monte83
30.05.05, 23:33
coz, i nasza Wielka GW nic sobie chyba nie robi z calej ich durnej prowokacji- zainteresowanych odsylam do deklaracji zamieszczonej w najnowszym wproscie- i musze przyznac, ze jest mi troche przykro ze GW olala sobie czytelnikow. najpierw wielka afera, ze jacy to swietni dziennikarze a potem sie czyta , ze to zli ludzie chciali dobra owieczke GW zjesc.
nie wiem jak to sie dzieje, ze ci sledczy nadal pracuja dla GW, nalezy sie rowniez zastanowic czy to dobrze, ze GW ujawnila rzekomych informatorow.. i jak tu teraz zaufac prasie.
wiem juz dwie rzeczy:
po pierwsze regularnie kupowalem GW, do tego nawet chcialem zbierac sobie serie o Janie Pawle II, tak jak przy okazji kupowania zbieram serie z mapami swiata- bo akurat serie ksiazki i encyklopedie uwazam za porazke...
ale od dzis, pierwszy raz od dosc dlugiego czasu powiedzialem NIe, nie, nie, nie , nie, nie... nie kupie juz GW. mam dosc Ich klamstewek i intryg, mam dosc calego ich rywina i teraz afery w CBS,
mam dosc krytykowania przez GW superexpresu czy faktu, ze gonia za sensacji. bo coz innego zrobila GW?
po drugie:
"To Zydzi ukrzyzowali Chrustusa"
pozdro.