Gość: znerwicowana;) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.06.06, 16:39 Żyję w dużym strresie, jestem nerwowa, nie wytrzymuję już. Szukam jakichś środków uspokajających, bez recepty, dostępnych w aptece. Czy znacie jakieś nazwy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Leki uspokajające bez recepty - jakie znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 16:41 KALMS Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: Leki uspokajające bez recepty - jakie znacie? 24.06.06, 16:47 Warto iść jednak do lekarza, nawet 1 kontaktu, dobierze na pewno coś dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
naise Re: Leki uspokajające bez recepty - jakie znacie? 24.06.06, 17:08 ja czasem stosuję Persen Odpowiedz Link Zgłoś
nimeska Re: Leki uspokajające bez recepty - jakie znacie? 24.06.06, 17:57 ziolka na uspokojenie do kupienia w sklepach zielarskich jak i super i hiper marketach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Leki uspokajające bez recepty - jakie znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 18:47 Melisa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znerwicowana Re: Leki uspokajające bez recepty - jakie znacie? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.06.06, 20:17 Dzięki za nazwy, poczytam o tych lekach. Szukam czegoś mocnego, ale nie chcę się pchać do lekarza, nie mam na to czasu, od paru miesięcy mam naprawdę b stresujący okres w życxiu i przeraźliwie utrudnia mi to życie, mam wrażenie, że jeszcze trochę i się wykończę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi Re: Leki uspokajające bez recepty - jakie znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 20:25 Jeśli szukasz czegoś mocnego to w lekach bez recepty nic nie znajdziesz. Moze jednak warto wybrać sie do lekarza? Stres a zwlaszcza przewklekły bardzo źle wpływa na ogólne zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
nimeska Re: Leki uspokajające bez recepty - jakie znacie? 24.06.06, 21:53 i jest jeszcze jeden sposob na stres - wakacje, seks, wyjazd gdzies za miasto, widze ze jestes z Wroclawia, zapakuj walizke i wyskocz sobie w gory sowie, tam jest malo turystow, albo do Szczawnicy zdroj, troche relaksu a moze ci wystarczy wanna pelna piany, butelka dobrego winka i jakas fajna muzyczka ? Odpowiedz Link Zgłoś
michuoo Re: Leki uspokajające bez recepty - jakie znacie? 24.06.06, 21:38 poczytaj sobie w necie jeszcze o "Rhodiolin" i "Stress Management" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Leki uspokajające bez recepty - jakie znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 22:40 Nerwosol....obrzydliwy, ale skuteczny... Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Leki uspokajające bez recepty - jakie znacie? 24.06.06, 22:57 Polecam Kalms. Ze wzgl. na to, że jest lekiem ziołowym - działa z opóźnieniem (zazwyczaj kilku dni ale pewnie zależ od organizmu). 2 tabletki 3 razy dziennie i wszystko Ci lata koło nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
agakoziorowska Re: Leki uspokajające bez recepty - jakie znacie? 24.06.06, 23:15 a ja polecam najtańsze i najlepsze po prostu ziołowe tabletki na uspokojenie Labofarmu - złozone z kilku ziół i stsosunkow tanie ( w przeciwieństwie do Kalmsu ), ewentualnie Valdix, valerin, validol i inne z rzeczy tego typu, ale tak naprawde zamiast chemii postaraj sie znalezc sposób na relaks (muzyka, spacery, pieczenie ciasta, długa kapiel) Odpowiedz Link Zgłoś
1977agnieszka Re: Leki uspokajające bez recepty - jakie znacie? 25.06.06, 08:40 przy niedoborze magnezu w organizmie wystepuja stany poddenerwowania, irytacji, zaburzenia snu . Na poczatek zaaplikuj sobie magnez. Zapytaj farmaceuty poradzi ci jakis srodek z magnezem i dawki . Czy masz aktualnie jakies problemy czy to tylko ogolne zmeczenie i stres?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znerwicowana Re: Leki uspokajające bez recepty - jakie znacie? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.06.06, 09:40 Wszystko, problemy też. Przeprowadzilam się kilka miesięcy temu do innego miasta, zostawiłam rodzinę, która powiedziała, że nie chce mieć ze mną żadnych kontaktów, mam stresującą, chociaż ciekawą, pracę, wykańcza mnie to wszystko. Muszę się jeszcze trochę pomęczyć, żeby stanąć na nogi, potem będzie łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Leki uspokajające bez recepty - jakie znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 10:38 Jeżeli byś kupowała magnez, to wybierz taki z wit. B6, ona ułatwia przyswajanie magnezu. Odpowiedz Link Zgłoś
koralkowa_mi Re: Leki uspokajające bez recepty - jakie znacie? 16.06.14, 14:00 na mnie działa ziołowy destresan max, ma wyciag z melisy, magnez, witamine B6 i wyciag z różeńca górskiego, całkowicie bezpieczny, naturalny, mogę polecić Odpowiedz Link Zgłoś
railly Re: Leki uspokajające bez recepty - jakie znacie? 16.06.14, 14:58 Kalms jest dobry, i Valused. Odpowiedz Link Zgłoś