Dodaj do ulubionych

Kaliskie Spotkania Teatralne

25.04.06, 10:10
Nie wiem czy był już taki temat... (pewnie tak)
ale już po raz 46 w Kaliszu odbedą się Kaliskie Spotkania Teatralne,
w dniach od 6 do 13 maja.
Zobaczymy na nich m.in takich aktorów jak:
Michała Żebrowskiego, Tomasza Kota, Katarzynę Figurę, Barbare Wrzesińską,
Martę Klubowicz, Edytę Olszówkę, Marcina Bosaka, Małgorzatę Różniatowską...
Obserwuj wątek
    • kalisz-dobrzec Re: Kaliskie Spotkania Teatralne 25.04.06, 13:10
      a po ile są bilety:P
      • ksiestwokaliskie Re: Kaliskie Spotkania Teatralne 25.04.06, 14:29
        od 30 do 70 zł za jedno przedstawienie. Przedstawienia będą grane na deskach
        Teatru i CKiS. Więcej szczegółów www.teatr.kalisz.pl
        • madzia_misiek Re: Kaliskie Spotkania Teatralne 25.04.06, 22:47
          jesli jestes zaitersowani, to do konca miesiaca mozna kupic bilety 20%taniej.
          Wystarczy zdobyc ulotke, na ktroj bedzie informacja o rabacie. Jesli ich
          wydrukowanych ok 2 tys. wiec sadze, ze jak ktos sie tylko troche postara, to
          uda mu sie kupić taniej bilety.Warto, oczywiscie, ze warto isc, a kazdy
          znajdzie cos dla siebie.
          • oostrowiak Re: Kaliskie Spotkania Teatralne 25.04.06, 22:56
            Szkoda, że nie ma jakiejś gościnnej sceny w Ostrowie. Ostatno nie mam za dużo
            czasu aby bywać w swoim miejscu urodzenia.
            • ksiestwokaliskie Re: Kaliskie Spotkania Teatralne 25.04.06, 22:57
              i tu jesteś w błędzie - 2 przedstawienia będą gościnnie w Ostrowie.
              • oostrowiak Re: Kaliskie Spotkania Teatralne 25.04.06, 22:58
                Jakie i kiedy?
                • ksiestwokaliskie Re: Kaliskie Spotkania Teatralne 25.04.06, 23:02
                  12 maja, godz. 17.00 i 13 maja, godz. 19.00 - ten sam spektakl: "Lacrimosa" w
                  wykonaniu teatru "Pieśń Kozła" z Wrocławia. Miejsce - synagoga (!). Cena: 50 i
                  40 zł (1.dzień) i 45 i 36 zł (2.dzień).
                  • madzia_misiek Re: Kaliskie Spotkania Teatralne 25.04.06, 23:06
                    a jak sie pojedzie do Wrocławia to sie obejrzy to samo za 20 zł
                    • ksiestwokaliskie Re: Kaliskie Spotkania Teatralne 25.04.06, 23:07
                      ale za przejazdy do Wrocka zapłaci się więcej więc i tak taniej w Kaliszu czy
                      Ostrowie :)
                      • madzia_misiek Re: Kaliskie Spotkania Teatralne 25.04.06, 23:08
                        jak sie pojedzie na stopa, bedzie taniej;)
                        • ksiestwokaliskie Re: Kaliskie Spotkania Teatralne 25.04.06, 23:09
                          nie jestem ubezpieczony na wypadek gdyby mi ktoś na stopę najechał :(
                          • madzia_misiek Re: Kaliskie Spotkania Teatralne 25.04.06, 23:10
                            a jak sie wydaje za drogo... mozna sie w weekend wybrac na "Wybranych"
                            albo "Stworzenia Sceniczne", a spektakle byly prezentowane równiez na KST,
                            tylko, ze rok temu.
                            • madzia_misiek Re: Kaliskie Spotkania Teatralne 25.04.06, 23:12
                              o i jeszcze mi sie przypomniało, Sitarski daje recital w domku parkowego, wstep
                              free, 1 maja:)
                            • ksiestwokaliskie Re: Kaliskie Spotkania Teatralne 25.04.06, 23:21
                              Byłem na Wybranych - świetna sztuka, polecam!
                              • madzia_misiek Re: Kaliskie Spotkania Teatralne 25.04.06, 23:26
                                dodam, ża Agata Duda-gracz jest obecna prawie zawsze na widowni, i dzieki
                                paru "sztuczkom", ktorych nie zdradze czesto kazdy spektakl jest inny. W ogole
                                on sie zmienia. Jak ktoś widział pierwatną wersje, to teraz wyglada ona nieco
                                inaczej. nie ma juz np. sceny rzucania miesem po scenie:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka