Dodaj do ulubionych

winchester pizza...

IP: *.orange.pl 19.04.06, 13:15
...polecam wszystkim, to nie Spam ani Kryptorekalama

Własnie dostałem do domu, zapłaciłem 21pln z doozem za pół metrową pizze.
Zjedliśmy z żoną połowę i nie wiem co dalej... max

Cienkie ciasto, sosy w oddzielnych kubełkach gratis...

Za 21 pln mozna nakarmic średnia rodzinke
Obserwuj wątek
    • Gość: REJF1 Re: winchester pizza... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.04.06, 13:49
      Witam

Jeśli juz chwalisz sie czy zachwalasz coś, kogos - mogłbyś chociaż pełnym
      zdaniem - KTO, KOGO, GDZIE, SKĄD, ZA ILE, PO CO, NA CO , DLACZEGO...itp, itd.

Skoro mówisz, ze taka duza, dobra i smakowita również chętnie skosztujemy -
      tylko... bądźże czlowiekiem i podziel się swoja wiedzą ;-)))

Darz bór
      Rafin
      ===
      "Chciwliśmy bardzo dobrze, a wyszlo jak zwykle"
      • Gość: mbanaszk alez proncie bardzo... IP: *.orange.pl 19.04.06, 13:58
        Winchester Pizza ; Olsztyńska 31 ; tel 344 01 95

Ja zamówiłem duza La Bella (sos, ser, szynka, salami, bekon, kurczak,
        oregano)+sosy. Zapłaciłęm 21,50 (4pln dowóz na ustronie)... nie zmeczylem, a
        zjesc moge

Sa zdecydowanie tansi od pizza dominium ; dowóz ? niespełna 30min
        • Gość: Filofax Re: alez proncie bardzo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:03
          ale nazwa nieco dziwna co ma winchester do pizzy?
          • Gość: ?? Re: alez proncie bardzo... IP: *.171.udn.pl 27.04.06, 01:02
            może wystrzałowy smak :)
            pozdrawiam :)
          • Gość: szczepan Re: alez proncie bardzo... IP: *.171.udn.pl 27.04.06, 01:20
            w końcu się wyróżnia, tak samo smak, pizza super :)
      • Gość: smakosz Re: winchester pizza... IP: *.171.udn.pl 27.04.06, 01:10
        zapomniałeś ze powyżej 20 zł 2 litry napoju gratis :) a przewidują kolejne
        promocje i jeszcze większe menu, kolejną sprawą u nich są "buły" naprawde
        super,w Radomiu nie ma takich przynajmniej ja nie jadłem, nie ma zamówienia na
        dowóz powyżej 15 zł ,zamawiasz i masz.
        Pozdrawiam :), Smakosz pizzy :)
        • Gość: snoopy Re: winchester pizza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 14:51
          Pizza tak sobie bez rewelacji
          Polecam PIZZE z czystym sumieniem..... w LEGENDZIE na Piłsudskiego!!!!

Musza sie jeszcze sporo nauczyc w Winchester Bedac w sobote czekalam 1 godzine
          na pizze nie dopomyslenia..

Miejmy nadzieje ze to sie zmieni
          • Gość: qaz Re: winchester pizza... IP: *.udn.pl 13.05.06, 15:22
            > Pizza tak sobie bez rewelacji
            Nie gadaj, jest naprawdę niezła.

> Polecam PIZZE z czystym sumieniem..... w LEGENDZIE na Piłsudskiego!!!!
            >
            Naprawdę nazywa się "z czystym sumieniem....."? ;)
            Ale fakt, jest dobra.

A ja mogę polecić pizzę z "Naszej Szkapy" na Dowkonta.
            Dodatkowym plusem jest to że dają piwo do pizzy :)))

> Musza sie jeszcze sporo nauczyc w Winchester Bedac w sobote czekalam 1 godzine
            > na pizze nie dopomyslenia..

No popatrz, a ja zamawiając telefonicznie czekałem 20-30 min.
            Całkiem niezły wynik.
            >
            > Miejmy nadzieje ze to sie zmieni
            • Gość: Meggy Re: winchester pizza... IP: *.internet.radom.pl 19.06.06, 00:10
              Również polecam pizze ze "Szkapy" miałam okazje spróbować i naprawdę jestem pod
              wrażeniem :) no i do tego piwko gratis!
          • Gość: hmm Re: winchester pizza... IP: *.171.udn.pl 14.05.06, 02:31
            to dopiro pocztatek,maja otwarte lekko ponad misiac trzeba im dac troche czasu
    • ryto4 Re: winchester pizza... 13.05.06, 15:50
      Gość portalu: mbanaszk napisał(a):

> ...polecam wszystkim, to nie Spam ani Kryptorekalama
      >
      > Własnie dostałem do domu, zapłaciłem 21pln z doozem za pół metrową pizze.
      > Zjedliśmy z żoną połowę i nie wiem co dalej... max
      >
      > Cienkie ciasto, sosy w oddzielnych kubełkach gratis...
      >
      > Za 21 pln mozna nakarmic średnia rodzinke

Pizza jak pizza, ale jeszcze piwo by się przydało :-)
    • tomus2221 Re: winchester pizza... 14.05.06, 15:51
      Pizze zamawiałem przez telefon,za 20 minut juz miałem.Pizza bardzo smaczna i
      bardzo duża.Duża tak w sam raz na 3 osoby.Także w porządku:)
    • Gość: widmo82 Re: winchester pizza...- smieszna ocena :) IP: *.internet.radom.pl 19.06.06, 08:41
      haha 21pln za pol metrowa pizze? od kiedy 42cm to pol metra? myslisz ze jest to
      jedyna pizzeria ktora dostarcza pizze w tej cenie? jedlem juz w kazdym chyba
      miejscu w radomiu pizze i smieszy mnie twoj zachwyt a szczegolnie sposob
      motywacji innych do zakupu w winchesterze, poszukaj innych przymiotnikow do
      oceny tej pizzeri bo niczym sie nie wyroznia ta pizzeria nad innymi :)
      • Gość: joe Re: winchester pizza...- smieszna ocena :) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.06.06, 11:56
        pizze zamawialem w lokalu i czekalem 55 minut... pan powiedzial ze bedzie po 20
        kiedy minelo 20 min mowil co 5 min ze juz za chwile po pol godz powiedzial ze
        sie pomylil a w miedzy czasie 5 osob co przeyszli za mna dostali swoja pizze.
        Tak tam jest super.
      • Gość: piotrek Re: winchester pizza...- smieszna ocena :) IP: *.171.udn.pl 23.06.06, 02:28
        może jakby gołe babki ci an stole tańczyły to by się wyróżniała :)
    • Gość: kika Re: winchester pizza... IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 13:38
      najlepsza jest w GROSZU! i najwieksza!
      • Gość: coochi Re: winchester pizza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 17:00
        w groszu "zagniatacz" ma z higiena troche na bakier, to niby szczegol ale mmnie
        drazni (wytarl nos w trakcie wyrabiania ciasta)
      • Gość: widmo82 Re: winchester pizza... IP: *.internet.radom.pl 19.06.06, 20:37
        najlepsza? a ten sos ktory jest rozcienczany ketchupem roleski? kiedys byly tam
        faktycznie najlepsze pizze ale sos teraz jest tragiczny a sera sypia tyle co
        kiedys na pol. przepraszam ale wnosze o zmiane nie tyle kucharza co wlasciciela
        ktory takie decyzje wydaje!
    • Gość: la spezia Re: winchester pizza... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.06.06, 17:05
      najlepsza pizza w "La Spezii" ul. Sandomierska
      • Gość: Pankracy Re: winchester pizza... IP: 213.195.149.* 20.06.06, 12:39
        Pizza jak pizza nie wiem czym sie tak niektorzy podniecaja, poza tym po jaka
        cholere mi sosy do pizzy to nie kebeb.
        • Gość: beata Re: winchester pizza... IP: *.171.udn.pl 23.06.06, 02:26
          podniecają się?? ja mam swoję zdanie,napewno jest inne ciasto, skaldniki
          wystarczy spojrzeć są naprawde wysokiej klasy jak szynka czy bekon. Obsługa też
          niczego sobie :), nie ma sie co dziwić że czasami zawala ale są dopiero 3
          miesiące, ogólnie w środku fajny klimat, nawet pogadać można.
        • Gość: primo Re: winchester pizza... IP: *.74.udn.pl 19.07.06, 21:44
          Czy zastanawiałeś się kiedyś, dlaczego klienci Twojej pizzerii raz przychodzą
          do Ciebie, innym razem do konkurencji?CZAS TO ZMIENIC! Zapraszamy na nasza
          strone www.piece-do-pizzy.webpark.pl tel.kom.507-682-004
          Piece te można zbudować zarówno przy ścianie, w kącie, jak i na środku sali.
          Pamiętaj, że nie jest to trudny do schowania sprzęt, jak w barze szybkiej
          obsługi, ale ozdoba twojej restauracji. Piec jest opalany drewnem, np. dębem
          lub grabem. Dodatki innego drewna, np. jałowca, mogą nadać Twojej pizzy
          niepowtarzalny aromat. Przy ciągłej eksploatacji zużyjesz 2 metry drewna
          miesięcznie, co będzie Cię kosztować jedynie ok. 200 zł. Jednocześnie ogień
          płonący w piecu pozwoli Ci w zimowe miesiące zaoszczędzić na ogrzewaniu
          restauracji. Czas pieczenia to ok. 3-4 min., czyli dwukrotnie krócej, niż w
          piecu elektrycznym. Pizza upieczona w piecu z cegieł jest nie tylko wspaniała w
          smaku, ale także rumiana i delikatnie chrupiąca. W takim piecu można również
          piec wyśmienite i soczyste mięsa,ryby a także wszelkiego rodzaju chlebki i
          wiele innych potraw, które zaskoczą Twoich klientów niepowtarzalnym smakiem i
          aromatem . Zapraszamy do nawiązania współpracy z naszą Firmą
          • Gość: asia Re: winchester pizza... IP: *.13.radom.pilicka.pl 20.07.06, 13:13
            podobno dobra tam jest i mam do niej blisko,ale nie mialam okazji jej jesc.
            nie polecam od wczoraj natomiast pizzy w PARKOWEJ!!!wczesniej bylo ok,ale
            wczoraj chcialam mlodszej siostrze zafundowac fajny wieczor,wiec zabralam ja
            tam na pizze. nie dosc, ze pani posadzila mnie, ze dalam jej o 2 zl za malo, to
            pizza byla calkiem surowa!!!!!!!w ciescie czulam drozdze, a ser zamiast
            sie "ciagnac",to sie kruszyl i byl zimny. nie wiem, czy to wina ilosci ludzi
            jaka wczoraj byla(!!!!!!), ale nie powinno do tego dojsc. pozdrawiam.
            a wogole to kto wymyslil, zeby restauracje zamykac o 22 godzinie??ja mam po 21
            czas gdzies wyjsc, wiec czemu nie moge nigdy w tym miescie isc na kolacje albo
            na piwko do miasta wieczorem???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka