Gość: kiko IP: *.net.autocom.pl 22.12.05, 23:57 Only Louis! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiko Re: Louis Armstrong czy Ella Fitzgerald? IP: *.net.autocom.pl 23.12.05, 00:01 >St. James Infirmary< ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Louis Armstrong czy Ella Fitzgerald? IP: *.net.autocom.pl 23.12.05, 00:27 Ella II miejsce? Ps. muszę gadać sama z sobą.... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Louis Armstrong czy Ella Fitzgerald? 23.12.05, 00:35 Eeee tam ja poczytuje:) Ale na pisanie jakoś nie mam nastroju:( chandra mnie tłucze. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Louis Armstrong czy Ella Fitzgerald? 23.12.05, 01:23 co za absurdalne pytanie. przeciez oni bardzo czesto spiewali w duecie, wartosciowanie tych dwojga genialnych postaci jazzu tradycyjnego jest po prostu... niewlasciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Louis Armstrong czy Ella Fitzgerald? 23.12.05, 06:51 Kiko pytała..które z nich jest bardziej czarne!!!;c)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Louis Armstrong czy Ella Fitzgerald? IP: *.net.autocom.pl 23.12.05, 07:23 Settembrini, jak dziś pogoda tam na Cz. Górze? I czy wciąż toczysz ten słynny dialog z p.N? PS. Pewnie , że oboje genialni, ale Louis to Louis! Wonderful!!! Odpowiedz Link Zgłoś