pivko76 30.11.05, 08:58 Poszukuje dobrego adwokata rozwodowego.Kogo polecacie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Poszukuje dobrego adwokata rozwodowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 12:05 Witam Mogę Ci polecić dobrego, młodego, doświadczonego w takich sprawach adwokata.Nazywa się Piotr Ledecki, a jego kancelaria mieści się na ulicy Dąbrowskiego, numeru dokładnie nie pamietam, ale jest to na przeciwko knajpy "Temida". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Poszukuje dobrego adwokata rozwodowego IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 30.11.05, 12:23 kiedyś też korzystałam z jego usług i bardzo dobrze się wtedy zapowiadał, natomiast w kwestii rozwodowej ma już doświadczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Poszukuje dobrego adwokata rozwodowego IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 30.11.05, 12:24 tel. 506-169-899, nie wiem czy aktualny a do kancelarii 361-44-08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v.ci Re: Poszukuje dobrego adwokata rozwodowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 13:36 A ja polecam adwokata Krzysztofa Brzózkę . Jego kancelaria mieści się na Kościuszki 10/1 ( w podwórzu ) . Tel. 361 23 56 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh.. Re: Poszukuje dobrego adwokata rozwodowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 16:02 strzez sie jak ognia kancelari łuczkiewicza, naciagacz , nierob w dodatku totalnie niepowazny gosc, moja mama stracila tylko na niego pieniadze a przez t ze totalnie olal sprawe rozwod trwal o 2 lata dluzej a co za tym idzie drozej (oczywiscie zminila adwokata itp ale koszty poszly:/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaa Re: Poszukuje dobrego adwokata rozwodowego IP: *.clarkconnect.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:31 a o ikm mowa o Marku czy Krzyśku bo to dość ważne Odpowiedz Link Zgłoś