Gość: ass IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.06, 02:39 w jednym pliku do wszystkich wersji: www.free-codecs.com/download/K_Lite_Mega_Codec_Pack.htm Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ass Re: Kodeki dla wszystkich : IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.06, 02:43 Program sam znajdzie jakie macie kodeki,odinstaluje je, zainstaluje wszystkie nowe kodeki z listy. Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Kodeki dla wszystkich : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 16:33 od miesiąca nie chodziły mi żadne filmy...jestem ci wdzięczny ass...naprawdę pzdr Link Zgłoś
Gość: tyk. Re: Kodeki dla wszystkich : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:37 jakie zdanie jest ? Link Zgłoś
Gość: jantar Re: Kodeki dla wszystkich : IP: *.stargard.mm.pl 19.01.06, 21:45 Male pytanie: czy majac Windows 98 moge sciagnac wersje 1.49 czy raczej 1.49? Bede wdzieczna za podpowiedz:) Link Zgłoś
neder Re: Kodeki dla wszystkich : 19.01.06, 21:47 > moge sciagnac wersje 1.49 czy raczej 1.49? zarówno 1.49 jak i 1.49 ;P Link Zgłoś
neder Re: Kodeki dla wszystkich : 19.01.06, 21:48 o matko święta! dopiero teraz zajrzałam na tę stronę... ja mam gdzieś około 6-8 z tych wszystkich kodeków i nie ma filmu, który by nie 'poszedł'... Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Kodeki dla wszystkich : IP: *.acn.waw.pl 19.01.06, 22:15 Zgadza sie. 90% kodekow z KLite jest w ogole niepotrzebna. Wystarczy FFDShow, AC3 + ewentualnie Xvid. Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Kodeki dla wszystkich : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 10:55 > Zgadza sie. 90% kodekow z KLite jest w ogole niepotrzebna. Wystarczy FFDShow, > AC3 + ewentualnie Xvid. nie wiem czego u mnie brakowało,(miałem wszystko co wyżej)a dopiero po sciągnięciu KLite zaczęło chodzić pzdr Link Zgłoś
Gość: t. Re: Kodeki dla wszystkich : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:19 co mam wgrać? Link Zgłoś
Gość: m.m. Re: Kodeki dla wszystkich : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 18:49 co oznacza to kolorowe wyróżnienie? Link Zgłoś
Gość: marika Re: Kodeki dla wszystkich : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 12:33 www.free-codecs.com/download/K_Lite_Mega_Codec_Pack.htm chodzi o te żółte podkreślone programy,inne sie nie otwieraja czy to wgrac trzeba wszystkie ? Link Zgłoś
Gość: ass Re: Kodeki dla wszystkich : IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.06, 12:37 Jesli klikniesz na te podkreslone to jest to tylko reklama firm sprzedajacych sprzet elektroniczny i oprogramowanie. Wszystkie nie sa potrzebne ale na przyszlosc nie zaszkodzi. Link Zgłoś
Gość: j24 Instrukcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 13:19 1. Download 2. Download [ K-Lite Mega Codec Pack 1.49 ] lub Download [ K-Lite Mega Codec Pack 1.49 - Mirror ] lub Download [ K-Lite Mega Codec Pack 1.49 - Mirror ] lub Download [ K-Lite Mega Codec Pack 1.49 - Mirror ] 3. Wg. uznania Link Zgłoś
Gość: Pifko Kodeki nie dla wszystkich ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 17:42 Gość portalu: ass napisał(a): > Wszystkie nie sa potrzebne ale na przyszlosc nie zaszkodzi. A jednak mogą zaszkodzić ! Większość tych kodeków jest niedopracowana i wszystkie media stają się niestabilne aż do zawieszania się samego systemu. Zwłaszcza cała seria XVIDów robiona jest byle jak. Link Zgłoś
Gość: abc Re: Kodeki dla wszystkich : IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.02.06, 19:47 > w jednym pliku do wszystkich wersji: > www.free-codecs.com/download/K_Lite_Mega_Codec_Pack.htm Muszę się przyznać,że zalety mega k-lite są tak duże,że używam,ale -trzeba dopuścić do odinstalowania wszystkich kodeków,w tym uszkodzonych co może być zbawienne -po k-lite ja osobiście doinstalowuję nowsze wersje i pozostałe kodeki.Nie jest to zalecane,ale u mnie chodzi.FFDSHOW nowsze wersje oraz advanced Cole niektóre.Używam też Cyberlink Video/SP PDR i PCM4 w tym audio renderer. Link Zgłoś