ja275 01.12.05, 11:02 szukam solidnego i fajnego lozka dla dwulatki - znalazlam na necie te firme BOF FrAN meble wydaja sie fajne ale tez i drogie czy ktos moze cos ciekawego polecic bede wdzieczna za wszelkie info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszkowamama Re: Bog-Fran czy ktos ma te meble? 01.12.05, 11:08 Spróbuj tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15858 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=7 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=583 Odpowiedz Link Zgłoś
dosweb Re: Bog-Fran czy ktos ma te meble? 01.12.05, 12:01 Właśnie wczoraj przywieźli mi zakupione meble tego producenta. Kupiłam te z zestawu ELF dla dzieci. Są bardzo ładne i bardzo dobrze wykończone. Jestem z nich zadowolona. No i co najważniejsze bardzo podobają się mojemu synkowi (ma 3 lata). Nie wiem jak jest z łóżkiem, bo go nie kupowałam ale reszta jest OK. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dosweb Re: a bardzo byly drogie jesli moge sie zapytac? 01.12.05, 14:42 W mojej ocenie cena nie jest bardzo wysoka i w zalezności od modelu mebelka różna np. za dużą komodę zapłaciłam ok. 350 zł, za regał zabawkowo-książkowy (pojedyńczy)o ile dobrze pamiętam ok. 500 zł, fajne duże ścienne szafeczko- półki za 135 zł. Dodaję, że w sklepie w którym kupiłam była akurat promocja na ten zestaw, ale ceny normalne nie różnią się znacznie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ingrid123 Re: Bog-Fran czy ktos ma te meble? 01.12.05, 14:46 własnie oglądam stronke tej firmy ładne te mebelki dla dziecka Odpowiedz Link Zgłoś