radexindamix 27.03.03, 07:00 No forumowicze,składajcie mi życzenia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basturk Re: Dziś są moje urodziny... IP: osz2:* / 10.62.16.* 27.03.03, 11:12 Jako przewodniczący rady OFT (Organizacji Forum Tyskie) w imieniu stałych członków i nie tylko składam najszczersze i najserdeczniejssze życzenia z okazji urodzin. A propo moje bedą w czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.unice.fr 27.03.03, 11:42 radexindamix napisał: > No forumowicze,składajcie mi życzenia... Ktore? Bys jakas wodke postawil... Zdrowia zycze i duzo postow. Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Dziś są moje urodziny... 27.03.03, 12:51 urodzinki :-) zycze: zdrowia (do picia napojow :-) ) szykiego net-u forsy na club house'owy z urodzinowym pozdrowieniem man_x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damcio Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.media / 10.10.7.* 27.03.03, 15:16 wszysykiego najlepszego, a ile to wiosen, 22? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.unice.fr 27.03.03, 16:30 Radex juz gdzies pewnie lezy zalany w trupa i nawet na forum nie zajrzy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Dziś są moje urodziny... 27.03.03, 16:40 ja rowniez zycze wszystkiego najlepszego jakby to nie bylo forum to zaspiewalibysmy ci "sto lat..." Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Dziś są moje urodziny... 28.03.03, 13:15 pawel_1 napisał: > ja rowniez zycze wszystkiego najlepszego > jakby to nie bylo forum to zaspiewalibysmy ci "sto lat..." cale szczescie ze to jest tylko forum :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Dziś są moje urodziny... 27.03.03, 17:10 No Damcio trafiłeś.Odkrywam na tym forum nawet ostatnie tajemnice, mojego wieku- 22. Oczywiście już jestem z leksza wstawiony,ale jeszcze nie zalany.Zresztą spokojnie,dzień jeszcze długi. Choć z drugiej strony ja już imprezuję od wtorku,więc już w zasadzie mam dość (właściwie to wtorek był szczytowy-wtedy to impreza była na całego,a dziś to już takie after-party;-) No i 4 razy użyłem wyrazu 'już'(to już(!) 5,6 wrrrrr,gubię się) No dalej,moje ego jeszcze nie zaspokojone: składajcie mi kolejne życzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 21:26 Życzę Ci milionowego posta na tyskim forum! Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Dziś są moje urodziny... 28.03.03, 14:57 Chyba dozycia milionowego posta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: Dziś są moje urodziny... IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 22:53 No co Ty, przecież to już niedługo;-) Odpowiedz Link Zgłoś