Dodaj do ulubionych

Braineater nie dorosl do moderowania

17.04.06, 22:27
Wycina moje wpisy a zostawia antyslaskie posty prowokatora Stixa i calej tej
bandy wszechpolaczkow. Z przykroscia musze przyznac, ze Willi mial racje,
twierdzac, ze Braineater sie do tej roli nie nadaje. Silesiana potrzebuje
moderatora-Slazaka, ktory reagowal by na antyslaskie, rasistowskie wpisy
wszechpolaczkow i innych gorolskich prowokatorow.

Obserwuj wątek
    • stix Musisz się uspokoić. 17.04.06, 22:29
      Bo przynosisz wstyd Ślązakom.
    • oppelner_os Zero reakcji:( 17.04.06, 22:51
    • braineater Re: Braineater nie dorosl do moderowania 17.04.06, 22:59
      Skargi & zażalenia na Forum o Forum, przy czym chciałbym jedynie zauważyć że z
      Silesiany nie wyciąłem jeszce niczego prócz dermatologicznych fascynacji Zeusa.

P:)
      • oppelner_os Re: Braineater nie dorosl do moderowania 17.04.06, 23:05
        To gdzie sa moje wpisy, ktore zostaly wyciete?
      • oppelner_os To dlaczego wycieto moj watek na forum o forum? 18.04.06, 09:54
        Kto wycina moje wpisy, skoro Ty Braieater tego nie robisz?
        • settembrini Re: To dlaczego wycieto moj watek na forum o foru 18.04.06, 10:59
          oprocz nas jest jeszcze administracja portalu, ktorej zdarza sie wycinac ponad
          naszymi glowami, reagujac na naciskanie ikonki 'kosz'.
          • Gość: bravo Re: To dlaczego wycieto moj watek na forum o foru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 11:36
            To dobre, tłumaczysz się, że ktoś "ponad twoją głową" wycina nazistowskie
            posty, bo ty oczywiście ich nie zauważasz. Bardzo się kompromitujesz, chyba już
            wiesz dlaczego.
            • bartoszcze Re: To dlaczego wycieto moj watek na forum o foru 18.04.06, 12:46
              Ciekawe, czy biedne bravo nauczyło się już uzasadniać, dlaczego uwaza
              jakikolwiek post za nazistowski, czy ma nadal konia w oczach..
              • Gość: bravo Re: To dlaczego wycieto moj watek na forum o foru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 12:53
                Ty jesteś biedny bartoszcze, masz klapki na oczach. Tak jak ten przysłowiowy
                koń. Zajmij się lepiej uzasadnieniem kolegi settembiniego. Ono jest paradne. A
                właściwie to dlaczego występujesz w jego imieniu????
                • oppelner_os A co ci do tego bravo? 18.04.06, 15:35
                • bartoszcze Re: To dlaczego wycieto moj watek na forum o foru 19.04.06, 11:29
                  Ty rzeczywiście masz problemy z czytaniem. Przestaje mnie dziwić, że używasz
                  słów, których znaczenia nie rozumiesz. Ale nie martw się, cierpliwością i pracą
                  dojdziesz do poziomu absolwenta gimnazjum.
                  • Gość: bravo Re: To dlaczego wycieto moj watek na forum o foru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 11:46
                    Ty masz problemy ze zrozumieniem tego co czytasz, wygląda na to że daremny twój
                    trud. Czy czytasz czy nie, na jedno wychodzi. To jest poziom zabaw w
                    piaskownicy, który wspólnymi siłami staracie się tu wprowadzić.
                    • bartoszcze Re: To dlaczego wycieto moj watek na forum o foru 19.04.06, 11:52
                      Trud w nauczeniu Ciebie czytania ze zrozumieniem, a co dopiero uzasadniania
                      swoich wypowiedzi, wydaje się rzeczywiście daremny.
                      Niemniej zaryzykuję przytoczenie ci wczorajszego komentarza Blumsztajna - może
                      ktoś z rodziny Ci go dokładnie wytłumaczy:
                      "Skoro akceptujemy zakaz afirmacji tej symboliki [nazistowskiej], musimy też
                      uznać ograniczenia w drugą stronę - oskarżenie kogoś o nazizm, przypisanie mu
                      hitlerowskich symboli jest czymś absolutnie wyjątkowym. To nie to samo, co
                      obrazić innym epitetem. Trzeba mieć naprawdę poważne powody, by przyrównywać
                      kogoś do hitlerowców - to na pewno nie był ten przypadek."
                      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3287836.html
                      • Gość: bravo Re: To dlaczego wycieto moj watek na forum o foru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 12:03
                        bartoszczowie wiedzą więcej, co zostało wycięte, bo ja nie wiem, dotychczas
                        wycinane były tylko treści nazistowskie, co bartoszczowie sami wprowadzili. Ale
                        to przecie nie bartoszczowie wycinali, tylko grand admin, jaja panowie, ale
                        bartoszczowie wiedzą najlepiej.
                        • bartoszcze Re: To dlaczego wycieto moj watek na forum o foru 19.04.06, 12:13
                          Gość portalu: bravo napisało:

> bartoszczowie wiedzą więcej, co zostało wycięte, bo ja nie wiem, dotychczas
                          > wycinane były tylko treści nazistowskie, co bartoszczowie sami wprowadzili

ja nie wiem, co się aktualnie wycina:) bo ani nie widzę śladów, ani nie
                          obserwuję forum na tyle uważnie, żeby pamiętać każdy wycięty post
                          ale sądziłem, że przynajmniej Ty się orientujesz w tym, co się wycina, skoro z
                          taką pewnością twierdzisz, że administracja wycina posty nazistowskie
                          czyżbyś był aż tak przenikliwy, że nawet wycięte posty potrafisz ocenić, że
                          były nazistowskie?:-DD
                          ps. były wycinane nie tylko treści nazistowskie, zresztą takie pojawiały się
                          sporadycznie..
                          ps2. jestem jeden:)
                          • Gość: bravo Re: To dlaczego wycieto moj watek na forum o foru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 12:46
                            Mnie nie ochodzi co zostało wycięte, ale pamietam twoje zasady w wycinaniu
                            różnego badziewa, wnioski wyciągnij sam, jeśli potrafisz. Bo też twoje przepisy
                            na wycinanie były w prostej linii z pisakownicy.
                            • bartoszcze Re: To dlaczego wycieto moj watek na forum o foru 19.04.06, 13:36
                              Poprawka - Tobie się wydaje, że cokolwiek pamiętasz:) na temat moich zasad
                              moderowania. To znaczy wydaje Ci się, że były niewłaściwe, bo Ty się z nimi nie
                              zgadzałes, ale nadal nie potrafisz uzasadnić, z czym się w nich nie zgadzałeś.
                              • Gość: bravo Re: To dlaczego wycieto moj watek na forum o foru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:06
                                Dla Ciebie były to baaardzo ważne te prawdy, ale nie dla mnie. Traf chciał, że
                                je niestety pamiętam, bez wyszukiwarki, naprawdę:)
                                • bartoszcze Re: To dlaczego wycieto moj watek na forum o foru 19.04.06, 14:10
                                  Współczuję, jeżeli Ci one spać nie dają:) niemniej istotniejsze od pamiętania
                                  było ich zrozumienie. A nie były skomplikowane..
                                  • Gość: bravo Re: To dlaczego wycieto moj watek na forum o foru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:16
                                    Jasne, że były nieskomplikowane, wszak prosto z pisakownicy tu przywędrowały.
                                    1. bartoszcze z łopatką ma racje.
                                    2. jak bartoszcze nie ma racji, patrz punkt pierwszy.

To są całe Twoje zasady. To nara bartoszczowie.
                                    • bartoszcze Re: To dlaczego wycieto moj watek na forum o foru 19.04.06, 14:28
                                      Jakby nie czuję się zaskoczony Twoim poziomem rozumienia:)
                                      ale też zapewne do Ciebie tylko takie zasady przemawiają..

nara bravowie:))
              • Gość: van deer Re: To dlaczego wycieto moj watek na forum o foru IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.04.06, 16:20
                bartoszcze napisał:

> Ciekawe, czy biedne bravo nauczyło się już uzasadniać, dlaczego uwaza
                > jakikolwiek post za nazistowski, czy ma nadal konia w oczach..

Ale chyba nie tego struganego, wszedzie przez ballesta widzianego? :)
            • oppelner_os Re: To dlaczego wycieto moj watek na forum o foru 18.04.06, 15:34
              Ty Bravo zapoznaj sie z definicja nazizmu. Jezeli nie rozumiesz tego pojecia to
              lepiej zamilcz i nie kompromituj sie glupku.
          • oppelner_os Re: To dlaczego wycieto moj watek na forum o foru 18.04.06, 15:32
            Dziekuje za rzeczowa odpowiedz. Z reguly cale stado wszechpolaczkow klika za
            kazdym razem na kosz, gdy napotka niewygodny dla nich wpis. Stad majac taka
            ilosc reklamacji usuwa sie nasze posty dla swietego spokoju.

Wobec powyzszego wycofuje moja krytyke pod adresem Braineatera:)
            • Gość: van deer Re: To dlaczego wycieto moj watek na forum o foru IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.04.06, 17:28
              > Wobec powyzszego wycofuje moja krytyke pod adresem Braineatera:)

Tym bardziej, ze wlasnie wycina(ja) inteligentnego inaczej trolla o kloacznym
              poczuciu humoru. Ze tez takim sie chce wklejac, a ze swej strony dziekuje
              moderatorom za pozostawienie tego forum w jako takim porzadku estetycznym:)

Milego popoludnia wszystkim.
              • oppelner_os Re: To dlaczego wycieto moj watek na forum o foru 18.04.06, 17:30
                Tak to prawda:)
    • builder Re: Braineater nie dorosl do moderowania 18.04.06, 01:16
      oppelner_os napisał:

> Wycina moje wpisy a zostawia antyslaskie posty prowokatora Stixa i calej tej
      > bandy wszechpolaczkow. Z przykroscia musze przyznac, ze Willi mial racje,
      > twierdzac, ze Braineater sie do tej roli nie nadaje. Silesiana potrzebuje
      > moderatora-Slazaka, ktory reagowal by na antyslaskie, rasistowskie wpisy
      > wszechpolaczkow i innych gorolskich prowokatorow.
      >

mys`lolych zy mosz leb?!,

jak moz`nou brac` /serio/ opinie "kogos`" kogo sie niy znou?=sorry...,

• oppelner_os Re: Braineater nie dorosl do moderowania 18.04.06, 18:01
        Mioles recht Builder:)
        • builder Re: Braineater nie dorosl do moderowania 18.04.06, 20:35
          oppelner_os napisał:

> Mioles recht Builder:)

mom nadzieya zy wiesz we cziym..;),

• bartoszcze uprzejmie przypominam.. 18.04.06, 10:17
      ..że antyśląskość, podobnie jak antypolskość czy antyniemieckość, nie jest sama
      w sobie naruszeniem regulaminu ani netykiety. Natomiast sposób jej wyrażenia
      może być jak najbardziej.
      A Braineater nie jest samodzielnie odpowiedzialny za Silesianę, poza tym każdy
      może zgłosić post lub wątek do wycięcia koszem i wtedy trafia to z pominięciem
      moderatorów lokalnych do Głównego Moderatora Forum, czyli forum.abuse. Nie wiem,
      czy chcecie z gościem zadzierać?
      ludzie.gazeta.pl/forum.abuse/0,0.html
      :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka