Dodaj do ulubionych

IP: *.internetdsl.tpnet.pl - negatywnie o salwator

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 00:34
Dlaczego tak dużo negatywnych postów ukazuje się właśnie z tego nr IP.
To nie jakaś Pisowska paranoja w stylu "to robią oni - służby i liberałowie"
To jakaś prawidłowośc dziwna. Zobaczcie na inne fora. Nigdzie tak nie ma.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl - to internet z DSL (slecjalna opcja w TPsa dla
firm gółwnie)

Szkoda że kiedyś pożądne forum tak zeszło na psy jako strefa wpływów dla
złożyczących.
Obserwuj wątek
    • szewczyk_dratewka1 Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl - negatywnie o sal 01.10.06, 00:52
      chyba masz manie przesladowczą;) zwyczajnie salwator po malu jest skonczony jako
      rzetelny deweloper. nie po to bierzesz kredyty i kupujesz mieszkania aby sie ich
      nie doczekac. standard w wydaniu salwatora: opoznianie i wymuszanie podpisywania
      aneksow ktore zrywają umowy. czy uwazasz ze wszyscy sie uwzieli na biednego
      dewelopera? nie! po prostu niemal wszystkie jego inwestycje to wielkie bagno,
      ludzie traca kase i nerwy czy to jest ok? to zwykly oszust . i ktos powinien
      dobrac sie do takiego i zwyczajnie pozbawic go mozliwosi oszukiwania ludzi. ja
      widze ze z wielu adresow sa pisane komentarze. nie tylko z jednego. wiec daruj
      sobie .. samarytanie..
      • Gość: Marek 555 Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl - negatywnie o sal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 00:59
        proponuje prześlrdzic posty na innych wątkach. Nigdzie nie ma tak dużo IP:
        *.internetdsl.tpnet.pl - to obiektywne - proponuje przesledzic ten fakt. Nie ma
        tu krzty dobrej woli samarytańskiej. To fakt obiektywny. Tyle.
    • Gość: RYPIT Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl - negatywnie o sal IP: 125.245.213.* 01.10.06, 01:30
      A co się dziwisz? Czy zły czy dobry, ma konkurencje, jak wszędzie. Robiąc
      obciach promujesz siebie. STARE JAK ŚWIAT!
      • Gość: rita Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl - negatywnie o sal IP: 80.81.53.* 01.10.06, 13:27
        No no... też to zauważyłam!

ehhh

ale dla mnie to forum już dawno się nie liczy.

ani jednej mądrej wypowiedzi, tylko przepychanki i kłutnie
        • Gość: Michał Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl - negatywnie o sal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 19:52
          I do tego jeszcze brak znajomości ortografii. Po prostu żałosne.
          • Gość: Regge negatywnie o sal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 10:41
            Michał nie dziw się to ten sam niedouczony, który na wielu watkach wybiela
            salwatora. Poczytaj.
            I trochę bezczelny bo to co sam wyprawai nagle mu sie nie podoba.
            • magdasio Re: negatywnie o sal 04.10.06, 10:59
              Nie wiem o co chodzi w Waszych kłótniach.
              Jestem z Warszawy. w czerwcu 2004 roku podpisałam umowe na inwestycje na ul.
              Mehoffera w Wraszawie. Mieszkanie mialam otrzymac w I kw 2005. Jest III kw 2006
              i nadal nie mam kluczy.Dwa tygodnie temu zlodzieje z salwatora przyslali aneksy
              w ktorych zgadzam sie na nieokreslony termin, na nieokreslana cene za metr
              oraz rezygnuje z odsetek za 15 m-cy opoznienia !
              Jesli nie podpisze to wypowiedza umowa. To dotyczy 160 osob w warszawie.
              Zawiazalismy tu niby stowarzyszenie i dzialamy wspolnie. Jesli sa osoby chetne
              w Krakowie ktore nie toleruja tak bezczelnego oszukiwania i zlodziejstwa
              dajcie znac. Polski Zwiazek Firm Deweloperskich wyrzucil ich z organizacji !
              Polski Zwiazek Pracodawcow Budownictwa zawiesil im certyfikat !!!!
              Ta piersza organizacji robi to tylko w wyjatkowych przypadkach ( po raz 4
              dopiero zdarzyla sie taka sytuacja ) Chyba musieli miec powody.
              Jezeli ktokolwiek zacznie w tym momencie bronic salwatora to albo jest
              wielkim szczesiarzem ze wywiazano sie z nim z umowy albo po prostu jest z
              salwatora . chociaz jak widze chyba im zupelnie przestalo zalezec na opini ...
              Czy kto moze sie ze mna podzielic na prywatnym forum waznymi dodatkowymi
              informacjami ?
              • szewczyk_dratewka1 Re: negatywnie o sal 04.10.06, 13:00
                dokladnie Magda. Wykluczony z Polskiego Związku Firm Deweloperskich. I co czy
                teraz tez znajdzie sie osoba która bedzie pisała że tu na forum są sami
                krzykacze i ktos sie uwziął na tego dewelopera? A może to konkurencja
                spowodowała? NIE to
                zwykły oszust i juz sie nim zajeli!! całe szczescie w tym nieszczesciu.. Jak
                mozna tak nabic ludzi w butelkę...

• Gość: Marek Re: negatywnie o sal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 13:21
                  bua hahaha!!!
                  a ile firm z krakowa ma taki certyfikat?
                  bo jak ja sprawdziłem to 2 w tym Geo które znane jest z przekrętów o czym mozna
                  czytać na forum!!!
                  • szewczyk_dratewka1 Re: negatywnie o sal 04.10.06, 13:40
                    no coz głupich się nie sieje sami sie rodzą:( to co sie stało jednak swiadczy o
                    tym ze to oszust i tyle..ale skoro tobie nie przeszkadza umocz swoje pieniądze..
                    prosze bardzo..a moze od razu wez kredyt i oddaj im pieniądze.. :)
                  • Gość: antygen Re: negatywnie o sal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:52
                    kretynie- z salwatora- napisz coś innego a nie to samo w każdym wątku o tym jak
                    wykluczyli złodziei Salwatora- moze mało firm alezy do stowarzyszenia ale mało
                    która z niego zostaje wykluczona- np za przekręty
    • Gość: gosis Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl - negatywnie o sal IP: *.pl 07.10.06, 13:48
      Warszawiacy pomóżcie klientom Salwatora z Krakowa. U nas też są przekręty,
      tylko że media milczą na ten temat. Żadna z gazet nie napisała, że odebebrali
      imCertyfikat Dewelopera i że wyrzucili ich z Polskiego Związku Firm
      Deweloperskich. Mają tak mocne układy w mieście, że są nie do ruszenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka