marek_p 11.03.06, 14:20 ... przedwcześnie wykonana. Co my teraz poczniemy z budżetem (?), tylu ludzi robotę straci... Antyamerykański tyran pilnie poszukiwany. Haga czeka ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek_p Re: Kara śmierci na prezydencie Jugosławii... 11.03.06, 14:21 No jak on mógł wyciąć taki numer społeczności międzynarodowej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Kara śmierci na prezydencie Jugosławii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 14:41 z Tobą jest wszystko ok. ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Kara śmierci na prezydencie Jugosławii... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 14:57 Nie... jakaś pszczółka chora na ptasia grypę go upierdo/liła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re:Marek zamiast pisac o glupotach IP: *.ztpnet.pl 11.03.06, 14:59 zaloz ciekawszy watek taki w twoim stylu. Z forum Bydgoszcz "Z forum Bydgorsz "Marcinkiewicz prezentował w tv załozenia programu TANIE PAŃSTWO...Likwidacja urzedow,konsolidacje.ARR ma byc zlikwidowana,a jej kompetencje przekazane ARIMR." Normalne ze wieksze urzedy przejmuja mniejsz3e W Lubuskiem zdaje sie ze ARR jest w GW a ARiMR w ZG PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re:Marek zamiast pisac o glupotach 11.03.06, 15:06 Mówicie, że Wam się temat nie podoba ? Wasz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re:Do zg IP: *.gorzow.mm.pl 11.03.06, 15:09 Mnie to cieszy ,że zbędna administracja będzie redukowana a wszystkie instytucje podlegające pod administracje rządową będą w Gorzowie , bedzie to tańsze i usprawni współdzialanie pomiędzy tymi instytucjami, jest to tylko kwestia czasu więc sie nie ciesz tak zg bo za pół roku bedziesz miał smutną minke :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re:Do zg 11.03.06, 15:13 Kluczem do oszczędności w administracji jest radykalne zmniejszenie liczby województw lub zlikwidowanie powiatów. Inne kroki to pudrowanie, wiadomo czego. Zresztą Unia lubi rozbudowaną administrację, tak więc zostaje nam sobie tylko pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Marek, mysl.... IP: *.ed.shawcable.net 12.03.06, 02:10 Hey marek, Napisales: "Kluczem do oszczędności w administracji jest radykalne zmniejszenie liczby województw lub zlikwidowanie powiatów. Inne kroki to pudrowanie, wiadomo czego." Marek, Glupota tego stwierdzenia jest nie do pominiecia... NIKT, powtarzam: NIKT i nigdzie nie zmienia struktury organizacyjnej panstwa by zaoszczedzic pieniadze... Odwrotnie. Uklady admionistracyjno-polityczni-spoleczne kosztuja i nie ma na to rady... Czy ty w ogole myslisz??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re:Do zg IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.06, 03:00 zgadzam się z markem_p. bernard powtarza głupoty, że na układy nie ma rady. przecież wiadomo, że można zmienić układy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re:Do mimi IP: *.ztpnet.pl 11.03.06, 15:16 > Mnie to cieszy ,że zbędna administracja będzie redukowana Mnie tez to cieszy. Ale redukowane sa tez niepotrzebne np. Delegatura LUW lub PEFRON. a wszystkie instytucje podlegające pod administracje > rządową będą w Gorzowie Czyli jakie to instytucje rzadowe??? Piszesz o komedzie policji??????:) Co tam wam jeszcze zostanie??? jest to > tylko kwestia czasu więc sie nie ciesz tak zg bo za > pół roku bedziesz miał smutną minke :-) A z czego ja sie niby ciesze Pisze tyko ze jest info ze ARR ma byc przeniesiona do ARiMR w ZG Ps. nie zdziw sie jak za pol roku juz Kazia nie bedzie a decentralizacja panstwa przyspieszy PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Do ZG 11.03.06, 15:24 Jak ciebie czytam, to już tylko na jedno mam ochotę - zrobić coś, żebyś już nie miał tych kłopotów z województwem. Zlikwidować i będzie przyjemniej i spokojniej, po co się wkurzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Do marka IP: *.ztpnet.pl 11.03.06, 16:07 Nie denerwuj sie tak. To tylko glupi urzad!!! Na 955 nowy marszalek bedzie pochodzil z GW To on bedzie dysponowal rekordowymi srodkami jakie czejaja na nas w latach 2007- 2013 ze srodkow UE A ty chcesz likwidowac woj???????/ Nie sadzilem ze jestes taki nie w temacie i reagujesz tak bardzo emocjonalnie Cienias PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p GW-ZG 11.03.06, 19:50 Gość portalu: zg napisał(a): > Nie sadzilem ze jestes taki nie w temacie i reagujesz tak bardzo emocjonalnie Jestem pyskówkami GW-ZG bardzo znudzony. Te teksty kto większy lepszy i ładniejszy są meczące, aż się zbiera na pawia wypuszczenie. Statystyka mojego portaliku pokazuje 800-1200 wejść dziennie. Nie uwierzycie jak niewiele tych wejść z lubuskiego. To jest naprawdę małe województwo, a do tego cały czas jakieś zaczepki i biegania ze sztachetami. Ble Że małe to województwo, to jeszcze nie taki problem, ale te różne zadymy, konflikty, przenoszenia, robienie na złość... Nawet spokojnie nie można sobie o dyktatorach podyskutować, bo już zaraz jakiś ZG wskoczy i o przenoszeniach urzędów nawija i zaraz człowiek musi myśleć czym mu się zrewanżować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: GW-ZG IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.06, 03:04 masz rację. rozwiązanie wszystkich problemów to: 6 województw i 49 powiatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: croolick Re: Kara śmierci na prezydencie Jugosławii... IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.03.06, 20:01 marek_p napisał: > No jak on mógł wyciąć taki numer społeczności międzynarodowej ! mam takie same odczucia...ale z drugiej strony smierc Milosevica moze w koncu przyczyni sie konca tej farsy z Haga z DelPonte Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Kara śmierci na prezydencie Jugosławii... 11.03.06, 20:48 Gość portalu: croolick napisał(a): > mam takie same odczucia...ale z drugiej strony smierc Milosevica moze w koncu > przyczyni sie konca tej farsy z Haga z DelPonte Jakiś parę lat temu była informacja w mediach, że Stany Zjednoczone stwierdziły, że ich obywatele nawet gdyby "podpadli" to nie będę sądzeni w Hadze. Ciekawa sprawa, no nie ? Ponoć USA ma wspaniały wielostanowy wymiar sprawiedliwości i w przypadku Amerykanów Haga po prostu jest nie na miejscu. Poza tym Amerykanie popełniają mniej skomplikowane przestępstwa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś