Dodaj do ulubionych

Obraza dla miasta -admini Krakowa to zero

31.01.06, 17:45
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=35910928&a=35913678
Czy uwazacie ze admin forum takiego jak Krakow ma prawo sie tak wypowiadac ?
w
Obserwuj wątek
    • jabbur Re: Obraza dla miasta -admini Krakowa to zero 31.01.06, 17:46
      Nie ma, przestał być moderatorem
      • Gość: zamrażalnik Re: Obraza dla miasta -admini Krakowa to zero IP: *.chello.pl 31.01.06, 19:00
        jabbur napisał:

> Nie ma, przestał być moderatorem

O!!! A czymżeż ten nieszczęśnik podpadł ?
      • Gość: do jabbura Do jabbura IP: *.chello.pl 31.01.06, 20:35
        Wiecie co, admini, i ty jabburze, jeśli dopuszczasz, by z powodu kłamstw i
        prowokacji trolla o wielu nickach - obecnie przemkowa.bi - znikał uczciwy admin
        forum, to jesteś, przepraszam, ze powiem idiotą. Prawowita przemkowa.b wysłała
        ci milion maili na dowód, że ten troll ją nęka i należy mu dać dożywotniego
        bana na forum GW, a ty w zamian za to dajesz bana adminowi krakowa, który
        słusznie wycinał wypowiedzi trolla.
        Proponuję, by następnym kretyńskim posunięciem z twojej strony było danie bana
        tej wrażliwej i umęczonej przez trolla dziewczynie, za to, że konsekwentnie
        łazi za swoim trollem, demaskując go na forach.
        Czy ty jesteś ślepy i niewrażliwy, że nie widzisz, kto tu jest faktycznym
        trollem i zaśmiecaczem forum, kto psuje, denerwuje i jątrzy?

Adminom GW gratulujemy GŁUPOTY....
      • messja07 Re: Obraza dla miasta -admini Krakowa to zero 31.01.06, 20:57
        jabbur napisał:

to teraz czas na Forum Kobieta:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=35761903&a=35942256
      • przemkowa.bi Re: Obraza dla miasta -admini Krakowa to zero 31.01.06, 21:51
        Na forum Krakow, zaczyna panowac bezprawie , nie mam pojecia na jakich
        zasadach wybieracie admina ale dajcie na forum jakiejs rozsadne osoby bo z tego
        co moge domniemywac barin nie ma teraz albo chce pokazac cos sie dzieje bez
        frustrata, a garstka osob robi samowolke
        wiec zrobcie z tym porzadek
        • przemkowa.bi Re: Obraza dla miasta -admini Krakowa to zero 31.01.06, 23:34
          Jako ze bez krolewie na forum krakow trwa a admin barrin sobie dzisiejszy
          wieczor odpuscil mam nadzieje ze zrobi porzadek jak wroci
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=35976280

• carmen_80 Re: Obraza dla miasta -admini Krakowa to zero 31.01.06, 22:53
        jabbur napisał:

No proszę Cie...toż to jest tragikomiczne...!
        Dwa trolle uprały się, żeby wykopać admina ze swojej funkcji,
        i za Waszą pomocą im się to udało...
        Czy nie wartałoby wcześniej zapytać o to innych użytkowników FK?
        Którzy nie treollują, nie obrażają innych...?
        A może nawet samemu się pofatygować i sprawdzić na FK co się dzieje...?
        Jestem rozczarowana tym co sie stało!
        Zwłaszcza, że generalnie nie uczestniczą w żadnych utarczkach słownych,
        dysputach politycznych i tak na prawdę mnie to
        ani ziębi ani grzeje kto wycina bluzgi trolli...
        Carmen
        • przemkowa.bi Re: Obraza dla miasta -admini Krakowa to zero 31.01.06, 23:20
          Moze za nim cos napiszesz przesledz moje wypowiedzi i to co nazywasz bluzgami
          mysle ze tak wroslas w obraz forum krakow ze wydaje Ci sie ze wszystko jest w
          porzadku a to co sie tam dzieje mialem okazje zaobserwowac przez ostatnie
          tygodnie wycinanie postow po ukladzikach podlizywaniu co tam ze post okey grunt
          ze pisze go osoba ktorej nie lubi kolezanka, jestes osoba poprawna wiec Ciebie
          to nie dotyczy ale osoby kontrowersyjne ktore nie lamia netykiety tez powinny
          miec prawo wypowiedi i tutaj pojawia sie wielkosc admina
          Admini wycinali cale watki (na szczescie mam zrzuty ekranow) a to czy ktos
          chcial ich usnuac wczesniej czy nie to inna sprawa az tak nie sledze forum
          krakow

Ale sorry jabbur zrobil bardzo dobrze bo to jawna kpina zeby moderatot badz co
          badz forum krakow obrazal ludzi to jest karygodne dlatego dzialanie musialo byc
          takie jakie bylo natychmiastowe usuniecie badz co badz to forum GW i nowy
          srodek komunikacji, nie za takie rzeczy ludzie traca stolki
          Uwazam ze i tak sprawa dla frustrata zostala zalatwiona pomyslnie bo nie
          zostala naglosniona w inny sposob

• puen.ta życzenie do złotej rybki 01.02.06, 00:24
        mieć takiego przyjaciela jak jabbur, który wie jak pomóc przyjacielowi, kasując
        go w porę
      • krzychut Re: Obraza dla GW 01.02.06, 07:51
        Chciałem "pogratulować" decyzji jabbur!
        Trzymaj chłopcze (dziewczynko) tak dalej a forum osiągnie dno.
        Jeśli nie chce ci się zaglądać na forum, żeby zobaczyć co i kto tam wypisuje to
        kiedyś zrobiłem to za ciebie:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=33060016&a=33060016
        Co się w tym kraju dzieje!?
        Przecież niedługo w naszym pięknym kraju zostaną i bedą decydować same ociężałe
        umysłowo, sterowane z Torunia bęcwały!

• przemkowa.bi Re: Obraza dla miasta -admini Krakowa to zero 31.01.06, 17:51
      dzieki
    • Gość: eurofanatik Re: Obraza dla miasta -admini Krakowa to zero IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.01.06, 18:34
      przemkowa.bi napisała:

> Czy uwazacie ze admin forum takiego jak Krakow ma prawo sie tak wypowiadac ?
      > w

A w czym to forum krakowskie jest takie wyjaktowe?
      • przemkowa.bi Re: Obraza dla miasta -admini Krakowa to zero 31.01.06, 18:50
        A gdzie Ci ktos napisal ze forum krakowa jest wyjatkowe :)?
        • Gość: H56 musiał się chłop wnerwić, he,he IP: *.comnet.krakow.pl 31.01.06, 19:47
          tak naprawdę ,to co napisał ?
          • frustrat Re: musiał się chłop wnerwić, he,he 31.01.06, 20:13
            Oj tak wnerwił się okrutnie:))
            A napisał do szantażysty, który "obiecał" frustratowi:

"..Pomału,powoli i systematycznie zbierane są materiały
            tzw.kwity na Barrina i Frustrata.Oni coś czują pismo nosem i myślą że są
            sprytniejsi od pewnego terminatora który już depcze im po kulasach..."

No cóż jeżeli GW z Jabburem akceptują szantażystów to trudno....
            I jeżeli imć "przemkowa.bi" - główny podszywacz krakforum ma aż takie
            możliwości to w sumie dobrze się stało, że "zdjęto" uprawnienia.
            • przemkowa.bi Do frustrata 31.01.06, 20:49
              POminmy Wasze zachowanie (adminow Krakowa) wobec mnie, mieliscie jasna
              interpretacjie eksperta forum ze nie jestem podszywka i jako osoby stojacy na
              strazy prawa powinscie to uszanowac jesli nawet nie bylo to zgodne z waszymi
              subiektywnymi odczuciami (jesli jest inaczej nie powiniscie byc adminami)

Ale wiemy ze kropka na "I" byla dzisiejsza wypowiedz na fotum gdzie obraziles
              jednego z forumowiczow (akurat nie chodzilo o mnie)

A to ze sie wnerwiles, no niestety sa zawody i stanowiska pracy gdzie nie ma
              miejsca na cos takiego

A co do mojego podszywania, szantazow itd masz wyszukiwarke przesledz moje
              wypowiedzi jesli cie to bawi nikobo personalnie nie obrazam i nikogo nie
              szantazuje wiec moze za nim cos napiszesz to pomysl a zanim cos wytniesz kiedys
              na jakims forum jak bedziesz adminem sprawdz czy aby czyjs mail nie jest czyims
              subiektywnym zdaiem
              Zycze powodzenia
              • maly_jelen Re: Do frustrata 31.01.06, 23:36
                Wiecie co, admini, i ty jabburze, jeśli dopuszczasz, by z powodu kłamstw i
                prowokacji trolla o wielu nickach - obecnie przemkowa.bi - znikał uczciwy admin
                forum, to jesteś, przepraszam, ze powiem idiotą. Prawowita przemkowa.b wysłała
                ci milion maili na dowód, że ten troll ją nęka i należy mu dać dożywotniego
                bana na forum GW, a ty w zamian za to dajesz bana adminowi krakowa, który
                słusznie wycinał wypowiedzi trolla.
                Proponuję, by następnym kretyńskim posunięciem z twojej strony było danie bana
                tej wrażliwej i umęczonej przez trolla dziewczynie, za to, że konsekwentnie
                łazi za swoim trollem, demaskując go na forach.
                Czy ty jesteś ślepy i niewrażliwy, że nie widzisz, kto tu jest faktycznym
                trollem i zaśmiecaczem forum, kto psuje, denerwuje i jątrzy?

Adminom GW gratulujemy GŁUPOTY....

POPIERAM W STU PROCENTACH!

Najpierw chamski troll zasmieca wam cale forum, krzywdzi niewinne osoby,
                anuluje empatie I(!!!!!!) podszywa sie za madra i niesamowicie spostrzegawcza
                osobe.
                A teraz wystarczy jego jedno slowo, aby ktos zostal zdiety z rangi. I nie bylo
                nawet ostrzezenia, nie bylo punktu wzrotnego, dla jego okropnej dzialalnosci!
                Jedyna osoba, ktora wykurzyla tego spamera to prawdziwa przemkowa. Nie mowie
                nawet o banie, bo wam sie nie chce palcem ruszyc, zeby znowu wziazc sie za to
                forum i przywracac porzadek!!!
                Co to za odpowiedzialnosc?

Bardzo mi przykro, moj drogi, ze straciles range przez tego ograniczonego
                trolla. Bardzo mi przykro...
                • loving_gay [...] 31.01.06, 23:39
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • przemkowa.bi Zanim cos napiszesz sprawdz 31.01.06, 23:51
                  Dobra rada za nim cos napiszesz sprawdz jest wyszukiwarka w pole autor wpisz
                  przemkowa.bi sprawdz co pisze kogo obrazam i kogo nekam (co zaskoczony :)
                  Mysle ze warto sobie wyrobic swoje zdanie a nie polegac tylko na tym gdzie ktos
                  co krzyknie, wiesz duzo jestem poza krajem i czesto to co mowia media a to co
                  jest naprawde w danym miejscu na ziemi to dwa rozne swiaty wiec Tobie zycze
                  tego samego tolerancji do ludzi nawet jesli cos nie jest zawsze tak jakbys
                  chcial
                • jabbur Re: Do frustrata 01.02.06, 12:46
                  Nie znasz naszej korespondencji z moderatorami forum Kraków.
                  Jeżeli opiekun nie może powstrzymać się od obrażania rozmówcy,
                  nie powinien opiekować się forum.
                  • Gość: moderato.cantabile Re: Do frustrata IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.02.06, 12:56
                    > Jeżeli opiekun nie może powstrzymać się od obrażania rozmówcy,
                    > nie powinien opiekować się forum.

Dajcie mu drugą szansę, jeśli tamtejsi ludzie go akceptują. Do czasu następnej
                    i ostatniej już wpadki. Taki wpis warunkowy w indeksie.
                    • kpiarz Nicki ci się pomyluniały 01.02.06, 13:07
                      userze_z_zasadami...
                      • Gość: moderato.cantabile Re: Nicki ci się pomyluniały IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.02.06, 13:11
                        Super że mi to piszesz, że nicki mi się pocośtam. Naprawdę się cieszę.
              • Gość: eurofanatik Re: Do frustrata IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.02.06, 01:44
                przemkowa.bi napisała:

> POminmy Wasze zachowanie (adminow Krakowa) wobec mnie, mieliscie jasna
                > interpretacjie eksperta forum ze nie jestem podszywka

A jakie sa na to dowody? Tak tylko sie pytam bo nie jestem w temacie i w ogole
                nie wiem o co chodzi... :P
                • przemkowa.bi Bedac adminem trzeba miec wyczucie co wolno 01.02.06, 11:38
                  Co do dowodow, nie jestem z osob ktore beda teraz na serwerze osadzac zrzuty
                  ekranow i dawac linki na forum i sie pastwic i wdawac w glupia polemike

Mysle ze nie o to chodzi zeby teraz wywlekac sprawe adminow krakowskich bo nie
                  w tym rzecz grunt zeby forum funkcjonowalo tak jak powinno a nie jak sie komus
                  podoba
                  Wczoraj na forum panowalo bez krolewie ale widze ze dzis barrin zrobil z tym
                  porzadek, wiec zobaczymy co sie bedzie dzialo a jak admin nie bedzie godny byc
                  adminem Krakowa to nim nie bedzie i tyle
                  Mysle ze bez emocji, dajmy szanse ludziom gdy zmienia sie zarzad nie wyrzuca
                  sie od razu wszystkich
                  • haklina [...] 01.02.06, 11:44
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: Inga Re: Bedac adminem trzeba miec wyczucie co wolno IP: 85.31.137.* 01.02.06, 11:47
                      Wiesz co sie teraz dzieje na forum karkow? Chaos i balagan. Oczywiscie wiemy,
                      ze to ty zakladasz sobie 20 loginow, pod jednym trollujesz, a pod inym grasz
                      niewiniatko.
                      Oczywiscie zero odpowiedzialnosci za swoje glupie zachowanie. Nie wiem ile ty
                      masdz lat, ale jestes na poziomie 5-latka. A skoro przebywasz poza krajem, to
                      prosze, nie wracaj szybko!!!
                      • przemkowa.bi Re: Bedac adminem trzeba miec wyczucie co wolno 01.02.06, 11:53
                        Moze tylko tyle na moj temat wszystko wie przemkowa.b napisz do niej wszystko
                        Ci powie :) potem wyszukiwarka i sprawdzaj kazdy moj post po koleji a potem te
                        wszystkie posty ktore naruszaja netykiete zamiesc w internecie a dopiero potem
                        mnie obczerniaja bo co teraz robisz tak wyglada dowody i jeszcze raz dowody
                        i moze wyrabiaj sobie zdanie o kims czy o czyms na podstawie wlasnych
                        przemyslen a nie na podstawie informacyjnej papki
    • december_eyes Re: Do frustrata 31.01.06, 23:44
      POminmy Wasze zachowanie (adminow Krakowa) wobec mnie, mieliscie jasna
      interpretacjie eksperta forum ze nie jestem podszywka i jako osoby stojacy na
      strazy prawa powinscie to uszanowac jesli nawet nie bylo to zgodne z waszymi
      subiektywnymi odczuciami (jesli jest inaczej nie powiniscie byc adminami)

Ale wiemy ze kropka na "I" byla dzisiejsza wypowiedz na fotum gdzie obraziles
      jednego z forumowiczow (akurat nie chodzilo o mnie)

A to ze sie wnerwiles, no niestety sa zawody i stanowiska pracy gdzie nie ma
      miejsca na cos takiego

A co do mojego podszywania, szantazow itd masz wyszukiwarke przesledz moje
      wypowiedzi jesli cie to bawi nikobo personalnie nie obrazam i nikogo nie
      szantazuje wiec moze za nim cos napiszesz to pomysl a zanim cos wytniesz kiedys
      na jakims forum jak bedziesz adminem sprawdz czy aby czyjs mail nie jest czyims
      subiektywnym zdaiem
      Zycze powodzenia

To zart, prawda? Nie? Oj, matka mnie ostrzegala, ze nie warto dorzywac tych
      czasow, w ktorych psychopaci czaja sie na kazdym zakrecie!
    • gph decyzja z gruntu badziewna. 01.02.06, 11:52
      pogratulować.
    • mrug Chciałbym serdecznie pogratulować Jabburowi! 01.02.06, 12:35
      Świetna decyzja, naprawdę świetna!

Sarkazm, jakby co poniektórzy nie zrozumieli...
      • maly_jelen Re: Chciałbym serdecznie pogratulować Jabburowi! 01.02.06, 14:06
        Oczywiscie usunieto stad 2 posty obrazajace przemkowa.bi, bo to wasza ukochana
        forumowiczka, ktorej trzeba sluzyc, po tym jak sobie juz pospamuje dla zabawy,
        oczywiscie!

Gratuluje asertywnosci! Czasami zatanawiam sie, dlaczego jabbur jeszcze jestes
        adminem, po ujawnieniu danych osobowych i nieprzemyslanych decyzjach!!!
        • gph dlazcego nie wolno obczerniać tego kogoś???? 01.02.06, 16:09
          to żenadne było zagranie.

być może wytykanie komuś pomyłek tez nie jest wysokich lotów, ale jeżeli ktoś
          myli się notorycznie a tak znaczący jest jego głos to cóż...
    • Gość: hmmmm Ciekawe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 15:00
      ciekawe, że wszyscy inni poza administracją uważają jednak przemkowa.bi za
      podszywkę pierwszej przemkowej...cóż, nie zastanawia was to?
      Forum jest dla użytkowników czy dla administracji?
      Forum kształtować powinni chyba forumowicze, a nie kompletnie nieważliwa
      administracja? A jak tylko administracja okazuje empatię i uczucia, zostaje
      wywalana ze swoich funkcji...coś tu jest nie tak, mości państwo, nie tak...
      • jabbur Re: Ciekawe... 01.02.06, 18:05
        Chodzi o frustrata, nie o to czyja podszywka
        zakłada wątek
        • maly_jelen Re: Ciekawe... 01.02.06, 18:40
          Chyna juz nie masz co powiedziec. Otworze ci oczy.
          MY nie oczekujemy przeprosin i idealnego forum.
          Chcemy tylko, aby bylo tu sprawdiedliwe, lecz surowo!
          • jabbur Re: Ciekawe... 02.02.06, 00:43
            My chcemy forum zbliżone do idealnego.
            Tzn. zgodne z netykietą. Ciekawe.
            • Gość: hmmmm Re: Ciekawe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 01:01
              No to wam się udało...forum jest bardzo CIEKAWE. Tylko czy zgodne z
              netykietą...:)no cóż:)
            • Gość: hmmmm Re: Ciekawe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 01:01
              No to wam się udało...forum jest bardzo CIEKAWE. Tylko czy zgodne z
              netykietą...:)no cóż:)
          • jureek Re: Ciekawe... 02.02.06, 09:16
            maly_jelen napisała:

> Chcemy tylko, aby bylo tu sprawdiedliwe, lecz surowo!

Czyż te dzieciaki nie są rozkoszne?
            Jura
    • mrug A tak w ogóle... 02.02.06, 11:04
      ...to czy nazwanie kogoś "zerem" nie jest przypadkiem złamaniem netykiety?
      • jureek Re: A tak w ogóle... 02.02.06, 11:30
        mrug napisał:

> ...to czy nazwanie kogoś "zerem" nie jest przypadkiem złamaniem netykiety?

Spytaj Leszka Millera. On ma zdaje się pewne doświadczenie w tej materii.
        Jura
        • mrug Re: A tak w ogóle... 02.02.06, 11:38
          Sugerujesz, że przemkowa.bi jest Leszkiem Millerem?
          To ciekawe jak skończy, skoro tak zaczął...
          • Gość: hmmmmm Re: A tak w ogóle... IP: *.chello.pl 02.02.06, 12:32
            :)))))
            • maly_jelen Re: A tak w ogóle... 02.02.06, 14:03
              Jura, ja wcale taka rozkoszna nie jestm :P
              Ale mam serdecznie dosc przemkowej.bi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka