mmarta132 30.11.05, 10:45 hej dziewczyny czy ma któraś z Was solarium do opalania twarzy? jeśli tak to jakie macie? jak długo trzeba się opalać żeby były widoczne efekty opalania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vipana@interia.pl Re: Solarium domowe do twarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 12:32 siemka jamam do twarzy ale mam je zamiar sprzedac wiec daj znac jak chcerz kuppic tanio sprzedam bo tata kupil mi solarium b=na cale cialo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Solarium domowe do twarzy? 30.11.05, 15:00 ale podzielcie sie opiniami ja tez chce kupic ale wczesniej wolalabym poznac zdanie kogos kto juz uzywal Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 Re: Solarium domowe do twarzy? 30.11.05, 15:08 ja korzystalam u mojej koleżanki firmy Philips. Niestety nei dawalo takich efektow jak normalne. z poczatku uzywalam po 30 min ok 3 razy w tyg i nic nie bylo widac (a moja skora bardzo szybko sie opala) pozatym ze wysypywalo mi po tym buzie. Uwazam ze to pic na wodę. A tak wogole po paru latach zrezygnowalam calkiem z solarium. NA poczatku bylo trudno a teraz wcale mi tego nei brakuje i bardzo poprawila mi sie cera.. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Solarium domowe do twarzy? 30.11.05, 15:20 a jak chodze na solarium to mam piekna cere jak przestaje to od razu milion syfkow Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 Re: Solarium domowe do twarzy? 30.11.05, 15:25 pierwsze dwa dni tez buzka piekna ale gdy opalenizna schodzila to zaczynaly wychodzic plamy. Teraz jak sie nei opalam przynajmniej nei mam plam. Mam wyrzuty sumienia ze tyle lat katowalam skore. Mialam juz takie przebarwienia na twarzy ze pewnie dlatego zaczela coraz bardziej nieciekawie wygladac, bo pewn emiejsca przestaly sie opalac. Teraz jest dobrze. Przetrwalam pierwszy kryzys i teraz dam sobie chyba spokój z solarium. Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Solarium domowe do twarzy? 30.11.05, 15:57 Ja z solarium często nie korzystam z powodu braku dostatecznej ilości pieniędzy. Nauczyłam się dobierać i nakładać samoopalacze.To jest bardzo ważne przy samoopalaczach!!! Nie mam plam ani syfków, wszyscy myślą ze chodzę na solar..a tu nie...hehe. jedyny minus samoopalaczy jest taki że dziwnie pachną, a te z najniższej półki opalają na żółto albo pomarańczowo. Ale jeżeli już ktoś się zdecyduje na ten krem warto fundnąć sobie porządny...po mieiącu i tak wyjdzie taniej niż solarium. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mmarta132 do vipana 01.12.05, 13:28 jakie masz solarium i za ile chcesz je sprzedać? ile ma czasu i czy widać efekty opalania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yett1 Re: Solarium domowe do twarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 16:17 przeczytajcie sobie jakie szkody może spowodować opalanie i solarium ; szkoda kasy i tej wydanej na solar jak również tej wydanej później na ratowanie cery. polecam tekst na "wizażu" www.wizaz.pl/basia_opalanie_uva_uvb_cz2.php Odpowiedz Link Zgłoś