i nic nie
          bylo widac (a moja skora bardzo szybko sie opala) pozatym ze wysypywalo mi po
          tym buzie.
          Uwazam ze to pic na wodę. A tak wogole po paru latach zrezygnowalam calkiem z
          solarium. NA poczatku bylo trudno a teraz wcale mi tego nei brakuje i bardzo
          poprawila mi sie cera..
          • nioma Re: Solarium domowe do twarzy? 30.11.05, 15:20
            a jak chodze na solarium to mam piekna cere
            jak przestaje to od razu milion syfkow
            • aaliyah83 Re: Solarium domowe do twarzy? 30.11.05, 15:25
              pierwsze dwa dni tez buzka piekna ale gdy opalenizna schodzila to zaczynaly
              wychodzic plamy. Teraz jak sie nei opalam przynajmniej nei mam plam. Mam wyrzuty
              sumienia ze tyle lat katowalam skore. Mialam juz takie przebarwienia na twarzy
              ze pewnie dlatego zaczela coraz bardziej nieciekawie wygladac, bo pewn emiejsca
              przestaly sie opalac. Teraz jest dobrze. Przetrwalam pierwszy kryzys i teraz dam
              sobie chyba spokój z solarium.
              • modlisshka Re: Solarium domowe do twarzy? 30.11.05, 15:57
                Ja z solarium często nie korzystam z powodu braku dostatecznej ilości
                pieniędzy. Nauczyłam się dobierać i nakładać samoopalacze.To jest bardzo ważne
                przy samoopalaczach!!! Nie mam plam ani syfków, wszyscy myślą ze chodzę na
                solar..a tu nie...hehe. jedyny minus samoopalaczy jest taki że dziwnie pachną,
                a te z najniższej półki opalają na żółto albo pomarańczowo. Ale jeżeli już ktoś
                się zdecyduje na ten krem warto fundnąć sobie porządny...po mieiącu i tak
                wyjdzie taniej niż solarium.
                Pozdrawiam
      • mmarta132 do vipana 01.12.05, 13:28
        jakie masz solarium i za ile chcesz je sprzedać?
        ile ma czasu i czy widać efekty opalania?
    • Gość: Yett1 Re: Solarium domowe do twarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 16:17
      przeczytajcie sobie jakie szkody może spowodować opalanie i solarium ;
      szkoda kasy i tej wydanej na solar jak również tej wydanej później na ratowanie
      cery.
      polecam tekst na "wizażu" www.wizaz.pl/basia_opalanie_uva_uvb_cz2.php
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka